Сидеров призова Ненчев за оставка, готвели му компромати

Волен Сидеров поиска оставката на военния министър Николай Ненчев, като обяви, че срещу него се готвят компромати от коалиционни партньори на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров призова Ненчев за оставка, готвели му компромати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Волен работи за Ердоган! Тоя ибрик ще купува гласове с руски рубли и турски лири! Шибан турчак-потурнак!

Обичан или мразен, аз повече от 50 години не предадох нито един български разузнавач на Алан Дълес -тогавашния бос на ЦРУ! А сегашните безродници Соломочо Паси и Николайчо Ненчев, първия за 100 милиона $, а втория неизвестно за колко(до момента) продадоха външното и военното ни разузнаване на ЦРУ и Мосад и съсипаха безброй съдби на кадрови разузнавачи, работили за майка България, някои с цената на живота си! Долни МЪРШИ!

Да не е решил Сидеров да стане военен министър след като е дезертирал от Българската Армия и не е полагал военна клетва. :D Как може да се вярва на изменник и руски шпионин. Освен това изнасянето на военна тайна(движението на българска техника и военни). на чужда държава(русия) не попада ли под ударите на закона :/

ТИ БЕ ИДИОТ ПУШКА ХВАЩАЛ ЛИ СИ ИЗОБЩО ИЛИ АКО ТИ ДАДАТ НАЙ ДОБРЕ ЩЕ ДА Е ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯШ. ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ А НЕВ КАНЧЕТО НА ДРУГИЯ

НЕ ЯДОСВАЙТЕ СИДЕРОВ ДА НЕ АБОРТИРА

Сидеров е тясно свързан ДПС. Плюейки един срещу друг, те печелят електорат. Цацаров е силно човек на ДПС затова пази и Сидеров. Спомняте ли историята с харчовете на Волен, ами историята с Френския посланик, ами обидите и шамара на полицай. Дребните хора винаги се перчат. Но Цацаров не направи нищо, защото ДПС стои зад Сидеров. Сега Сидеров подкрепя Путин, не руснаците. Преди това, като гл. редактор на Демокрация, пък плюеше руснаците. Фурнаджийска лопата. Занимава се с компромати. Хубавото на Сидеров, че взема гласове от БСП, защото те не знаят на кого да се кланят. Техният вожд Станишев е председател на ПЕС, а тя е срещу Путин. А някои, които твърдят, че 55% о руснаците подкрепяли Путин лъжат. При един диктатор какво ще правиш? В Б-я нали 99.999 % подкрепяха БКП, а в действителност така ли е било? А за Путин, при диктатура - само 55%. Реално не са повече от 20-30%.

Сидер Ага атакува военния министьр заради разкритията му за подкупа, предложен за ремонта на миговете!!!! Ясно е че руската страна се опитва да рекетира Бьлгария с тези остарели Мигове.....Сьщо така е ясно, че отварянето на Военните архиви ще застраши доста от хората по вьрховете на висшия ешелон!!!

ОЩЕ ЛИ МЪРСИШ С ГЛУПОСТИТЕ СИ ДИРА. ТО ЙМАЙ САМО БОКЛУЦИ КАТО ТЕБЕ ОСТАНАХА

Приказките на Волен винаги излизат верни.Просто изчакайте.

Голем отпадък е Сидера, Сиьорееееее... Язък, че се правиш на интелигентен човек, а всъщност си влюбен в едно гюбре!

пО ГОЛЯМ БОКЛУК ИЗОБЩО НЯМА

Наборе, аз съм работил съвместно с хора от бившият СССР на четири континента. Така че много добре познавам и хората и управниците им. Когато аз хваля Русия, аз имам в предвед обикновенните хора. Ако взема да критикувам управниците им, доста ще се изненадаш. Но как да се отнасям другояче с Путин, когато той има уникална подкрепа от народа? И аз не мога да мисля, че тия хора грешат в избора си. Виждаш ли, колко е просто всичко?

ВИЕ КАТО КАКВО СТЕ РАБОТИЛИ НА НЯКОЛКО КОНТИНЕНТА С РУСНАЦИ?ОСВЕН ДА СТЕ ОТ СЛУЖБИ ЗАВИСИМИ ОТ КГБ - ДРУГО КАКВО?А МОЖЕ БИ ТРОЛ ПИШЕЩ НЕПРЕКЪСНАТО ТУК!?

Волен пак е объркал сините и червените хапчета. Айде от всичките тролове на Атака някой тука да сведе инфо кога се чака бебето. Много го хвалихте, че е заченал, пък не казвате от кого. (А може би и той не знае, дали е Путин или Ердоган?) А?

Альо, тра-ла-ла! Имаш много черно чувство за хумор. А ти самият може ли да дадеш валидно доказателство, кой е истинският ти баща? И една народна мъдрост. Родителите много се радват, когато им се роди момиче. Защото ще са абсолютно сигурни, че внучетата ще бъдат наистина техни.

Министър Начев да вземе да връчи ОВОЗ(повиквателна) за казарма на Сидеров. Хем е дезертирал от казарма и не е полагал военна клетва а дава акъл на военния министър.

много си вътре Щерев, да не си му седял на оная работа....

Българя няма нужда от военен министър , няма армия само ни харчи парите , с неговата заплата и заплатата на неговите хора може да се вдигне пенсиите на хората с 20-30 лв. Чуваш ли Борисов махай го !

България няма армия, пък има министър. Малкото военни формирования би трябвало просто да имат един ВОЕНЕН КОМИСАР и туй то. Най голямото формирование което ще командва E ЦИРКАДЖИЙСКАТА ГРУПА на МУЗИКАНТИТЕ.

СИДЕРОВ РАБОТИ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ОТ РУСНАЦИТЕ. ПРЕДИ 20 ГОДИНИ, ТАКА ГИ ХУЛЕШЕ, КАКТО НИКОЙ ДРУГ. СЕГА Е КУПЕН, И ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА, КОЕТО Е СУПЕР ДОЛНО. И ДРУГО!! АЗ ;ЦЯЛ ЖИВОТ СЪМ РАБОТИЛ С БРАТУШКИТЕ, ИМАМ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО И СЕГА МИ ГОСТУВАТ. УПРАВНИЦИТЕ ИМ СЛЕД 1917 ГОДИНА ОБАЧЕ, НЕ ЧИНАТ НИЩО, И НЕ РАБОТЯТ ЗА НАРОДА, А ЗА СЕБЕ СИ. АКО СИ ЗАПОЗНАТ С ФИЛОСОФИЯТА НА ДЗЕРЖИНСИ, А СЪВРЕМЕННИТЕ ИМ УПРАВНИЦИ СА НЕГОВ ПРОДУКТ, ЩЕ СЕ СЪГЛАСИШ С МЕН. А КОЛКОТО ДО НЯКОИ ОТ НАШИТЕ, ТЕ СЪЩО СА ТАКЪВ ПРОДУКТ!!!

Наборе, ако приемем,че ВОЛЕН работи за чужди руски интереси, то останалите политици за чии интереси работят? В състояние ли са да решат поне един национален въпрос, без да се допитат в Брюксел или американското посолство. И ако България сега се намира в тотален колапс, кой би трябвало да е виновен- Сидеров и Путин? Или някой друг. Хайде сега, не сме расли за ден-два.

НЯМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ В ПРАВИЛНИКА ДА ВКАРАТ ТОЧА, КОЯТО ДА МАХА ОТ ПАРЛАМЕНТА ВСЕКИ КОЙТО ИЗКУКУРИГА, КАТО ТОЗИ ПОТУРНАК СИДЕРОВ. ХЕМ РАБОТИ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, ХЕМ Е ОТКАЧЕН!!!

Цяла Европа са разбрали що за птица е перхидроления който излага България на ляво и дясно с неговите простотии и говори от името на всички българи пред путлеристите в масква без народа да му е дал правомощия .В Брюксел като го видят заключват вратите и го оставят да проституира на тротоарите .Време е да съберем подписка и да му се вземе българското гражданство и командирова в Сибир.....с цялата пасмина разбойници.

Сидерка... ко стана ма сладурано? Що така ма миндил? Що не можахте да съберете дори 10 000 подписа за рИфИрИЕНдумЪ против НАТО? Що ба Сидерке? Ко станЪ? 5-те ви платени трола в Дир-а май не стигат за подписи, а? То само с copy/paste не става тая.

днес много активни гробарите бре ,утре енинствено те празнуват и са подпийнали послучая от рано банкети правят ,за всички родолюбци е възпоменание на всички починали било и в нелеката борба за България като Пламен Горанов от Варна поклон пред паметта на истинския българин ,защитил България и предпазил от продължаващата унищожителна сила на партия ГРОБ

взе да се повтаряш... или ти плащат на коментар във всяка тема, нищо че е същия като в другите. важното е спама да върви... да не зацикли нещо? ;)

Рушкото мекере Сидеров е срам за Българският парламент...

До всички членове,симпатизанти и платени тролове на ГРОБ утре е задушница Послучай празника на ПП ГРОБ всички родоотстъпници са поканени в американското посолство

че ще ходим на панахида на ЮРУШ. След като им умря либидото преди година, сега симпатизантите им паднаха под 2 %. За това ги накараха да грачат двойно че да оправят надниците.

тоест признаваш че си забравил партията заради ,която самоубийствата скочиха десетократко ,не не ми казвай ,че не знаеш кой е мутрата убиец ,за него се знае , че е извършвал и убийства ,покрай рекета от 90 -те.

Въпреки че аз лично смятам ВОЛЕН СИДЕРОВ за най добрият български политик и за мен той е нещо като свещенна крава, той определено има някакви свои човешки недостатъци, че даже и политически грешки. Аз никога не съм писал, че той е безгрешен. Но винаги съм писал, че той е "най добрият български политик". Поне в сравнение с другите български политици. В състояние съм да защитя винаги, навсякъде и срещу всякого това свое мнение. Ако има някой друг като мен, да застава зад лидера си, нека ми се обади. Но сигурен съм, че кандидати няма да се намерят. Приятен ден.

Тоя перхидроления за какви военни разузнавачи бълнува. Всичката тази пасмина са чисти доносници. Аз съм работил 25 години в пощата, още по времето, когато Пощата и БТК бяха едно цяло и винаги съм се чудил как едни все са началници и как като кажеш нещо против властта веднага се разбираше. Сега ми е ясно...в БТК по онова време е било пълно с доносници, които дори са донасяли един срещу друг....Та така и с тези така наречени военни разузнавачи. Едно време в казармата имаше ВКР, които съсипаха живота на много момчета. Е сега аз искам тази паплач да излезе наяве....А не този перхидроления да се плюнчи там, където не му е мястото...

едно светло изслючение от останалите...

Велик е Сидеров

Велик продажник е, даа. Колкото по-малко рублофили като него, толкова по-добре за България.

Най-великия психо в парламента. Това момче е за лудницата.

Велик боклук е!

Много се чудя най- втрещеният поглед в галактиката на кой анимационен аналог отговаря и сега ми просветва- на Туиг от "Мечето Ръкспин"

този Нанчев, но Сидеров да каже откъде взема милионите от членски внос, като съпартийците му дори не са гласували за него!!! Ха-ха-хи.

проамериканските копелдаци изпълняват точно програмата спусната им от американското посолство...кучета ги яли,отрепките с отрепки

На някои хора им треперят коленцата да не разберат роднините им, че са писали доноси срещу тях....Да, някои са писали и срещу жена си....Боже, прибери си вересиите....

централата на ГРОБ уляли сте се ,то верно месеца свършва

Бялата Златка е права за едно: Всеки дръзнал да се противопостави на ДС бива омаскарен с компромати!

Сидеров не знае ли, че Путин забрани със закон наркоманите да се появяват на публични места когато са дрогирани? Антибългарската партия Атака работи против българите, за Кремъл! Сайдеров няма казано нито едно нормално изречение.

,,..Той е изключително чувствителен, когато става дума за публична или частна критика, пише още Байърли. Под заглавие Коментар: Влияние върху интересите на САЩ бившият американски посланик заключава: Егото на Борисов може да е най-силния ни лост за влияние върху него - той жадува за международно внимание и особено цени одобрението на САЩ. Ние трябва да продължим да вървим по тънката линия между това, да бъдем експлоатирани от пропагандистката машина на Борисов или да отблъснем един изключително популярен и видимо проамерикански политик, който вероятно ще бъде следващият български лидер. С други думи, ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа..,,???

Волен:"Разкрихте военните ни разузнавачи, което е национално предателство и би следвало да си подадете оставката" А близането на задника на Путлер не било национално предателство. Да ти е сладко...

абе този руско-гръцки мелез защо вече не е в затвора където му е мястото? Да. Точно така. Волен -> "Имя Волен означает потребность доминировать. Всегда и везде." Сидеров -> Сидер от гръЧки -> мръсна черна желязна руда. Волен Сидеров -> Мераклиичо Желязков

На боленчо сайдеров пак пяна му е излзла около устенцата, защото не може да преживее простичкия факт, че жалките рубли, с които господарите му от рашисткото посолство плащат антибългарските му прояви, не стават и за тоалетна хартия... И за туй и урината му станала една червена, червена, като любимото му знаме на сесесере-то...

Красная Кухата Лейка да не е уволнена от Герб,и вече да не е от Троловете на ''СОРОС''????

4 март 1991 г. в. Демокрация: Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиридесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91а в ЛитваНе е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен стражДа изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата. Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това. ВОЛЕН СИДЕРОВ

вкиснати са тези манджии и да ги претопляш им е отминало времето

Докато подобни жалки нищожества като бЕлата златка са в парламента, България няма как да се оправи!

Истината за голите снимки на Волен Сидеров (18+) Същият Сидеров, който демонстрира склонност да позира с очила на противоположната част от тялото спрямо носа си, днес заклеймява ЕС като гейски, следвайки висините на комплексарските опорни точки на своя нисичък идеал Путин.

Явно сарайският пърч е натиснал перхидролената си кучка да лае в защита на дс-свинете

Доган продаде външното раузнаване по списък навън,а не е в интреса на Пудела да го помни. Горкия съвсем се е побъркал.

Б.Б е Кучката на Обама и Барозу,а не Волен Сидеров на Путин,разбрахте ли Соросоиди, Дайте да се гаврим и смеем на дебелата банкяска Мутра,от която нищо не става:)Волен е Велик!!!

Кяф Кяф Кяф Кяф Кяф Да не си ял развален боб бе?

васко

А ти развалено кисело зеле а???пфу герберсате:)

Сидеров е един от първите, които популяризират американския план Ран-Ът, поставящ началото на разсипването на българското селско стопанство и българската икономика. Той е правен по указание на тогавашния министър-председател Андрей Луканов.

Лейката? Лейката? Ах, къде е лейката? Ма просто ми се къса сърцето, къде си мари? Къде си...........

Може ли нещо да те спре да спиш с жена, която си пожелал? Например, ако е жена на твой приятел? Или ако решиш, че е адски тъпа? Ако е жена на приятел, тя му изневерява в мига, в който ме пожелае. Оттук-нататък какви угризения мога да имам за това, че сме се пожелали взаимно ли? А колкото до това дали ще ме спре бедният й багаж точно обратното. Колкото е по-тъпа, толкова по си падам. Честно ти казвам Има нещо много сладко, патерналистично в едно девойче, което те гледа в очите и плаче, докато я обладаваш. Убеден съм, че каквото и да говори, всеки мъж предпочита инфантилния тип, жената-дете.

васко

Ти си за Психодиспансера брат,чесно ти казвам.

Ако ББ смени Ненчев - бунт! И не като Босия с домати, а с павета и железа.

КАК ЩЕ СЕ ДЪРЖИ СИДЕРОВ АКО НАСЛЕДНИКЪТ МУ СЕ РОДИ ГЕЙ, ХАХАХА

Ще се бодише у Розавко. Розавата Златка

Абе как така членския внос на ПП Атака се увеличи в сравнение с 2013 година с нади милион и сто хиляди, да не би всички руснаци по черноморието да са станали членове на Атака, или пък китайци, венуцуелци, индийци и други да са станали членове. А може би източника е един 4 злаатния пръст " на правителството на Орешарски..

Аз се старая да пише доста меко и толерантно, защото веднага моят компютър става обект на хакерска атака. Не зная защо последният ми коментар не беше пуснат от Дира. В него пишех само-щом като ВОЛЕН СИДЕРОВ е едно нищо, значи и това, което казва е нищо. Защо тогаво след статия за него има стотици коментари? И разбира се, отговор не чакам.

Нали трябва да се присмиваме на някой.

Защото е такова посмешище,че всеки иска да се изгаври с него...И те така,коментарите се трупат..Шеги и закачки...Естествено,че никой не взима ''нищото'' на сериозно

не е така! Да не посочвам, ама тука се въртят едни хора в т.ч Сеньора, за които Путин е техният бог, а Сидеров неговият пророк. Те не се шегуват - напротив - громят враговете на техният кумир.

По точно казано в Москва,ще ги изготвят,а бялата златка,ще ги размахва/с опашката,си/!

Аз пък искам да освободим България от такива като Сидеров. Така де ! Ето как се е еманципирал горкия : Волен Сидеров през 1991: Там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали в. Демокрация,4 март 1991,с.1

S PROSTO OKO I NE MNOGO UM SE RAZBIRA 4E WSI4KI W TOJ KABINET SA NACIONALNI PREDATELI I PRESTAPNICI I SA ZA ZATWORA.

Не се заблуждавайте,българи. Всякакви варианти като Сидеров,Кадиев и Дончева, Борисов и Първанов са от един дол кремълски дренки маскирани тарани на лов за шарани, които ни разиграват мелодрамата на своите повърхностни различия докато всъщност п(р)обутват напред източния проект в различни електорални опаковки. Важното е да текат европарите от ЕС,защото Путлер свърши рублите в долари. Това е!