Отхвърлиха идея на Сидеров за реанимация на ”Южен поток”

Депутатите отхвърлиха предложение на лидера на "Атака" Волен Сидеров да обсъдят проект за решение, с което да се възобнови проектът „Южен поток”.

Обратно в новината

Коментари - Отхвърлиха идея на Сидеров за реанимация на ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да строиш Южен поток значи да наливаш пари в българо-руската мафия и по -точно в строителите му Пеевски и Тимченко, който е касичка на Путин и съдружник на зет му Шамалов, с когото заедно точат Газпром през подобни проекти и са съдружници в прибрания пак от Газпром химически гигант Сибур, за когото Путя отпусна 1.75 , въпреки кризата. Руският участник строител в проекта от руска страна Стройтрансгаз е прибрано от Тимченко дружество на Газпром , чрез което кръгът на Путя точи чрез поръчки и проекти парите от газа постъпващи в Газпром. А самият газпром е свръхзадлъжнял от грабежите на путиновата банда и ще трябва да избива от високи цени на бъдещите клиенти.

" Украйна успешно замени руският газ с.....руски газ ! Реверсира от Словакия, която импортира на 90% газ от Газпром и от Унгария/76%/.Плаща комисионни с 24% по сдкъпо от директните доставки от Русия." Национал Интерес/Вашингтон, 2-2-16 Това ще бъде и за България с "великите" реверси от Гърция и от Румъния.

Никой не иска да публикува условията на договора подписан от Борисов сд Газпром ! Какво пише там по данни на сп.Щерн/15.06.2015 - 400 млн.долара ежегодно/комисионна/ в бюджета на България - минус 17% от цената на газа за нужди на България - гаранция за нац. сигтурност. - икономическо влияние над всички съседни страни/помпените станции са в България: да не говорим за работни места и пр..... Забравихме основното търговско правило- комавндува парада този, който е собственик на продукта, а не на тръбите. Сега нашите тръби ще бъдат въздухопроводи и нищо повече.....

Ама ..тук пише ли някой от вътрешна необходимост и с естествена волеизява или това е само платена територия?

ДОБРЕ ДЕ, ФИКУСА КАТО Е ОТВОРКО, ЗАЩО НЕ ДОКАРА ГАЗ, ЩОМ ТОЛКОВА МУ СЕ ИСКА, БЕЗ ДА ИСКА ПОМОЩ ОТ ТОЯ И ОНЯ!! НАЛИ Е ДРУЖКА С ВОДКАДЖИИТЕ, И ЩЕ СМЕ МУ БЛАГОДАРНИ. ХЕМ ЩЕ БЪДЕ БАРОВЕЦ, ХЕМ НЕГОВИТЕ ГАВАЗИ НЯМА ДА ЯДЪТ ПИЦИ И ДА ОПИКАВАТ ОПЕРАТА, А ЩЕ ГИ ВОДИ НА ВАРАДЕРО И ЩЕ СА БОГАТИ!!!! 300 МИЛИОНА СИ Е ПАРА ЕЕЕЕЕЙ. А НЕ ДА ЛИЖЕ ВОДКАДЖИИТЕ ЗА ЕДНА СКАПАНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ПИЦИ!!!!

А бе Олигофрен,ти що не преместиш американската оръжейна промишленост в мизерната ни територия??????

Волен да събира четата и да нападне Русия, че тия гадове само ни бъзикат с този паток. Има паток - няма паток. Няма паток - има паток. Има рубли - няма рубли. Няма ли начин да живеем в съжителство с руснаците, а не под робство?:)

Свободния българин е член на общия европейски дом и нато,докато колониалния роб от бспутака е измекярин на империята на злото!Бил е роб и ще си остане роб!

И голям патриот - душата си дава за Путин!

За разлика от Тиквоча и пастирката , които дават нещо друго на Обама и Сорос сами се досетете какво. На Плевню сигурно му е и приятно усещайки черния ...

За такава глупост народа ни казва - Ни в клин, ни в ръкав.

Товарищ Сидеров иска да се построи Южен поток с частни средства и инвеститорите да плащат от първия ден наем на земята и пазарна преносна такса, без да се натоварва с нито една стотинка бюджета на Република България.

Рубли, рубли ми дайте. Рубли искам. Много рубли. Много искам!

Има нефторубли.

Я, и на снимката си сочи джобчето!

ТРЯБВАТ МУ ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА.

Да свалим Альоша от наряд и Сидеров в затвора за шпионаж,слугинаж на вражеска държава и криминални деяния(списъка е дълъг)

КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ДАЛИ ЩЕ ГО ПРИЕМАТ ИЛИ НЕ ?

Какво прави колониалния роб на Империята на злото в европейска държава от Свободния Свят и защо още не е екстрадиран от тюлените , увит в тиксо в багажника на хамъра за Гуатанамо бей при братовчедите му?

Кога ще бъде отнет сачмата- джуниър от побърканото семейство гаджеви и изпратено в приемно ромско семейство от ямболския копанарски джинс на сидераста?

ГЛАСУВАЛИ 107 .НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СА ПОНЕ 120.НЯМА КВОРУМ. ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ОТНОВО.

и да отхвърляте, нищо не зависи от вас, нещастници! Само си чешите езиците! Нищо не става от вас!

Последно кой спря този проект - уж лош, пък никой не иска да спечели точки от спирането му. Уж ни заробили руснаците, ама тук има такива, които са ни продали. И едните и другите бяха на власт, но не дадоха на съд, продажниците ни. Уж не го искаме проекта, ама като наистина изглежда загубен, политиците "плачат" за него, като може да се реагира никакви ги няма. А вие гласуване с толкова въздържали се процентно помните ли и при това положение кой от пишещите тук може да каже, че всичко около юп му е ясно?

Да кажа на този с минуса: Няма позиция тук, има само въпроси. Ама то дереджето ни за това е такова. Зомбита с промити мозъци в двете крайности само и никой не иска да зададе и отговори на същинските въпроси.

Всички други партии са предатели! Атака е единствената автентична руска партия в България!

НА Б-Я НЕ Е НУЖЕН РУСКИ КОММ-КИ ЗАЗ ИМАШЕ ШУМА И СВЕЩИ И ВЕЛИК ПРЕДИНТ И ПРЕМИЕР !!

Ванка, все повече затъваш . Намали водката, вече нищо не ти се разбира.

Хептен запецна.

Придворните лакеи на бойко от ГЕРБ , как гласуваха с кръдливите си куцки.Така лъсна лъжата му,че ако бил премиер щял да построи Южен поток.Е,нали е втори мандат такъв и какво от това.Къде е сега тоя измекяр?Винаги когато стане напечено се скрива без резултати в чужбина като ПлЮвнелиев.Отвратителен лъжец,предател и подлога,служеща и слугуваща единствено и само на САЩ и Брюксел.Събуди се,народееееееее!!!

Вярно, с изключение на това, че ако претеглиш слугинажа му на кантар, ще натежи този към Русия, само, че го прави някак си по-прикрито.

За гласуваха едва 27 народни представили, против бяха 16 и 65 гласуваха въздържал се." А стига! Аз ли не мога да смятам или какво? Това са 108 човека. Ние нямахме ли 240 депутати? Останалите хрантутници къде са? Южен Поток колкото и да го коментираме, все тая - там проблемът е геополитически, а не икономически. Това го каза в прав текст още Юнкер, когато го спрягаха да шеф на ЕК.

*за шеф на ЕК

го съдеха и му бяха отнели имунитета? Егати сърдитият шпионин. Пак не го огря комисионата в рубли.

След разграбването на България, продажните ни правителства продължават да работят срещу националните ни интереси. Истината за Южен Поток е , че след като се "исрахме на метеното" сега някой трябва да плати 760 милиона долара на италианците. Друга загуба е ,че някой който изкупи земята по която щеше да върви тръбопровода се е набутал много. Откъдето и да го погледнете - все говна. Бай Ганьо докато се назландисва изтърва келепира за България. ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАКОНА ЗА РАЗБОЙНИЧЕСТВОТО ОТ 1922 ГОДИНА!

И това е Газпром

КВИЧЕТЕ, СВИНИ ОПРОСТАЧЕНИ :))) ВОЛЕН Е ВЕЛИК!

Волен и детето му ще го е срам от него.... и от майка му

И внука на бате ти Бойко ще го е срам, че дядо му е мутра, но какво да се прави -живот!

Като чета, квичат атакаджиите, другите се подиграват...

"Редакторите" на този сайт системно бълват лъжлива пропаганда в ущърб на националните ни интереси! Южен поток е добър проект за България, както бяха и другите два, прекъснати от гробаджиите!

Не лъжете ли, като като казвате, че Южен поток е "прекъснат" от ГЕРБ? Защо прикривате БСП?

истината е,че сме много малки за да се противопоставяме на когото и да било!т.е.-ако се доближим до Pусия, Eвропа и Aмерика ще се разсърдят,както в момента Pусия се сърди,че клоним в другата посока!!! истината обаче е,че нито на изтока нито на запада им пука какво става в България-за тях ние сме само зона на влияние и толкоз!!! едни предпочитат западното,други като болнавия източното-въпрос на гледна точка,но в крайна сметка,бг народа плаща парсата!!!

Ние сме малки, но сме с ЕС и НАТО, а те определено не са малки. Ще ви се на руските кавали да сме малки и беззащитни, но не става.

от един отбор сме Ozzy,но не мога премълча истината!

На Сидеров май му свършиха рублите, щом пак се занимава с умряла работа.

... И какво казва това на света и най-важно на руснаците, за нашето хъбче?!?!? Искаме ли руски газ да минава през нас или не.

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ, МИ СТАВА ЯСНО КОЛКО ДОБРЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА ЛАЙНОМЕТИТЕ ОТ КАЗИОННИТЕ МЕДИИ ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ И ОПРОСТАЧВАНЕ НА НАЦИЯТА!

и значи в БЪЛГАРИЯ Е С ПО РЕАЛНИ И СИЛНИ РЕСУРСИ ПО ИКОНОМИКАТА ОТ ГЕРМАНИЯ ПОНЕЖЕ ТЯ СЕ СЪБИРА ДА ПРОКАРА И ВТОРИ СП 2 защо ли им на тия глупави немци втори поток от руски газ !!!!!!! един директен е малко та искат втори поток !-НО БЪЛГАРИТЕ В ПРАВИТЕЛСВОТО СА КЪДЕ ПО И ПО ПРОГМАТИЧНИ ОТ НЕМЦИТЕ НА КОИТО ИКОНОМИКАТА Е НУЛА В СРАВНЕНИЕ С БЪЛГАРСКАТА ! БРАВО БЪЛГАРИ

Ванка, наеми си преводач. Поне да ти подреди мислите.

Абе ванка, нали ти казах да не се излагаш, не виждаш ли, че не хващаш декиш. Бегай да пишеш във виетнамския форум за педерасти. Там ще пожънеш успех.

За съжаление не мисля, че руснаците биха се съгласили да строят някакъв голям инфраструктурен проект тук, докато ГЕРБ са на власт. Както Борисов се похвали преди няколко месеца, неговото правителство е спряло 3 руски големи проекта в България по настояване на американците. Така че за руснаците той е напълно компрометиран. Отделно така нареченият ни президент се скъса да плюе по Русия, за да се подмаже на западните си господари. Руснаците биха искали да си имат работа с хора, знаещи и отстояващи националните си интереси, а не с лакеи, които ще си променят веднага позицията, ако им се обади някой чиновник от Брюксел или Вашингтон!

Орешарски спря работота по проекта ЮП. На власт бяха БСП, ДПС и Атака. Сега са ГЕРБ, РБ, ПФ и АБВ. То кой остана. Дай идея при кое правителство руснаците ще строят нещо.

Аз пък си спомням, че енергийния министър от служебното правителство на ГЕРБ квичеше, че Орешарски не бил спрял Южен Поток, а работата по него продължавала, и този министър беше наредил да се спрат всички работи по него проект, и беше изпратил писмо до Газпром за спиране на проекта! Така че реално ГЕРБ са спрели изграждането на Южен Поток през България!

Докога ще лъжете, че Атака е била на власт?! Всеки може да провери, че никой депутат от Атака не е гласувал за правителството на Орешарски, и всеки знае, че Атака нямаше нито един представител в него правителство (или в което и да било друго досега)!

Сидеров като дава идеи е хубаво да каже и следните неща: 1. Колко е крайната цена на ЮП 2. На колко % ще е пълна тръбата след като според него "много ще са заинтересовани" 3. Колко е цената за единица пренесена газ през трасето Разбира се той не може да отговори на тези елементарни въпроси - но важното е да тръби пред неведнъж доказано кухите си избиратели че нещо било "изгодно"..... В смисъл защо въобще се отдава време на изказванията на доказан пред съда лъжесвидетел.... Да ходи на улицата да вика... там разбира се дегенерати пикаещи по операта ще му повярват.....

Ти па! Много акъл искаш от мойто протеже. Навремето си го харесахме защото е тъп и упорит.

проекта е политически , а не икономическ.това ни го каза и призна и обама.А междо другото ще получаваме годишно приходи от 400 милиона евро от транзит.колко е просто и вярно това което иска сидеров.само трябва да го изберем да управлява държавата той , а не колонизаторите.

Пародия

А междо(У) другото ще получаваме годишно приходи от 400 милиона евро от транзит - МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ТОВА В КОЙ ДОГОВОР ГО ПРОЧЕТЕ? Или просто ей така обичаш да го повтаряш....

При толкова много питане никой не обясни от къде се пръкна това твърдение за 400 млн.

Приятели/вкл и тези които харесват и вярват, не на човека сидеров, а на хората като него/той само първосигнално ни прилича на човек с психични проблеми/което някак бие на очи/ това обаче най вероятно не е така той е добър бизнесмен/ патриотичното чувство на хората е неговият БРАНШ/ и бих го уважавал ако не експлоатираше ТОВА за да прави пари, а що се касае до Русия, само най добри чувства/нека да не се бърка със ссср обаче

Абе вие нормалнили сте??? -Да си дадем замята безплатно. -Да се откажем от сегашните транзитни такси (време е да поискаме двойно увеличение от нашия враг Русия). -Да вземем 3-4 милиарда евро заем за строителство на патока. - ...и да чакаме евентуално да получим някакви приходи след 25години??? Те това е бизнес с Русия! Луди хора.

И ЗАТОВА СИ БЕЗ РАБОТА БЕ ЩЕРЕВ !!ИЛИ ЗАЩОТО СИ РЯЗЪНЧЕ ТЕ ХРАНЯТ ДЖАЛЯТА

Батето бог да го прости за такива изказвания, като твоето, казваше:" Но комент!"

На нас руснаците всичко ни е идиотско. Дори троловете ни са идиотчета - от дума не разбират. Повтарят като развален грамофон...

ТИЯ ПРОСНАТА СА ЧЕТИРИМА ЗА СЕГА - НАЛИ ЩЕРЕВ

Само да питам: ти разбираш ли си какво пишеш? Ако си разбираш ти си единствения.

Разликата между Таско и Волен е в това, че първият е с увреден от комунизъм ум, а вторият без ум.

А ТЕБ ТИ ЛИ ЛИПСВА

Не ти разбирам руско-българският, Ваня.

За сетен път се уверих, че в народното събрание са се събрали предатели на националните ни интереси и прости , недалновидни клошари.

Eeeeeйййй, герберските говеда, като видят Волен и се осират от злоба и простотия!

Всъщност всички освен файтона хора на Атака, му се присмиват

Те и в Русия му се смеят на тоя слагач и родоотсъпник, какво остава за Българите. Тая тема излишно да се коментира даже.

Мене, пък ме кефи - най-лудия и смешен политик в РБ. И стана баща на 60 години.

Истината е, че 26 години след скъсване на пъпната връв с Москва нищо не се е променило. Васалното поведение не може да бъде забравено, а даже се стимулира през последните години. Руските партии и течения в България, финансирани солидно, прокарват и налагат своите интереси, често в ущърб на Българските. Въпреки избора на монозинството от българите да продължат пътя напред с Европа, а не под крилото на Москва, се намират и заинтересовани елементи и слагачи, които саботират еволюционния процес.

ЯВНО Е ПРОВОКАТОР ТОЗИ - НАЛИ ЩЕРЕВ

И сигурно тези "руски" партии са вкарали България в НАТО, и са разрешили на американците да ползват безплатно 4 военни бази тук? Да не са те изтървали санитарите?

И как се финансират? Нали такова, Русия фалира и рублата умря!

Докалдът за КТБ е страшен. Според мен ще преподрeди структурата и начина на бедещото финасиране, както и пионките на които е поверено да управляват активите за в бъдеще. Тези ще се наложи да върнат всичко.

Пъпната връв с Москва никога не е била късана. Русия няма да миряса докато не затрие България. И го прави доста успешно с помоща на много такива, като този клоун от снимта.

Боже, боже, защо не си го прибереш този раб руски Сидеров? Амин.

Нека си живее човечецът, само , че в някоя лудница.

Горкия Сидеров, чуди се как да заработи някой долар, иначе нито ЮП , нито ТП ще има, италианската фирма вече съди Газпром, заради турски поток. Газпром няма средства за да прави такива инвестиции, но Сидеров да се отчете, че защитава руските интереси. България няма никаква изгода, защото 25 години няма да получава транзитни такси, а след 25 години дали ще се транзитира газ , да питат Нешка какво е казала Ванга за това...

Горкия Сидеров е единствения умен човек между пасмината която ни управлява. Ще дойде ден и ще се сетите какво е приказвал. Колкото до тръбата, от 30 години работя в тая сфера и сигурно съм доста по наясно от теб какви са ни загубите че я нямаме.

Май бъркаш тръбите, не става въпрос за водопроводни, защото аз пък съм работил в Москва и знам що е то корупция в Москва и проектите им...

Русия е враг на България, най-големият, и с нея не трябва да имаме нищо общо!

Лекувай се!

Мнееее, ти си болният!

Я, бе руски приятелю, дай аргументи в противното! От векове Русия /както и да се казва/ е враг на България и Българите. Само да припомня, че до преди 26 години бяхме най-бедния руски сателит в Европа.

За ужас на всички русофоби, Волен ще е следващият премиер на България. Лъсват скалъпените лъжи по много от случаите с него. Цялата машина на Американското посолство е впрегната да го унищожи, защото им мъти водата с досъсипването на България!

Извратеняк и българоубиец е Сидеров.

Това кой ти го каза! Господарите на ефира ли? Или Ани Многоцолова???

Хохохо;о)) Мечтииииииииии;о) Развесели ме, наистина;о) Я ми подскажи - какъв му беше % на последните избори? И тренда да отчетем - какво се случи там, надолу ли беше?;о))

Волен най-много да е следващия клоун в цирка

Отхвърлиха идея на Сидеров за реанимация на Южен поток Абе вземете го лекувайте този човек.

те тоя другар що е без маса на главъта и не тича да се бие

Така е. Не можем да очакваме от БСП да иска възобновяването на ЮП, след като Орешарски го спря в послушание пред хамериканските сенатори с измамния предлог, че не бил отговарял на европейските изисквания. Нека не забравяме, че проамериканският антинароден преврат на 10.11.1989г. бе извършен от другарите, преименували се след това в БСП, а през март 1990 г. БСП премиерът Андрей Луканов покани Ричард Ран с молба за "помощ" за унищожаването на България. Не можем разбира се да очакваме и от останалите хамерикански подлоги да искат възобновяването на ЮП, след като всички са производни на БСП!

по гласуването се вижда че в българия не работът българи депотати които да мислят за бъдещето на БЪЛГАРИЯ- пълна цигания която е и мнението на ЕС които ни имаза роми ! 65 - въздажаха!!!!!!!!!!! и за къв са там ???????????