Слънчева прогноза за началото на следващата седмица

За трите почивни дни времето ще е неустойчиво, едва през следващата седмица се очакват повече слънчеви дни.

Обратно в новината

Коментари - Слънчева прогноза за началото на следващата седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мнозина пишат тук, че времето не зависело от нас. Това, което казва Левски е вярно не само за историческото, но и за метеоролигичното време. Да оставим настрана глобалното климатично инженерство, което много смятат, че се отнася до теорията на конспирацията. И да погледнем микроклимата в София. И той сигурно също не зависи от нас? Я да спрем автомобилите, индустриалното и битовото замърсяване за седмица и да видим дали няма да се получи качествена разлика? В София съм виждал такива чудесии, дето никой не ги е виждал по света - напр. вие виждали ли сте дъжд да е валял на черта - направо като с конец е мерено и с нож е отрязано, до тук е мокро, оттатък сухо.

Дрън-дрън! За лошото време са виновни синоптиците! И най-вече Емо Чолаков!

Няма комари. Май свършиха работа

Трябва Б. Борисов да се обади на Чък Норис и да го помоли да разпръсне с юмруци и ритници облаците над България още днес. За утрешния празник трябва да е слънчево!

Е,времето е такова,каквото е!Дори и в дъжда през май има нещо хубаво!Баба ми казваше,че когато вали през май - вали злато!Нека се радваме на времето такова каквото е - това поне не зависи нито от нас,нито от управляващите!

Месец май почти винаги е бил дъждовен. "Злато" е, когато вали юли и август. Тогава, мисля си аз, дъждът е по-ценен.

Но не се молим достатъчно. Затова през празниците вали и ръждясахме, а когато ще затръгнем пак на работа, ще е слънчево и ще се потим допълнително. Греховете са големи значи.

Единственото хубаво нещо у нас е хубавото време, което не зависи от нас.

Страшно оригинално...ТЪПАК!

Тези в парламента нямат акъл! Не можаха ли да пуснат хубавото време още тази седмица?