Коментари - Вотът за България в Шенген отпадна от дневния ред на Съвета на вътрешните министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aми сега ?

България отпада (зесега) от Шенген. Големи глупаци сме, ей - дайте да казваме на всички мигранти, минаващи през България, като отидат на Запад, да казват "абе, поне границите България/Гърция и България/Румъния да бяха отворени!"

Ураааа

Помиярите шарлатани май им е време да подават оставката! Днес Денков е говорил със Зеленски, зашо не са обсъдили най-важното за тях, а именно как се вдига бялото знаме преди да се унижи нацяло бъдещето на нациите им, или поне на това което е останало от тях?

България трябва ДА ИЗВОЗВА МИГРАНТИТЕ до Шенген.

Супер новина !

България в Шенген може да влезе само когато САЩ дадат разрешение.В мпмента холандците и австрииците изпълняват американската воля, нашите тъпунгери нарочени за политици не могат да го схванат

Денкооов а добър ден, бегай с Тагаренко лижете гъза на Зеленски това ти е по важно !!!

КАЗАЛ СЪМ ОТДАВНА - ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ДЪРЖИТЕ КОНЯ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА УНИЖАВАТЕ БЪЛГАРИТЕ , ЕВРОПА СЪЩО НЯМА ДА ВИ УВАЖАВА ! . . ДОЛНО ПРОДАЖНО ПЛЕМЕ ! ЗАРОБИЛО СЕ САМО НА БЛЯДАВЕТЕ ! .

И там ли ,,управлява,, посолството :)))

То няма държава,а има тема България шенген. Има ли такава държава

Ей тва са ви съюзниците чийто гъз,буквално лижете!!! Едно нещо в Българският интерес не са разрешили..ЕДНО!!! Начукаха го на България когато си отвори устата за Пакета Мобилност, не са на страната на България по казуса Македония, спряха ви всички енергийни проекти за да ги вземе Турция от която да купувате! Не народ а мърша! Срам и позор!!!!

Току-що днес сламеното човече Денкоф рече, че сме на ръка разстояние от Шенген, и Ей сега тея ми развалиха рахатлъка.

Защо да ти слага някой минуси? Това е абсолютно вярно. А и като толкова не ни искат в Шенген, няма да им се молим. И без това ползи от ЕС вече нямаме особено големи.

Има такава колония. Вече и официално окупирана от "съюзническа армия на НАТО"!

Не щем шенген бе ! Не искаме с гейове, пеераси и третополови !

Ползи от ЕС имаме големи. Ползи от някой политики на ЕС нямаме, но тези политики нагнетяват напрежение в целия ЕС и накрая ще има коеренна промяна. Дано да е реформа, а не разпад! Добра новина е, че НЯМА да ни пуснат в Шенген!

Че кой е очаквал да я включат?!!! Няма да стане скоро. Просто никой не ни бръсне за слива.

Денков, къде си? Скри ли се мишлето?

Нещо за Шенген и ЕС В "Шестоднев" (X век) Йоан Екзарх прави описание на столицата Велики Преслав -България: „Когато някой обикновен човек и при това ЧУЖДЕНЕЦ, идвайки отдалеч, стигне до портите на царския дворец, още щом го зърне, започва да се учудва и изпълнен с възхита, пристъпва към ВРАТИТЕ И МОЛИ ДА ГО ПУСНАТ. И като влезе вътре, той вижда да се издигат къщи от двете страни, украсени с камък и дърво и целите изписани. А като влезе в самия дворец и съзре високите палати и църквите, украсени необикновено красиво с камък и дърво и различни краски, а отвътре с мрамор и бронз, сребро и злато, той няма да знае с какво да ги сравни, защото в своята родина този ЧУЖДЕНЕЦ не е виждал такова нещо . И той ще се учудва и ще изглежда, че сякаш си е изгубил ума.”

Че ний не щем в шенген при пеерасите и третополовите бе !!

Той и Боко преди 10 години трябваше да боядиса само една тоалетна. :-) Очевидно още не е боядисана. хахах :-)

2023-12-01 21:23:03 !!! (нерегистриран) Коня е в чест на Александър 2 освободител на българите, а не на Путин !!! ------------ ОТ КАКВО ТЕ Е "ОСВОБОДИЛ" ? . ТОЙ ТЕ Е ОКУПИРАЛ ВЕ ....ОКУПИРАЛ ТИ Е МОЗЪКА ВЕ ... ТИ СИ РОБ БЕ ...ДОЛЕН, ЖАЛЪК РОБ НА БЛЯДАВЕТЕ И НА БКП ! . ПЛЮЯ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ТЕРИТОРИЙКА, КАТО САМА САМИЧКА СЕ ДЪРЖИ В ЧУЖДА ПСИХОЛОГИЧЕСКА ЗАВИСИМОСТ ! . ЗАТОВА НЕ ВИ ГЛАСУВАМЕ ...ЩОТО НИ ПОВЛИЧАТЕ С ВАС ... В УРВАТА ...КЪМ БЛЯДАВЕТЕ, КЪЕТО 70% НЕ ИСКАМЕ ДА ХОДИМ! . ЗАТОВА ЕВРОПА ВИ РИТА - ЩОТО СЕ ВИЖДА, ЧЕ СТЕ БОКЛУЦИ ! . А МАСКЕДОНИЯ БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ОТ СЪЩИТЕ ТИЯ "АСВАБАДИНЕЛИ" ЗА ДА БЪДЕ ВЕЧНА ЯЗВА ... И БЪЛГАРИЯ НИКАГО ДА НЕ ОТЛЕПИ ! . СЪЩАТА СХЕМА Я ИМА И ПО ОТНОШЕНИЕ НЕ АРМЕНИЯ, НА ГРУЗИЯА, НА УКРАЙНА ...НА ВСЯКЪДЕ ОКОЛО ВАРВАСКИЯТ МОСКАЛСКИ ПРОЕКТ - "ПРОСИЯ" ! . РАЗПАД И ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ПРОСИЯ ...С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО !

Едва ли нормален българин е очаквал друго освен ппдб които бяха излъгани от западните лицемери за да направят сглобка, така ще стане и с еврозоната а мутрата и шиши няма да им позволят и за съдебната реформа резултата ще е мокрия сън на мутрата за пп

И с дупене и със свирки пак не ви пускат…. Ни шенген ни съдебни реформи ни уй аре у лево

Най сервилните и послушните ги подритват, унизително и обидно. И ние робски търпим тази ГАВРА!

Този факт е в крайно противоречие с изявлението на Денков, че до края на годината сме във Шенген! Явно човекът не може да събере 2 и 2, въпреки че е "академик".

Всичко е планирано бе, нищо не разбирате!

Денков, бъди мъжкар, изтегли молбата за Шенген и дай на Румъния да влезе. Явно заради нас не и дават. Отвори си красивите очички

Някога имаше една детска приказка. "Измаменото камилче"...

То освен, че е по-добре за сега да не влизаме в Шенген за ради мигрантите, е по-добре да не влизаме и в еврозоната, заради дълговете на някой страни членки, заради налетите трилиони от ЕЦБ в разни фирмени облигации покрай ковид кризата и по-опе няколко причини. :-) Най-добре е, да останем в борд, като обърнем евровият си резерв в злато и завържем лева за цената на златото. Така никой от вън няма да може да бутне лева. :-) Йес ама йок.

И аз се чудя, защо Русия не спазва договора с Австро Унгария и създава държава 1877 година, вместо да си прибере територията отвоювана от Турция.

И за какво ви е Шенген, каква полза ще ви донесе на българите и България, дайте примери какво ще можете да правите в Шенген което сега не можете?

ЦИК

Е как така, нашият Премиер даде мъжка дума ,че до края на годината сме вътре?! Да не искате да кажете , че ни е излъгал,че правителството ни не се справя ,че нашите евроатлантически партньори ни разиграват ?! Абсурд!!! Добре де ,ако там не ни приемат, в еврозоната също не се класираме ,на укрите не остана нищо за даване вече, за крадене остана само лукойла да разпределят…..и после какво ще правят завалиите ?

Шенген е добре! Няма да има граници между Гърция и Румъния. Все едно отиваш от София за Бургас

ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКИ УСПЕХ .... НА КОАЛИЦИЯ .... МУТРА ФЕС И БЕС :)) .... ЕЙ , ЗА ХОРА НЕ ВИ СМЯТАТ :))

2023-12-01 21:35:42 армеец (нерегистриран) Някога имаше една детска приказка. "Измаменото камилче"... ------------ АВСТРИЯ И ХОЛАНДИЯ СЪВСЕМ ЧЕСТНО ВИ КАЗАХА ОЩЕ ПРОЛЕТТА - "НЕ" ! - А АЗ ЩЕ ТИ КАЖЕ ЗАЩО Е "НЕ" ....ЗАРАДИ ОНЯ КОН НА КОЙТО СЕ КЛАНЯШ ХИ ТАКА ПОВЛИЧАШ ВСИЧКИ В УВРАТА ! - ЕВРО СЪЩО НЯМА ДА ИМА ...НИКОГА ! . А ДОГОДИНА РУМЪНИЯ ЩЕ БЪДЕ ОТДЕЛЕНА ! ------- БЛЯДОФИЛИЯТА НА МАФИЯТА, МУЧНО, ПЕПЕЙЦИТЕ, ЧЕРЕПА , ТИКВИ, ПРАСЕТА , СВИНЕ, САРАИ - ВСИЧКО ТОВА НИ ПОВЛЕЧЕ НА ДЪНОТО ....САМО И САМО ЗА ДА НЕ СЪБИРИ КОНЯ "ОТ СТРАХ!" !* - И ТОВА ГО ТВЪРДЯХ ОЩЕ ПРЕДИ 10-ИНА ГОДИНИ - БЛЯДОФИЛИЯТА ЩЕ ПОГРЕБЕ БЪЛГАРИЯ ! И ТЯ СЕ РАЗПАДА ПРЕД ОЧИТЕ НИ!

Денков нали казваше, че е принципен? Дали ще си подаде оставка? Той е пионка и пак някой друг ще му е воновен. Да изритаме некадърниците.

Абе тавариш, ти пачему тольказ злобньй, тебя да те е таковал тавариш Путин ??

да пуснем Лавров да лети.Проблем е била Маша,която е под санкции.Тоест,ако Лавров я е бил фърлил през прозореца е можел да лети.

Да ама не тия геове не знаят къде да им го сложат педали

двайсе лумпени?

Добре де, нали ни убеждаваха, че като срутим мавзолея, всичко ще се оправи? Сега и паметниците на създателите, на третата българска държава трябвало да срутим?

Както "няма" и сега между Унгария и Австрия или други държави от Източния Блок? Или както "няма" между Австрия и Германия? И какво те спира сега да отидеш от България в Западна Европа. Проверки на документи няма само между "старите" Шенгенци - Бенелюкс и Германия. Така че пак си помисли и кажи, какво точно ще се промени за България и българина?

супер! сега и излизане от еврогейския союзЪ!

В нормалните държави при подобно нещо външният министър си заминава на секундата, а тука ще го ротираме в премиер.. Та ако си мислите, че със сапуненият академик сме зле, чакайте само онова неадекватното с дългата шия да дойде...

Разбрах! Като влезем в Шенген, имигрантите от Гърция и Италия ще минават директно за Европа

2023-12-01 21:41:49 ДЕТРОЙТ РЕД УИНГС (нерегистриран) .... ЕЙ , ЗА ХОРА НЕ ВИ СМЯТАТ :)) ----------- НА МЯСТОТО НА БРЮКСЕЛ - НЯМА ДА ВИ СМЯТАМ ЗА ХОРА ! . ЩОТО НЯМА УВАЖАВАЩИ СЕБЕ СИ ХОРА, КОИТО 140 ГОДИНИ ДА СЕ КЛАНЯТ НА ЧУЖДИ ИМПЕРСКИ СИМВОЛИ ! . КОЙ ЩЕ УВАЖАВА ТАКАВА СТРАНА ...АМИ ТЯМА САМО ПОКАЗВА, ЧЕ Е "НИЩО" И ЧЕ "НЕ СЕ ВИЖДА" БЕЗ ДА ЛЕЖИ ПОД БЛЯДАВЕТЕ ! . АМИ ТО ВСИЧКО Е ЯСНО ...ДАЖЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО !* . ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МИЛИАРДИТЕ КОИТО НАЛЯХТЕ В БЛЯДАВЕТЕ ПРЕЗ НЕВФТОХИМ ! . ОТДАВНА КАЗВАМ, ЧЕ НАКРЯ НЕ БЛЯДАВЕТЕ - НАТО ЩЕ ВИ НАПАДНЕ ...ЗА НАКАЗАНИЕ !

И Аец-а срутихме, и оръжието от соца си нарязахме, и сега РУК !