Волен Сидеров поиска НСО да се закрие

През 2019 г. 40 млн. лв. от парите на българските данъкоплатци отидоха за шофьори и охрана на държавните випове, казва той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък искам Атака да се закрие и Сидеров да ми готви боб.

Айде да не се затваря съвсем, но да останат 15-20 коли и стотина човека щат и стига толкова.Тоя яничарски корпус дето сега кара калинки и мурвите им по моабети и кьорсофри и гази и троши наред трябва да се разкара.Мутренско-ченгесарски синекури.

Болен е, човечеца, тая не е като Капка.интелекта иска е..не, а е вече в дименсия, няма кинти, няма софри, самолети, мацки, пищови, пардон и от рублите го отсфириха, а до $$$ на чичо Сам зеленото не можа хич да се докопа, та затова... "Книгите" му не се харчат, не стана класик на демокрацията, едвам завърши на дърти години за поп, но и поп не стана - ужас, кво ще прави сега, а? Не му се връзвайте, не го съдете и не му се сърдете, толкова може болен.сидерЪ.ага-ефендий, то така е с революционерите, тези назначените, там той си знае от кого и защо....

Болен е вън от играта и бръщолеви популизми за да предизвика внимание! Не е възможно да се закрие НСО! Има нужда от преструктуриране и преразглеждане кой лица да ползват услугите им! За мен лично е необяснимо защо НСО пази Доган и Пеевски и на ден днешен!!???

Какви са тия автомобили. Я веднага да си купят самолети и хеликоптери. Таман и някои да се научат да ги управляват, а да не бръмчат само с тия джипове.

Правилно! НСО трябва да се закрие. И не само! Трябва да се закрие и безсмислената президентска институция! Тази пиявица изсмукваща десетки милиони левове на година от бюджета на държавата!!!

Може и без охрана която разделя хората ! Отидете в Плевен , Кмет и Областен Управител ходят между хората и си пият кафето с други хора в кафенето до Областна Управа и Кметство ! Учете се от Плевналийте , !

Да се закрие НЕ-МЕ-ДЛЕН-НО! Тези които я откриха, нека си изринат л....ата! По-вредна от тая служба едва ли има, откъдето и да я погледнеш. Бездънна яма, която всяка година коства на данъкоплатеца милиони, и то много милиони. Айде стига са се охранявали, ако са праведни, няма от какво да се страхуват!

За 15 години най-сетне да каже нещо умно тоя, мошенник!

Това трябваше да се направи много отдавна .Бъкано е с охранителни фирми ,каквато е ина Борисов които смучат от икономиката на страната.

много хубаво предложение, браво! Мръсни страхливци! Народът ги избра а те от народа се бранят с оружие и бринрани автомобили, безсрамници, далавераджии, насрани и уплажени, явно крадат мамят и просвояват и ги е страх, депутатите имам предвид. Не всички, повечето!!!!!!

Бе колко са избрани от народа не еясно, по скоро са избрани министерски съвет от едно посолство там Хамериканско, Бхк, Хамерика за България ! 5 управление на Комунистите е НСО, а те демократите били против комунистите смях в залата ....

Всички в Парламентата са ученици, деца на ученици от АОНСУ и са се кълняли в Българо-Савецката служба! Кви американци, смешнико! В България управлява Руската мафия!

Прав е да го е.аа! Напуно съм съгласен !

Ха, ако се закрие НСО кой ще охранява Бибитко от бившите му наркосъдружници, дето е измамил, особено един Сърбин???

Бойко ще открадне от данакоплатците 5 млн. повече от предвиденото и пак ще си осигори охрана-понеже се насира !

ако НСО караше воленчо насам-натам - нямаше да мисли това , а ?!

За какво му е, той отказа когато му предложиха, ходи си сам сред хората, за разлика от големите премиери и президенти хаха....

точно!

Не бяха ли тия, дето избутват от пътя всяка застигната кола, без да се интересуват какво се случва след това с хорицата в нея?!

има частни охранителни фирми,има и лични бодигардове за тия тия които ги е страх...

За първи път в живота ми съм съгласен със Сидеров.

Що бре, той Сидеров е луд, само ей такива дивотии мисли, даже искаше да си имаме и Български поток, искаше да не се дават и близо 3 млр лв на Сащ за карикатири на самолети(Не истински самолети), но след това видяхте как го изхвърлиха (Герб,Вмро,Нфсб и Дпс) от всякъде и добре ,че се докопа поне до общински съветник...

А как ще ходи Деса на шопинг !? Ще трябва или Румбата да й купи кола и да плаща заплатата на шофьора , или да ползва градски транспорт като простолюдието , принцесата от Меден рудник .

Както е ходила преди мъжът ѝ да стане президент.

тя тогава нямаше мъж - беше парясница!

Тъй я, ами Бокича как ще ходи да режи лентички, с гадския транспорт ли или СИК да купи кола и да плаща на шофЕр.

Горд_Пр'У'стак си ти.

Как ще се закрие НСО бе кой ще пази мафиотска шайка управляващи които разсипаха цяла даржава нали трябва да скубят и без тва оскубания народ да им плаща охраната тва го няма в никоя даржава от ЕС само в САЩ Русия и естествено В МУТРОЛАНДИЯ ади Америка не в европа но нали е гнездото на демокрацията и там всичко е цветя и рози

не барайте нсо! това си е играчката на президента!

президента е лесн, ами другите шкембак воевода, пияния шофьр -Джамбазки-Бойко Сик мутреско, тях какво ще правим ,че те имат повече охрана от покойния -Кръстника !

не им бери грижа, те са мутри, ще се оправят накакси! за деси се притеснявай,че няма акъл даиздържи изпита за шофьор

Сидеров не го защитавам, но едно ми прави впечатление,че той не ходи с Нсо и е между хората абсолютно сам без охрана, някой път дори ходи и пеша..........А честните и големи политици -Обичани от Българския народ ходятс 40 мутри охрана, тук нещо не разбирам?

Прав е сидеров ! НСО , разделя Хората на Законо недосегаеми властоимащи и бедни Простосмъртни Българи ! НСО разделя Хората на Пациенти на Правителствената Болница и Пациенти на Пирогов и други слабо лекуващи Болници ! НСО разделя на хора с големи пари ,които ги е страх от Любовта на Хората и Хора които са бедни ,болни и Законопослушни !!!!!

Извинявам се че името Сидеров съм написал с малка буква „С“ !

нищо де, компенсирал си с големи букви където нетрябва!

УБО сега НСО са лакеите на властимащите,момчета за задоволяване на ежедневните им битовизми и пришявки не само на управляващите,а и на семействата им.Основното предназначение ОХРАНА е изпразнено от съдържание.От народната любов ли ги охраняват.България не е Америка някой да иска да убие президента,защото на народа му писна от всички политици вкупом затова обикновено им организира народен съд.

НСО е държава в държавата и още една дупка през която управляващият елит преточва от общяи ни бюджет в личните си сметки! За закриване изцяло не може да става дума, защото осигурява охрана и на чужди държавници при посещения в България. Но би следвало да се намали драстично. Политици които се страхуват да слязат между хората или когато слязат, винаги се крият зад живия плет от охранители, не им е читава работата!

Да се спре и отцепването на цели километри булеварди, за да премине някоя самодоволна личност в час пик. Ако не им харесва, да направят нещо по въпроса със задръстванията.

Ще закрие той...а кой ще вози жена му Деси в насрещното да си връща роклите? Той сам ли?

И ВУЗ-овете и клекшоповете да закрием, че там има опасни елементи - продават дрога и скачат на бой на Бялата Златка. Волен - президент, Чуколина - премиер.

Върха на популизма. Такива са много опасни в политиката. Станало нещо. "Ураааа да закриваме"

Сингапур- 5.6 милиона жители и 4 хиляди държавна администрация - функционира перфектно! България- 5.9 милиона жители и 400 хилядна армия от нищоправещи калитки- пълна кочина! Само сравнявам, а мислите и изводите оставям на вас. То да беше само НСО за закриване...

Има известна доза истина в това което казва. Например защо охраняват Пеевски, Доган и прочие.

Хайде и ти бе популист, само говориш... Не мога да ви понасям вече.

то радев да го разпусне, ама деси с какво ще ходи да пазарува картофи и кайма да му готви мусака?

На думи е много смел, но когато се наложи веднага подкрепя силните на деня!

Не когато се наложи, а когато си платят.

Коалиционния партньор на ГЕРБ-1 и ГЕРБ-3 бил русофил?

Ako НСО бъде закрита, функциите и трябва да поеме някоя частна охранителна фирма като "Ипон", разбира се, срещу заплащане като на "честни частници". По-важното, собственикът на "Ипон" ще придобие още един канал за влияние върху "държавните" мъже. Тогава България наистина ще се превърне в европейска Никарагуа от времето на семейство Сомоса. Това ли иска Сидеров или се занимава с НСО, защото проблеми в Столична община няма и единственото, което остава за него като общински съветник, е да посреща с бурни и продължителни ръкопляскания, преминаващи в овации, всяко предложение, внесено за гласуване в Столичния общински съвет от името на кметицата Фандъкова?

Щял да го распусне льотчика НСО- то. За това трябват топки, а льотчика го е страх на Деса да направи забележка, като ходи с кола на НСО- то на шопинг.

Цяла армия хора я возят на и от работа и на партийни мероприятия. Толкова богата ли е България, че може да си го позволи? Ама на чужд гръб и 100 тояги са малко.

А аз Волене,мисля че ти както и всички русофили трябва да бъдете разстреляни и хвърлени на прасетата

Пак си забравил да си изпиеш хапчетата!

Ама ти съвсем като Сталин го подкара бре! " Има човек, има и проблеми, няма човек, няма и проблеми! "

Поредното "изпразване" на Сидеров, опитвайки се да напомни за себе си. Защо избяга от парламента? Шото никой, вече, не му обръщаше внимание. И "своите", дори. Коя е тая държава в света, където няма охрана на правителствените органи? Това са си държавни протоколи, международни протоколи.

И е абсолютно прав. От кого пазят гавазите,телата в скъпи костюми,возени в скъпи лимУзини?! Защо Делян Пеевски/национално богатство,може би,както и Доган,са обекти на НСО?!/

Щях да го призная този, ако беше поискал да се закрие НСО, когато беше ортак с Биби и мутрите, ама сега... Пак меле, меле,меле,меле....ама празна воденица бе и едно и също, и все когато го прецакат и му покажат пътя. Такъв беше и кога ортаклуваше с шкембето и лисицата Симионов и по-рано, когато беше " златен пръст". Обаче сега по всичко личи, че пръста е за него и то средния пръст.

До някъде е прав! От къде на къде АЗ ще плащам возенето и пазенето на .. АХМЕД ДОГАН на пример?!?!!

в Бг трябва да останат само мутри на служба на богоИЗбраните .

за пръв път съм съгласна със Сидеров

Ама наистина ли бюджета на НСО е 40 милиона ?!!!

Пеевски и Доган кой ги охранява и защо ?

Воленчо е ибрикчия, най-вече на Кремъл откъдето стана милионер.

кой ще пази корумпираните .а те са най-страхливите ,въпреки безочието и наглостта им !

Като ходеше с палка и пистолет в парламента друга песен пееше. Сега като какъв ИСКАШ? Кой си те бе мишок?

Навсякъде по света държавните мъже са охранявани . Не трябва да се закрива НСО, но може да се намали кръга на охраняваните до Президент, председател на НС, Премиер, Главен прокурор и техните семейства ! Всички останали - на обществения транспорт !

така ами Деса с трамвая ли ще ходи по бутици? Недей така Волене, имай милост!

Съгласен съм, че някои високопоставени държавни субекта трябва да имат охрана, но те са няколко човека и не е необходимо да се издържа цяла служба с 40 милиона бюджет. Достатъчно е да се обособи един сектор към МВР.