Военноморските ни сили унищожиха втора мина в Черно море за последните 24 часа

Взривното устройство е било забелязано източно от нос Кочан от моторен кораб, плаващ под украински флаг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Укрити явно много желаят да убият някой лятото на морето...

подарък от украйна ще има убити българи

Върнете ги на украйнските нацисти.

Страшно е и не трябва да забравяме, че голяма война се води на север не много далеч от нас.

Голяма сила са нашите Военоморски сили. Голяма борба пада. Унищожили са цели 2 мини. Добре че са неподвижни, иначе щеше да трябва да вдигнеме сигурно и Военоваздушните сили и че и Сухопатната армия. Врага сигурно сега трепери след тази геройчна акция.

са стабилни. Вече почват регулярно да ни връщт оръжията. Като се надънят рибари или друго корабче ще е зле. Да съдим оцелелите моряци, че са спряли доставките към РБ.

боеприпасът е унищожен с контролиран взрив от групата водолази -WTF..." взривчици"...СПЬОРИ.!!!???. ВМС поддържат готовност за противоминни действияWTF!!!??? ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ ПОДОБНИ РИСКОВИ МЕРОПРИЯТИЯ СЕ ИЗВЬРШАТ ДИСТАНЦИОННО ОТ ДРОН ИЛИ РОБОТ ....

Ние не сме чак толкова напред, че да сме само 20 години назад, изоставаме повечко. Но пък като дойдат новите изтребители на тия мини ще им се види морето тясно.

Джордж Сорос призова използването на източноевропейски войници за „намаляване на риска от торби с трупове за страните от НАТО“ в статия „Нов световен ред“ Тъй като войната в Украйна бушува, няма съмнение, че човешката цена е огромна за Украйна, включително вероятно повече от 100 000 войници, които са загинали в бойни операции . Въпреки това имаше един човек, който предсказа голяма част от това, което ще се случи в битката в източната част на Европа: Джордж Сорос. Финансистът-олигарх милиардер, често изобразяван като хуманист, насърчаваше твърда геополитическа стратегия в своя материал от 1993 г., озаглавен „Към нов световен ред: Бъдещето на НАТО“. В статията той очертава как източноевропейците могат да бъдат използвани като „жива сила“ в предстоящите конфликти в опит да се намали броят на смъртните случаи в западните страни, което Сорос твърди, че Западът няма да толерира политически, за разлика от източната част на Европа.

Нос Кочан?

Иракли.

Преди да ни налазят съветските мини, нахвърляни от украинците в морето, ни убеждаваха че "Минрепът на мината ЯМ, по-голямата, е стоманена проволка с дебелина 8,5 мм. Вероятността от скъсване на такава проволка при такава явление е изключително ниска", изтъкна командирът на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов. По думите му е много малка възможността дори мина да се скъса от минрепа тя да попадне навътре в морето, тъй като „самото място на тяхното поставяне предполага, че по-скоро, ако има по-силно вълнение, то ще ги изкара на брега – на мястото, където са поставени, отколкото да попаднат в открито море". Ама като гледам що украински мини бяха намерени по българското Черономорие почвам да се питам дали е имало корупционни практики по време на ремонта на тези мини извършен от украинците, или нашия адмирал нищо не разбира... или украинците наистина се опитват да вкарата някоя страна от НАТО във войната и с Русия, досега се пробваха с Хърватска, оня прословут дрон с двете бомби, с Румъния, на която украинците унищожиха заедно с екипажите им изтребител и хеликоптер, и поляците, поразения трактор и двамата поляка.

Ами НАТО,ако не бяха нападнали русия на 24.02.2022

„На 21 февруари 2022 г., около 06:00 часа московско време, в района на село Митякинская, Ростовска област, на участъка от държавната граница на Руската федерация с Република Украйна, граничен отряд на ФСБ на Русия разкри проникване на диверсионно-разузнавателна група“, съобщиха от пресслужбата. С цел спешна евакуация на диверсионната група на въоръжените сили на Украйна две бойни машини на пехотата на въоръжените сили на Украйна навлязоха на територията на Русия, уточняват от пресслужбата. От ЮВО допълниха, че са унищожени петима нарушители от ДРГ. Руски военнослужещи и граничари не са пострадали при инцидента. В навечерието беше съобщено, че от територията на Украйна е бил изстрелян снаряд, който е поразил граничен пункт на службата на ФСБ в Ростовска област. В резултат сградата е напълно разрушена, няма пострадали. По-късно ФСБ публикува видео, на което се вижда граничен контролно-пропускателен пункт, разрушен от снаряд на въоръжените сили на Украйна."

да верно нато нападнало вие руските ватенки сте в паралелна вселена ДВЕПМ смръдливи свини

Тъпак,не разбрали иронията??????Невероятно.Ха ха ха.

Кво им се плашите ? Това са приятелски мини, ние сме солидарни с тях и дори да ни убият си ги обичаме. Нали евроатлантически подлоги?

ако путкин си седеше мирно у кремъл или по-добре ако беше пукнал нямаше да има мини айде у лево руско лайненце!

дебил , ако амеиканците си седяха у дома. а не се мъкнат през 3 континента та в четвърти изобщо нямаше да има войни по света.

Така де. Как иначе. Знаеш ли, чудех се що Семерджиев утрепа момичетата с колата ама сега се сетих! Виновни са тия от Ауди щото са направили Q7 и тия дето са му дали дрогата и пиячката. Той е абсолютно невинен. Те са виновни. ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ИДИОТ?

сили тръгнаха и се насраха.

точно така ти като си руснак точно вашите сили се насраха яко самая магучая а укрите ви еваха мамата свинска ватнишка

Защо не ни информирате на кого дължим мините по нашето крайбрежие? На Русия? Или на Украйна? Къде остана евроатлантическата натовска "непримиримост" към "заплахите" за националната ни сигурност? Защо не се цитира чл.5 - това си е нападение със смъртоносно оръжие, нали :):):)

на путкин ги дължим затова ще му тикаче в гномското дупе обратно

Ако тези мини бяха Руски бяхте да се насерете от кеф Но нали са братски им лижете задниците овцете от правителаството

трябваше да я заврат на путкин в гз и скапаната му война кремъслко монголоидно гавно

Като на времето завряха двоина мина с мустаци на маика ти видя ли какъв глупак от теб се роди

не знам кой какво е завирал ама на путкин цял свят му го завира в момента затова е заприличал на евано джудже на токчета

Да ,ама му харесва.

Военноморските ни сили..... Да не съм пропуснал? Ние сме със свалени гащи от и а няма 30 години. Иначе генерали бол. Ай сиктир!

марш от тука руска свиньо със свалени гащи

Е зарди такава мърша се затри дуржавата ни.

Втора мина, тра-ля-ла, Трета мина, ъ! Трета мина, ъ! БАААААААМ! Трета мина, тра-ля-ля-ля!

Оооо! Това лято сезонът ще е бомба! :)()))))))

Така се пада на проста държава, Която разчита на 12 процента, Продукт вътрешен, но брутен, От туризма!" Ще види тя приходи от ДДС, Туристически и корпоративен Данък, без туристи, през призма!

Че не е станало обратното!

На няколкостотин метра от унгарската граница, в строго охранявана и изолирана част на железопътния възел, беше открит хладилен вагон със стотици тела на украински войници. Според унгарското издание Metropol тези войници са починали преди няколко седмици, а някои и преди повече от месец и досега телата им не са предадени на роднини. В статията се казва, че украинските власти регулират кога и колко бързо да информират роднините за смъртта на войник и разпределят разрешения брой погребения на ден, опасявайки се от паника поради нарастващия брой жертви на фронта. Специални хладилни вагони за съхраняване на телата на загиналите бяха получени от Украйна преди няколко години като чуждестранна военна помощ. В допълнение, Киев разполага и с хладилни камиони, проектирани от самите нас. Според унгарското издание всяка такава кола може да побере приблизително 500 тела. Всеки ден максимум четири до пет тела се изваждат от колата за погребение.

май си заменил "руски" с "украински" руско лайненце

фашисти!

,,Фашисти,,ама защитават семействата си,домовете си ,земята си.Не са тръгнали да крадат чужди територии,като азиатските диваци.

Пак е византийска! Да не си помислите, че е украинска....

Това е кораб строен в СССР. Добре че са ни го осигурили руснаците! Слава на руското оръжие! Пък това с мините беше пропаганда, нали! Некакъв бг-тупан с пагони , дето му плащаме заплатата от залъка си така се изцепи лятото! Статията е някъде в дир-а, от по това време!

СССР умря комуноиден тъпако.

Как е умрял, като построени от СССР кораби още функционират, оръжия произведени в СССР още стрелят и пазят България, и построени от СССР ел.централи още произвеждат ток?

Фашистка подлого, ще те карам да си ядеш лайната

Беше не военен, а министъро на туризмото в правителството на Киртака. А Ристю Мравояда и Атанасов беха предложили да даваме морски мини на укрите, та значи тая може да е от тях. Ако бг-мина дадена на укритие утрепе българи, е на тия първи требва да им пръснете халките...

Мръсните руснаци засраха и морето ни.

Станко ли си, наклонко ли си? Докато НАТО не ни вардеше мини нямаше. Що ли?

Тази година няма да плувам до шамандурата и обратно, защото второто вече не е сигурно.

Имаме военоморски сили??????

А може и този моторен Кораб на укрите да е Хвърлил Мината ? Укрите им се иска да вкарат и някой друга Държава във Война с Русия и си правят разни Експерименти , ако някой Клъвне ? ДЖругия път качвате на Лодка десетина укри от тези дето са в Петзвездните Хотели и ги пускате Мината да ги Гръмне ! И Укрите повече няма да пускат мини !

Имахме едно време море, имахме туристи, ...

хохли само мини ни пращат, не стига, че им отглеждаме екскурзиантите!

Те са се преработили, завалиите! Някой да не се е сецнал в кръста?

Тия "взривчици" къртят! Нищо, че са сапьори.

Тези мини сигурно са български. Дето Киро и Корнелия ги дават на Украйна. А украинците ни ги връщат

Мината не е украинска! Не се поддавайте на манипулации! Слава Україні! Героям слава!

Един в задника, а вторият? Щото си Педя Човек - Лакат Хвалба, на рамото няма как да е. :D