Войната между САЩ и Русия се отлага. Засега

Ситуацията в Сирия е нажежена до червено. Причината наглед е ясна - употребата на химическо оръжие от хората на Асад.

Обратно в новината

Коментари - Войната между САЩ и Русия се отлага. Засега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп ако не от друго поне от жени разбира. Как само ги избира красавици. Ама тия разследвания за руска намеса само го отклоняват от истинското му призвание. Сега иска не иска ще се прави и на войнолюбец. Що не го оставят човека на мира?

Егати нефта. Не се наядоха. Заради него всички ще ни изтрепят. Да пускат китайците евтини електроавтомобили, и да наводнят пазара че на хората им писна вече.

С колко дни? Да знам дали да купувам билет за реванша?

Сигурно са взели малко памперси краварите.

Това "Готви се Русия" как да се разбира? В буквалният смисъл ли?Ако е так, на човешката цивилизация не и остава много живот! Оставете илюзиите! При ядрен сблъсък, нищо няма да остане на планетата Земя! Що за човек може да изрече подобно нещо? И на какво разчита? Та аз като прочетох за руският безпилотен дълбоководен апарат "Посейдон", косите ми настръхнаха. Дължината му е 25 метра, придвижва се на дълбочина от 20 до 1000 метра със скорост185км/ч/в зависимост от дълбочината/. Има ядрена бойна глава от 100 мегатона, което е два пъти по-голяма мощност от най-мощната водородна бомба взривявана на земята. Поради голямата скорост на предвижване под водата, противодействие няма. Изстрелва се от стратегическите подводници "Борей" и има обхват от няколко хиляди километра.Специалисти са изчислили, че ако се взриви в залива на Ню Йорк, в първите секунди жертвите ще са 8 милиона, а ранените 6 милиона. След седмица жертвите ще са 20 милиона! Та кой за какво да се готви? Що за безмозъчен призив?! АЗ ИСКАМ НИКОЙ ЗА НИЩО ДА НЕ СЕ ГОТВИ! АПОКАЛИПСИС НЕ НИ Е НЕОБХОДИМ! Тръмп и другите милиардери, ще се наложи да си харчат милиардите на Марс.

Бай Ставри виждаш нещата но повърхностно ядрена война няма да има всичко е заблуда а картата на света се прекроява наново арабския свят е проблемен и целта му е джихад само САЩ и Русия са в състояние да ги въоръжават и те сами да се избиват а и точно това правят цената на войната в Сирия е нищожна а от сирийски петрол на ден се печели 100 милиона ти сам виждаш че края на войната там няма да е скоро а световния мир е мит в очите на съвременния политик който е обвързан или с икономически структори или със силови. Всичко зависи от народа и свободата му да избира правилни хора на избори а такива не се допускат там.

Война ще има. Още Баба Ванга я предвиди. Руските кораби в момента напускат Тартус и излизат в открито море. Започва се.

им се вижда края , заради джужа путя

КАКВО Е ИСТИНА, КАКВО Е ЛЪЖА "Когато разказваш една голяма лъжа и я повтаряш ДОСТАТЪЧНО често, хората ЗАПОЧНАТ да и ВЯРВАТ. Лъжата ТРЯБВА до тогава да се твърди, докато се УДАДЕ на държавата, да ЗАБЛУДИ своите граждани ОТНОСНО политическите, икономическите и военни последствия от лъжата. От решаващо значение за държавата е, ЦЯЛАТА си власт да използва за ПОДТИСКАНЕ на различните мнения. Истината е смъртният враг на лъжата, с което истината е и смъртният враг на държавата." Йозеф Гьобелс - министър на пропагандата на Нацистка Германия.

Е, НЕ!! Руснаците ей така, напълно спокойно ще оставят лудите крави да ги бомбардират! Естествено че ще отвърнат на удъра, и ще изпепелят всички краварски джихадиски бази на ЦРИ и ИДИЛ в Сирия!!

КОЙ НОСИ ИНДИВИДУАЛНА ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА". В САЩ И ЕС ИМА ЛИ ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ цялата власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ съучастници на ШЕПА представителни политици и духовници да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" и "свобода" има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" и "свобода" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт САМО на представителни политици и духовници - мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация" и "свобода". Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната "демокрация" и "свобода", а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез постоянно: физическо, ментално, емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА, наложено върху теб от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Какво е избори и референдуми в представителната "демокрация" и "свобода" като: фашизъм, социализъм и капитализъм - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво МОГАТ едни избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация и свобода за гражданите. Те могат единствено да служат КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко, Хитлер и ДРУГИ диктатори, също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, ВСЕКИ ден. Дори орязана, демокрация и свобода (Швейцария и Исландия) започва да работи тук и сега за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ ден. В демокрация и свобода НЯМА "преход", няма утре, няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега, ВСЕКИ ден.

путя нещо сви перките, а?

Е не мога да не ти еба майкята!

голям бои ще ядат пиндосите, на тереза меи ще и секне дъха като остане без подводници и самолети

ТЕСТ - РОБ ИЛИ ЧОВЕК СИ ТИ Има много неща, които ТРЯБВА да се разберат, иначе е МНОГО трудно, ти да излезеш от робството на представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Първото нещо, че никой НЕ те държи ТАМ, ти си този, който е РЕШИЛ да си останеш РОБ на представителният политик и духовник, ЛИДЕР. Никой никого НЕ задържа. Този, който е ГОТОВ да излезе от робството, може да излезе още в ТОЗИ момент. Никой друг НЕ е ОТГОВОРЕН за това. Ако човекът е роб, ТОЙ си е отговорен, но поробеният човек НИКОГА не приема отговорността, това е неговият НАЧИН да си ОСТАНЕ роб. Той казва: "Някой друг (представителен политик и духовник - лидер) ме прави роб. "Естествено, ако някой ДРУГ те прави роб, какво МОЖЕШ да направиш." Ако ти САМ се правиш роб, МОЖЕ нещо да се направи, МОЖЕ веднага да се направи нещо. Тогава това да бъдеш или да не бъдеш роб е в РЪЦЕТЕ ти. И така, хората продължават да ПРЕХВЪРЛЯТ отговорността върху алчни с болни мозъци ШЕПА представителни политици и духовници, ЛИДЕР. Човекът става НАИСТИНА човек ТОГАВА, когато ПРИЕМЕ пълната отговорност (демокрация и свобода), че САМО той е отговорен за това, което представлява. Това е първата смелост, най-голямата СМЕЛОСТ. Много е ТРУДНО да се приеме, защото умът непрестанно КАЗВА: "Щом ти си отговорен за това, защо го създаваш." За да избегнем този въпрос, ние ВИНАГИ казваме, че някой ДРУГ е отговорен. Никой, никаква външна сила, НЕ ти причинява каквото и да било. Това си ти и само ти. Това е ЦЯЛАТА идеология на демокрация и свобода (Швейцария, Исландия), че това са САМО твоите действия и индивидуална отговорност. Защото демокрация и свобода е: "ТВОИТЕ действия, ТВОЯТА индивидуална отговорност винаги и постоянно, тук и сега - всеки ден". Ти си го направил и ти можеш да го премахнеш. И няма НУЖДА да ЧАКАШ, да ОТЛАГАШ. Няма НУЖДА от време, ти можеш просто да го НАПРАВИШ, никой НЕ може да те спре, нали.

Спри розовите хапчетя моля! Намери си работа..

Троле, пиши по темата, а не за тролските си неща.

Путя вече го разкриха колко е долен и подмолен...скоро така ще му завият гайките, че дори Радев няма да може да го покани тук, колкото и да му се иска. А след тия удари , ще се разбере че всичко в Путя е един надут балон. Отиде твърде далече и той го знае, няма с какво да противодейства освен с ядрени бомби...двойник на Кимчо..

аиде като доиде иди и му го кажи в лицето ... ха ха ха нема и де наплюе дори ...щото си мнооого дребен

Дреме ми.....Няма да се случи, помни ми думата. Единственото му международно появяване ще е на..Световното в Москва и на награждаването на Формула 1, пак в Москва. А ако Радев посмее да го покани, дори в Македония няма да отиде...

Украинче, още ли не си разбрало, че това е български сайт? То е вярно, че сте олигофрени, но все пак ...или нахалството ви е безгранично?

Отрепко, тоя сайт е руска собственост, само в статии като тази се спами яко от ферми за тролове, събуди се и си намери работа, крайно време е Ганьо...

Тръмп Северна Корея не посмя да нападне, дето има само 2 ракети, и то експериментални, та по руснаци ще стреля ... Едни самолетоносач, два самолетоносача, голямо червено копче и накрая - отива в Пекин да си говорят с Кимчо. Май и със Сирия и с Путин така ще свърши - с приказки. Но преди това трябва да надникнат в насоченото дуло. Американците от друго не разбират.

просто откарваш в региона 3 пъти повече техника и воиска от краварите и толкоз ...

Свети Петър извикал на небето Тръмп, Владимир Путин и Бойко Борисов и им казал: Момчета, краят на света е през 2018 година. Кажете на хората си!. И ги върнал на земята. Тръмп събрал конгресмените на САЩ и им казал: Господа, имам една лоша и една добра новина. Лошата е, че през 2018 е краят на света. Добрата е, че ние ще спасим света!. Путин събрал депутатите на Русия и им казал : Другари, имам две лоши новини. Едната е, че има Господ, а другата е, че идва краят на света!. Бойко Борисов събрал българските депутати и им казал: Господа, имам две добри новини. Едната е, че ни приеха на най-високо равнище, а другата е, че ГЕРБ ще управлява до края на света!..

Макрон твърди пред Трумп, че има доказателства за хим. атака. Комисия е на път за Сирия за да прецени дали е така. Ще видим какъв цирк ще разиграят всички за да се ,, потвърдят,, изказванията на запада. А на мене ми се струва, че някой ще скрои шапката на Трумп и ще го изритат.

1-ви туит на Дончо-започваме война 2-ри туит-искаме разговори с Москва 3-ти туит-ОБИЧАМ ТЕ ВОВА

От човек който командва държавата и международните отношения чрез Туитър може да се очаква всичко.

По време на война има жертви и от двете страни...

в големия Зор резултата беше 300 ихтамнета срещу 0 американски войника. Наздаровя!

много къса памет имаш ... нещо мълчиш за гута ... ха ха ха

Ако все пак Тръмп допусне грешката да натисне спусъка, две мнения няма. Путин ще отговори.

Със сигурност ще отговори. С Доналд Дък е свършено. А по нататък ще видим.

Пхахаха, два мармота завиват станиол...с какво ще отговори Путя ? Смешници

Ако Путин не отговори, а си трайка Тръмп да бомби на воля сирийците ще бъде пълна излагация и унищожение на авторитета на Русия като военна суперсила. На практика ще докаже, че на Русия не може да се разчита в ролята на военен съюзник и са само пъчещи се загубеняци.

видяхме каква сила са в дер Зор!

Българският народ още малко ще започне да мечтае Путя да му загрее врата на това немирно , невъзпитано и невротично русо дете.

Мечтата на българският народ е Путя да си смени пола на срещата с Ердоганчо и да се успокой и заживее щастливо.

Нека да изпратим нашите 29-ки да потушат конфликта..........хем и момчетата ще пострелят малко.

Този, който е написал това глупомислие си го заврете в нужника, ДИР-е, и пуснете водата, много смърди, бе !!

Ако САЩ ударят цели в Сирия и Русия не им отговори ,това значи ново превъоръжаване на Русия. За тази цел на руснаците им трябват нови технологии и много средства, а при тези санкции ще им е много трудно да не кажа невъзможно. Та война няма да има, защото ще ми отидат 2 000 долара на вятъра и голяма загуба за мен.

Африканският памперс се наака. ФАЩ от 200 лета водят война срещу света. Откак ни окупираха с базите и откак сме ЕС, БГ с НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ В СВЕТА.

Време е за послетното театро - Путин и Тръмп говорят по телефона и Асад пада, а Сирия се разделя.

"Взгляд": Руската авиация е безсилна пред "Доналд Кук"

Това не беше ли оня кораб в Черно море, дето руснаците му спряха тока, прелитайки с един самолет над него?

Путин ясно му го каза- Ще бъдат унищожени ракетите и техните носители! /промопакет/. А опозицията на Тръмпи само това чака- да се бъгне и да го хвърли на кучетата...

Шило

И, пак да припомним основното от днес: Гута е свободна.

тя и Палмира беше свободна, докато руснаците не избягаха и оставиха на ИДИЛ тонове оръжие... що ли?

Spoko,Moskva ima 3-na zashtita ot raketno napadenie,a Washngton i London -nikakva!Vsichki prikazki na vyater,zatova molchi Putin.

абе, глупак, кои го интересува кочината москва, та да си хвърля ракетите по нея?

Ти виждал ли си някога Москва? Не е като твоето село, което и да е то. Няма нищо общо с Европейската кочина.

Лудият Тръмп, който не може да управлява собствената си държава , като нищо ще предизвика световна война, в която този път няма да има победител - просто човешкият род ще изчезне .

Тръмп е кукла на конци. Нищо не може да "предизвика". А, ТСВ е отдавна решена. С тез маневри само подготвят електората психически.

С дни можеш да четеш тук и да не попаднеш на човек който разбира какво става.

Шило

Ясно е, че Тръмп е силен в плямпането. Щеше да унищожава СК-нищо. Взе да помпи мускули на Русия, разбра, че само с плямпане не става. Но, слава Богу, важното е, че се размина.

опорна точка а? :) я кажи кога последно Кимчо се дърви и прави опити? :)) нещо не му се чува гласчето

Pesh0

Тръмп изтрезня ... сега ще замазваме . Да му спират нета от ЦРУ на тръмп като пие и друса .

След изхвърлянето като чекия но мокър пясък следва отрезвяването- /какви глупости изтърсих, ами сега накъде....../

Тръмп прай шоу, обаче, Путин е сериозен. Каза, че ще сваля, ракети, самолети и ще потапя кораби.

Не го каза Путин, каза го Герасимов, началник на щаба. Но очевидно са го чули ;)

Некадърници, само отлагат. На консервите в мазата вече им минава срока...

Май на чичо Дончо му обясниха, че прекалено натиснаха Русия в ъгъла.Колкото и да не му се иска на Путин ще се наложи да отговори при евентуална атака щото ще стане за смях.Ако това се случи дано се спрът до тук.Иначе всички си отиваме

Дирници, разпространявате клевета. Няма никакви доказателства, че Асад е употребил зарина!

Никакви доказателства, че изобщо е употребен зарин.

никъкъв трол не съм но е смешно да плашиш кучето е салам

за да държиш заплашителен тон към РУСИЯ-значи нещо не ти е в ред

Ти си руски трол!!!

А ти краварски

Англосаксите си го търсят и сигурно ще си го намерят-какви ли не лъжи и скалъпени случай и то на ниско ниво! Нито факти нито резултати от разследвания ги интересуват. Ще затрият света като нищо.

abasador

и докога, така САЩ и Русия... ще си го мерят за сметка на сирийският народ? Може би само престъпникът Асад не разбра, че превърна държавата си от една нищо и никаква гражданска война в международен плацдарм! Последствията от тази престъпна политика на Асад, насочена срещу собственият си народ и държава са очевадни за всички, цветущи градове превърнати в руини, стотици хиляди избити и милиони прокудени от родината си ... и до кога така, уважаеми управници на света Тръмп и Путин? А сега колеги грабвайте минусите, нищо няма да променитезасъжаление, жалко за съсипаната страна и избитите. Лек ден.

Лъжи си, ама си знай, че соросоидиотските лъжи имат обратен ефект - все повече хора подкрепят Русия и Путин, погнусени и омерзени от соросоидта по света и у нас. Имаше, международно изследване у нас, по въпроса.

Ти си руско-путински трол!!!

abasador

толерантен, аз обвинявам САЩ и Русия за това, че заради някакви си интереси, позволиха и съсипаха една цветуща страна... или ти не можеш да четеш, да чуваш и ходиш с тъмни очила! Кое в коментара ми е лъжа, или хайде ей така да си гиворим и пишем глупости.... убеден съм, че си един от процентите на проф. Христов. Лек ден. П.С. почти никога не реплекиран, но когато прочета просташка реплика на коментара си.... не оставям магарето си в калта. Лек ден.

С един туит разкара Рушките генерали от Сирия А самият Башар избяга в Техеран Браво Тръмпич! ;)

Гута падна.

шматароци-само вдигат пара. на оня с перчема нещо не му стиска

Абе, ако ,, туитъра,, забие----тоз как ще се заканва на Русия?:)))))))) ...или тогаз ще му се наложи лично с Путин да си говори?!:))))))))) ....и тогаз........:))))) ..... Малко го би по тиквата навремето Винсънт Макмеън!:)))))))

Путин при всички случаи на стрелба по Сирия ще трябва да отговори и то с ядрени ракети, за да не си мислят някои, че ще останат ненаказани за да стрелят сватбарски в чужда държава!

Че то не им е за пръв път да стрелят по чужди държави. Що за въпрос.

От трябването до моженето пътят е дълъг! Лошите американци са взели мерки да не може да отговори с ядрено оръжие!

Мерките са им ...повече памперси за така наречената им армия!

"Според "Комерсант" руснаците искат координати на целите на САЩ, за да се избегнат случайни загуби от руска страна. " Иначе казано: "МолЪ молЪ молЪ кажи де ще удариш, че да бЕгаме. Разкарахме корабити от пристанището днес, но не знаем къде да ходим на сушата"

След като Тръмп казва, че никога не е споменавал кога ще ударят Сирия, значи въпросът дали ще ударят, не стои! Въпросът е "Кога".