Свободната сирийска армия започна битка за Дамаск

Свободната сирийска армия обяви, че е започнала „битка за освобождението на Дамаск”. Това стана на фона на съобщенията за сражения в сирийската столица.

Обратно в новината

Коментари - Свободната сирийска армия започна битка за Дамаск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хей Младежа, собствените народи са избивали кои ли не държави в Германските кралства по едно време от 7 милиона са били избите 5. Австралия е континент от 22 милиона, Великобританиа от 60. Да ти припоня, че това са каторжници изпратени от англия да бачкат без пари за великобритания , едва ли ще ти го припомния за теб историята стига до безкраино повтаряне на Ленин, който между другото е бил и той заточенец, но за разлика от другите по онова време които са били в сибир далеч преди революцията, той се ползвал с привилегии заради благороден произход. Та от 60 милиона население 20 милиона са плод на каторжници да речем, абе защо най издуханите се оказаха най на мода в бг Хан Тукту, ти си показател за среден издуханяк и вярвам че всичко издухано ти харесва, нулева база от знания

това не е сирииска свободна армиа не се заблуждаваите това са ислямисти пази боже от тях

Каква е тая армия? Кои я финансира? Кой я въоръжава? Кой я ръководи? Какви са целите и?....Нищо не знаем

А трябва ли ? Да не си решил да се присъединиш или се стрелят пред вас ?

....не са това, което са. Особено в Сирия. Там реалността е малко по-различна от това което идва от телевизията. Търсете anhar в ЖЖ.

на християнското население във Сирия????

Банди от все по-добре въоръжени терористи и наемници се опитват да завземат столицата на суверенна държава. Обаче Хилари им вика борци за демокрация и ги подкрепя. Когато същото се случва в Авганистан тогава са терористи от Алкайда и НАТО с всички сили ги громи за да подкрепи демократичното правителство, което не пречи на търговията с опиум и хероин

Баба Ванга отдавна е казала "Сирия ще рухне в краката на победителя, но победителят няма да се окаже този, който се очаква." Което означава, че може да чакаме изненади...

popov

Я сега кажи какво е мнението на баба Вангя за изненадите в Сирия!

Оказва се, че нарочат ли те американците нямаш шанс!

Откри Америка. Вашку да Гама. Нали за това е империя. Ленин пише - Империализм ето война.

Наемници свалят законното правителство на суверенна страна.Ние блеем верноподаннически от възторг.(На един му трепереше брадичката от екстаз преди 8 години).Същите тези брадати скотове може и да градят джамии по нашите земи след 50 годиниИМАЙТЕ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.

Какво е "свободна армия"??? От наемници може би??? Спонсорирани от сащ??? Да, сценария вече е ясен и за глухите и за слепите!

А бе хора . Не е ли по - добре Асад да си е на власт. Това е светски режим. След него идат " Мюсулмански братя" . Ислямът настъпва към границите на България.

Няма АКО. Иран са следващите където ще се пръкнат "бунтовници".

Да, любимото ми е да слушам поколения от онова време как критикуват поколения от днешно време, при положение, че те са най-мизерните, нещастните и ЖАЛКИТЕ насекоми ("скакаулците") никога съществували. Единствения проблем с днешното поколение е че повтарят грешката на старото поколение. Просто трябва да се лее кръв.

И каква стана тя, уж управляващите избиваха мирното население, а то се оказа, че имало свободна бунтовническа армия.

Сгрешилисте заглавието " Ислямистите започнаха битката за Дамаск". Ако някой има книгата на Кр.Стоянова за Ванга от 1989 г на изд.Български писател на стр. 96 е написано: "ще дайдат тежки времена ...." "Скоро ли ще дойде това време" отговора:" Не,не скоро. Още Сирия не е паднала (1980)" Когато го прочетох това през далечната 1989 г. си рекох: Ами Сирия ще падне!

но още не е паднала. "Брадатите зайци" са вече с изучени навици и техника за дресирането им. Само дето още не знаят каква шапка ще им нахлузят СПЕЦНАЗ-овците от средеземноморската военноморска база.

свободната талибанска армия

Лошо. Здравата са я подпукали Сирия. Ако тя падне ще последва Иран, после части от Русия. До 5 години "прогресивната ислямистка общественост" ще е изгорила и България, с любезното съдействие на "западните демокрации". Успех му желая на Асад, макар че навярно малко му остава.

За съжаление.. следващите дни май се очертават да бъдат кървави :(

сирийците ни показват как се прави не като нас мирен преход

Глупак, искаш да воюваш ли и да има смърт??? Аман от ненормалници!

Това трябваше да стане през 1989!

Сирия има шанс да смаже ислямистите, за разлика от Либия и Египет, където фанатиците спечелиха с външна помощ и сега не ги чака нищо добро, но те все още не знаят.

Аха, значи едни спецчасти от едни държави вече са в Сирия...

А едни спецчасти от една държава си имат официално военноморска база в Сирия. Затова несменяемият президент на същата тази държава продължава да подкрепя Асад. Щото като дойдат други на власт в Сирия, ще трябва тази база да се закрива по бързата процедура.