Войводиново на протест срещу ромското насилие

Преди ден двама роми пребиха шофьор, направил им забележка да се дръпнат от пътното платно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само 9 коментара????? Глупости....

Защо това нападение е поредното нападение над човек, направил забележка? 1. Има закони, но не се спазват. 2. Либерално правосъдие и корупция. 3. Законите да важат за всички, да няма привилегировани. 4. Политическата власт, обществото, медиите да имат нетърпимост към прояви на насилие.

Раненият е военен. Къде са славните традиции на БА или това са банда наемници за мисии?

Смолян,Асеновград,Бяла,Нова Загора,Дунавци,Садово, Луковит,Баня,Шивачево,Пловдив,София,Угърчин, Бяла Черква, а сега и Войводино. Списъкът расте господа политици и псевдо-правораздаватели, РАСТЕ!!!!! И на всяко едно място е пребит или убит Българин!!!!!! Проклети да сте !!!!!! ВСИЧКИТЕ- без значение на партии и цветове, Всичките, без изключение!

Дано да ескалира. Държавата спешно се нуждае от много кървава и масова гражданска война.

абе Войводиново или Мижетуркиново: сълзливи срещи и палене на свещи пред църквата няма да спрат подчовеците с коловете и брадвите p.s. а къде са "войводите" между другото..

Не "Войводиново на протест срещу РИМСКОТО насилие." А - Войводиново на протест срещу ЦИГАНСКОТО насилие!!!!!!

Войник от Специалните сили пребит от две хлапета. Това са способностите на армията ни.

Липсва яснота как е протекла самата схватка. Но има и един момент, който се надявам да отчитате - войниците от Специални сили са тренирани да убиват. Не да задържат, не да арестуват, а да убиват. При това самото действие да е до такава степен отренирано, че да е машинално. Ако Вие бяхте с такава експертиза (или всъщност притежавате такава?)- войник от Специални сили, бихте ли успяли в дадената ситуация да се овладеете и да не отнемете живот?

ами как няма да са станали толкова много. те се въдят като въшки, докато българките дават пари за антибебе , а след това дават пари по доктори да ги оплождат изкуствено.

А да ти е хрумвало, че на тази мизерия ако искаш да гледаш три деца те ще живеят като циганчета?

Простете, но не е ясно дали повечето представители на ромската общност изобщо се замислят дали и как... ще го гледат поредното, не ако, а като дойде...