Военноморските ни сили унищожиха втора мина в Черно море за последните 24 часа

Взривното устройство е било забелязано източно от нос Кочан от моторен кораб, плаващ под украински флаг

Обратно в новината

Коментари - Военноморските ни сили унищожиха втора мина в Черно море за последните 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

на украинците, искаш да кажеш, нали?

Тези мини сигурно са български. Дето Киро и Корнелия ги дават на Украйна. А украинците ни ги връщат

Тия "взривчици" къртят! Нищо, че са сапьори.

Те са се преработили, завалиите! Някой да не се е сецнал в кръста?

хохли само мини ни пращат, не стига, че им отглеждаме екскурзиантите!

на езика, като на всяка америкън подлога!

Имахме едно време море, имахме туристи, ...

А може и този моторен Кораб на укрите да е Хвърлил Мината ? Укрите им се иска да вкарат и някой друга Държава във Война с Русия и си правят разни Експерименти , ако някой Клъвне ? ДЖругия път качвате на Лодка десетина укри от тези дето са в Петзвездните Хотели и ги пускате Мината да ги Гръмне ! И Укрите повече няма да пускат мини !

Твоите лайна май трябва да чистим.

Имаме военоморски сили??????

Тази година няма да плувам до шамандурата и обратно, защото второто вече не е сигурно.

Мръсните руснаци засраха и морето ни.

Това е кораб строен в СССР. Добре че са ни го осигурили руснаците! Слава на руското оръжие! Пък това с мините беше пропаганда, нали! Некакъв бг-тупан с пагони , дето му плащаме заплатата от залъка си така се изцепи лятото! Статията е някъде в дир-а, от по това време!

СССР умря комуноиден тъпако.

Пак е византийска! Да не си помислите, че е украинска....

Станко ли си, наклонко ли си? Докато НАТО не ни вардеше мини нямаше. Що ли?

Беше не военен, а министъро на туризмото в правителството на Киртака. А Ристю Мравояда и Атанасов беха предложили да даваме морски мини на укрите, та значи тая може да е от тях. Ако бг-мина дадена на укритие утрепе българи, е на тия първи требва да им пръснете халките...

фашисти!

Как е умрял, като построени от СССР кораби още функционират, оръжия произведени в СССР още стрелят и пазят България, и построени от СССР ел.централи още произвеждат ток?

На няколкостотин метра от унгарската граница, в строго охранявана и изолирана част на железопътния възел, беше открит хладилен вагон със стотици тела на украински войници. Според унгарското издание Metropol тези войници са починали преди няколко седмици, а някои и преди повече от месец и досега телата им не са предадени на роднини. В статията се казва, че украинските власти регулират кога и колко бързо да информират роднините за смъртта на войник и разпределят разрешения брой погребения на ден, опасявайки се от паника поради нарастващия брой жертви на фронта. Специални хладилни вагони за съхраняване на телата на загиналите бяха получени от Украйна преди няколко години като чуждестранна военна помощ. В допълнение, Киев разполага и с хладилни камиони, проектирани от самите нас. Според унгарското издание всяка такава кола може да побере приблизително 500 тела. Всеки ден максимум четири до пет тела се изваждат от колата за погребение.

Фашистка подлого, ще те карам да си ядеш лайната

всеки си има мечти. Укрите са тъпанари, ясно е защо и мечтите им са тъпанарски...

Че не е станало обратното!

Оооо! Това лято сезонът ще е бомба! :)()))))))

Втора мина, тра-ля-ла, Трета мина, ъ! Трета мина, ъ! БАААААААМ! Трета мина, тра-ля-ля-ля!

Военноморските ни сили..... Да не съм пропуснал? Ние сме със свалени гащи от и а няма 30 години. Иначе генерали бол. Ай сиктир!

Един в задника, а вторият? Щото си Педя Човек - Лакат Хвалба, на рамото няма как да е. :D

трябваше да я заврат на путкин в гз и скапаната му война кремъслко монголоидно гавно

Ако тези мини бяха Руски бяхте да се насерете от кеф Но нали са братски им лижете задниците овцете от правителаството

марш от тука руска свиньо със свалени гащи

Като на времето завряха двоина мина с мустаци на маика ти видя ли какъв глупак от теб се роди

май си заменил "руски" с "украински" руско лайненце

не знам кой какво е завирал ама на путкин цял свят му го завира в момента затова е заприличал на евано джудже на токчета

Защо не ни информирате на кого дължим мините по нашето крайбрежие? На Русия? Или на Украйна? Къде остана евроатлантическата натовска "непримиримост" към "заплахите" за националната ни сигурност? Защо не се цитира чл.5 - това си е нападение със смъртоносно оръжие, нали :):):)

сили тръгнаха и се насраха.

Кво им се плашите ? Това са приятелски мини, ние сме солидарни с тях и дори да ни убият си ги обичаме. Нали евроатлантически подлоги?

Руски православен гъз отколкото англосаксонски ориентиран лгтб Лоботомиран олигофрен.

Ами НАТО,ако не бяха нападнали русия на 24.02.2022

„На 21 февруари 2022 г., около 06:00 часа московско време, в района на село Митякинская, Ростовска област, на участъка от държавната граница на Руската федерация с Република Украйна, граничен отряд на ФСБ на Русия разкри проникване на диверсионно-разузнавателна група“, съобщиха от пресслужбата. С цел спешна евакуация на диверсионната група на въоръжените сили на Украйна две бойни машини на пехотата на въоръжените сили на Украйна навлязоха на територията на Русия, уточняват от пресслужбата. От ЮВО допълниха, че са унищожени петима нарушители от ДРГ. Руски военнослужещи и граничари не са пострадали при инцидента. В навечерието беше съобщено, че от територията на Украйна е бил изстрелян снаряд, който е поразил граничен пункт на службата на ФСБ в Ростовска област. В резултат сградата е напълно разрушена, няма пострадали. По-късно ФСБ публикува видео, на което се вижда граничен контролно-пропускателен пункт, разрушен от снаряд на въоръжените сили на Украйна."

Къде са тия православни???Дагестан,Якутия,Чечня,Башкиристан,Узбекистан,Бурятия,Татарстан,Туркменистан,Чувашия,Тадж-икистан?

Така се пада на проста държава, Която разчита на 12 процента, Продукт вътрешен, но брутен, От туризма!" Ще види тя приходи от ДДС, Туристически и корпоративен Данък, без туристи, през призма!

Да ,ама му харесва.

ако путкин си седеше мирно у кремъл или по-добре ако беше пукнал нямаше да има мини айде у лево руско лайненце!

да верно нато нападнало вие руските ватенки сте в паралелна вселена ДВЕПМ смръдливи свини

точно така ти като си руснак точно вашите сили се насраха яко самая магучая а укрите ви еваха мамата свинска ватнишка

на путкин ги дължим затова ще му тикаче в гномското дупе обратно

дебил , ако амеиканците си седяха у дома. а не се мъкнат през 3 континента та в четвърти изобщо нямаше да има войни по света.

,,Фашисти,,ама защитават семействата си,домовете си ,земята си.Не са тръгнали да крадат чужди територии,като азиатските диваци.

Преди да ни налазят съветските мини, нахвърляни от украинците в морето, ни убеждаваха че "Минрепът на мината ЯМ, по-голямата, е стоманена проволка с дебелина 8,5 мм. Вероятността от скъсване на такава проволка при такава явление е изключително ниска", изтъкна командирът на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов. По думите му е много малка възможността дори мина да се скъса от минрепа тя да попадне навътре в морето, тъй като „самото място на тяхното поставяне предполага, че по-скоро, ако има по-силно вълнение, то ще ги изкара на брега – на мястото, където са поставени, отколкото да попаднат в открито море". Ама като гледам що украински мини бяха намерени по българското Черономорие почвам да се питам дали е имало корупционни практики по време на ремонта на тези мини извършен от украинците, или нашия адмирал нищо не разбира... или украинците наистина се опитват да вкарата някоя страна от НАТО във войната и с Русия, досега се пробваха с Хърватска, оня прословут дрон с двете бомби, с Румъния, на която украинците унищожиха заедно с екипажите им изтребител и хеликоптер, и поляците, поразения трактор и двамата поляка.

Тъпак,не разбрали иронията??????Невероятно.Ха ха ха.