Коментари - Сидеров: Не сме във властта, за да се занимаваме с лифтове | dnes.dir.bg
назад

Сидеров: Не сме във властта, за да се занимаваме с лифтове

Ние не сме влезли във властта, за да се занимаваме с плажове и лифтове, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров, опонирайки на вицепремиера Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Не сме във властта, за да се занимаваме с лифтове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя продажен рубладжия русофил е влязъл във Властта за да изпълнява поръчките на Москва. Там разни лифтове, заплати, корупция - въобще не го вълнува. Да пита за сарая на Доган в руския анклав на Лукойл? Забравете!

Новните на турски по БНТ от колко часа са? Или може би са ги махнали, както Сидеров години наред обещаваше да направи тутакси щом влезе във властта.

Във властта сте, за да лапате. това и правите. Не виждам да сте се загрижили за опашките пред личните лекари...

Лапачка, лапачка и пак лапачка - това е истината!

Волене, имиджът на България бе окончателно изцапан с включването на дотогава взаимно ненавиждащите се обединени патриоти във властта. Всичките ви заклинания за единство и стабилност се крепят на един мазен кокал, който не искате да изпуснете.

Аз бг политиците даже не ги слушам. Във всеки случай изтръпвам като го виждам тоя човек само на снимката... Бррр, страшничък е. Та той мислел доброто на народа... Гледай ти

КАТО ИМА ВТОРИ ЛИФТ ,ЩЕ ДОЙДАТ ПОВЕЧЕ СКИОРИ КРЪЧМИТЕ И ХОТЕЛИТЕ НА БАНСКО ЩЕ ИМАТ ПАРИ ,НАЛИ ТОВА Е ТВОЯТА ЦЕЛ,КАКВИ ГЛУПОСТИ ДЪРДОРИШ?

и аз мисля като Сидеров, не е във властта за лифтове, а за да руча на тлъстата държавна трапеза. Иначе ако не му харесваше да си беше изтеглил хората.

изсмукващи патриотизма на българите!

е позволено да се занимават само ПЛЕМЕННИКА НА ТАТО И НЕГОВИЯ БОДИГАРД!

Да си във властта е едно, да си нареден до баницата друго. Той е само на баницата. Властта се упражнява от западни кукловоди, соросоиди, меркелисти, ердоганисти и т.н. Виж на баницата Волен е цар. Гледай сами Путин да не ти нацели баниката с някоя ракета.

Ама не разбрахме какво стана с колониалния модел, златните залежи, ерепетата, и онея 300 лева пенсия дето повтряхте денонощно? Помниш ли Волене кога беше на балотаж за президент или вече забрави онези сллавни и достойни времена. Сега се нареди рамо до рамо с враговете на Русия - предателю гладен. Днес си една политическа проститутка като Яне Янев, Гошо умното, Тома Биков треторазредния артист и реставряга бивш и Антон Тодоров - журналистоуволнителя. Обявявам конкурс за политическа проститутка с горепосоените кандидати. Режим на гласуване моля!? Дано Путин не вземе сериозно мерака ви да сте му враг.

През целия си престой във властта, която му даваше парламента, Сидеров говореше само това, което мисли, въпреки нечовешката репресия, медийни манипулации, платени протестърски акции и използване на репресивната държавна машина срещу него, вместо да си живее живота, който му предоставяше тази власт както останалите депутати; неговата сделка очевидно беше да го оставят физически жив и да демонтират бесилката, която публично му бяха сковали, ако даде гласоподавателите си да вкарат симеонов и каракачанов в парламента, от който вече бяха изпаднали, т.е. бб оставаше без патерици; гласувайки за Сидеров гласоподавателите на Атака бяха принудени да вкарат непоносимите за тях симеонов и каракачанов, защото Сидеров се върза в "съюз" с тях и те набутаха листите със свои хора - отпаднаха стойностни от Атака като Магдалена Ташева; сделката му наистина не изглежда красиво, но пък е логична и само потвърждава истината, че единствен Сидеров се беше осмелил да протестира до самото му окачване на бесилото; това, че го избегна публично, караше палачите му да мислят, че е политически опозорен заради досега си с тях; но той просто оцеля, при това - без повече видими компромиси засега, освен преглътнатиа "съюз" със собствените си палачи

Ако не друго Волен днес можеше да е президент стига малко да си беше повярвал и да не беше се държал като изрод преди да му свият сърмите с дела и натиск. При него продажността е непростима - написал е цели книги, на които измени. Дано все пак някога се осъзнае.

Изказването на Сидеров е такова: - Да се махне Х, щото е Костовист; - Да се махне Y, щото е Боковист; - Да се махне Z, щото е Ниновист; . . . . Малко намирисва на "Черните ангели". Скоро много хора ще бъдат осъдени в 'името на народа'.

сидеров е прав, че не са във властта! тогава питаме ние, а кой е на власт в момента? коя от мафиите международната общност от онези с евреи с мафиотски манталитет, на чието богатство се радват всички по света - педофили, наркодилъри, извратеняци и насилници? на кого се подчинява управлението на "територията". на маккейн- терориста? или на юдеите, създали и уахабитизъма на саудитска арабия? като един комунизъм за "богоизбраните"?

От г-н Сидеров очаквам решаване на въпроса с концесиите. Той настояваше златото да се върне на държавата и от природните си богатства да печелим ние - българите. Въпросът с ЕРП-тата също виси - Борисов им се заканваше, но когато дойде на власт, забрави собствените си думи. ПФ са във властта и трябва да осъществят онова, което са говорили, за да продължим да им вярваме.

борисов за какво се е заканвал на ерп-тата? да им ги даде целите на външните сили? не направили точно това?

Волене само ти ли не топна пръсчето в кацето на Цеко!!!! Тоя Валери взе да рекетира без теб, само ти остана възвишен "хайдук - патриот" !!!

Чустваме се глупаво сега ама поне натика Местан в глухата линия.Ако се разграничиш още от другите "патриоти" ще си върнеш феновете пак.

И какво тогава майната си търсите там бе, охлюв лигав и лъжлив?

Сидеров не издържа, това е. Натискът на властта, който го пречупи беше ужасен, вярно е. Малцина могат да издържат на това, през което премина Сидеров... След време никой няма да го съди за самото му пречупване... Това, което ще има значение, е поведението на Сидеров след пречупването... Ще мине време и ще стане ясно дали това, което той правеше повече от десет години за каузата на българския национализъм е повече от вредата, която пак той нанесе на тази кауза с поведението си през последните двадесетина месеца. Най-вероятно е Сидеров да остави малко по-дълбока следа в историята от съзаклятниците на Апостола, отрекли се от него пред турския съд. Всички те, с изключение на Димитър Общи, са изтрити от народната памет, а Общи е запомнен като главния виновник за разгрома на Вътрешната революционна организация, създадена от Васил Левски. Дали обаче лидерът на ПП Атака желае съмнителната слава на някакво дребно подобие на Димитър Общи?

Как точно може да се "издържи" при това, на което беше подложен. Единствения му избор беше да се съгласи да го убият физически. Но тогава, мъртъв, пак щеше да бъде "опозорен" с помията, която се изливаше върху него срещу парите на поръчителите отвън. Той направи на пръв поглед грозна сделка, за да спаси живота си, който беше заложил така, както никой друг не само от политиците, но и от обикновените гласоподаватели не е залагал срещу "привилегията" да говори истината от най-високото място в държавата. При това - в деликатен личен момент, който го правеше по-уязвим: точно когато от вълк единак се видя с рожба. Защо точно той трябваше да умира, за да говори пред другите истината, а те самите да мълчат (ако изключим около % гласоподаватели, които му останаха докрай верни). Явно е решил, че "омърсяването" му чрез "съюз" с палачите му, освен физическо оцеляване на прага на края му, ще му донесе нова негова хватка срещу тях - сега те отново зависят от него при евентуален вот на недоверие. Сидеров успя да погледа и симеонов, набутан частично под прицела на оръжието, което последният беше използвал срещу Сидеров - медийните пушки; Сидеров загуби от имиджа си, но може би временно - докато стане ясно, че всъщност е приложил само тактика, с която нещата да зависят отново от него; Въпросът е да я използва, за да постига това, заради което хората го подкрепят;

ОТ МОСКВА СА СПУСНАЛИ НОВИ ОПОРНИ ТОЧКИ НА ПОДЛОГАТА С БЯЛАТА КОСА.

не от москав аот офшорката юлиен са спуснати

на племенник на тато! А безработния кипърец , собственик на Юлен е в зоната на руската мафия......

Кога стана калайджия,кога ти почерня дир...ни...кът? Години наред обработва съзнанието на хората,за да можеш накрая да ги измамиш. Бог да те съди!!!!!!!!

А къде беше този мастит борец за справедливост когато се гласува поредния антиБългарски закон , този за концесиите ?!!! Нали с техните гласове мина на косъм .... Това си е класически пример за национално предателство и реална заплаха за сигурността на държавата . Че са пътници , тия от паричния фонд ,е ясно за всички . Още напролет ще оттекат в канала за фекалните води , където им е мястото. За едно обаче Сидеров е прав : корупцията в еврейския съюз е пъти по-голяма и брутална от тази в България , което не значи , че не трябва да се опитваме всячески да я елиминираме т.е. да се освободим от цялата управляваща и управлявала престъпна шайка от последните десетилетия . От всички разцветки и десени ! Със здраве :))

на този закон беше наложено вето Финалният вариант предвижда, че за договори за строителство и услуги срокът не може да бъде по-дълъг от 35 години, а таванът за втория тип концесии е 25 години, но с уточнението "освен ако със специален закон е предвиден друг срок". т.е. промениха първоначалния вариант, при който концесиите бяха "вечни"

партийни боклуци, по-зле са и от сектанти....а за какво си във властта бе, мутро, да грабите с офшорните си другари-престъпници държавата и хората ли бе...!? за какво си във властта, да ядеш данъците ни и да източваш бюджета през незаконните ви партийни субсидии!? След референдума целия лайнарник на жълтите павета е незаконен - всички там са престъпници - против волята на народа са още там и грабят милиони за партийни субсидии вместо да разчитат на членовете на партийте си и членските им вноски, те си взимат наготово "членките вноски" от бюджета...Всички партии сте НЕЗАКОННИ и само благодарение на тоталитаризма и деспотизам и корупцията, която налагата в тая най-мизерна държава в Европа, само благодарение на това сте още там в парламента и благодарение на тов апродължават корупционните ви схеми - тоя път Пирин, следващия Витоша, слелдващия Стара Планина, Рила и така докато изсечете , оградете и изпродадете като собственици всичко в държавата....мръсници гнусни...вижте си изкривените от злоба, корупция , садизъм и убийстав амутри и ще ви хване и вас самите страх на какво сте заприличали ....сатани

Никога не е лесно, когато станеш трън в очите на властта. Особено в България, ако започнеш да внушаваш, както правеше Сидеров, че си новия Левски. Какво е очаквал Сидеров? Не знае ли, че след залавянето на Левски, той е откаран от Търново до София, охраняван от 3-4 турски заптиета и не се е намерил никой, който да се опита да го освободи? На какво е разчитал Сидеров?... Българинът обаче не е само това. Той страхливо е мълчал, но е гледал и слушал какво става около него и по-далеч... Той е оценил поведението на Васил Левски пред турския съд. Оценил е това, че Дяконът, за разлика от останалите задържани съзаклятници, не е тръгнал по пътя на издайничеството. Въпреки огромното разочарование, което е изпитвал от своите, той с достойнство си е носил кръста до своята Голгота - бесилото край град София... Затова за българите Левски става Апостол на българската свобода, и затова след Освобождението, те му издигат паметник, който никой не си е позволил да оскверни. Що се отнася до останалите българи, изправени пред турския съд, те не са проклинани от своите сънародници. Те са забравени от всички, освен от шепа тесни специалисти-историци. С поведението си през последните двадесетина месеца, Сидеров не се отличава съществено от тях.

сделката на Сидеров беше: те го оставят жив, а той вкарва симеонов и каракачанов в парламента, който повече те нямаше да видят, като патерици на бб гласувайки за Сидеров, над 4-те % негови симпатизанти вкараха симеонов и каракачанов, които нямаха и 2% подкрепа преди изборите точно това истински разочарова много от хората на Атака, но пък има някакво оправдание: по-добре жив и с трибуната на парламента, от която пак да защитава идеите си, отколкото на бесилото на площада, което му бяха сковали посланици с изпълнители аборигени и масовка - платени протестъри С тази сделка той всъщност ги преметна отново, защото, макар и да загуби от истински верните си поддръжници, пред които изглеждаше зле, спасявайки симеонов и издигайки каракачанов като патерици на бб (и едните, и другите - негови палачи), той сега ги държи всичките пак при един евентуален вот по-добре жив и с национална трибуна, отколкото на бесилото на площада като единствения луд, осмелил се да протестира, при това - без да може да се защити повече от плюнките на платени протестъри, грантови медии и местни властници с изливани в ушите им указания на посланици

СЕЙШАЛСКИТЕ ОФШОРКИ И КАК ТОВА ГОВЕДО БЕ ВЪРЗАЛО СЪС ЗАЕМИ В ТЯХНА ПОЛЗА ДЕПУТАТИТЕ СИ?? НЕ ЗНАМ КОЙ ВЯРВА НА ТОЗИ ПАРАЗИТ И ИЗМАМНИК? ТОЗИ Е ВЪЗМОЖНО НАЙ ВРЕДНОТО СЪЩЕСТВО КОЕТО ИЗКОНСУМИРА ПАТРИОТИЧНАТА ИДЕЯ В СВОЯ ЛИЧНА ПОЛЗА. ЮДА ИСКАРИОТСКА. БОКЛУК И ПРЕДАТЕЛ. САМО ЗАВЪРШЕНИ ДЕБИЛИ МОГАТ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ И ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО В БЪДЕЩИ ИЗБОРИ!

и да крещиш, няма как да убедиш когото и да било, че е "голяма полза" да те обесят на площада като единствения луд, осмелил се да протестира" През целия си престой във властта, която му даваше парламента, Сидеров говореше само това, което мисли, въпреки нечовешката репресия, медийни манипулации, платени протестърски акции и използване на репресивната държавна машина срещу него, вместо да си живее живота в благинките, които му предоставяше тази власт както останалите депутати, консумиращи я като печеливш бизнес; неговата сделка е да го оставят физически жив и да демонтират бесилката, която му бяха сковали, ако даде гласоподавателите си да гласуват за него, а да вкарат симеонов и каракачанов в парламента, от който вече бяха изпаднали, т.е. бб оставаше без патерици сделката му наистина не изглежда красиво, но пък е логична и само потвърждава истината, че единствен сидеров се беше осмелил да протестира до самото му окачване на бесилото това, че го избегна публично, караше палачите му да мислят, че е политически опозорен заради досега си с тях но той просто оцеля, при това - без повече видими компромиси засега, освен преглътнатиа "съюз" с тия, които преди време му откраднаха от електората, върнал се после отново при сидеров, но, вероятно, отново разочарован сега, заради компромиса му да помогне временно на бившите си палачи

Любовта на Сидеров към парите и луксозният живот, както и коалицията с режима на ГЕРБ е политическото му самоубийство.

Боже... сменете го, гръмнете го... поне го затворете. Да не го показваме пред чужденците, защото... явно набира глас и сила, а ние си го знаем.

какви са чужденците? А на теб какви са ти повече от един българин? Тия ла.йновози?

Този червен руски боклук-под бялато маса

Много бих искал да познавам и изследвам някой който е гласувал и повярвал на този през последните 10 години....

,,Социалистически чук",намери начин да откриеш една кукундрела,с писклив глас,която се представя,като:....,,СТОЯНОВА....АТАКИСТКАТА ОТ ЛОВЕЧ",която звъни винаги на отворените тел.линии на фирмените ,,патриотични" телевизии СКАТ тази на ...иЗтинЯта-АЛФА,както и в търгашкото предаване ,водено от един папурсиклия с вапцана коса ....,,сДЕЛНИК" на една телевизия,нарекла се не напразно ,,ЕВРОКОМ"/на бълг.- евро-ТЪРГАШИ/,която се явява ФИЛИАЛ на предните две ! А иначе,от репортажите на предизборните събрания на ,,патриотите",както и от лични наблюдения,виждам, че захлюпеният им електорат е съставен от предимно бедни,белокоси,облечени с избелели дрешки измъчени хорица и маргинали с излъчване на ментално увредени човекоподобни !

Вие наясно ли сте, че Сидеров си купува костюми от по 16000 лв. с вашите пари :)

да, и ходи на варадеро за 5 млн. щ.д. и пр. пропагандни тъпотии, това вече не мина ли

Тъй, тъй! Не сте там за някакви лифтове, а за кярът от тях и тем подобни! Кой от вас се грижи и замисля за бетонната разсипия около Банско и по морето? Никой и след 15-20 години ще има вой за събаряне на строителните извращения , както бе в Испания преди толкова години! Но там събориха бетонните кули и възстановиха ландшафта, а у нас това никога няма да стане! Защо? Заради комисионните и политико-бандитският рекет над народът ни

Вкара във власта ДЕСНИТЕ И ГИ АСИМИЛИРА. Сега от тях и помен няма. По същия начин употреби и гладните за власт и пари "ПАТРИОТИ" НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И ТЯХ НЯМА ДА ГИ ИМА!

обратно е, разбира се, ако викаш "патриоти" на каракачанов и симеонов, нали точно Сидеров ги вкара в парламента и това му беше сделката, за да го оставят жив гласувайки за Сидеров, 4-те % негови симпатизанти вкараха симеонов и каракачанов, който нямаха и 2% подкрепа преди изборите точно това истински разочарова много от хората на Атака, но пък има някакво оправдание: по-добре жив и с трибуната на парламента, от която пак да защитава идеите си, отколкото на бесилото на площада, което му бяха сковали посланици с изпълнители аборигени и масовка - платени протестъри С тази сделка той всъщност ги преметна отново, защото, макар и да загуби от истински верните си поддръжници, пред които изглеждаше зле, спасявайки симеонов и издигайки каракачанов като патерици на бб (и едните, и другите - негови палачи), той сега ги държи всичките пак при един евентуален вот

Страхотен мошеник е това недоразумение сидеров! Съжалявам обикновените хорица, които останаха с пръст в устата. сидеров е най-добре от патриотите. За нищо не носи отговорност, само ЛАПА! "Патриотите" твърдо няма да влязат в следващия парламент. Хората са прости, но не чак толкова! ВСИЧКО Е ЗА ЛАПАЧКАТА!

не е така само сидеров самоубийствено защитаваше идеите си, дори когато неговите палачи - властници и техни патерици - устройваха публични побоища, плащаха на отрепки-протестъри и грантови "журналисти", както и на цели министри, хилещи се на мероприятията като средновековни екзекуции, докато посланици им нашепват как точно да ритат столчето под жертвата им но може да се окаже, че сделката да го оставят физически жив, не го е убила политически, компрометирайки го с досега с тях, както се надяваха, че ще стане

ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДОРИ ДА БЪДЕ СПОМЕНАВАН.

без патриотите този щеше да си стои и да гледа България клекнал пред клекшопа пред който щеше да се прави на мъШ

Сидеров няма друг избор той трябва да се застъпи за българските интереси, а те са развитие на туризма, което включва пътища, хотели, къщи за гости, ресторанти и лифтове!

правителството.

Туризъм не значи само ски и спускане! Има разни видове туризъм от кулинарен, селски, ловен, религиозен и т.н. Туризъм не значи бетон върху бетон само на едно място-Банско или по плажовете на морето! Има нужда от устроени пътеки, туристически пътеки и места за пикници, от лифтове и планински железници, но по всички наши планини и гори! Като почнеш по цялото продължение, особено от северната страна на Балкана, минеш през западните Родопи, южна Рила, Осогово, ихтиманска Средна гора, Сакар и Странджа, Витоша и Беласица, Трънските ждрела и чукари, источните Родопи!

ДА ВЗЕМА ВЪЖЕНЦЕТО И НА ДЪРВОТО. КАКТО ЮДА.

Борисов и Герб застанаха твърдо зад българските интереси и си ги защитават! Коалицията с Патриотите е добра! Вие като патриот също трябва да се борите за българските интереси твърдо и последователно! България е важна за българите, а не за чужденците те се борят за техните си интереси! Дали чуждите интереси са източни или западни нас българите не ни грее!

По голямо човешко падение от това на Волен е само на ЮДА. ЕДИНИЯТ ПРОДАДЕ ХРИСТОС , А ДРУГИЯ НАРОДА СИ!

това беше номера, на който разчитаха властниците и патериците им, когато решиха да не го убиват физически; те си рекоха, когато впрегнаха всички платени протестъри, грантови медии и милиони на посланиците и бяха сковали бесилката на площада: "Волен ще избере да живее" и с това ще се омърси така, че ако после пак реши да говори, ние ще пуснем кучетата да лаят, че е предател; Е да, ама засега нищо не е предал, освен, че вкара симеонов и каракачанов във властта срещу физическото си оцеляване; политически се надява да успее да се очисти от тази сделка; защото пак ще посмее да говори каквото мисли, но не от бесилото, а от трибуната, която си запази а герб, че са такива, каквито в стария химн на "Атака", е вярно сигурно, но с присъствието на сидеров жив в парламента тази истина не изглежда отменена

Той сам си знае пътя - КЪМ ЮДОВОТО ДЪРВО.

Г-н Сидеров вие твърдите, че искате идна модерна, богата и успяла България! За да постигнем това трябва да развием и туризма! Към момента България печели над 6 милиарда от морският туризъм, ако развием и планинският туризъм ще печелим над 12 милиарда лева, а това са много пари за детски, лечение, пенсии и заплати! Вие трябва да защитавате лифтовете и българският туризъм! Надяваме се, че не сте едно с червено зелените терористи!

И когато престъпни групировки експлоатират тези туристически дестинации,смяташ ли ,че наистина много пари влизат и ще влизат в държавата?.Мафиотите по-богати ,а ние нямя и да помиришем тези курорти.

Туризма е мутренски отрасъл. Плаща малко данъци. 50 процента сив бизнес. У нас интересно защо се развиват само такива мутренски бизнеси - автотранспорт (пресен случай с депутата шеф на Юнион Ивкони), туризъм естествено, земеделие - жална мутренска картинка и т.н. ТАка, че туризма е потенциал, но в ръцете на мутри. Просто е добре да се уточним. Завод на 3 смени 365дни в годината е едно, а хотел със заетост 3 месеца в годината съвсем друго. Деиндустриализацията в БГ, ЕС, САЩ и т.н. развити държави (ние не сме развити, но сме в отбора на същите все пак) тепърва ще ни създара проблеми. Туризма трябва да е осигуряване на пазар за БГ стоки според мен - земеделски, месо, вина, промишлени стоки. Да на туризма, но не на деиндустриализацията.

Страхотни приходи влизат в хазната от туризма ,половината леглова база се отдава без отчет ,чалготеки които правят оборот 100 хиляди на вечер отчитат 500 лв. ,същото е и в другите кръчми ,капанчета ,плажове ,шезлонги ,да има приходи от туризма ,но те са в мутренските джобове а не в хазната.

Колко е ясен Волен. Усеща нарастващото народно недоволство и как монголоида Симеонов ще е първият бушон който Бойко ще изгърми, за да свали напрежението. И Воленчо сега прикрито говори срещу монголоида, за да преориентира задницата към Борисов.

Завършелия ''богослов'' показва наяве защо хората не вярват на повечето богослови...Да се явиш тези дни и да лъжеш и да мажеш без капка срам и страх от бога дето се кълнеш че си ''праведен християнин'' си е връх на цинизма проповядван като ''защита на хората''..

Когато преди 10г борисов дойде на власт, а Волен имаше силна партия, герберасткия вожд му взе 10 души макар Волен единствен да го подкрепи безкористно само защото тиквата обеща да смачка дпс. Нищо подобно, всички закончета борисов си ги гласува с дпс. БГ стадото подкрепи Тиквата и наплю Волен и сега Волен стана редови депутат като останалите 240 в НС, никой не се интересува от тях никой не ги плюе, взимат си заплатата и си гледат живота. Е, като му вързахте ръцете на Волен нали така развързахте на ББ и кое стана по-добре?

много точен коментар!

не ходи в гората. Та и Воленчо...щом не може да отстоява идеите си ..напуска политиката. Точно пък да излъже избирателите на Атака....няма как да стане. Това не са избирателите на Симеонов ...80+.

Сидеров трябва да се застъпиш за интересите на българите! Редно е да развием планинският туризъм! В момента положението е трагично в България има 20 000 кв.км. планини и само 100 лифта, а в Швейцария има 20 000 кв.км. планини и цели 2000 лифта! Крайно време е да инвестираме в развитието на инфраструктурата и легловата база!