Полиция отведе ”Волен Сидеров” в усмирителна риза

Журналистът Найо Тицин, облечен в усмирителна риза и с маска на Волен Сидеров, бе отведен от полиция пред парламента по време на протеста "На кафе" тази сутрин. Подписка с искане за сваляне имунитета на лидера на "Атака" беше внесена в прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Полиция отведе ”Волен Сидеров” в усмирителна риза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещата, които се случват всеки ден говорят за това колко платени журналисти и телевизии има! Не се отразяват репортажите реално, интервютата са нагласени и доста журналисти им е платено да пишат статии пълни с лъжи! От както Волен започна да търси истините за олигарсите и продажните ни политици, всеки ден се бълват ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ И НЕВЕРНИ НЕЩА в медиите за него! Всеки ден Волен е изкарван луд, болен всеки ден се пишат статии за това как едва ли не бие всички и е хулиган! Само дето Волен намира и показва документи за извършените им престъпления! Това е една жестока и организирана атака срещу тази партия и лидерът им, защото искат да открият истината!

После ми приказвайте, че не е Костов инициатора и подбудитела на новите протести Онзи ден се появиха всички поддръжници на Сните, вчера Тицин провокира, днес по БТВ пък излязоха разни муцуни дето казаха че те са хората дето са на протестите и подкрепят сините.... Сигурно пак ни очаква приватизация (преди на БГА Балкан а днес на БДЖ)

В ЕДИН БАР ВЛИЗАТ ЕДИН ЛУД, ЕДИН НЕВРАСТЕНИК, ЕДИН ПСИХАР, ЕДИН КОМПЛЕКСАР, ЕДИН ФАШИСТ И ЕДИН САДИСТ... БАРАМАНЪТ СЕ ПОЧЕСВА, ПОЧЕСВА .. И ПИТА: - КАКВО ЩЕ ОБИЧАТЕ Г-Н СИДЕРОВ?

кой си ти бе тицин, българин ли си , циганин ли си върви там от където си се появил на бял свят много ти се иска да седниш в министерско кресло, но това никога няма да стане това не ви е 1990 или 1997 година и пет месеца да обикаляте улиците вашата няма да стане никога, никога, никога.......

Найо Тицин... още отдавна не е журналист. Той е дълбоко обвързан с Иван Костов и ДСБ. Севда Шишманова също. Тя стана известна с обслужването на мутрите, които чинно й докладваха, когато един бивш министър на вътрешните работи Любомир Начев е накупон на модна агенция Визаж. Същият ден в София бяха застреляни трима служители на МВР. След поръчката Начев подаде оставка, разболя се и почина в забрава.СевдаШишманова е тясно обвързана и с кръга Капитал. Винаги е била в близкиотношения с Иво Прокопиев и хората му, с които често може да бъде засечена пософийските ресторанти.Найо и Севда на процент или на протест?

Точно така! А сега иска пак да се качи и да се вози на гребена на вълната и пак да се продаде изгодно. И той ако е журналист! Добре, че вече е в забрава, иначе срам! Лошото е, че има доста като него (виждаме ги и на TV екрана , а и чуваме словоплетството им по радиото. Добре , че имаме избор - рубриката загасете телевизора и радиото е достъпна за всеки дом!

Kalin

Тоя Тицин бая го е закъсал щом така си прави Пиар да не говорим че камерите около него бяха повече от протестиращите;-)))

След като медиите са получили от ГЕРБ 62 милиона лева, журналистът Птицин и на Паткин може да се прави. Най- продажната и покварена пасмина в България са журналистите. За пари и майка си ще продадат.

Идеологиите разделят хората. Единственото смислено нещо, което ги обединява са парите. Американците са най - меркантилните хора на планетата и затова са и най - сплотената нация.

Не плюйте по Волен Сидеров, той е единственият, който дава радикални решения на проблемите ни. Има право за много неща: за снемането на държавните субсидии, а единствено той е готов да се откаже от тях; за това, че някакви малки намаления като в цената на тока са само временно решение и че се нуждаем от по-дългосрочни промени. Атака имат добри решения, а сегашният кабинет ни срива.

Който е гласувал за Атака не можеш го спря да гласува отново! Защото Атака е кауза и тази кауза е националистическа!!! Ще ставаме още повече колкото и да ви е страх от нас крадци-костовисти,борисовци дпс и социалисти...или влизаите в правия път и защитаваите интересите на БЪЛГАРИЯ или ще видим как да се справим с вас........

Истинският журналист е като полицая и военния-деполитизиран.Колкото и да крещи вътрешният му глас,то той не трябва да взема страна,а точно и навреме да отразява даденото събитие или случка.А по конституция никой няма право да обижда достойнството на другия,дори и на Сидеров.Сега Тицин стана известен,но не с точната си и достоверна журналистика,а с простащината си.Ако някой ден друг се маскира по-същия начин,но с други намерения и извърши покушение над някого кой ще е виновен.Сидеров има право да съди журналиста и телевизиите показвали постъпката му в гавра с достойнството му.

Ахмед Доган - агент Сава на ДС е доволен. Лютви Местан - агент Павел на ДС е доволен Сергей Сатанишев и Гоце Първанов харесват това. СИКаджиите Маджо, Маргини, Галеви, Буда Борисов одобряват Мултигруп колегите от БСП и ГЕРБ са твърдо За. Енергийната мафия потрива ръце Колониалните фирми засилват добивите ЧЕЗ, ЕВН и ЕнергоПро започват ново масово надписване чрез манипулируемите си и несертифицирани електромери в знак на одобрение и "разбиране" Манипулативните медии като Босфор ТВ, БойкоНигоТуря ТВ и БНР броят пачките от "реклама и ПР дейности" "Протестиращите" пият студена вода, с изключение на 90%, които всъщност са свързани с мафията олигарси - те си сипват по литър уиски, ей така за гъзария :)

Личност в България, която ще събере повече одобрение, отколкото отрицание - Мисия невъзможна!

ТИ НИ СИ ТИЦИН, А ЦИЦИН - както ви харесва до преиначавате имената на хората

....колко са жалки тия в напъните си ...били за прозрачно и чисто управление" ?!?!...Алоо, да не би управлението на Бойко Борисов да беше "прозрачно и чисто", А? а за този Найо, кво да кажем....Найо - май повече е ЗаЙО-баЙО, къде беше бе шушомиго, защо не излезе да се правиш на интересен, когато Волен подкрепяше Бойко Борисов? защо не излезе, ти и Пендачанска да протестирате срещу редица безобразия на управляващите преди??? защо не излезе когато се изнасяха СРС-та, когато се назначаваха Калинки, когато се подслушваше, а? Ако беше излязъл тогава, макар и сам, щях да те уважавам като позиция! Тогава обаче със сигурност щеше да изядеш някоя полицейска палка, а не само формално задържане, нали? Имаш късмет, че това правителство е поне толерантно към всичките палячовщини които правите.... и запомни - истинската журналистика се прави, когато "плуваш срещу течението" а не когато тичаш след всички!!! нещастник....

Найо, какъв журналист е щом е политически пристрастен и взема страна в спора? Срам за гилдията.

лява китка,костовистки плужек

Тицин се изживява като преродения Херострат, който в безумието си и безсилието да направи нещо градивно, решил да остане в историята като подпали храма на Артемида...Жалка гледка!

Както е облечен Найо да му махнат маската и направо в Карлуково.

Името Найо Тицин доста ме притеснява в ролята на водещ протестите - този човек беше ПР на Иван Костов, т.е. вече съмненията ми че Костов е в дъното на протеста се потвърждават

Простаци в България дал бог, сега и тоя Тицин, незнам Българин ли е.

Кой си спомняше найо тицин преди този цирк? никой

Колко мръснишко и йезуитско заглавие!!!!Иска се талант да го съчиниш!

Защо тоя, а не истинският??

Тоя келеш иска да е Тициано на журналистиката , ама си е болезнено честолюбив и се чуди с какви простотии да привлече внимание . Явно от малък си е такъв, та са го наказвали често брутално и затова заеква .

Истината е, че полицията отведе Найо Тицин в усмирителна риза. Че и се беше маскирал, но неуспешно. Познахме го!

БОЛЕН Е ВЕЛИКАН

В България законите се правят за определени хора. Ето доказателството. Променя се съдържанието на комисията ,заради Сидеров, пред очите на цял народ и пред света/ чрез интернет/ и няма корупция, не се назначават наши хора. Правителството ни е " идеално", няма що. Дайте му шанс да назначи още " калинки ".

Adit0

Време е за правителство, което да заработи, но нищо, което видяхме до тук от кабинета, не е някакво дългосрочно решение за излизане от политическата и социалната криза. Нито една партия не е показала, че следва интереса на народа. Единствено Атака продължават да доказват, че се борят за интереса на народа. От всички партии, които са похарчили милиони за предизборните кампании, те са изхарчили най-малко средства.

Цял ден ни занимават с тази ученическа лиготия. Горкият журналист падна толкова низко.

Това чучело е толкова журналист, колкото аз съм милиардер. Злобно човече, което няма нищо общо с протестиращите от първите дни. Костово подлога.

сигурен ли си че няма общо с протеста? някой е измислил този протест. няма как да се роди нещо от нищото - а на този мозъка му стига за това

Как можаха да задържат журналиста.Това вече е диктатура. Какво толкова го величаят този Сидеров, ами то цял свят разбра,че е луд и трябва да се лекува...Точно Сидеров създава напрежение и нарушава обществения ред. Той е депутат в парламента, извън него е редови гражданин като всички останали и трябва да си носи наказанието..Не е богоизбран.Така,че задържането на журналист,днес записването на данни от личните карти на протестиращите вече започва да МИРИШЕ на диктатура и полицейска разправа....това не е добре скъпи сънародници.

Морално право да защитават Волен имат само онези привърженици и фенове на Атака, които са мечтаели за съюз с ДПС и са доволни от този съюз.Разбира се, нормално е да го защитават и всички които го правят за късче хляб и някой лв.В крайна сметка...."срамна работа няма", изборът и е въпрос на възможности и на икономическа принуда......

Какъв съюз с ДПС бе глупак?

Репликата на сидеров я заключват,а оригинала който е доказан психопат е на свобода

Браво за заглавието!

Цицин се прослави! Едвин се прослави! Нейнски се прослави! Кръпката се ... Аз се просълзявам от умиление! Ало, псевдо интелигентните седесарчета! Докого ще работите против държавата ни! Малко ли е, че 20 години ви "ручаме жабетата"?

Adit0

Искат да свалят имунитета на Сидеров, защото така им е по-удобно. Защото само той се бори за интереса на гражданите. Той разкри за офшорките на Плевнелиев, той разобличи продажните медии. А коя партия се оказа най-малко използвала държавни пари за предизборна кампания? Атака!

wenci

Зайо тицин преди питаше царя колко е часа, сега се прави на палячо да забавлява публиката. Жалка мижитурка желаеща да изпъкне.

Нормално е палячо да бъде имитиран от друг палячо. Напомням,че морално право да защитават Волен имат само онези привърженици и фенове на Атака, които са мечтаели за съюз с ДПС и са доволни от този съюз.Разбира се,да пищат и всички които го правят за късче хляб и някой лв.

Не защитавам Атака, Волен Лудото никога не ми е бил любимец, ама.. точно Зайо Цицин да се мъчи да го пародира - прекалено е плоско - царедървец, костовист, неуспял журналист. Воленчо и той беше седераст, некадърен журналист, който си намери място в политиката и разсмива народа. Просто това или доказва че протестите са организирани или е завист към някой, който е повече от теб в твоята област. Марш Зайо в къщи не се появявай повече

Точно така -Волен да иде в клиника и да го е срам неговия водещ офицер от ДС.

link

Личи си смяната на собственика на Нова, Тицин - новият медиен пудел на Бойко!

Търгашът Сидеров се е напълно здрав и в кондиция, и е един от най-хладнокръвните български политици. Но може да дойде време това да бъде обявен за невменяем да е най-добрия вариант за него. А сега ще е добре медиите просто да спрат да отразяват изявите му по какъвто и да е било начин. Това за него ще е политическа смърт.

Запомни, психарче клето: На където и да се въртиш, гз ти е все отзат !! А Волен, здрав или болен, кеф му Парламента, кеф му на почивка с млада секретарка ??

Едно есе написано за тези които мразят Сидеров Атака България и дори себе си.И създаде бог материята.Но за да има равновесие направи така че тя винаги да се състои от положителен и отрицателен полюс.След това създаде човека.Но за да продължи да съществува той се състоеше от мъж и жена.И създаде след това духа.Но за да продължи да се развива в него беше заложено доброто и лошото които винаги си бореха едно срещу друго.И създаде Бог космополитизма-неизбежно и добро по начало.Но за да не се изроди то създаде и национализма които бяха в диалектическа връзка и противоречие.И създаде Бог политиците.Уж за добро а резултатите им от лоши по лоши.Тогава Бог за да има хармония създаде Атака и Волен Сидеров.Не Волен създаде Атака.Бог създава всичко чрез свой избранници.Той е такъв-божи избранник.Волен не е безгрешен.Той е лош понякога поддава се на узкушения.Но той е абсолютно нужен за да се запази дуализма или биполярноста на която е изграден тоя свят.Национализма в света се развива.Той достига дори крайни форми.Хората го критикуват.Но не искат да го унищожат защото без него ще стане още по зле.Само в България има хора които искат да го унищожат.Наш дълг е да им попречим.Тицин не е виновен.Той е един жалък плазмодий които не е забил един пирон през живота си.Истинският враг е тоя който не може да спи когато знае че срещу него стои неуправляемият и неподкупен Волен.Искате ли България да се запаза такава каквато винаги е била нужно е само едно-подкрепа на Волен и Атака.

1+ + +

Напразно споменавате Бога и диалектиката, та и наричате неподобаващо журналиста. На басните за неподкупността и неуправляемостта на Сидеров, няма кой да вярва.

Тоа льольо, тоя Хай-ю, ...един пирон не е забил ?? Ми да ида ас, да му забия, ...един кол, вгз ароматизиран !! една баба ПС: И ас много сложно са изразявам, ама има хора дет ма разбират?? Иначе, ТИ СЕ ВРЪХ !! Турям ти точки със шепи ??

Волен националист ? Хаха , абе вие не разбрахте ли , че той е търгаш жаден за слава и няма нищо общо с национализма ? Ако беше националист отдавна щеше да прати анаболните лумпенчета по селата да защитят хората от мангустите , а не да ги държи около себе си да му пазят наакания задник . Ако беше националист , щеше да извършва дела , а не да вдига пушилка , изпълнявайки ролята на шутовете от средновековието . Волен открадна националистическата идея и няма нищо общо с нея .

Организатора на лумпениадата е Боко Рапона, дебелата мутра много я е страх от затвора и затова плаща за безредиците, с надежда в суматохата да спаси кожата!

Едва ли привържениците на ГЕРБ тук са така много както на Вас ви се струва...просто правителството се оля очевидно твърде грубо с първите си ходове Това можеше да е верно ако имахме правителство ,което за 3 седмици: 1.Бе съставено от експерти а не от странни парашутисти; 2.Не пристъпи към груб реваншизъм връщайки безброй дискредитирани кадри точно там от където са изгонени 3.Ако наричаше политическите назначения с истинските им имена . 4.Ако не бе съставено от безпринципна коялиция между антагонистични според идеологията си а и според предизборните си обещания 5.Ако външният ни министър пъвро мислеше,после правеше изказвания за реставриране на служители на ДС на активни депутатски позиции и т.н.

Браво, значи ще създадете още една комисия с колко члена, по колко пари, само и само за да прикриете срама, че поставихте на такъв пост Сидеров, с това си държание той не може да бъде председател на каквато и да е комисия, та той е компроментиран като политик, затова хората ще са на улицата и ще протестират, не бройте колко са, защото не всеки може да отиде на протеста, но поддържа протеста защото ни омръзна от лъжи и задкулисие, поредния зам.министър назначен без да знае, та всеки ден сутрин и вечер ще се извинявате ли ?

Драги "избирател", извинения от Българските Социални Предатели не е имало, няма и едва ли ще има. А не ни трябват извиненията им, а да ги махнем за да има нов начин на живот в страната.

Цицини, мицини и други не се правете на велики. Още на 13 май беше ясно, че септември ще има пак избори. Поразхождайте се още малко и ще разбере, че от вас нищо не зависи

Много Ви моля, госпожо Тицина !! "Разкрасете" идиотчето, за утре, на главата със една ЦИЦИНА ?? Потпис : /п/ една баба ПС: Ако нямате , да Ви услужа с моята точилка, или по-добре, аз да дойда??

Бабче, що не си вземеш точилката и не си я завреш на едно специално място. Впрочем, не е нужно, любимото ти правителство само ще ти я навре, скоро. Вече е започнало и като знаем какво е крадливо и лъжливо, ако несе махне, от точилката ще си патят всички, в т.ч. и неговите подръжници...Старческата деменция е страшно нещо, ееееей

Виж ко ма, око твойто менче е исъхнало, Като на ония, дето се ги дрънкате на площада Мойто не е, там си го слага един юначага, не .утка, като Хей-ю !

На интернет петицията в peticiq. com са се подписали над 20,000 души вече. Подпиши и ти.

А няма ли петиция за сваляне имунитета на СИКаджията Буда, на Станишев, на Местан, на Цвъко, на други знайни и незнайни калинки? Няма ли петиция да бъде защитен Сидера от такива ненормалници като вас? Волен ли е проблема на смотаната държава бе? Волен ли я окраде? Дришльо.

Този луд да не го освобождават,как няма да ви пречи Сидеров като ви разваля леговището крадци долни вие сте за затвора,Атака-Победа!!!

Този луд да не го освобождават,как няма да ви пречи Сидеров като ви разваля леговището крадци долни вие сте за затвора,Атака-Победа!!!

Крумчо, ако се шегуваш добре, но ако го наистина го приемаш на сериозно, мъка.

Волен Сидеров, Николай Бареков, Делян Пеевски - бивши дружки на Тиквата борисов.

Не мина и една секунда и получих първия минус. Това ме поласка. Истината боли. Боледувайте тъпанари.

Знаете ли, както религиозните учители преди 2000 години, някои биха си съчинили каква ли не небивалица, за да си обяснят даден феномен, поради липса на научно знание. В случая- ощетени и частично неграмотни граждани винят една единствена личност за личните си несполуки. Това всъщност може да се нарече истина. И сигурно боли.