Кметът на Войводиново призовава протестите да се прекратят

Собствениците на незаконни постройки са настанени при роднини и приятели, а багажът и вещите им се пазят в кметството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние от БХК искаме равни права за всички граждани на България. Всички етноси и малцинства да имат правата и задълженията както всички Българи - да не им се плащат пари наготово от държавата, да плащат данъци, осигуровки, да работят и да не погазват закона на правовата държава - като крадат, насилват и правят деца на 12/13 години. Настояваме парламента да вземе мерки и да предприеме необходимите законови промени, целящи интеграция в обществото на посочените групи от хора - в духа на горе изложените мерки. Иначе протестите да продължат !!!

А истинския, платен от САЩ председател на БХК какво ще каже?

парк в селото???

ВойводиноВО, не Войводино!

Протестите ще продължат докато и в София си отворят очите за циганската наглост, а и този кмет май трябва да си ходи.

Кметчето, дали е знаело за всичката незаконност в селцето си? И кой е той да призовава сега!

В БХК са само комуняги!

Кметчето, дали е знаело за всичката незаконност в селцето си? ИМЕЕТ СИ ХАС!

Както и да е. Там воеводи отдавна няма...

Да разбираме ли, че рейтига на Каракачанов, Каубойко и въобще ГЕРБ се е покачил след тази поръчкова ,,тупаница,,?

Кметът сега призовава, а къде беше, когато въпросните си заграбваха терена и го превръщаха в гето под носа му? Ясно е, че електоратът не се пипа, докато не стане някаква трагедия.

Кметовете от ГЕРБ имат квота колко правилно гласуващи “нови българи “да добавят в избирателните списъци

Кметовете от ГЕРБ имат квота колко правилно гласуващи “нови българи “да добавят в избирателните списъци

Кмета е за съд. Пуска цигани после... - аз не знам

Такааа законно е да се събарят незаконни къщи но когато се прави да се угоди на нацистите това вече е прекалено нарушаване на човешките права можеха първо да настанят тези хора някаде и стига сте говорили че циганите имат незаконни къщи аз съм циганин и имам апартамент и къща законно построени със чертеж от кадастър и документ прилежащ към тях и за дворното място също ей нацисти в медиите вие сте за бесилото заедно със нацисткото правителство като гражданин на тази република изразявам моето гражданско право не искам нацисти да управляват държавата в която дедите и бабите ми и аз си дадохме калта под ноктите за да влизаме под общ знаменател и политически нацистки интереси аз съм против това първосигнално просташки правителство няма да казвам какъв съм не искам да се хваля просто изразявам още веднъж моята позиция като гражданин на Народна Република България.

Като е много начетен, този кмет да ходи при циганите. И на него да му съборят къщата.

Кмета иска да спрат протестите, за да не се обърнат срещу него... което е логичната стъпка след постигането на разрушаването на гетото...

Нито си циганин, нито си наясно как се строи законно. Още живееш с лозунгите на Народната република в главата.

Вземи си ги у вас, имаш място... ... щом халюцинираш нацисти, имаш мнооого свободно и празно място.

Който се снимал, се снимал, айде, който от къде е!

Сигурно имаш и висше образование и работиш за някое НПО, личи си грамотен си.

Нали козите,магаретата и кравите трябва да пасът нещо ! Парка в селото ще бъде идеален за тях ! Браво кмете - в десятката !

След като протестиращи подпалиха цигански бараки, сега призовава за прекратяване на протестите.

"Набраните" ли?

Значи правилно са освиркали кмета Димитър Тасев на предишния протест, когато е излязъл да говори пред хората. Цели да съкратят разходи за охрана! А когато събарят къщи няма ли охрана? А сега не патрулира ли там жандармерия? Кви разходи ще спестят? НИКАКВИ. Полицията и сега е там и осигурява ред, за да не се избият взаимно двете групи, едните недоволни от циганите, а другите - недоволни че им събарят къщите. МАЛОУМНИК и ДЕМАГОГ.

Е как, образцов гражданин на Народна Република България е все пак...

ко?

Този кмет очевидно се гласи да връща циганите обратно във Войводиново. Не е ли по добре той да отиде при тях?

Ясно, и този протест искат да го минат като "всяко чудо за три дни".

PEYTSCH

Ще ги измамят...Докато не изчезне и последната незаконна барака, на протест нон стоп...За да са разходите по-малко, събаряйте по-бързо !!!

"Улучиха" времето за събаряне на незаконните постройки... Най-много да озлобят още повече ромите...

О С Т А В К А !!!!!!

кмета се уплаши ,избяга му електората......

Цеца и Федоската?

Точно посред зима ли трябваше да им събарят къщите ? Много нехуманно решение на проблема.

Готвим се за нов мандат?

случката във Войводино показ какво е положението в армията ,двама гладни и мършави цигани ,пребиват елитен командос с няколко мисии.

Собственици на незаконни постройки- що за глупост е това???! Няма как да си собственик на нещо, което не е твое. Тогава и аз ще съм собственик на последен модел мерцедес в магазина без да съм го платила. Хахахаха

Няма спиране на протестите...те трябва да продължат та даже да започнат в цяла бг. През нощта в Павел баня жестоко е пребит възрастен човек в къщата му докато е спял от няколко циганина. Е това е демонстрация от всякъде!

егати и вмирисаното кметство и какво -едно голямо нищо беше цялата патърдия-кервана пак ще си върви

И също така трябва да се направи закон за медйте да се носи отговорност за публикациите и коментарите абе комунизъм трябва на такъв манталитет.

Някой на кмета му е нашокал рИепата отвисоко явно... че започна да дава назаден и да обяснява как прибрал багажа на циганьорете на сухо :) Сега да видим Шкембе Войвода дали няма да даде назад като кмета?

офф ти пък си представи ,ако той ги беше пребил...сигурно щяха да го уволнят ,или най-малкото да го накарат да им се извинява публично и да им плаща ...циганска държава

що не ги вземеш у вас,не сме народ, а мърша -за нищо не можем да се обединим,все ще се намери някой предател като теб..

КoпEлето как си пази електората. Счупете глава на тоя продажен кмет.

Кмете, иди го кажи тва на жълтите жилетки в Париж да почувстваш болката в задните части от хиляди ритници. За какво призоваваш точно: Спират протестите, озелиняваш парцела и жовота продължава по мед и масло........ до следващото циганско издевателство?! А?

никакъв гражданин не си-доказано ни един мангал не е участвал в освобождението под никаква форма,и най-голямато грешка ни е,че вие и част от турците сте останали на тоя територия вместо да ви изтребим до крак

Мнооого хамерски филми гледаш бре момче. Битият е ефрейтор снайперст обучен да цели врага в десятката със пушка. Не е Рамбо, Джеки Чан или Чък Норис дето бият наред сичко дет шава........ ама само в телевизора. Циганите когато имат численост са гадни и мръсни същества които нападат в гръб и удрят да убият. Това не е нито спортна арена , нито бойно поле.

Стига сте квичали, ами заколете по един петел, месете по една баница и утре на Банго Васил ги занесете във Войводиново да омилустивите човекоподобните!

Кога ли ще съборят къщата на Г-н кмета , който е направил Войводиново на зоопарк, зради циганските гласове?