Кметът на Войводиново призовава протестите да се прекратят

Собствениците на незаконни постройки са настанени при роднини и приятели, а багажът и вещите им се пазят в кметството

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Войводиново призовава протестите да се прекратят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протестите да са пред МС и НС!

Циганите които избягаха от селото са вече Софиянци. Ха ха ха ха

Лелеееее , всички цигани избягаха от СЕЛОТО ? Това ще остане тогава ЕДИНСТВЕНОТО българско село без един циганин. Връщам се от чужбина да живея там.Супер. И искам да си купя къща в центъра , понеже по покрайнините може да гори !

Ако е за пестене, аз съм за дезинтеграция - доста по-евтино е. Спират им се "помощите" - "детски", "инвалидни", "самотна майка", "първи учебен ден", "за дърва на социално слабите"... Спира им се незаконния ток и вода, които и не плащат. Вземат им се фалшивите дипломи и книжки. Събарят им се незаконните коптори. Няколко дела за педофилия... И те сами, бързо бързо, ще се изнесат къмту по-"толерантни" запад. Меркел ги иска.

... кметът Димитър Тасев да призове недоволстващите да прекратят протестите ... ... собствениците на незаконни постройки са настанени при роднини и приятели, а багажът и вещите им се пазят в кметството ... Ха сега познайте от три пъти с чии гласове е избран този "кмет"! И честито на "печелившите" от Войводино и други градове ...

спят ли добре ,хранят ли ги добре ?

В крайна сметка, единственият резултат е, че кметът губи гласове за идващите избори...

Докато Борисов е на власт, никой няма да смее да пипне циганите. Борисов НИКОГА не се е изказвал против циганите. Никога. Борисов подържа БХК.

Лапате пуканки и дърдорите глупости. Проблема с циганите трябва да се решава от тези,които са на власт! Не е справедливо да се грижат само за държанките си и соловете.Големи бабаити сте на масата.А,бе....... оплескана държава.

Нахранете журналистите , Цецоууууу,че да забравят Войводиново!;))))))

С тези 2 милиарда лева, които правителството раздаде за саниране на блоковете, които повече от половината ги откраднаха, можеше да се съборят всички гета и изградят нови квартали с нови къщи за циганите с всички нормални условия за живот И след това най- строго да се изисква да се плаща вода , ток и данъци. Не може да живееш като куче и да искаш детето да ходи на училище. Това е невъзможно. Проблемът с циганите е решим, но НЕ ИСКА ВЛАСТТА да го реши. Трябва им електорат, а не нормални хора. Всичко друго е само манипулация и прах в очите на хората.Да не кажа , това прилича и на фашизъм.

Не е решим, това са паразити. Като ги настаниха в нови блокове в Ямболско, ли беше?! Какво направиха?! Изпотрошиха всичко, касите извадиха с вратите и ги изгориха. Вкараха си каруците вътре, с животните, разпродадоха дограмата - на общинските жилища?! Омазаха всичко! Защо ние да им изграждаме жилища, на нас кой ни ги гради?! Като се размножават, трябва и да мислят, как ще ги отгледаш тия деца. Не може българите да ги хранят, да им изграждат домове и да им гледат децата. Що за безотговорност?! Да заминават за ЕС, при нео-либерастите, които ги толерират и ни разбиха държавата и дисциплината в нея. Мама Шмекер ги чака. Какво ни пробутвате фалшивите си ценности 30 години?! Да се спасяват! То, се мисли, като се създава поколение, къде, с какво как и кога.

"ще се съкрати огромен разход, който сега се влага за охрана на демонстрациите и циганската махала" още по-голям разход ще се съкрати, ако се спрат изплащанията на всякакви социални за циганята!!! аз съм данъкоплатец и нямам нищо против данъците ми да отиват при милиционерите, за да пазят - това им е работата. обаче съм адски против днъците ми да се подаряват на циганите само защото тях ги мързи да работят и защото циганката се е окозила 7-8 пъти.

Кмете,кмете,да те уважи дирнишки модератор!:))))))))))))) И протестите срещу цигандурина , дето от Германия те нарече"гяур" ---и те ли дасе прекратят?! ...и дето се закани да горят крайните къщи на селото?

Български фашизъм, основата на идеологията е дълбоко вкоренена национална простащина! Незаконни гета има във всеки град и село, защо усилията и медийното​ внимание е към въпросното село? Някой ще осигури ли подслон посред зима на хората? Простащината и насилието сама ще стимулират престъпността.

А кой е длъжен да го прави? След като жилищата са незаконни трябва да се съборят, а гУсин "кмета" да мъцне дали убийците и родата им са оъ неговите избиратели ...

А в София кога ще махнат незаконните сгради? Молядругарката Фъндъкова?

Когато и вие почнете да протестирате масово, като хората от Войводино.

В София трябва да изпосъборят три квартала по този повод, не дърпай дявола са опашката, че Фандъкова ще вземе да не се кандидатира за още един мандат ... хихихи.

Циганите са подържани от руснаците(чрез ДПС) за да могат да им взимат гласовете(а като се наложи и да вършат мръсна работа като в случая с бития "командос") Сега от ДПС обикалят по гетата и им обясняват на циганите че само ДПС може да им помогне и затова трябва да гласуват за тях

Не съм чувал, руски политик или дипломат, да вземе отношение каквото и да било по проблемите с циганите в България. Виж, на евроатлантическите ни "партньори" са първа грижа, наред с джендарите, че чак и Килъри като идва, това й беше думата. Сега и папата щял да идва да им мие краката.

Джонката, защо не се надупиш да те опънат мангалите хуманно теб и семейството ти педал мръсен

Бития си е бит...

Абе Ей, стига с това "роми", тея са си цигани, роми и ромеи изчезнаха с Римската Империя, тез са мангали.

в същност името е "дром" и "дроми". Не знам етимологията, но може би идва от "път", зашото са скитащо се индуско племе.

Даже улицата е асфалтирана и с осветление. В София все още има улици тип горски оът.А кмета в зандана на поправителен.

А незаконните замъци по морето и язовирите?? На митничарите и мутрите?? Кога ще ги събарят??

Кмета само циганските незаконни постройки ли събаря или и българските ?

В България цигани е имало винаги и сме живели в мирно съвместно съществувание. живеех в град, където 50% от работещите във фабриките и заводите бяха цигани. Работеха и си хранеха децата, които ходеха на училище и после в казарма и строителни войски.Е, имало е и престъпления, но такива има и от българи. големите проблеми започнаха след 1989г. Държавата се отдръпна от тях и настъпи големия хаос. Гета, безработица, никакво образование и купуване на гласове. Такива пари харчи държавата за щяло и нещяло, колко му е да се съборят тези гета, да им се направят на кредит законни къщички с вода и ток,с уреди за отчитане, да се вземат мерки за тяхното образование и т.н.Само с тези 2.6 милиона за откриване на тържеството в Пловдив можеха да се направят 500 къщи.Да, ама не! Да, всички знаем какво са казали учените" Битието определя съзнанието"!При такива корумпирани и крадливи управници, това е положението. Бетер циганите са, гола вода! Мафия. Те са виновни за всичко.

Значи циганите нямат вина за положението ?

Ти да видиш? Айде сега,и ние сме живяли 40 години в соца - не си само ти.Такива неща не сме видяли за които говориш

Не се прави на ударен точно така беше. Мангалите не смееха в центъра на градовете да слязат, а не да безчинстват. Твоите господари сега ги развъждат като бройлери за да "гласуват" за тях. Та недей да брекаш много, щото ако продължаваш ти и такива като тебе, скоро ще спиш с чифтето под възглавницата. И пак няма да бъдеш сигурен дали ще осъмнеш. Не се чувате какви ги говорите. За едни мизерни пари сте готови да си изуете и гащите. Забрекал вече отворкото срещу фактите.

При соца беше същото.Циганските гета в центъра на София са същите.Ставаха редовно мелета с цигани - ама тогава нямаше свободна преса откъдето хората от цяла България да научат какво става в другата част на страната(щеше да подрони престижа на властта - на соца) Моите "господари " не са руснаците - които фактически ги развъждат и използват А сам съм си господар Гащите са ги изули русофилите - че даже и за без пари

Кмета да се разкара при избирателите си от маалата.

Що бре Кмете тия ти свършиха мръсната работа дето си я надробил и имаш наглостта да казваш да спрат ...

След случая с бития военен всеки българин може да съди държавата за причинени вреди от циганите защото няколко десетилетия държавата не сключва спогодба със Индия и Пакистан за изселване на циганите.

ги били изгонени бедните цигани посред зима? Защото крадат, убиват, изнасилват и мърсят държавата и през пролет, лято и есен!

Кмете, кмете, ако във Войводиново живееха... нормални хора, а не рая, то ти отдавна трябваше да си... бивш кмет:)))!!!

Този кмет трябва да яде як пердах от цигани и българи, едновременно!Допуснал през мандата си циганите да си строят къде и как им текне, създало се гето заради мърлявото му отношение към кметски задължения, а сега циганите сред зима са на улицата, защото кат видя дебелия край, кмета и набързо реши да свърши това, което е проспал или умишлено не видял 3-4 години поне.

Ще махнете циганите от едно място , а те ще отидат на друго, просто няма как да се изпарят , и какво правим, на морето дупка.......На кмета май не му се разделя с електората!!!!!!

Кога ли ще съборят къщата на Г-н кмета , който е направил Войводиново на зоопарк, зради циганските гласове?

Стига сте квичали, ами заколете по един петел, месете по една баница и утре на Банго Васил ги занесете във Войводиново да омилустивите човекоподобните!

Кмете, иди го кажи тва на жълтите жилетки в Париж да почувстваш болката в задните части от хиляди ритници. За какво призоваваш точно: Спират протестите, озелиняваш парцела и жовота продължава по мед и масло........ до следващото циганско издевателство?! А?

КoпEлето как си пази електората. Счупете глава на тоя продажен кмет.

Някой на кмета му е нашокал рИепата отвисоко явно... че започна да дава назаден и да обяснява как прибрал багажа на циганьорете на сухо :) Сега да видим Шкембе Войвода дали няма да даде назад като кмета?

И също така трябва да се направи закон за медйте да се носи отговорност за публикациите и коментарите абе комунизъм трябва на такъв манталитет.

егати и вмирисаното кметство и какво -едно голямо нищо беше цялата патърдия-кервана пак ще си върви

Няма спиране на протестите...те трябва да продължат та даже да започнат в цяла бг. През нощта в Павел баня жестоко е пребит възрастен човек в къщата му докато е спял от няколко циганина. Е това е демонстрация от всякъде!

Собственици на незаконни постройки- що за глупост е това???! Няма как да си собственик на нещо, което не е твое. Тогава и аз ще съм собственик на последен модел мерцедес в магазина без да съм го платила. Хахахаха

случката във Войводино показ какво е положението в армията ,двама гладни и мършави цигани ,пребиват елитен командос с няколко мисии.

офф ти пък си представи ,ако той ги беше пребил...сигурно щяха да го уволнят ,или най-малкото да го накарат да им се извинява публично и да им плаща ...циганска държава

Мнооого хамерски филми гледаш бре момче. Битият е ефрейтор снайперст обучен да цели врага в десятката със пушка. Не е Рамбо, Джеки Чан или Чък Норис дето бият наред сичко дет шава........ ама само в телевизора. Циганите когато имат численост са гадни и мръсни същества които нападат в гръб и удрят да убият. Това не е нито спортна арена , нито бойно поле.

не ми казвай какви филми гледам,това са реални бойни действия с непредвидим и готов на всичко противник.ти се моли тея хрантуници за не се налага да те защитават.

Готвим се за нов мандат?

Точно посред зима ли трябваше да им събарят къщите ? Много нехуманно решение на проблема.

що не ги вземеш у вас,не сме народ, а мърша -за нищо не можем да се обединим,все ще се намери някой предател като теб..

Този няма да ги вземе у тях въпреки, че и той определено е циганин. Поне по писанията му по този въпрос тези дни. Ще им събарят къщите по всяко време циганино, защото те циганите не се съобразяват, че е идва примерно Коледа и крадат на поразия от чантите на жените събирали пари цяла година да купят подарък на децата си и какво ли още не правят без да се съобразяват зима ли е, беден ли е човека, има ли пари с които да си плати тока /защото има доста хора на които им е доста трудно, но си го плащат/ и Сиганката му бърка в чантата и си взима портмонето. Така че джонка ли си, джанка ли си не ме вълнува, но ще си носите последствията.

Муйка, у вас, място няма ли, та да ги подслониш, че гледам много си се зажалил за бай Мангал и челядта му:)))???

А точно посред зима ли трябваше да пребиват човека? Да бяха изчакали лятото ...

кмета се уплаши ,избяга му електората......

О С Т А В К А !!!!!!

"Улучиха" времето за събаряне на незаконните постройки... Най-много да озлобят още повече ромите...

PEYTSCH

Ще ги измамят...Докато не изчезне и последната незаконна барака, на протест нон стоп...За да са разходите по-малко, събаряйте по-бързо !!!

Ясно, и този протест искат да го минат като "всяко чудо за три дни".

Този кмет очевидно се гласи да връща циганите обратно във Войводиново. Не е ли по добре той да отиде при тях?

Значи правилно са освиркали кмета Димитър Тасев на предишния протест, когато е излязъл да говори пред хората. Цели да съкратят разходи за охрана! А когато събарят къщи няма ли охрана? А сега не патрулира ли там жандармерия? Кви разходи ще спестят? НИКАКВИ. Полицията и сега е там и осигурява ред, за да не се избият взаимно двете групи, едните недоволни от циганите, а другите - недоволни че им събарят къщите. МАЛОУМНИК и ДЕМАГОГ.

"Набраните" ли?