Температурите се повишават и ще стигнат до 35 градуса

През следващите дни температурите ще се повишават и в низините ще е горещо - на места до 35 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Температурите се повишават и ще стигнат до 35 градуса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук докарахме българското слънце. Времето е горещо , а плажът на морето е като във Варна. Настана суша от месец и половина.

Повишената влажност води единствено до.....обилни валежи. Тази прогноза е за октомври, септември. За годината, не е все още ясно.

Костов прави жеги и градушки!

Супер, ама едва ли!

ИСКАМ ДА СТАНЕ 50 ГРАДУСА

И аз и тия с високото кръвно да си стоят в къщи.

Че какво й е на снимката. Ти на плаж да не би с балтон да ходиш...а сетих се - най-вероятно с фередже...тогава си извинен

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ДА ОПРАВЯТ ВРЕМЕТО

А какъв ще е кода? Да знам колко да треперя от страх!

"Температурите ще се повишават и ще стигнат до 35 градуса". Уважаеми метеоролози, това го слушаме от края на м. март и досега все не се случва, така че позволете ми да не ви повярвам.

бреее, да не би да се повредиха климатичните оръжия на американците, руснаците, китайчааттъ... ???

Spirit

Не бе комунистите паднаха от власт и даже времето се оправи !

:))))))))) вярно

И освен това атмосферата си остава лабилна и особено неделя и понедлник при наличието на темперетури около 30 градуса и огромната влага ,не превалявания ами ще си има и бури и градушки на места

да голяма жега ,в софия ще стане 28,29 ,30 градуса в сандански ще стане 35 нещо нечувано невиждано,такава жега никога не е имало....

https://link

тези пак апокалиптични новини вещаят. Това е част от сценария за тихата война-облъчвай населението с лоши новини та то да се стряска и да не вижда реално какво се случва в държавата

Аз не виждам нищо апокалиптично, обичам горещото време и му се радвам :) За мен новините са прекрасни :)

Сечете горите ни, продавайте нелегално дървесина, изливайте химикали на полето и по поляните, затрупайте страната с бунища, замърсете водите, убийте животинките, поощрявайте циганските катуни да рушат страната - и чакайте нормални температури. Ама на мук, ще се опечете скоро н пустинята, наречена България по подобие на любимият ви Анадол, чийто кючеци и простоии обожавате... Гнусно, нелепо и демократично.

къде към етническите проблеми залиташ бе ??? тука за друго става дума , а не кой от каква боя е !!!!!!! ходи си при лудия атакист и на него ги плещи тези !

Човека не ти говори кой от коя боя е, а ти казва че едните спазват законите а другите не. Българите спазват законите и пазят страната и природата, а циганските катуни рушат страната и природата и за тях законите не важат. Ето това е проблема. Всеки който се намира на територията на България трябва да спазва законите на страната!

В България живеят българи. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в България трябва да говори български език и трябва да уважава и спазва българските закони. Ако някои искат Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. България не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от България и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация

Мдааа, другарите успяха да превърнат прекрасната дума демокрация в лоша дума, те много го умеят това, да опорочават всичко хубаво и добро, превръщайки го в кал, само като облъчват лумпените си последователи с празни приказки и залъгалки.

Нека дойде най-накрая, защото лятото свършва! Два дни ще бъде около 30С, нищо страшно,така че може и без помпозните ви заглавия!