Сидеров завежда искове срещу ”Луфтханза”

Попаднахме в ситуация, в която като казахме България и че сме българи, към нас се отнесоха пренебрежително, заяви Волен Сидеров по повод ареста му снощи на летището във Франкфурт.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров завежда искове срещу ”Луфтханза” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ne go haresvam izobsto mnogo e grub,nadmenen i vagen neznam za kakvo se misli

Зящо да се сърдим на Луфтханза Два- три подобни случая и влизаме в категорията на простаците.Колко подобни дапутати имахме и имаме

Засега Луфтханза е от най-вежливите авиокомпании. Не си спомням да са ме третирали зле. Не им прави впечатление националността.

Абе приятел,преди да напишеш нещо го премисли,че чак тогава го споделяй.Как една стюардеса може да запомни кой каква народност е,когато през неямунават средно по 150-200 човека,в зависимост от самолета и пропусквателния режим в него.Дали въвеждането на пасажерите става през двата входа/изхода или само през единия.Ако нашия герой е направил добро впечатление може да приемем,че това е причината да бъде запомнен и Сидерчо.И едва ли само той е бил българин на борда на самолета,но само той е с комплекси за избиване.

На тези които питат :как стюардесите са разбрали,че е българин? Ами много просто. Нали си показваш бордната карта на влизане в самолета. А там ти пише името. На всички пишещи тук, им пожелавам да се сблъскат с европейската вежливост. А нас българите наистина ни третират като трета ръка хора. Не харесвам Волен Сидеров,нито съм бил в самолета за да видя какво се е случило, но няма да се учудя ,ако швабите са се държали нагло!!!

Форумци, защо не разберете, че проблема не в това какви са тези от луфтханза, а че коментираното лице носи и отговорност като притежател на Български дипломатически паспорт. не коментирам лъжите му днес едно утре друго - те са ни за вътрешна консумация и равносметка за кого гласуваме.

Волен е катил , долен мръсен стар дебил. С продажният си нрав прави вечно гаф , след гаф.Днес е вече бита карта , таз подлога на парата и владетел на злината.Волене ти куха лейка , превърни се на скамейка.Волен литнал с Луфтханза , но наденал се на кол ,тоз перверзник от Зли дол..

Zapoznat sym s metodite na nacionalnosti s koito se bori g-n Siderov. Ima grupi koito chesto deistviqta im prilichat na sekta. Moje da mu e predstavena neloyalno informaciq che klana e s tymen cvqt i shte mu navredi dostatychno e nqkoi v samoleta da e govoril na razlichni istochni ezici za da provokirat strannoto mu dyrjanie. Tazi provokaciq nai-veroqtno celi da go zlepostavi za da moje drugi nacionalnosti da vzemat mqstoto mu na politicheskata scena. G-n siderov ima seriozna vyzmojnost da spechelihte oshte edin glas tova e moq.

До Теодора СТРОГО СЕКРЕТНО!!! След долунаписаното от теб, всячески се отказваме от Волен Сидеров и приемаме само теб, о, Теодоро!, за наш единствен, истински и насъщний революционен и духовний предводител и гуру! Ако продаваш зимни гуми на старо, дай таен знак! Ако и другаде се намират разлетяли се позиви от ижеспоменатата революционна летопис, дай не толкова таен знак от този за гумите! Все пак не забравяйте да товарите портокалите в бурета, че ще им пикаем на пикника, тук две мнения няма! Твои верни все по-революционно настроени бюргери братя Карамазови

а ти какво очакваш от нас докато ни унищожават и унижават по всякакъв начин .прецакаха ни икономиката ,енергетиката,изкупи ни за жълти стотинки ,ликвидираха армията и разузнаването ни,вкараха ни в световни конфликти от които получаваме ковчези с убитите ни войници. нашата реакция е напълно адекватна но в никакъв случай не и пропорционална.прави това което ни принуждават.а колкото до такива като тебе -определението е нищожества и безродници.по добре да живеем ,макар и трудно и с достойнство в бг . отколкото да се превърнем в американски подлоги и слуги с промити мозъци.

Бедни, бедни, Волене, научи го този немски най-после, бе. Пак си объркал Луфтханза с Луфтвафе.

Апреди седмица се срамувахте от поведението и отговорите на Б.Б.пред елита на немската политика.Повечето тук сте ехидни проамериканци и затова такаава злоба и ехидност от постовети ви струи...Не оправдавам Волен че си е извадил дипломатическия паспорт-той точно от това изгуби много от привържениците си-там на магистралата защото не дочака да дойде министъра ами започна да подменя този бил карал колата му онзи биля карал а трябваше да си стои зад волана и да дочака Румен Петков до се убеди кой точно е зад волана.Точно във този момент ми падна във очите.Но бък да ближем задниците на германците -не мога се ъглася.Лошото е че първо циганите излязоха във европа и ни окачествиха по един позорен начин така че сега със години не можем заличи техния спомен

Аз не съм имал честта сда пътувам с Луфтханза, но от познати съм чул, че отношението на служителите е меко казано пренебрежително и неадекватно. Винаги оставаш с впечатлението, че си втора ръка човек.

Абе селянин грозен! Сидеров е казал, че е българин, чак след полета, когато полицайте са го задържали. А на борда, тиквенико, стюардите имат информация кой пасажер от коя част на света е!!!!! Пътувай малко със самолет, не се завирай само в селската си дупка!!

Абе селянин грозен! Сидеров е казал, че е българин, чак след полета, когато полицайте са го задържали. А на борда, тиквенико, стюардите имат информация кой пасажер от коя част на света е!!!!! Пътувай малко със самолет, не се завирай само в селската си дупка!!

Абе вие от атака всичките сте подбирани с конкурс. Който е луд като лидера ви, влиза. какъв рейтиг ви гони, какви са тези мокри сънища?

Имиджът на една страна се създава от гражданите й и от управляващите я. Вие казвате, че отношението към нас българите е лошо, подозрително, презрително, недоверчиви са.... Е, ами кажете кой е виновен, за да имат хората такова мнение за нас през последните 20 години??? АМИ САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ !!! То не бяха кражби, коли, обиране на банкомати, проституция, сутеньорство, наркотрафик.......Вс втори хванат престъпник е българин или румънец. Какво отношение да имат хората към нас като нация, а ??? А сега и Сидеров, депутат от българския парламент, с дипломатически паспорт, не изпълнява изискванията на персонала в самолета, вдига луд скандал и допринася за орезиляването на имиджа ни. Колкото до Луфтханза, пътувах с тях преди няколко месеца от САЩ - Мюнхен - София, хората се държаха много учтиво.

Двойно отношение има. Не че Сидеров не е с отклонения. Не само в самолетите се усеща разликата, усеща се и на летищата - при проверки на багаж, документи. То навсякъде всъщност се усеща. И когато си плащаш, а отношението е различно за теб и (примерно) немеца - е, много дразни.

Понеже не лапам бързо, като дресираните европейци, често се случва да не съм готов когато стюардесата мине с количката да събере таблите и не я давам. По късно, най-демонстративно, въобще не я прибира чак до кацането.

Ох умрях от смях да пътува с Турски авиолинии те ще се отнасят с него по тактично хахахаха

Ако беше на туркиш ,щяха да го пуснат през WC:):):)и то над някоя циганска махала.....

Както казва нашия санародник Янев, че Болен е ДОЛЕН не е лъжа и измама.Кой е той на борда на един самолет,който е немски, че ще се прави на господин еди кой си.Сега му е времето да се пита от къде и кой му е дал дипломатически паспорт на тоя лудия и арогантен тип с какво право му е издаден. Ние българите не можем в близките години да стигнем коректността и чесността на запада камоли техния интелигент. Хората са културни и учтиви не зависимо дали това са цигани-италианци или араби-терористи.Но са видяли един психар, който прилича на атентатор и го закопчали.Това е самата ситуация

Всеки български комплексар страда от това,че към него на запад се отнасятпренебрежит и затова си показва простотията.

Добре се преценили......пътни с неадекватно поведение.Това е доста дипломатичен израз.Ами ние какво гледахме като го избирахме.Прилича ми на психично болен.

Два часа - близо 170 публикувани коментара ! (в допълнение на вчерашните) Ясно, че темата е със заряд, потенциал и обхват . И какво всъщност е станало - ще чуем/прочетем ли ?

Не съм си позволил да обидя никого в моите постове, драга/драги, което не важи за вашия. ......Очевидно това, което съм написал Ви дразни, а нямате аргументи. Съветвам Ви, когато летите със самолет да не затваряте очите си от стах. :) Може да напишете нещо смислено тогава. Успех!

Оберфюрерът от СС Сидеров ще се им разкаже играта сега като се оплаче на кръстника си Х. Химлер!

РАЗСМЯ МЕ МНОГО :)

Простако малоумен! Как е разбрала стюардесата, че въпросния Болен хухавелник е българин бе, идиотино? За да му прилага двоен стандарт, м? Или може би се е бил по гърдите и е викал: Булгар! Булгар! Кой знае каква простащина е сътворил недоносения коалиционен патньор....

трябва немците го съдят

Болен не е бил с униформата на гаулаитер от СС и не са го познали.Той не е виновен,че му се задълбочава болестното сустояние.Как може да се отнасят с такова пренебрежение към най-верният член на новият ТРИУМФИРАТ.

Ако беше си сложил мустачки и пречупеният кръст щяха да го посрещнат с почести и артилирийски гръмове.

Пътувал съм десетки пъти с Луфтханза и съм виждал както пътници с неадекватно поведение, така и членове на екипажа с неадекватно поведение. В случая с Волен имаме двете по едно и също време на едно място и се е получила химическа реакция.

Тоя боклук откъде има дипломатически паспорт? Това е сега въпроса който трябва да се разследва! А иначе Луфтханза са много коректни и учтиви. За 10 години имам вече това впечатление. Винаги избирам директния им полет до Мюнхен заради тях

КОЛЕГИ ,БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!!! ВАШАТА ПОДРЪЖКА ЗА ИМИДЖА НА АТАКА И ЛИДЕРА И Г-Н ВОЛЕН СИДЕРОВ Е БЕЗЦЕННА .СЛЕД СЛУЧИЛОТО СЕ И АДЕКВАТНИТЕ ВИ РЕАКЦИИ ,РЕЙТИНГЪТ НА АТАКА И ОСОБЕНО НА Г-Н ВОЛЕН СИДЕРОВ СКОЧИХА НЕВЕРОЯТНО .МНОГО ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПРИ ПОСЕЩЕНИЕТО МУ ПРИ ПАПАТА.ОЩЕ ВЕДНАЖ -БЛАГОДАРНОСТ НА ВСИЧКИ!!!

Покажете малко лично достойнство, кретени такива, когато обиждате Сидеров и защитавате луфт-ханза!! Разбира се, че тъпите шваби показват двоен стандарт, като разберат, че сме българи! Обслужването им е привидно любезно, но те се подиграват, подсмиват се на пасажерите си.. Особено тези от Източна Европа. В много случай, като пътувам до Берлин открито те иронизират, когато казваш поръчката си на стюардите на борда. Престанете да обиждате на лична основа, с болните си мозъци, а ГЛЕДАЙТЕ ОБЕКТИВНО НА ПОДИГРАВКИТЕ НА ГЕРМАНСКИТЕ КАПУТИ!!!

Германците тъпи как могат да не разпознаят ариеца балкански и да му отдадат почест както е положено!

Абе,че германците се държат надменно не ме учудва ама никак. И аз съм го вижал тов а при всеки полет с Луфтханза. Все едно ние плащаме някакви други пари, а не кати другите.

Луфтханза са изключително коректен превозвач, без да се впускам в подробности. А относно адекватното поведение на В.С. ще кажа, че не може да се очаква подобно от неадекватен човек..

taka ne sam se sabavljaval otdavna!!!!

ОТНЕСЛИ СА СЕ С НЕГО КАТО ЧОВЕК ВТОРА КЛАСА И МНОГО ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА ИМ МАЛЧИ , А ТИЯ КЪДЕТО МУ СЕ СМЕЯТ И ПОДИГРАВАТ Е ПЪЛНО С ТАКИВА ЕЛЕМЕНТИ И ЗАТОВА Е ТАКАВА БЪЛГАРИЯ СВИКНАЛИ СА ДА СЕ ГЪЗАТ И ПОСЛЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН ХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

Волене, следващия път ползвай Turkish Airlines:)

Не искам да съм адвокат на Сидеров, защото първо нямаше проблем, после никой нищо да не казва по случая, защото ще го съдя и накрая той щял да съди Луфтханза, но.... Отношението им към славяноговорящите наистина е ужасно пренебрежително и аз съм имал желанието не един път да им забия по един юмрук в швабските муцуни. Сигурно са прекалили с демонстрациите си, но просто не са осъзнавали, че отсеща си имат БОЛЕН Сидеров. И той като тях е фашист и националист, но с дипломатически паспорт, а те са си обикновени неофашисти.

Пътувал съм много с Луфтханза. Бордовите екипажи наистина са любезни, но скоро летях с тази авиокомпания от Чекаго до Франкфурт. Служителката на Security check-point'а на летището във Франкфурт освен, че беше грозна и дебела, не изглеждаше арийка, ами и се държа доста ехидно без да съм я провокирал с каквото и да било.