Сидеров започва проверка на президента в комисията ”Антикорупция”

Сигнали срещу президента и Бойко Борисов са постъпили в парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси, обяви председателят й Волен Сидеров след първото заседание. Пръв проверяван ще бъде Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров започва проверка на президента в комисията ”Антикорупция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина е време да са разбие досегашния модел на управление на БНТ и там да дойде нов екип.Досега Анкова обслужваше ГЕРБ, сега като отразява протестите и организира подкрепи в своя полза си мисли да прикрие истините за зловещото си управление. В момента БНТ няма рейтинг, не прави нищо в обществен интерес, а само в интереса на една управляваща клика около Анкова и част от дирекция "Информация" . Всичко останало е аут. С Анкова да си отиват и Шишманова, Генова, Роберт Ковачев, Бойко Василев, Федя Тодорова, Зоя Сталева. Стадо крадци и некадърници, но верни слуги.

Волен за вас е луд!В днешно време в България се считат нормални крадци,престъпници и мутри!Борисов и Цветанов са ви любимци,защото вие сте мазохисти!Това не е ли психическа болест?Отговорете си сами!

"Свестните у нас считат за луди" е казал Христо Ботев.

луд умора няма?

а защо не протестирахте против лаещото Яне което бръщолевеше на ляво и дясно какво ли не и за кои ли не а тои си беше гласувал заплата от партиините пари ........

!!!!

Как може един психопатъ с еректилна дисфункция да върши такава работа. Ами не може. Всичката е такава на коалицията БСП и ДПС и затова ще си ходят скоро.

Долен Сидеров явно кипи от енергия и желание да мачка незаконно забогателите ! Надявам се освен личните си врагове да започне проверка и на олигарсите които смучат народа , иначе прилича на разчистване на лични сметки чрез общественото положение , което заема.И ако постъпи така ще трябва и да се самосезира и да се саморазследва , след което да се самонакаже и самобичува!!!!!!!!!!!

ХУНТАТА разчиства неудобните. Искат да махнат Вяра Анкова от БНТ, защото им е адски неудобна точно най-пенсионерската телевизия да е толкова опозиционна. Сайдероглу пък разчиства сметки с Валери Симеонов и Плевнелиев. Абе пълна пародия. Така се излагат тези реваншисти, ама така се излагат. Цяла Европа им гледа сеира. И се хващам на бас, че на финала никой няма да има хванат в крачка и всички ще излезнат чисти, въпреки неистовото желание на злобния ибрикчия...

Трябва някой да разрови бунището БНТ! Знаете ли каква смрад ще изкочи от там? Финансиране на приятелски кръгове и приближени предавания с парите на данъкоплатеца, нарушени обществени поръчки, безразборно пилеене на средства. В пъти по-скъпи сериали, сетете се сами къде отиват останалите пари, политически слугинаж, бягство от обществените функции на медията...БНТ днес прилича на кабеларка. Няма никаква публицистика, няма ярки и запомнящи се предавания. Всичко добро не е от времето на безпомощния упавленец Анкова, а от по-други времена. Останалото е затрито. Анкова работи за един приятелски кръг и той я подкрепя, сведе нивото на БНТ до кабеларка.Трябва одит и съд. И ново ръководство, което да спаси останалото от обществената телевизия!

Тоя малоумник и щурмбандфюрер да се маха от парламента. Щял да проверява Президента. На следващите избори няма да го има.

Болен се самосезира и самопроверява. И сам си приказва, като лудите ...

А защо не го проверят и самият Болен.

Дали понякога цаци не чувства колко е тъжно, един беловлас парцал да има ключова роля в страната и в същото време да е само средство за почистване на ибрик в сараите на господарите си ?

Ясно се виждат платените писачи. Мисля че всички виждат колко са жалки

а тази пияна дрогирана турска подлога кога ще го садят? в бг. комунистическо-турската мафия престапва всякакви закони. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никой не иска мекерето -послушното дете на винету(който го тупаше по тиквата в деня когато го избраха за президент на пресконференцията пред всички медии)-офшорното момченце ограбвало български работници в Германия и прало пари чрез консултантска фирма....и избран с подмена на вота-фалшиви бюлетини които са печатани във същата печатница-Костинброд!!!!

Мачкай войводо!!!! ние потъпканите и принизени БЪЛГАРИ СМЕ МНОГО!!! Нищо че не сме във София и не идваме там!!! На следващите избори ще бъдем първа сила и тогава ще покажеш как се гонят олигарси ,колонизатори,и всякаква паплач от мака БЪЛГАРИЯ....А на платените рентиери и слуги на олигарсите ше кажа че така няма да бъде както на тях се иска и да върнат лобистите на чуждите крадци въвъ власта!!! С НАМЪ И БОГЪ БРАТЯ БЪЛГАРИ.....

Пич, много си ТЪП и ПРОСТ! Типичен фен на Болния Сидерглу!

Мачкай войводо!!!! ние потъпканите и принизени БЪЛГАРИ СМЕ МНОГО!!! Нищо че не сме във София и не идваме там!!! На следващите избори ще бъдем първа сила и тогава ще покажеш как се гонят олигарси ,колонизатори,и всякаква паплач от мака БЪЛГАРИЯ....А на платените рентиери и слуги на олигарсите ше кажа че така няма да бъде както на тях се иска и да върнат лобистите на чуждите крадци въвъ власта!!! С НАМЪ И БОГЪ БРАТЯ БЪЛГАРИ.....

И до него ще стигнем......ако трябва и до пиночет,нищо че гние в ада заедно с тачър.....

България в момента има два главни проблема.Националното богатство е ограбено и голяма част от народа мизерува а за младите хора няма перспектива в страната.И вторият проблем е тоталната липса на справедливост.Ето това е стоглавата хидра с която се опитва да се бори Волен.Той сигурно едва ли ще я победи но нека поне малко я попритесни.Защото до сега никой нямаше куража да се опълчи срещу нея.И тук някои плювалници срещу Волен са прави че той е луд.Само един човек като Волен може да започне тая неравна битка.То като погледне човек от днешна гледна точка и Боримечката е бил луд като е мислил да събори турската империя с черешовото топче.Изглежда е успял щом аз сега се казвам Иван а не Хасан.Волен не е идеален и си има свои грашки.Но нищо не оправдава наистина мръсната помия която някои изливат в неоправданата си омраза към него.

Един умен БЪЛГАРИН..... Нека всички Българи се обединим и се борим срещу всички партии които подкрепят приватизацията и фашисткия капитализъм обсебил родината ни.....АТАКА срещу несправидливостта и ограбването на моята вашата нашата майка,баба,роднина......

Не мога да разбера как може БСП и компания напълно съзнателно да разрушават държавността подривайки тотално авторитета на институциите - парламент, президент, та и прокуратура. Толкова ли са заслепени, че не виждат как унищожават всичко. Не може да се разчита само на купен ромски вот и зависими от социални помощи избиратели. Тази държава няма бъдеще, ако е така!

В интерес на Държавата и опазването авторитета на президентството е крайно наложително Плевнелиев да подаде оставка. Обвиненията касаят лично него, а не институцията.

А за сигналите срещу кукловодите на мафията,Пеевски,Румен Овчаров и Румен Петков защо мълчиш бе,кучи син!!!??????? За сигналите срещу Доган,Станишев,Първанов,циганина Сали,Бейхан Дуран,Емил Иванов защо мълчиш бе????? Продажен циганин си ти Сидероглу Паша!!!! Хем си мека китка,хем си психо,хем си рязан, хем си ку*ва,хем си боклук и предател!!!!!!!

Не бързай да пишеш списъка с престъпниците в България защото е дълъг.Бъди сигурен че Волен го знае по добре от теб.Най напред трябва само да се започне и след това ще бъдат отстрелвани един по един.Важно е че леда започна да се топи.

и после импийчмънт, съд и присъда за най-големия враг на българите Офшорко Симпатичналиев (Без)интересчиев

А може ли да ти проверим твоята ДУПКА

Сидеров,боклук обрязан,точно ти ни учеше,че в комунистическата партия е пълно с убийци и поръчители,че те са избили хиляди млади хора и Атака ще се бори до край с тези престъпници!!!!!! А сега ,какво направи,бе обърна се на 180 градуса и се изсра на всички ни в лицето,взе да подкрепяш точно тези убийци,срещу,които говореше!!!! Оказа се,че и ти си един от тях!!! За теб няма да има прошка!!!! Рано или късно ще паднеш от власт и тогава се моли на твоя Аллах да не ни срещнеш някъде,че бедна ти е фантазията,какъв кактус сме ти приготвили за твоя космат но развинтен г*з!!!!!!!!!!!!

Не пиши от името на всички атакисти цинично говедо такова.До като в България има несправедливост и беззаконие партия Атака и Волен винаги ще имат своите избиратели.Не бъркай уличните изцепки на Волен с неговата политическа дейност.Сега като ги попука един по един хората ще видят че той ще направи ако не всичко поне това което е възможно от обещанията си.Никой никога до сега не е изпълнявал напълно обещаната предизборна програма.

ами да:плевнелиев,боико борисов и скат!толкоз може да му роди ума на този идиот че и карезчия на всичкото отгоре!а тои колко взе за да се надупи на доган?че плевнелиев нищо не е взел е ясно,за боико съм почти сигурен , а за скат не знам.но това което става е разчистване на сметки.толкоз.по всякакви начини.

Нека утре да не даваме Гергана

Болен първо да каже колко милиони е взел от Дуган за да станат такива дружки, и после да се предаде доброволно в лудницата.

Сидер капутоглу предателов може само да започне да проверява консистенцията и вкуса на стомашното си съдържание като облизва до корен хоботите на най-видните и задкулисни представители на БСП & ДПС. Кой, каквото дроби, това ще сърба, и това ще облизва от масура

За какви хоботи и стомашни сокове говориш тук бе мръсен циник.Какво мислиш че казваш пишейки тези отвратителни неща.Въпроса е дали президента като се пише такъв велик и морален не е един обикновен крадец като всички управляващи.И какъвто Волен определено не е.Не замърсявай повече нета с присъствието си.

Аз дълбоко вярвам, че комисията действа за доброто на държавата и на българския народ и ще вземе правилното решение с г-н Сидеров като председател... Сега си го представете озвучено с гласа на г-н Орешарски или Станишев и се потопете в дълбока душевна идилия.

Поредният гаф на БСП -назначаването на този нервастеник за шеф на комисията. Сега малоумника ще се опита да си разчисти сметките с всичките си противници.И тъй като е тъп ще очертае много ясно списъка на партньорите си.Няма да атакува нито ДПС нито БСП-тъй де, това са му колиционните партньри. Боже мой какво мекере!Дадоха му малко власт и сега цял народ ще му гледа срама.....

Никой не иска мекерето -послушното дете на винету(който го тупаше по тиквата в деня когато го избраха за президент на пресконференцията пред всички медии)-офшорното момченце ограбвало български работници в Германия и прало пари чрез консултантска фирма....и избран с подмена на вота-фалшиви бюлетини които са печатани във същата печатница-Костинброд!!!!

Момент, Вие сигурен ли сте за това което пишете, доказали ли сте го? Или само от омраза? Или пък безсилие?

Аз пък го искам! Като социалист смятам, че Човекът е изключително почтен и единствена надежда за справедливост. Да, за Президента Плевнелиев говоря! И - да, социалист съм!

Съжалявям, не може да си социалист-комунист и да искаш президента Плевнелиев! Партията майка не го иска! Затова е назначила бясното куче Сидеров да лае срещу него !

Е Пленя, то не може само твои хора от Герб и Капитал да си назначаваш. Не може всеки от дуго място да е "притеснителен", само и само защото ти говори истината право в очите и за комсомола и за далаверите с Софийска Ощина и т.н. Бизнес Парк и с Офшорките и с незаконното ти строителство на Черномоските скали в защитена зона и т.н.

Целият авторитет на президента се изчерпва с изказването на Борисов преди президентските избори 2011: "И магаре да предложа ще го изберат." Кой да предположи, че този път не лъже!?!? От своя страна Плевнелиев настоява за диалог, но ако Борисов е прав, то диалог с "магаре" води ли се или с "мухльо", като се изрази съпругата на обитателя на Дондуков 2 !?! "Трудно е да разделиш на две магарета сламата, когато едното от тях си ти." ...

Мачкай войводо!!!! ние потъпканите и принизени БЪЛГАРИ СМЕ МНОГО!!! Нищо че не сме във София и не идваме там!!! На следващите избори ще бъдем първа сила и тогава ще покажеш как се гонят олигарси ,колонизатори,и всякаква паплач от мака БЪЛГАРИЯ....А на платените рентиери и слуги на олигарсите ше кажа че така няма да бъде както на тях се иска и да върнат лобистите на чуждите крадци въвъ власта!!! С НАМЪ И БОГЪ БРАТЯ БЪЛГАРИ.....

Не принизявай званието Воевода.Българските воеводи не се крият под масите! Българските воеводи не са търсили с коя жена да се скарат, нито са се подгъзвали на турците...

Колкото повече наблюдавам, толкова по-симпатичен ми става Сидеров и АТАКА. Явно здравата е бръкнал в г.за на Боко и Цвоко щом са побеснели като диви прасета. Браво Волене, само така, никога повече мутри начело на България! Къде бяха "протестиращите" когато същият този Пеевски благославяше божеството им чрез своята медийна империя? Защо не протестирахте тогава? Нали и тогава същият този Пеевски беше турски депутат, нали и тогава банката на мустака беше турската банка, да ама вашето божество там си държи паричките нали? Не може сумарно 15 000 агитка да тероризира цяла държава, в България живеят 5 000 000 гласоподаватели, нищо, че според вашият изборен закон са 8 000 000. На фона на тези 5 000 000, сумарният брой "протестиращи" са едва около 3%, а какво мислят останалите 97% някой запитвал ли се е? Избори, супер, а кой ще ги плати, "средната класа", която уж сега е на протест ли? Средна класа за да съществува й се налага да БАЧКА, не да работи. Който работи за частник, знае как плаща частник. За да си средна класа ти се подува мозъка и да се съдереш след БАЧКАНЕ няма начин да идеш да рипаш по площадите. Дори по чудо и да успееш, на другия ден си мъртвец, а иди няколко пъти на работа недоспал и частника ще ти покаже от коя класа си. Тези на улицата са от агитките с бирите и водките в ръце, те са там за да громят, защото никога не са съграждали. Те са толкова средна класа, колкото земята е плоска. Нека т.нар. "журналисти" да престанат да слугуват на божеството, знам, че им липсват снимките, бицепсите, лентичките, асВалта и шукариите в стил Бай Тошо, но в 21 век хората разчитат на интелект, а не на мускули и дебелашки шегички. Като не искате турците, защо не протестирате ГЕРБ, БСП и АТАКА да седнат като българи и да управляват заедно, за благото на всички ни, но НЕ, искате да управляват Боко и Цвъко, сори, но вече няма да стане.

Повечето от протестиращите, май, са работещи в чужди фирми, на които работодателите се плашат от ляво правителство, защото ще им намали баснословните печалби! Докато ГЕРБ работеше за техните интереси и те си го искат, пак! На тези работещи им е разрешено да ходят сутрин "да пият кафе" пред парламента! А, някои наши работодатели, плащат кафето! През останалото време им е разрешено по тяхна преценка, ако не им вреди на работата да ходят да протестират! Но, така те виждат, кои не са им нужни и скоро ще се освободят от тях! Българска работа!

Тъпо Мишко, много тъпо, такива като теб и със Сидеров-направо живи да ни ожалиш. Ако такава е тъпатата ти логика, защо правителството не е паднало досега!? Тъпо мишко...

Боленчо,непременно слушкай какво ти нарежда московския ти началник.Как ти понасят новините на турски по националната ТВ?

защо нр провери най-близкия си приятел Павел/Местан?

Патерица на Станишев и Доган.Мръсен лъжецо,какво става с обещанията ти.Ще ти ги припомня: -НАРОДОВЛАСТИЕ-референдуми за всичко важно -СТАНДАРТ-европейски доходи сега-1000лв.мин.заплата,500лв.мин.пенсия. -БЪЛГАРИЗЪМ-икономика,природни ресурси,търговски печалби-за българитЕРП-тата вън!Дънди-вън! -РЕД-край на циганската престъпност и държавна корупция. -ДОСТОЙНСТВО-стоп на турцизирането. Кое от тези обещания постави на дневен ред в парламента,жалък лъжецо.България се турцизира пред очите ти-букварче турско до българското,областните управители от ДПС.За циганите гласуваш закони с които ги облагодетелстваш-узаконяване на незаконните колиби,парите за майчинството,5-тте лв понижение на цените за ток.За разсекретяване на договорите за ЕРП-тата забрави.Имитираш дейност и играеш цирк,както ти наредят работодателите.Нали щеше да разкриваш далаверите от прехода-Станишев,Доган,Р.Овч и мн.др.,но когато те купиха се отказа и се захвана с президента.Никога,вече,няма да ти позволим да лъжеш народ и родина,да ни водиш,заедно с турци и комунисти към Сибир.Долен,мръсен и гаден нащастнико.

за Атака, Леке, но гласува за ГЕРБ? Какво искаш тогава. На ГЕРБ му се предостави възможността да състави правителство. Те отказаха. Какво повече искаш, Леке.

Гласувах,но като здравомислещ човек,не се оставих на лъжите на психопата Волен.Този предател,няма да може,вече да излъже и най-големият простак.Ще си остане с тези,рецидивисти,които държеха масата над главата му,защото знае колко много е мразен,за предателството което извърши и за лъжите с които подмами бедни и нещастни хора.Господ,на който той ,като богослов се осланя,е справедлив и ще му отреди заслуженото.А дано!!

Нали щеше да гониш чуждите инвеститори, бе Волене. Защо не се захванеш и с тях?

за чужди инвеститори ли говориш или за чужди грабители?

Мръсната и долна комунистическа червена гнида болен се опитва да се прави интересен с едноклетъчното си мозъче. Други червени гниди смърдят из форума и се заканват че ще премахнат нас българите от България........Е червени гниди и други изроди сега ваши политичесски съюзници, са се опитвали да обезбългарят България но не са успели така че и вие няма да успеете и ще си получите заслуженото!

Е да де, ама ела да я видиш и тогава говори, просто ела да я видиш и по разпитай околните, защото земята държавна, ама не я дадоха на предишните собственици, нищо, че имаха нотариални актове.

AD............., не помниш ли, че Волен Сидеров беше главен редактор на вестник Демокрация, а неговите колеги от СДС пееха последен валс....сбогом любима? В случая изглежда,че ти имаш заболяване, склероза.

Тая откачалка няма ли господ да го прибере. Станишката и Лютви да ме берат срама.

Волен беше на кока още в Овергаз. Проблема е , че много я"разрежда" с алкохол.

Абе колкото и да оправдавате Плевнелиев, тук на морето си е точно така, е и 10 дка море е заградил. Та такава е реалността. Не само Плевнелиев е за тази комисия, ама е добре да се започне отнякъде. Та давай Сидеров, вади, ама от дълбокото кирливите ризи. А ГЕРБер елктората, найсетне и те ще се осъзнаят в какво са се забъркали.

Тази реалност е отпреди президента да е в политиката. Купили са с брат си от агенция за недвижими имоти 2 къщи в Черноморец и това е. Сега комунистите не работят. а се занимават като бесни да слухтят кой какво да окипазят. Айде бай-бай.

Това да го приказваш в София, става, ама тук на място не. Те и други имат братя, ама не стана. Защо в Церноморец протестират против Плевнелиев, а? Айде, айде, не ти отърва, голям ангел го изкара.

Всеки, който има повече от 5-6 драсканици - Путк... му лелина! Лелинчо!!

Боже, Боже и това падение доживяхме - Волен да раздава справедливост!

Това което се случва в момента е следствие на негласуване или гласуване за отрепки като болен,Д(П)С и комунягите,киневици, витковци,вмрота и др.

Целият авторитет на президента се изчерпва с изказването на Борисов преди президентските избори 2011: "И магаре да предложа ще го изберат." Кой да предположи, че този път не лъже!?!? От своя страна Плевнелиев настоява за диалог, но ако Борисов е прав, то диалог с "магаре" води ли се или с "мухльо", като се изрази съпругата на обитателя на Дондуков 2 !?! "Трудно е да разделиш на две магарета сламата, когато едното от тях си ти."

А, добре дошъл - застъпи на смяна! Гледам редиш постове един след друг!

Ало господин Президент-ами това имение на брега на моретов черноморец,как го построихте точно на брега на морето,защо не сте спазили 50-те метра отстояние от морето? Как купихте държавната земя? Скоро ще изкараме документите и ще трябва да отговаряте -послушното детенце на тиквата,да не стане така че ти да обереш пишкира на тея дето те настаниха на президентския стол.... 1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветано комунист, старшина от ДС,син на шофьора /офицер от ДС/ на началника на ДС Григор Шопов.

А, че продължи списъка де - там липсват СтрашишеФ, Р.Овч и още верни синове на Партията!

Ало другарю.Първо отиди до морето за да видиш че всички вили на големци са не на 50 метра а до сами водата.Второ са затворили улици и всички подходи до плажа за да си направят частен плаж.И трето за разлика от останалите Плевнелиев има собствен бизнес от който печели.А ти като си заспал мухльо може само да завиждаш.

Никой не иска мекерето -послушното дете на винету(който го тупаше по тиквата в деня когато го избраха за президент на пресконференцията пред всички медии)-офшорното момченце ограбвало български работници в Германия и прало пари чрез консултантска фирма....и избран с подмена на вота-фалшиви бюлетини които са печатани във същата печатница-Костинброд!!!!

Стига спами форума,бе простак. То на всяко гърне мерудия си, ама мозъка ти е гладък и пишеш едно и също. Опротивя на всички.