Волен Сидеров поиска оставката на Лозан Панов заради политическите изказвания

Лидерът на "Атака" възмутен от настояването на шефа на ВКС евромониторингът да продължи

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров поиска оставката на Лозан Панов заради политическите изказвания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно недопустимо е съдия да се меси в оперативната власт!

пак се изхвърли

Абе проститутко, каде си ти и шефа ти, къде е съдия Панов?

завършил Фотография в техникума Киров но скатал военната служба поради "слепота".....Панов е готов Премиер с тази позиция. В България липсваше човек от висшите етажи на властта и ерудицията с такава позиция. Ако Панов направи партия ще ви отнеме разумния електорат на Атака, ДПС, БКП, Герб,Воля. А ти може да седнеш за дълго, защото Лозанов е юрист професионалист.

всеки който ми пречи на разбойничеството го свалям ,мачкам ? май е дошло време и слепите да прогледнат .

Чудя се сам на себе си как съм могъл да се доверя на Сидеров! И той се зарази от герберската болест да критикува всеки, който не е съгласен с управлението. Да иска и оставката на премиера, който дава мнение за независимата съдебна власт, както и хвърля необосновани обвинения към президента, че, представете си, ги критикувал, значи е на страната на опозицията. Пълен абсурд!

Ама защо вкара и "прецедента"? Той е ясен в кой хор пее

Тази млада жена и бебе искат всекидневни разходи. Пурата за Э 200.00 в Париж в луксозен хотел с жената на Кин Стоянов е джобен разход.

Това пинчерче що не ми покаже на мен малко карате махане с ръчички. Само с едно движение що го обърна и нахлузя черния ми огромник в тясната му задна цепка

Този руски хулиган не смята ли че не е пример за подражание. Всичко за 1 рубла-това си ти Волене.

В случая руснаците нямат нищо общо! Властта и облагите са важни за самонареклите се патриоти.

Специалистът по юмручно правораздаване и руски гъзолизец за жалки копейки иска оставката на магистрат - смешно щеше да е, но е тъжно всъщност!

че иска оставката на заместника си?

Лозан Панов е единствения нормален и почтен човек сред котилото от некадърни и некомпетентни ,но алчни шмекери по върховете на държавата. И не само Панов,а най-вече обикновените граждани сме наясно,че у нас правосъдие няма .И че ако не е мониторингът на ЕС тук няма никаква надежда за промяна.А този побелял пудел Сидеров ,един ден , ако не в учебниците,то задължително ще влезе в някоя пиеса като прототип на самозабравилия се политически продажник,работещ не "на ползу роду",а само в интерес на личното си добруване.

оковаха Иванчева като кавказка мечка,а без мониторинг как ли щяха да я водят,може би на платформа в клетка.

Този боклук да си затваря плювалника , че може да му го затворим с пръст.Жалка полит властитутка.

На Сидеров можем да му кажем само много здраве и да не коментира области, които не разбира. Естествено, че недъзите на съдебната система, за които говори Л.Панов са реални – това всъщност е от много години. До сега поради липса на политическа воля у управляващите не се осъществи реформата на съдебната система, за която неведнъж се поставяха срокове от ЕС. За какво разделение на властите говори Сидеров, след като половината членове на ВСС се избират от парламента, а борбата между политическите сили при назначаване на върховните ръководители в съдебната власт е неописуемо жестока. А защо Сидеров не роптае срещу това, че Борисов фактически упражнява изпълнителната и парламентарната власт, като активно се намесва и в съдебната – да не забравяме репликата на бившия софийски градски прокурор Кокинов към Борисов - „... ти си го избра“, отнасяща се за главния прокурор. От друга страна въпросите, по които Панов е разговарял с европейските експерти, са от негова компетентност, тъй като най-добре познава състоянието на съдебната система. Тези въпроси са много повече професионални, отколкото политически и той ги е коментирал съвсем обективно. Нищо подобно не може да се постигне, ако състоянието на съдебната система се коментира от политици. Разбира се, че механизмът за наблюдение трябва да остане. То при наличието на този механизъм се видя какви безобразия са вършени от властниците, пък представете си какво ще става ако няма никакъв контрол. Та мерака на Сидеров е да продължи „ловенето на риба в мътна вода“, на май че повече няма да се получи.

Фикуса от ътакъ пак се е нагъзил за някой сребърник от свинята!

Браво на Волен Сидеров! Най-сетне някой се осмели да каже на глас, че Панов е антибългарска проститутка и мястото му е на подсъдимата скамейка!

Не пипайте Лозан, той е наш'то знаме, на цялата ЛГБТИ общност!!!

Цацаров да си яде ушите - в Конституцията ясно е записано, че ратифицираните международни договори имат предимство пред националносто законодателство. Като има такива пречки защо има ратификация от НС??? Защо продължава да има решения на върховните (и не само) съдилища, които са в разрез с европейската норма? Като на Сидеров и останалите не им харесва ЕС да дърпат шалтера и кеф им русия, кеф им турция. Ама не им стиска.

От политически популист и шмекер,какво друго да очакваш.

Тея всите са за затвора ! Тея са престъпници от класса а затвора е пълен с кокошкари. Е..дано горе има справедливост !

Бай Лозан и той с апартамент на АРТЕКС на ниски народни цени, ама явно там морала е друг Само Цицерон явно трябва да пазарува по високи цени

Браво Волене най после някой да каже истината за Панов отдавна се прави на набеден и преследван нека най после се види кои интереси защитава тези на Дянков и Трайков и тем подобни нека се знае че не е за това място там трябва човек независим

Предполагам,че добре ти плащат защото ако е обратното направо ми става тъжно за теб

Той припомни, че още заради Апартаментгейт шефът на ВКС е трябвало да подаде оставка, както щеше да стане в някоя от западните демокрации. Другарят Сидеров ако бяхме западна демокрация Цацаров и Пламен Георгиев нямаше системата да ги допусне да завършат право,а ако случайно бяха завършили щяха да бъдат безработни или в затвора.Тамошните общества нямат "привилегията" да се радват на такива светли личности,като Доган,Пеевски,Цветанов ,както и ваша милост, а в най-добрият случай стози манталитет щяхте да бъдете едни общи работници,дребни,крадливи шмекери.

Волене , Волене ...... !!! Айде крайно време е да си ходиш при ДПС-то с Делян и Цацата !

Жабата, че подковават вола...., та и Воленчо, чул шефа си как кове Панов при Ризова и той сега глас надига...

Интересна е 30 годишната толерантност на българите към 240-те проститутки на мафията!!!

Махнали сте ми все пак поста, въпреки че се изразих обрано, доколкото можах, за хммм...Лицето на снимката!;) Ще се изразя максимално културно: Ако това са "провиненията" на Лозан Панов, аз, като гражданин, напълно го подкрепям! И си пожелавам повече такива висши магистрати - висши, защото рибата се вмирисва откъм главата!

Кубинските и руски интимни приятелчета много ме харесват

Тоя се чуди на кой господ да се кланя само и само да му се споменава името. Чу че ментора му мрази Панов защото говорел политически и той да не остане по назад защото Панов говори истините дето не са им удобни на властващите. Освен това Панов не говори политически при решаване на някакъв съдебен казус а с юридически аргументи дето са много далеч от такива ''професионалисти'' като воленчо и боко.

Очаквам скоро да поиска и оставката на Папата.

може и да го е направил, ама да не се е чуло.. щото той нали е образец на ортодоксалното християнство.

Президента масово нарушава конституцията

Шог! Бонба! Златният пръст, който веднъж даде властта на ДПС, сега е в унисон с Пеевски.

Експлузивну! Само тук и сега, никога не е било.

И като чета какво е казал Лозан Панов за съдебната система и поръчковата прокуратура... разбрах защо не трябва да пада мониторинга... Ами да не пада! Подкрепям председателя на ВКС изцяло и без резерви в това отношение! Да подаде Цацаров оставка, заради Иванчева! СПАСЕТЕ Иванчева, гласувайте за нея!

изпразни се на бито поле и сега иска рокада,ами нема промена,ближи си пръста волене напоен със говната на дпс

Бялата Златка цица от същата цица, от която и Свинчо. Отвън различни, отвътре - една и съща плесен.

Той пък баш тебе ще послуша... Волене,теб никой вече не те бере за нищо!