Магърдич Халваджиян осъди Волен Сидеров за клевета

Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян осъди лидера на "Атака" Волен Сидеров да заплати обезщетение от 17 000 лв. за уронване на доброто име в обществото

Обратно в новината

Коментари - Магърдич Халваджиян осъди Волен Сидеров за клевета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ЗНАЕТЕ, МИНАЛИЯ 43 ПАРЛАМЕНТ, СИДЕРОВ БЕШЕ С 10 ДЕПУТАТА САМО, НО СЕГА НА ТЕЗИ ИЗБОРИ В НАЙ ЛОШИЯ СЛЧАЙ ЩЕ СА 60 ДЕПУТАТА-ПАТРИОТИ, А СЕГА НЕ ВИ ВИЖДАМ ГЕ---И ПРОТЕСТЪРИ! А ЗАЩО ДА НЕ Е И СНД 60 ДЕПУТАТА П Ф...ТОГАВА СТЕ ЗАГАЗИЛИ ЗДРАВО!

Истината е, че лумпените протестъри отиват да хвърлят камъни, както и бутилките си от изпитата с парите от грантове бира по централата на Атака. Разбиват с камък главата на едно момче от Атака и на оператор. Въпреки това Сидеров и хора от тази партия излизат да защитят централата си и Сидеров говори навън. За да не разбият с камък и неговата глава, както и главите на останалите хора около него, колегите му са вдигнали над себе си пластмасов плот както правят полицаите със щитовете си, когато някой лумпен иска да ги убие с бутилка от излочена преди това от него бира или друг алкохол, или с камък. Каква "маса", какво "седене под маса", какво дрънкаш изобщо? Престъпници и такива, направили опит за убийство, хвърляйки камъни по хора и разбили човешки глави не коментираш, заревал, че не били убили с камък или с бутилка и някой друг, ако може Сидеров? Що за тип си ти - чорап ли си, чорапогащник ли, жартиер ли, розов клин с бримка или какво?!?!

АМА, КАТО ГЛЕДАМ ВОЛЕН СИДЕРОВ, АМА МНОГО СА Е ПРИТЕСНИЛ, МА ЧАК СЪН НЕ ГО ЛОВИ-СМЕШНИЦИ СТЕ!

Именно, защото започвате да роптаете и да черните, Волен Сидеров, като стари баби-свекърви, ще гласувам за него на 26 март! Защо не пишете за това, как Волен осъди навремето вашия мажоритарен лубимец Слави Трифонов и други, като него?

Евреите и арменците имат претенции всички живи същества да им плащат.

и УТРЕ ли ще бъде на първа страница...много е важна за целокупния български народ.

Наистина е тъпо случващото се. Така се дава свобода на тези да се подиграват на всякакви хора. И да кръщават това "изкуство". Редно е да бъдат съдени. Без значение дали е Сидеров или някой друг. Не става да се гаврят така с хората безнаказано. А и е кофти за сравнение. Единият е обикновен снобар, който върши дейност за да си напълни банковата сметка и после на кой скъпарски курорт да ходи. Негова си работа. Но мисли за себе си и собствен джоб. Другият, макар и политик със спорна репутация, ако не друго мисли за България и се мъчат да направят нещо за всички. Ако изключим емоционалните изцепки, имат доста обективен поглед. Друг въпрос е, че позициите му брутално се деформират и изкривяват по поръчка на чужди господари. Изпълнители, като снобаря, спечелил делото. Съвсем същата схема преди години приложиха спрямо Жорж Ганчев. Само защото обяви, че е българин и националист. Това риска за националистите, чуждите агресори първо тях целят. И обикновено започват с осмиване, за да разрушат авторитета им.

Много обективно мнение. И написано на човешки, нормален език. Такива мнения - интелигентни и точни - се открояват драстично от еднотипните и многократно копирани простотии, писани сякаш от грантаджии като тези, дето правят скечове по поръчка.

Тоя мръсник,се има за много ентелегетет? И лошото е,че повечето ентелегения,е на това ниво!

ааа, ентелегетет и ентелегения?? значи е мръсник! а ти си иди..отик.

на тоя нескопосник доста присъди му се събраха! не е редно луд човек да го съдят! трябва да го лекуват!

Ако имаше още такива " болни " в парламента, със сигурност живота в България щеше да бъде доста добър.

Да не би на Магърдич да му е спаднал за по-дълго време?? Какви други вреди може да има?

Булята е имала доста продължителен мензис и сака 17 илядо!

за винаги е спаднал този алчен дядка

Педалът от снимката и семейството му навремето бяха другарки и другари, а сега са гробарки и гробари.. Те толкова си могат, боклуците.

Всички гробари са бивши другари, всички бесепари са бивши другари, всички другари са за затвора

Ади, де!

детенцето им Бебо ще бори корупцията като учредител на "Да(й) България"...

Маги от години е окупирал забавните скечове и реалита.Явно никой не може да припари и да покаже, че може нещо по добро и различно! С изперкалата фризьорка само знаят сами да се хвалят!!

Този наглец на кутрето на Сидеров не може да стъпи по интелект! Тъп, нахален и некадърен, не знам кой му гледа бозите, но се мисли за велик

за едни Скеч за други Съд...

в едно предаване на Гала,семейството на този проскубан петел Маги беше на гости!!!???? През цялото време с Кремена се караха къде по добре се почива -на ски , или на море. говореха разбира се за прескъпи курорти-това беше цялото гостуване плюс някакава намацана торта1 Жива отврат.Кремена беше заголила петдесет годишно раменце и беше както винаги проскубана

За съд не е ли самият "спечелил" делото? - заради подигравките, които той си бил нарекъл "скеч", а всъщност са изопачаване на случая и изкривяването му на 180 градуса - осмиване на жертвите в един вандалски акт, какъвто е хулиганстването на тълпа протестъри, пратени да хвърлят камъни срещу централата на Атака. При това са разбити главите и окървавени оператор от Алфа и депутат от партията от хвърлящите бутилките си от бира и камъни протестъри. Вместо да се занимава с това, "шоуменът" направил "предаване", в което да се хили и осмива хората, които са пострадали от вандалщината. Тези, които са опитали да предпазят себе си и лидера си с плот, който вдигат срещу бутилките и камъните, хвърляни от протестърите, са представени по обратен на действителността начин с цел да постигнат неправилно внушение у зрителите. "Тв продуцентът" и "актьорите" на които плаща, не се занимават с опита за убийство и заплахата за живота на хората от Атака, а осмиват тези, които се защитават. Постига се внушение, което е предварително целено и съзнателно търсено - подменя се действителната случка и чрез средство за масова информация се оформя и внушава неправилна представа у зрителите. Това е за съд. Какво е искал тоя от снимката? Да изкара Сидеров страхливец, монтирайки многократно изрезки от запис така, че да създаде визуален ефект, обратен на действителността? Ако хората на Сидеров не бяха вдигнали плота, за да се предпазят от камъните и стъклените бутилки от бира на протестърите и Сидеров беше убит, какъв ли "скеч" щеше да изпълнява "продуцентът"? Или по-скоро щеше да остане с една поръчка по-малко.

Защо това е НОВИНА от първа страница, след като случаят третира ЧАСТНИ отношения между двама души ? Какво се демонстрира в нея и защо ?

А сега си отговори на въпроса - ЗАЩО му се случи всичко това на безценния ви лидер?! И косъм нямаше да падне от бялата му главица, ако не си беше турнал пръста на едното място:))))

"ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ" !!! НАЛИ ТАКА,ДРУГАРЮ ПОСЛУШНИКОВ ?! ТОВА ИСКАШЕ ДА КАЖЕШ НА ВОЛЕН ?!

защо реши, че трябва да си отговарям . Въпросът ми е безпристрастно зададен - нито единия ми е лидер, нито другия ме впечатлява с "изключителен" талант. Питам ЗАЩО частните отношения между двама души са изведени като НОВИНА от съществено значение за страната и населението ? Какво ни внушава тази новина - отговорите са повече от два.

Прав е Сидеров. Отрепката М. Халваджиян е насран педеран, заслужава един бой зад параван и як кютек под Петрохан! :) Ясно е, че съдът е изпълнил поредната предизборна политическа поръчка... Какво да очакваме от СЪД, който служи за мутренска бухалка на Топлофикации, ЧЕЗ, Веолии и всякакви подкупоплащащи?! Гледах едно дело на Топлофондация срещу гражданин - начислено е адвокатско възнаграждение от 300 лв, юристконсултски. По делото има приложено пълномощно, че директорът на ОПГто е опълномощил адвокат Юлия Кирилова Аврионова, която е назначена по постоянен трудов договор и е на заплата. Няма никакъв документ, разписка, квитанция от кочан, където да е написано 300-левово адвокатско възнаграждение. Следователно Софийския Районен Съд САМ Е НАЧИСЛИЛ ТЕЗИ 300 ЛВ В ЗАПОВЕДНОТО ПРОИЗВОДСТВО! Питам, $КОЙ ще лапне тези парички? СЪДИЙКАТА, ТОПЛОПОРНОФЪКАЦИЯ или ДЕЛОВОДИТЕЛКАТА В СРС????

Многокич Халтураян! Не можеш да осъдиш всички, който споделят мнението на Сидеров! Нито с парите от Сидеров да си купиш "добро име в обществото"! Нито с кича и халтурата, които "твориш", можеш да се сравняваш с литературното и белетристично творчество на Сидеров!

Правото е изкуство. На две инстанции понякога изкуствоведите не отсъждат правилно. Особено когато втората знае, че е и последна. Затова и наложената ни отвън "реформа" направи така, че за някои дела да няма възможност човек да търси справедливост пред Върховния съд. За делата под 5 хил. лв. напр. при гражданските (спорове между физически лица), както се вижда - и в случая за "обида" също. Това е особено гнусно при делата на монополисти - "кредитори" срещу обикновени граждани, заради което сигурно е направено. Но и в настоящия случай се е получило нещо подобно. ВКС, сигурно, щеше да отсъди по-правилно. Не е ясно и адвокатите на Сидеров дали са се справили добре. За съд е самият "спечелил" делото - заради подигравките, които той си бил нарекъл "скеч", а всъщност са изопачаване на случая и изкривяването му на 180 градуса - осмиване на жертвите в един вандалски акт, какъвто е хулиганстването на тълпа протестъри, пратени да хвърлят камъни срещу централата на Атака. При това са разбити главите и окървавени оператор от Алфа и депутат от партията от хвърлящите бутилките си от бира и камъни протестъри. Вместо да се занимава с това, "шоуменът" направил "предаване", в което да се хили и осмива хората, които са пострадали от вандалщината. Тези, които са опитали да предпазят себе си и лидера си с плот, който вдигат срещу бутилките и камъните, хвърляни от протестърите, са представени по обратен на действителността начин с цел да постигнат неправилно внушение у зрителите. "Тв продуцентът" и "актьорите" на които плаща, не се занимават с опита за убийство и заплахата за живота на хората от Атака, а осмиват тези, които се защитават. Постига се внушение, което е предварително целено и съзнателно търсено - подменя се действителната случка и чрез средство за масова информация се оформя и внушава неправилна представа у зрителите. Това е за съд. А дали адвокатите на Сидеров са направили нужното те да осъдят истинския обиждащ, а не този, който е отвърнал на обидите, няма значение.

Тоя ухилен ръб си заслужава да го напляскаш.Бих му подарил на Волен още 17000лв за да повтори още ведъж нещата истините за тоз неадърник и изветрял пошляк неграмотен събрал в соите предавания най големите въшки и разнася чалга воня и безкултурие

Slavi vsiaka vecher se gavri s niakogo, no ne go sydiat. Zashto li?

Сидеров има милиони от златния пръст. Просто комунистите бяха много на зор и клекнаха с доста кинти.

ДА НАПИШЕШ ?! ДАЙ БОЖЕ ДА Е ВЗЕЛ МИЛИОНИТЕ ВОЛЕН,ЩЕ ГО ПРИЗНАЯ ЗА УМЕН ! А,НЕ, ЩЕ СЕДИ БЕДЕН И ГЛАДЕН И ЩЕ ГИ ГЛЕДА КАК ГО СЪСИПВАТ ПОРЪЧКОВО !!!

Ми взел ги е ами, на Варадеро как се ходи иначе и как във Франция се поръчват ''камериерки'' за 4к евро на вечер ?! На луд ли се правиш ?! На изборите ще вземете тоя път 2% и сте завинаги аут, руски слуги !

Тоз тъп продуцент само тъпи предавания продуцира , Помияр Развращава и лумпенясва аудиторията . та за забравим истинските проблеми

Ще доведат до фалит бялото джудже.

За майка си ли говориш...

лицето Сидеров, осъдено вече няколко пъти за хулиганство, за оклеветяване и участвало в заплаха за убийство на магистралата, защо още се мота по политическия небосклон. Как се допуска криминално проявени лица да се наричат политически личности и да се кандидатират за парламента? Много странно. Апропо - не питам разни дълбоко заблудени екземпляри от народа и "верни" (напомня ми за БКП верността) на една, знае се коя партия!

Бойко е осъден в качеството му на главен секретар на МЕЕРЕ , но беше премиер... Е такава ви е целата работа соросоидна

КАЗВА ИСТИНАТА В ЛИЦЕТО,НА ВАС - ТЪПИ И БЕЗГРЪБНАЧНИ ПОДАННИЦИ НА КОЛОНИЯТА-БЪЛГАРИЯ,КАКТО И НА ПОРЪЧКОВИТЕ ГРОБОКОПАЧИ НА СЪЩАТА КОЛОНИЯ !!!

Nali veche ne sme ruska kolonia?

не е нужно да крещиш! Ако нямаш аргументи, пък не е нужно да обиждаш непознати хора. Това не е кварталната кръчма, все пак. И, не се напъвай, не ти се отдава да мислиш, явно! Хайде, пък приятен ден.

-"който сега се гаври по поръчка на Б., защото там се плаща яко, се гаври с нещата, които стават на улицата"; "изключителен измекяр"; "Х.-З."; -"така се е продал, така си е отворил бузите, че става жалък"; Х., Б., Х., З."; "играчи-лапачи"; -"плачат като вдовица за вибратор"; -"Б., който им даваше в устичката парички и те му ръкопляскаха". Когато тоя кретен от снимката,се гаври със някой-другите трябва да се смеят? Когато някой му отвърне със същото-това вече е обида?

Един агент на ДС осъдил друг такъв в съдебната мафиотска ДС-арска БГ система. Зрелище евтино за плебса. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

КРАДЕЦ МИРИЗЛИВ

магърдеич е учил пет години цирково изкуство в москва. явно го е изучил добре, щото голям цирк спретна на волния! сега волния ще трябва да проси пари от москва, да плати на ученикът и!

А бе, сайта, тоя уруд няма ла най после да го махнете от водещите новини. Колкото пъти цъкна, все ми се появява, а от озъбената му йерменска мутра ми измряха даже гъбичките по ноктите, баси!

а на тебе какво ти е мнението за геноцида срещу арменският народ ?

С удоволствие ще споделя мнението си за геноцида над арменския народ, ако ти първо споделиш, какво мислиш за самоубийствата на китовете?! Точно тук е мястото да коментираме тая тема. Също и геноцида.

Като гледам "сурата" и делата на наследника на оцелелите и спасени в България, мнението ми е че е трябвало да бъде по-голям...!!! Дааа...!!!

Абе - ама то си струва за 17К да излезеш и да го нахрачиш тоя арменец по мазната плешива тиква...

бих се изсрал на главата му ами нямам толкос пари....:(

Волен ще остане в историята на България и след години децата и внуците ни ще го изучават наред с другите будители , а тоя магарешнян никой нема и да го помни че е изобщо същесвувал , то кърлежи впили се в снагата на народа кой ще помни , само ги проклинаме.

А бе не знам за будител, ама ще е даван за (лош) пример от много хора - прави скандали всяка вечер, стана баща на 70 години от 50 години по-младата си секретарка . . . .

Кво лошо и срамно има да спиш с млада булка, па и дете да и направиш.Ти сигурно изповядваш евро ценностите и си падаш по травестити и животни...

лари, щеше, ако беше бутнал альоша както се кълнеше! но излъга, и ....отиде да лъска кобура на вова! та ще го помни историята като най усърдният лъскач!

Интересно ми е само, дали оядения арменец ще дари тези пари за благотворителност или ще си ги прибере в джоба?

даси купи погребален костюм нали е към ГРОБ...

Къде са Щерев и Мелиха, някой знае ли?

аз знам.

Случаят с плота, с който хора от партията са прикрили себе си и лидера на "Атака", защото соросоидите в този момент хвърлят камъни и току-що са разбили главата с камък на едно от момчетата от Атака (то май е депутат по това време), е толкова показателен за дирижираните и платени репресии срещу неудобния политик, че чак е гнусно да се коментира. Една тълпица протестъри, ентусиазирани с грантове тогава, 2013 г., напада централата на Атака с камъни и бирени бутилки. Всичко е записано и документирано. Въпреки това хората на Атака не се покриват и затварят в централата си, а излизат отпред да говорят пред тълпата, която започва да хвърля камъни и бутилки по членовете на партията, улучват оператор и споменатия по горе човек от партията - те са облени в кръв от ударилите ги камъни и това провокира вероятно Сидеров да излезе през тази тълпа. Хората му го защитават, докато говори, като вдигнат този плот над себе си. Това е действителната случка. Как я "предава" "шоуто" на този ухилен на снимката многокосмест човек, дето спечелил 17000 лв. посредством дело? Представя като "скеч" събитията около опита за убийство, хвърлянето на камъни и стъклени бутилки по хора, които са излезли пред централата си без да се страхуват? И подигравките срещу тези хора, включително с разбити от вандалстващите протестъри глави, било "скеч". Не пратените да организират погром занимават предаването на тоя на снимката, а било "смешка" това, че нападнатите с камъни и бутилки не са се уплашили (включително с разбити от вандалите глави), а са останали да защитят себе си и мястото, където работят? Какво правят тия "смешковци" в това "шоу" на Халваджиян?!?! Защо тях не могат да ги съдят? Защо не може да бъде съдена отблъскващата наглост, с която някой си "осмива" посочен от даващ грантове тип отвън и това се води "изкуство", а не обида? А съдят този, който се защитава от обидите.

"плота"?!?!? Не бе ли направо "работният тезгях на ковача на светлото бъдеще на вси българи"?!?!?

събитията са записани има ги и в нета "масата" е пластмасов плот от маса нещо друго?

ПЛАТИ МУ НА ТОЯ ИЗЕДНИК-ТАРИКАТ И СИ ГЛЕДАЙ КЕФА !!! КЕФА ЦЕНА НЯМА-НАЛИ ЗНАЕШ ?! А ТИ ХОДИШ ДА ЗАЩИТАВАШ АРМЕНЦИТЕ...

Прав е Магърдич.Точно тази вечер,когато Волен се кри под масата,и беше обграден от двете страни"Раковска" и "дондуков" минах покрай централата на ГЕРБ.Косите ми настръхнаха.От централата се носеха маршове,който нахъсваха,насядали на двата тротоара,докарани от някъде,момчета с бутилки,тояги и съмнителен пушек от,може би забранени "цигари".Тези момчета нямаха вид на нормални хора.Това съм видял с очите си!Хората в този участък,явно бяха нахъсвани и готови за бой.Те предизвикаха протестиращите,защото започнаха да крещят и хвърлят бутилки.Да не се прави Волен,че не знае,откъде е докарал тези престъпни физиономии,които опикаха операта и не даваха спокойствие на живеещите там.Малко му е това наказание.

Не само си бил , ти СИ един от лумпените на сорос , но парите свършиха , бегай на магистралата .

Айде пак на тръстиката без пробация ,белата златка да мие нужниците в натфиз докато и изгние трътката от сапунки !

Айде смени репертоара - бела златка, натфиз.Ще ти намажа пръстите с олио...

Тоя халваджиян е окрал толкова много от нас , че може да купи всичките кривораздаватели в БГ барабар с най - големия ,, ти си го избра ,, , отделно че цацата гори от ,, обич ,, към волен и даже и бонус може да е дал на халваджияна . Тоя взе за кретенското си предаване по нова милиони от забележете ,, за развитие на селските райони ,, нерде ямбол , нерде Стамбул и докато го гледате знайте че той има имения на много места по света и всяка седмица живее в различно БЕеееее ОФце.

Ма те и кривораздавателите кат Магърдича - евтини курви....

И тоя си мисли че ''има'' някакво ''добро име и репутация'' сред хората....Това което е казал Волен си е самата истина , но в България ''истината '' се определя от мангизите:((((

на него не му дреме името му дали е добро или не е , за него е важно да прави пари от въздуха

"плачат като вдовица за вибратор" Докажи, че е истина, плс!!! Ще те вземем за адвокат на Сидероглу Депесаров

А тоя дали е доказал че истината му е навредила??Или плаче като вдовица на чужд гроб па и се хвали след това че го е ''объркала''

Сидеров се е налапал с лафове, като гъска с торещи лна, и ги употребява ни в клин ни в ръкав, какво искаш да ти доказва.....че е депутат и ги използва в ефир, е щом е така ще си плаща....нал тъй?

Корнелий

Други хитри доказателства в стил две плюс чанта е равно на четвъртък само през деня?!!??!?! Давайте, давайте!!!

Волен Сидеров е правил всякакви неща. обаче ---. """Върховният касационен съд не допусна жалбата на Сидеров, тъй като делата за клевета и обида не подлежат на триинстанционен контрол."""... А кой да осъществи контрол върху престъпленията, ако не е съда ??? Това което казват съдиите е- Ние отсъждаме както решим, може да решим да пратим ограбен и изнасилен човек в затвора, а крадеца да продължава да краде... Трябва да ЗАКРИЯТ ВСС ( Висшия Съдебен Съвет) и да УВОЛНЯТ всички сегашни съдии... Диктатурата на БКП свърши през 1990 г, но сега имаме Диктатура на Съда.... Уволнения или куршум за Съдии...

Че някои съдии са си продали честта и четирибуквието не го отричам, ама че и Бялата Златка си е прос..утка от класа също не може да се отрече.

Болен е имал възможност на две инстанции да докаже, че не е лайномет....Не е ли достатъчно? Или специално заради него съда трябва наруши закона и да провежда заседания още 20 години? Е, най-накрая го осъдиха, при тези дела няма пробация.

Не съм фен на Сидеров, но кое от това, което е казал по адрес на Халваджиян не е вярно? И какво "добро име" има арменеца също не ми е ясно. Та има ли някой да не е разбрал, че Халвадиян и екипа му са продажни подлоги? Нека си го кажем в прав текст: "Господари на ефира" е поръчково предаване, в което прикрито под формата на хумористично шоу разпространява политеческа пропаганда (а в някои редки случаи служи и за премахване на неудобни кокошкари, като уж се бори "срещу нередностите в обществото")? А да припомням ли, че "Господари на ефира" в началото беше точно копие на едно италианско предаване. И че човекът на снимката с "накърненото добро име" правеше нашите "Господари..." без да е уредил правата (лиценза) с италианците. По адрес на Халваджиян много кофти работи могат да се напишат. И точно този да ми говори, че имал добро име и че било накърнено... 'айде стига, бе!

Седя ли Сидеров под масата? Седя - факт!;)) Какво има тук да се обижда от скеча на "Господарите", когато целокупния бг народ го видя под масата;))

Ами халваджяна защо се обижда от истината която също е факт???

Седя ли Сидеров под масата - седя. Факт е, съгласен съм и не го отричам. Но продължавам да не разбирам какво добро име в обществото има Халваджиян, та бил уронен престижа му.

Не седя, неговите хора го бяха защитили с нея вдигната над главите.Това съм го видял с очите си. Ти едва ли го знаеш това. На теб ти е казано друго и ти го повтаряш.

АКО ТЕ ЗНАМ КОЙ СИ! А ТИ КЪДЕ ЩЕШЕ ДА СЕДИШ,АКО ТЕ ЗАМЕРЯХА С КАМЪНИ И ПАВЕТА,А ЖАРТИЕР ТАКЪВ ?!

МАЛКО Е , ТОВА НЕДОРАЗУМИНИЕ СИДЕР АГА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОДРЪСТЕН МНОГО ПОВЕЧЕ.

За какви "изцепки" на Сидеров говорите, потребителю? "Изцепките", които ви "показват" "журналисти", платени с грантове на чужди милиардери, диктуващи политиката в набелязана от тях чужда страна? Срещу Сидеров беше впрегнат години наред огромен валяк - институции, медии, протестъри (т.е. хора, работещи хвърлянето на камъни по посочени политичи от опозицията)? И въпреки това той продължи да казва истината, с почти самоунищожителен инат. Има такива хора - главно зодия "Овен" (въпреки условността при позоваването на зодии). Само това, че той оцеля в упорството си срещу този валяк, е почти неразбираема. Все пак при последните събития явно му се е наложило да отстъпи в страни. Дано да е, за да се засили по-добре в същата борба, да е тактическо, а не стратегическо това негово "отстъпление", което, ако не беше направил, можеха наистина да го премажат. Платените медии отразяват само човешката реакция на един антиконформист (а не политик, влязъл в политиката именно заради конформизма, т.е. нагаждачеството към конюнктурата заради собственото си удобство). Сидеров не се съгласяваше да не се държи като нормален човек, а като политик, искащ да оцелява в политиката и да я ползва като бизнес. Ходеше като всички обикновени хора - без лъскави коли и охрани. Говореше като всички обикновени и честни хора - каквото мисли. Но за разлика от тях го правеше от най-високата трибуна и с ясното съзнание, че това ще му донесе само неприятности. Реагираше човешки на наглите и цинични предизвикателства срещу себе си. "Медиите" отразяваха не помията, с която го заливаха по поръчка и предизвикваха, а реакцията му на това. Откъдето и вашата "почуда", защо бил толкова "емоционален".

Правдата и справедливостта са по-силни от всичко!Рано или късно ще дойде време и всички караконджули срещу които Сидеров се бори ще бъдат пръснати от бой!

ТОВА Е ЕДНО ОТ НЕЩАТА,ЗАРАДИ КОИТО СТИСКАМ ЗЪБИ ДА ОЦЕЛЕЯ И МИ ДАВА СМИСЪЛ !!!

Това, че Маги е спечелил от това дело е много хубаво, но още по-хубаво би било да се присъедини към пижаменото парти и да дари тези пари за болните деца, това би означавало много за тях, а и за него самия, защото с това само може да си спечели добро отнашение от хората и би го удовлетворило да помогне. Така, Сидеров индиректно ще дари пари и няма да го е яд.

Знаеш ли кое е невероятно - да върви евреин и да хвърля пари по улицата, а невъзможно е - да върви след него арменец, да събира парите и да му ги връща. Така че, вие и Маги тоя път едва ли ще правите чудеса!

А защо Сидеров не дари похарчените около 25 000 лв за почивка на Варадеро?!?!?!?!? Да не би тогава да са нямали нужда?!?!?!? И кой е казал, че няма да ги дари? Предаванията на Халваджиан са дарили до сега 100 пъти повече, отколкото всички привърженици на Сидеров ще дарят до края на скапания си животец!

дарил сто пъти защото е ограбил милиарди .

Питам се може ли да мине ден без кривораздаване !Вчера някъв еничар пуснат под домашен арест - цялото село в шок.Днес Магърдич отмъстил и взел , че осъдил Сидера, че казал истината публично... Не го разбирам тоя "съд"....Най-добре да се закрива!

Айде отидоха рублите и няма да има варадеро..ха.ха.ха

Помниш ли оная ваканция с жена ти на Варадеро ?Как ще помниш като ти не беше там!

Все едно да казеш че Бойко Борисов е интелектуално осакатен и да те осъдят. Има ли някой който да мисли че ББ не е тъпо парче? Няма?

Митъо ке можеш ли да го докажеш тва!!!

Може да се докаже, но трябва да е публично и да се тиражира. И Плевнелиев е още по-тъпо парче от ББ и то може да се докаже.

на Българите можеш да докажеш че Боко рапонье и Магичния досадник алвичката са тъпи парчета но на съда едва ли .... хахахах

Агата Сидер нещо губи всички дела срещу него... Да има "мангизи" да плаща и разноските и лихвите по загубените дела... Пред съда къорфишеците му не минават...

Само дето всички спечелили дела с/у агата трябва да се наредят за вземанията си срещу него... Предимството е за тези, които са го осъдили по-рано:)

Интересно е че Сидеров не го съдят за лъжа. А защо смятат че Халваджиян има престиж в обществото или някой му оронвал името? Това е като в приказката Новите дрехи на Царя. Разхождал се царя гол и всички се възхищавали на новите му дрехи, а едно детенце питало цяря защо е гол? Всички го знаят Магърдич, няма какво да му се оронва!