Сидеров последен даде съгласие да свалят имунитета му

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е дал съгласие да му бъде снет депутатският имунитет, обяви председателят на парламента Цецка Цачева.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров последен даде съгласие да свалят имунитета му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО ГИ ИЗМИСЛИХА ТЕЗИ ИМУНИТЕТИ - ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ. НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ИМУНИТЕТ.

паразит гнусен...! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БЕЛАТА ЗЛАТКА КЪТ ДАВА ИМУНИТЕТ ДАЛИ ШЪ ДАДЕ И РУБЛИТЕ?

те тоя сега що не тича с маса на кратуната и да налита на бой

Ами сега, какво става с моята посестрима!

Поредното потвърждение на теорията на Дарвин...

Асенчо бе дето със спрея шареше паметниците

Кой беше този Сидеров?А сетих се- онзи който се продаде и на турци и на Русия!На едните си даде"златния пръст",а на другите продаде националните интереси срещу шепа рубли!

Кой беше Асен Генов. Сетих сеее. Оня кришнаря дето се правеше на протестър за да заслужи парите на Шорошите

Колко вонящи сороси има тука!

Мисля че господин Сидеров сам настояваше за сваляне въобще на депутатския имунитет и затова се учудвам че той последен си е сдал имунитета..още повече че е чист като вагината на Снежанка както каваше в ефир господин Райдовски..прочее подаръци ще има за всички..Весела Коледа!

Яааа,виж,ти!Фюрерчето с напудреното носле най после се престраши,да сдаде имунитетчето,си-явно така са му наредили покровителите,които плащат,за продажните му действия!

Този палячо е много далеч и от фюрера! Фюрера е имал налудничави идеи, но все пак са били идеи. А този е демагог. Той няма идеи. Това, което говори, е по конюнктурни съображения!

Руският националист Сидеров трябва да бъде съден не за хулиганство, а за тероризъм, защото прокарва интересите на една терористична държава, продавайки българските национални интереси за миришещи на кръв рубли.

Вие чувате ли се какво говорите изобщо! Нещастни сте!

Нещастни сме, да, защото държавата ни е пробита от платени рубладжии и тролове!

Сега като ти дойдат американските танкове не знам на какво ще ти замирише. Ти американски филми не гледаш ли, кръв та кръв... подгизнал ни е синия екран откога. Тероризъм има, ама не е руски. Пък като гледам, терорист си самият ти с опита си да ни манипулираш.

ОСТАВЕТЕ ТОЗИ ПОБОЙНИК, И ПАМПЕРСА ЧУКОЛОВ ОЩЕ МАЛКО НА СВОБОДА, ДА МОЖЕ БОЙКО БОРИСОВ ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ, ЧЕ МУ ТРЯБВА НОВ ДЖИП. АААА, ЗАБРАВИХ И ДУДУКА!!!

Каквото и да си говорим, Бялата Златка превъзхожда и русата, и черната!

Сидеров и Ники Дудуков са вид тест за интелигентност за обществото ни. Разбирам пенсионерите, които подкрепят Партията, защото "ей, колко направиха за хората през социализъма". Разбирам турците, защото Фирмата не ги пита - ако не я подкрепят, роднините им ще изчезнат по-бързо от изкупвачите на тютюн. Разбирам и ромите - 50 лева са си 50 лева. ..ама избирателите на Дудука и Сидеров са просто необяснима загадка!

Е,загадка...Да си го кажем правичката.Тъпи са като пънове

Е, специално избирателите на Дудука какво не ги разбираш? Както сам казваш, 50 лева са си 50 лева.

Дотук (много) добре, но "разбираш" и русофилите, галените рожби на Партията. Помедитирай някой път над това ;-) (инак с най-дружески чувства :-)

От "анализа"който си се опитал да направиш,става ясно че или нищо не разбираш от политика,или се опитваш да правиш елементарна манипулация. Наистина си пробит и кух варел,както сам си се кръстил.

нЕЩАСТ..НИК ,

Тази бяла рубладжийска мишка винаги е бил голям подлец!!!

Съд и затвор за тази руска подлога!

За подкрепа на руски терористи и руски шпионаж дали ще го разследват?

Кога ще свали червените си футболни гащи, от екипа на ОНС- Плевен, кудето игра "Център парти- секретарка" ? До кога ще се крие на топло, като бълха в герберски гащи ?

Интересно дали сега Сидеров няма да си назначи адвокатите на Цветанов ?? Това ще ми оправи настроението !!

Ако Путин му каже, може!

Luna0102

Производителите на маси ще припечелят сега.

И на презервативи за затвора!

нужда от презервативи.Въпреки всичките му метаморфози, не вярвам да може да забременее. Иначе вече щеше да е родил русначета.

ЗНАЧИ ЗА ПИБ - СИК БАНКА МОЖЕ ДЪРЖАВНА ПОМОЩ , А ЗА КТБ НЕ МОЖЕ :)))))) НАЙ-ВАЖНАТА НОВИНА ОТ ВЧЕРА :) Eврокомисията одобри държавната помощ за Първа инвестиционна банка Вследствие на масовото теглене на ликвидност от българските банки през юни 2014 г., България отпусна ликвидна подкрепа на ПИБ под формата на държавен депозит в размер на 1,2 млрд. лева, като част от схема за ликвидност, одобрена от Комисията в същия ден. Поради ограничения, свързани с държавния бюджет, този депозит беше с краткосрочен падеж от 5 месеца, който изтича на 28 ноември 2014 г. България подаде заявление за удължаване на срока на държавния депозит с максимум 18 месеца, който вече ще е в размер на 900 млн. лева. Част от депозита ще бъде изплатена в рамките на 12 месеца.

РАзликата е че едната е банка от системата(ПИБ), а другата е място където политици взимат пари с чували(КТБ)!

ПОД СИСТЕМА ИМАШ В ПРЕДВИД СИК ?:))

пак ли държите да покажеше какви дирници сте? Стига с тази фашистка цензура! Направо закривайте този форум щом махате постовете.

путеноид - антипода на соросоид. Забележка7-Идвата вида не са в Българска полза, по причина, че не е проведена срещата с Обама и Путин, за която вече дадох мнение.

Ти искаш да се проведе среща между президент и гангстер?

мжду маймуна и Президент, но е невъзможна такава среща.

" Фикуса " се престраши, леле какво мъжество, какво нещо, дали са му били нужни памперси, по думите на Чукулов де .............

Човека се е надрусал и като му мине наркоманската история ще осъзнае какво е направил!

Додхте ми дефиниция за соросоид, хайде сега ми дайде дефиниция за ПУТИНОИД!

Не е ли по-разумно, да можем да търгуваме в БЪлгарска изгода местоположението на на нашата държава, вместо в изгода на някой друг?Искам, да кжа, че според мен е по-честно да се седне с Обама и Путин на една маса и да се договори цената!Който даде по-изгодна за нас оферта, да бъде -той!

Съгласен съм.....Пути ни смята за територия откъсната от Османската Империя която принадлежи на тях и няма да иска да даде пукната пара за каквото и да е от България!!!! Просто ще иска да си го вземе!

Каква цена, какви 5 лева, вече платихме цената на 45 години социализъм, не щем за нищо на света путинова демокрация, свободата над всичко, България не е за продан, това ли ви е националното самочувствие.....Само Костов отстоя пред руснаци и американци и не допусна нито искането на Елцин, нито на американците, но българите страдат от къса памет...

Силно ме впечатли безрезервната ти вяра в идеалистичните намерения на един Циганин, Мавър или какъвто ще да е, в интересе на България!! Явно това е бъдещето, демографията го потвърждава.

conchoknev

Явно и твоята памет не е много дълга,щом не помниш подписаните от Костов договори за "мариците",на които и сега плащаме скъпата електроенергия.

Защо занимавт обществото с такъв простак като Сидеров? Това е биологичен отпадък, а не човек.

Що си толкова шашав, бе ееее

Най-после мишока се появи и сега ще се скрие в миша дупка, защото всеки полицай може да го нокаутира заради непристойно поведение. Голям смях ще падне !!

Защо въобще го питат??????

Когато Сидеров влезе в затвора аз лично ще почерпя. Дано съм жив да го дочакам.

няма да доживееш отрепко. Много ви е яд на българите и българското, но то ще пребъде!

Аз съм българин и мнението ми за Сидеров е, че той е едно л...о.

Няма да вземат имунитета на Сидеров. Той не ми е драг, аз съм в ляво от центъра, но като изключим някои крайности в изявленията му, в основата си Сидеров е прав- държавата е изпусната. Демократите са символ на упадък, колаборационизъм и вродено предателство. Ако Сидеров беше по-умерен, зрял и грамотен до равнището на западноевропейски лидер, щеше да е на власт вместо неграмонтия сикаджия. Струва ми се , че АТАКА с променено наименование и нов кодекс може да промени страната. Трябва им сериозна подкрепа и стабилни принципи на народовластие.

Това вляво от центъра да не е Люлин? Или още от сутринта сме се напушили днес?

в ляво от центъра, с високи токчета и с надути от химия мускули, викащо срещу еврогейовете но трениращо устен френски върху варяжки фалоси - що за птица е това?

не е имперска Русия, ще е имперска Турция, или Империята на демокрацията - САЩ, или в нашият случая - последните две взети заедно!За жалост,-малки сме и на кофти място!

Не зная за имунитета на Сидеров, но Цацаров държи списъка на 1500 политика и метресите им, които са били на хранилка в КТБ.Досега 900 вече били разпитани.Да не останем без депутати?

Наистина нема такава държава, подсъдими депутати. Отврат. И какво да очакваме от такива негодници? Но хак ни е, нали ние си ги избираме и ние ги търпим.

Не ги избираме ние!!! Бутат ни ги някакви старци генерали от ДС дето си правят срещички в ресторант Монтерей, а после ЦИК лъже че има 6 милиона избиратели!!!!!!

соросоид се изписва с малки букви, защото е определение за индивид от човешкия род, който ратува, доларът да е ВЕЗДЕСЪЩИЯТ, по волята на г-н Сорос.

Ами не, нямам никаква връзка със Сорос! Странно ли е? Просто нямам симпатии към имперска Русия която натиска БЪлгария от 1944 до сега!!!!

имперска беше до към края на 1917 г. неграмотнико.

Ако моито възгледи спрямо Русия съвпадат с тези на Сорос или някой друг, това не означава че аз съм член на клан, организация или друго! Приеми го че аз смятам влиянието на мафиотска Русия в БЪлгария като пагубно!!! Не случайно има санкции на целият запад среду МАФИЯТА в КРЕМЪЛ!!!

а путиноид с главни букви ли да ви го пишем ?

Моля всички форумци, които прибързано плюха Сидеров, "такъв, онакъв", как нямал да си даде имунитета, да бъдат МЪЖЕ и да признаят, че са сбъркали!

Сидерчо хващайте се за ръчички с Воленчо и двамката в Карлуково, в лудницата.

ХодИ ти в Карлуково, аз съм си нормален, не съм за там, съжалявам! :)

Ми то си е нормално да го даде. Всички се отказват доброволно. Това е въпрос на чест. При Сидеров тя липсва, той го дава не за да запази честта си, а за да не изглежда още по насран когато парламентът му го отнеме. Щото това е следващата съпка, ако не го направи сам. А да разправяш, че тоя комплексар е мъж е изключително малоумно. Той е "мъж" но само когато е ограден от "фенове" и скрид зад депотатския си имунитет. Без тези две неща, той си е най-обикновенно комплексирано джудже.

Назначен си за личен асистент на Сидеров, егати коментара на субективните му мотиви даваш...:)

Сидеров е най-лошият, защото последен поиска снемане на имунитета му.Е, това вече е наглост, този човек не е дори за затвора, той е направо за бесилото!Толкова ли не можа да се остави, милиционерът да го набие?!

Sergo, ти соросоид ли си?

Моля за дефиниция на Соросоид?

Великана Сидер Ага ще поиска помощ от ПутиАлКапоне Кремълски!!!