Волен Сидеров поиска НСО да се закрие

През 2019 г. 40 млн. лв. от парите на българските данъкоплатци отидоха за шофьори и охрана на държавните випове, казва той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НСО надмина омразното за демократите УБО...

Боленчо е излязъл отново на лов за шаранчета. Нямла кой да ти върже вече, Болене.

Колкото повече "расте народната любов"към марионетната политическа власт толкова повече ще са нужни полиция,джандармерия,НСО за защита и охрана на власта.

Българските деца измират като кучета от рак, поради липса на апаратура и пари за трансплантации. Наскоро едно детнце почина, защото държавата( Боко Рапоня) нямаше някакви си 60 000 лева за лечение. А за охрана на тлъстите прасета се хвърлят стотици милиони. Също грешна пара отиде за никомуненужните 8 броя самолети. 3 милиарда лева. Колко болници и апаратура можеше да се купи с тези милиарди. Управляащите са милионери, а народът на България живее в мизерия, нищета и болести.

Подкрепям ! Искам и депутатите да се откажат от своите превилегии и да върнат партийната си субсидия на един лев ! Колко служебни луксозни автомобили имат ? Май са повече от тия на НСО ? Да каже Сидеров колко милиона ни струва и издръжката на тия 240 тутманици в Парламента !

Волен най-обича амфета и имунитета

Ами прав си е човека. Ако някой увреди някого има си закони и правосъдие за ко ни е НСО само за някой? От друга страна тия дето искат да бъдат охранявани ще станат по земни и ще разберат, че имат заместници.

Кръгът на охраняваните трябва силно да се редуцира, а не да се закрие НСО. Винаги първите в държавата се охраняват ама тук се прекали с обхвата.

Ми да разшириха диапазона на газенето с коли от гълъби през майки с колички до деца хванати за ръце.

А Тиквата мечтае да стане пидал и да си смени пола, защото пидалите по принцип са по-интелигентни

Така изродите се пазят от "народната любов"!! С бронирани коли, БЕЗКРАЙНО НЕКАДЪРНИ ШОФЬОРИ-ВСЕ ТЕХНИ СИНЧЕТА И ПРОТЕЖЕТА,БЕЗ НИКАКЪВ ОПИТ В ЗАНАЯТА!!НЕ БРОНИРАНИ МЕЦЕДЕСИ-ПО ЕДНО МАГАРЕ ИЛИ КАТЪР, НАЙ-ДОБРЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, КАТО В ШВЕЙЦАРИЯ, И БЕЗ ИМУНИТЕТ!!

Когато е прав, прав е! Нека погледнем към такива развити парламентарни демокрации като Швейцария, Австрия, Дания, Холандия... Никъде властта не разполага с такъв огромен автомобилен парк от скъпи-прескъпи коли, никъде "народните избранници" не се охраняват така масирано от народната "любов"!

Народната любов ще ги застигне....

Прав е Сидеров. Ако към тези 40 милиона за НСО прибавим и милионите, които държавата харчи за возилата на 240 народни представители и за техните шофьори, безотчетните пари, парите за самите 240 хрантутника, а и за множеството паразитиращи служби по министерствата и кметствата, ще се получи твърде голяма сума. Тези пари са произведени от работещите, които плащат или са плащали данъци на корумпираната държава. Те трябва да бъдат върнати на своите създатели , а не да бъдат откраднати от лъжливи политици, шмекери, измамници, калинки и тунеядци, на които се крепи днешната власт. Това са народни пари!!!

Този, както и онези "демократи" от Д(ай) Б(ългария) са отвратителни популисти и само се ослушват и нюхат за някакво си недоволство, скандал, тенденция за да "яхнат народното недоволство". На гребена на вълната. Я Сидеров от главен редактор на в. Демокрация после какъв русофил от ден до пладне ни се извъди. Само още натовец и атлантик не е бил, но там конкуренцията е жестока. А държавните ръководители няма как да не бъдат охранявани. Всеки изперкал с пищов на колана може да се пробва, не за друго, а за да се прочуе. Както бе при стрелбата по Джон Ленън и Рейгън - психопати със жажда за слава. А покушението на държавен ръководител води до сериозни трусове, вълнения, може и размирици. Заради общото благо няма как без охраната. За съжаление.

си педалче,нали?!

НСО не почне да вози и чистачките от министерствата,тази държава няма да се оправи.

той радев да да ама десито не и всичко приключва

Да бе, те понеже са много важни. Я глей една Цветка Караянчева - от село в парламента. Закъде без нея?

Прав си, Волене. Съгласен съм. Но къде беше до сега, защо мълча като бит пиираз? Уеве ли имаше в устата?

PEYTSCH

Да се закрие, ама Радева какво ще каже? Десислава е фактора пред Радев...Може ли президента за закрие нещо от което жена му има крещяща нужда?

Мисля, че охраната и служебните автомобили трябва да се ограничат до първите постове в държавата. Министри, депутати, кметове да ползват личните си автомобили. Преди години една женица със селски произход, но член на Политбюро, се возеше в брониран автомобил. Чудехме се нея кой и за какво би я нападнал. Та и сега е същото. До живеят и работят за народа и никой нищо лошо няма да помисли за тях. А инцидент може да сполети всеки човек, даже деца, за съжаление.

тези тропосерляци и без това не вършат никаква работа освен да газят пешеходци по улиците и да се правят на гринговци! Преди бяха УБО, а сега НСО....същите боклуци!

По принцип си прав.Но според закона ,право на охрана в държавата имат три персони: Президента, премиера и председатела на НС. За тези трима нима са нужни 1000човека състав и около 200 -300 коли с 40мил. бюджет?

Оставете Радева на спокойствие! Когато мъжът й и уреди собствена банка, тогава ни занимавайте с нея.

Ей, тъпак, ти сравняваш Рейгън с Боко ли, бе?! И освен това, Хинкли успя да уцели Рейгън, въпреки целия Secret service около него. Въпросът е, че Цвета е техноложка от цеха за поцинковани кофи, Радев е фатмак, а Боко е мутра. Всеки от тях ведната би могъл да бъде заместен от следващия нефелник. Освен това, всяка рпофесия си има рискове, пък политиците да са максимално обгрижени, така ли? Всеки професионален шофьор, таксиджия, магазинер, чейнджаджия може да стане обект на престъпление и то не просто "напададелят да се прочуе", ами съвсем целенасочено. Който го е страх да не го нападнат, не се кандидатира за тъкъв посто и това е. Да не говорим, че никой не е казал тези тримата да нямат охрана - по един въоръжен бияч в работно време с една кола и това е. А то сега има 400 автомобила и яла армия нагли пазванти. Само за председателя на парламента, премиера и президента по двама охранители/шофьори и общо 3 коли и край. При това не към отделна служба, а към щата на тяхните си ведомства. Егати наглеците, дето им возят я чалгарките на Боко, я Деса на Румбата.

А ти ще откажеш ли наркотиците ано НСО се закрие?

Болен взе да му идва акъла в главата - ще оздравява!

аз бих добавил и НС да се закрие в сегашния му вид. По време на на " лошия " комунизъм НС е било нещатно. Народните избранници са ги викали 2-3 пъти в годината на заседания. През другото време са работили в заводите и са получавали по 80лв. допълнително възнаграждение. а сега колко скъпо ни излизат "народните любимци"

Все се питам къде отиват луксозните коли, които излизат от употреба и ги заменят с нови? Някой знае ли?

По малко от 2 000 000 нормално работещи издържат над 450 000 държавни служители който не плащат данъци към НОИ,но ползват невиждани в ЕС привилегии,заплати и пенсии!!!

Десито е свикнала да си отърква задника в кожените седалки и да я возят млади шофьорчета, докато скита по бутиците...а пък навиците са втора природа - няма оттърване.

Да го беше казал преди докато беше в парламента Сега е късно Наи добре е сега да си вземеш и Капка и тази новата и да напуснеш пределите на страната ни като върнеш нашите пари дето ги разпиляваше в Европа и света

Президентска Република,парламент с 100 депотати на минимална заплата,без имунитет и привилегии това е изхода от дъното.

Привелигированите са доста по-малко от посоченото число. Но да, политическите връзкари са турени на невиждано угояване и де факто притежават феодален имунитет. От тези 450 000 поне 300 000 не понасят истинските връзкари.

Всеки на изборна длъжност е под риск да го набият. Даже селският кмет рискува повече от "първия човек в държавата" - председателя на парламента, защото при него потенциалните конфликти са много по-конкретни и лични. Кой и за какво да я бие Цвета, като почти никой не я знае коя е... Дайте на всеки кметски наместник на село да му сложим 24 часова охрана и бронирана кола... Максимум на ония тримата - председателя, рпемиера и президента да им се даде по някой шофьор и то не толкова да ги пази, колкото да ги возят с колата напред-назад. Ако някой пък много го е страх да не го гръмне някой Хинкли или Чапман, просто не се кандидатира за такъв пост, а ощетените ще сме ние, че сме пропуснали да изберем такъв невиждан капацитет.

Службата е много лесно да се закрие, но манталитетът на политиците не им позволява да съществуват без такова звено. Така че НСО може и да се закрие, но в същия момент ще се открие нова "агенция", "отдел" или нещо подобно с функциите на НСО, със служителите от НСО ... но иначе няма да имат ниииищо общо.

Да ги влеят в Охранителна полиция, гражданите не са по-малко важни от дупетатите!

Ще цитирам Владимир Павлов: “Знаете ли, че 440-хилядна администрация има 120 хиляди служебни автомобили ? Винетки, горива, данъци, обслужване за наша сметка всяка година. Сега се дебатира за покачване повсеместно данъците на общините във връзка със замърсяването на въздуха . Аз предлагам всички депутати, министри, общинари, директори и техните администрации да слязат от служебните коли и да са задължени да се предвижват само с обществен транспорт , което ще има двоен ефект. Първо, ще видят каква помия са сътворили и на какво са изложени ежедневно техните избиратели и второ, със спирането на мощните им лимузини и продажбата им, може да се налеят стотина милиона всяка година в бюджета и ще намалим наполовина замърсяването от МПС . Защото, да си признаем, тия навъртат душманската по стотина хиляди на година, с безплатно гориво, много повече от обикновените хорица, нямащи пари за обслужване. Съгласни ли сте ? “

Аз знам. Отиват на разпродажба чрез фиктивни търгове на нищожни цени от по 1000- 2000 лева.

Да, бе, доста по-малко са, ама друг път. На "село" по общините, всички места са заети от "свои хора" на хранилка. Това е субсидирана заетост. Да не се разправям постоянно с такива, да не знам за какво става дума. Едните са от отпуск в болнични и обратно, а през това време движат частни далаверки или си копат лозето. Пък ти чакай работа да свършат, за която взиат зпалати, осигуровки и т.н. Други пък са сложени от братчеда на постове, за които нямат никакъв ценз. Скоро една такава - за рповинцията взима доста сносна заплата, а няма елементарни технически умения за длъжността, на която е експерт, та като й кажат да "експортира базата" и тя блокира, защото не знае компютърът откъде се пуска. Това е ИТ експертът на общината, ако не си разбрал - леля, която пише с два пръста, ако има кой да й диктува командите. Така че доста над 50% са пъразитите в държавната и общинската администрация, а не са сам шепа привилегировани, както се заблуждаваш.

не будалкай хората, Джон Ленън никога не е бил държавен глава, че да го охраняват, бе утрепан от ЦРУ, мразеха го много. Кенеди бе охраняван, но пак го убиха...същите. Цвета може спокойно да си кара личния автомобил, а най - добре на колело, че има какво да показва, а да не го крие зад лъскавите ламарини.

Колкото повече време минава откак ни връхлетя "демокрацията", все повече се убеждавам, че точно това е правилният модел у нас. Всъщност тези охранени шопари отиват в НС не да мислят за нас, а за да оправят себе си и поколенията си. Но, народът го е казал - не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава. Май е време да си вземем баницата обратно.

Закриването на НСО е много належащо, и то отдавна. Болен Лидеров е закъснял с няколко десетилетия. Очевидно се опитва да изплува на повърхността, но това е излишно, защото знаем, че определени констистенции си плуват отгоре по физически закони.

Този смрадливец може да иска само по малко чепове в задника на жена му.За друго просто няма думата.

Много пъти Воленчо приказва верни неща, но никога, най-вече в Парламента и пръстчето не си помръдна нещо да промени, а постоянно даваше задника си в услуга на управниците, че да го държат близко до софрата. И то е логично, защото после няма да има какви да ги приказва, особено да обещава предизборно...

Гений си бате! Бай мангал ще стане депутат и ще взема решения са светлото ти бъдеще. Гениално! Много ли мисли преди да ти дойде на ум тази гениална мисъл?

Прав е Волен за тия. Опасни да! Избутват автомобили по магистралата, карат като луди, само инциденти. Даже говорим, че пазят хора, които определено не са за пазене...

Волене,ти си политически джендър!!!Бях отявлен симпатизант на "Атака",най-вече,заради теб и отношението ти към Б.Б. и ГЕРБ,към американците,към ДКЕВР,към паметниците на падналите за България,към заплатите и пенсиите, заради благодарността ти към Русия и руския народ,дал над 23 млн. жертви за свободата на цяла Европа,включително и за нашата,заради християнското ти образование и вяра.Оказа се,обаче,че ти си едно човешко нищожество,подлец, лъжец на едро и политическо парвеню,драпащо към властта за лични облаги и за да не отговаря пред Темида .Нали, уж,беше против ЕС,а сега си драскаш за натам.Ти се подложи даже на Валери Симеонов,с когото се обиждахте така,като и каруцари не го правят.А аз ти вярвах.Извинявам се на сънародниците си за тъпотията си,сякаш съм от ГЕРБ.На 52 години съм,с две висши образования и владея 4 езика,но ти ме изпързаля с цялото си дебелоочие и наглост така,като никой друг в живота ми.Трижди проклет да си!!!

Навсякъде по света държавните мъже са охранявани . Не трябва да се закрива НСО, но може да се намали кръга на охраняваните до Президент, председател на НС, Премиер, Главен прокурор и техните семейства ! Всички останали - на обществения транспорт !