Военният министър: Това, което изпращаме, е в топ 3 на Украйна като искано от нас въоръжение

Българската армия не е ощетена с оръжията, които даваме на Украйна, заяви Димитър Стоянов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което даваме на усрайна им е много те какво ни дадоха война , високи цени и лигави украинки .А оръжията са дадени след натиск от евробардака против хорската воля .ДА ИЗГНИЕТЕ В АДА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ИЗЧАДИЯ ВИДОВ ДЕН ЩЕ ДОЙДЕ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ОТ ТОЗИ ЕВРЕЙСКИ ГЕНОЦИД.НЕ ШЕНГЕН НЕ ЕВРО ТОВА Е СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Когато паднахме под турско робство , Киев прие нашите книжовници и пазителите На българщината. Добре е тия неща да не се забравят! Не може да си затваряме очите когато 40 милиона искат свобода!

Знаем си ги отколе! Няма нужда да ни обясняват каква е Русия! Точка по въпроса! Всекиму заслуженото! И Путину тоже !

Само че тогава не е имало Украйна а Киевска Русия Все едно да говориш за цар Самуил че е македонец

Измекяри и предатели бол в България ама не спират да се забърсват с лъжата, че това било и ''искането на българите''..

Каква фалшива система е демокрацията. По-фалшива от социализма. Президент главнокомандващ а т.нар. нар, събрание му взема оръжията да ги праща на друга държава военно мощните държави изнудват малки като нашата това им е политиката фалшива система е демокрацията

А такива “президенти” като Тръмп и Путин нямат място в Европа!

Какво рекохте, че недочувам, чадо? Три топа ли щели сте да им харижете?

Този министър да вземе пример от хърватския президент и да види какво значи да имаш достойнство. Между другото целия наш елит е такъв -продажници и подлоги.

Що не си ебеш майката в главата?

мълчи бе ТЪП

Повече оръжия, повече изпушени укросвине!

Жалки предатели и продажници. Кратко и ясно.

Този форум дава арена за изява на група анти български, анти европейски и анти натовски елементи, които използват безнаказано езика на омразата. Едно е изказване на мнение, съвсем различно е прокарването на агресивна пропаганда

Народът не е група. Българите бяха измамени с ЕС и НАТО. ЕС ни се изполю с Шенген в лицето ,за пореден път. От НАТО не сме получили нищо. Един самолет, един хеликоптер, един кораб, един танк, една пушка дори. Продават ни старо оръжие на космически цени, а ни накараха да подарим нашето собствено на разни режими, или направо да го нарежем. Отделно някакви боклуци с чужди униформи правят каквото си поискат на наша територия и полицията не смее да им гъкне. Нека направим референдум и да видим кой за какво е, пък после продайбългарите да си ходят в Брюксел и Фашингтон.

Нямате и 10%. Точка

Но не са българи, а усраински дезертьори! Време е да ги изринем на фронта!

Политиката е уличница,а политиците-сводници!!!! Ония отгоре ще останат отстрани,а ние-малките марионетки ще заскачаме насам-натам с пушки в ръце!!!!-от ,,Балканска сага".

Ало, гнусар, това което правите е прдажба на българския народ И с една празна гилза, вкарвате България във война с Русия Не е важно какво оръжие предоставяте на фашиста Зеленски, а че изобщо изпоящате! Къде е ония отровения с новичок? На Гебрев му потръгна търговията и болния мозък оздравя!

Продажна класа, напуснете България и повече не се връщайте!!!!

ЗАЩО , им ВЕРВАМЕ ? Те са обещали , но не нам ! Какво говорят и какво вършат , Маскаренко командва у нас чрез ингилизи и задокеанци , обещали на политиците им образование за децата им и постове за тях ! Ще бъдете проклети от идните поколения !

А какво изпратихте? Надявам се да не е повече от един патрон, с който да гръмнат баш хохала, може и два айде, че да е по-сигурно!

Надявам се че преди Русия да бъде унищожена ще унищожи и нас защото ние не заслужаваме милост заради тея проститутки политиците.

Езика на омразата се наказва със затвор. Предупреден си.

Я си еби майката,сопол

"Всичко е съгласувано с колегите от украинска страна, мисля че колегите от Украйна ще останат доволни, добави той и уточни, че оръжията, които изпращаме, са за сухопътни войски основно." МАМИЦАТА ВИ ДОЛНА ФАШИСТКА. На наркомани оръжие не се дава бе боклуци американски подлоги! Чиба бе продажници. Няма място за вас в България, фашисти подлоги. щщд

През Втората световна война продажните политици са давали оръжия на Нацистка Германия,сега дават на Нацистка Украйна. Ще има Втори народен съд. Ще върнем смъртното наказание за държавна измяна.

Ами стягайте се путинофилите, то вас касае.

И как разбра, че са нацисти? Руските медии ли ти го съобщиха? Или те не правят разлика между нацисти и националисти? И ако са нацисти, колко са изгнили те, колко са избили, изселили и изгонили руснаците?

Че то разлика няма, все са нацисти.

Ами нацистите се рисуват с разни "кръстчета и други простотии " и си вярват най вече че са най велики ! Но как да го разбереш с главата като имаш ограничение !!!!!!!!!!!! Бягай към знамената на дъгата и не ни разправяй глупости !!!!!!!!!!!!!

Питай бесарабските българи колко каиш са яли от украинците, и тогава коментирай.

Пука им на укрите нацисти за когото и да било камо ли за българите !!!!!!!!!!! Пред 2светова са трепали и след това също , а сега наново трепят мирни жители ! Ама ГЕЙЕВРОПА ги потдържа , е питам каква е ЕВРОПА ??????????????!!!!!!!!!!!!

Глупака си. Кажи какво точно оръжие е давала България на Германия.

Царят войници не е пратил от страх да не избяга духовата музика при руснаците.

Подготвяйте бараките Ц300 и да ги надпишете, "обратно в СССР с любов".

Боклуци на боклуците, дано изборите са е скоро и ако трябва избори след избори,до като си изхвърлим боклуците на България. ВЪНННН..

Имаме много излишно оръжие! От Плана за модернизация на въоръжените сили към 2015 г, се разбира примерно, че към края на 2014 г. танковете в Сухопътните войски са били 567, а към края на 2015 г. е било планирано танковете на въоръжение да са 160. Към 31 декември 2020 г, танковете вече са едва 90, се вижда от Плана за 2020 г. Артилерийските системи над 100 мм. от 666 бройки в края на 2014 г. намаляват до 190 през декември 2020. Това означава, че огромна част от това въоръжение вече не се използва и България със сигурност разполага с някакво количество излишни танкове и артилерийски системи. Старите натовски гаубици отново са на фронта EMBED SHARE Старите натовски гаубици отново са на фронта EMBED SHARE The code has been copied to your clipboard. width 640 px height 360 px Споделете във Facebook Споделете в Twitter The URL has been copied to your clipboard https://www.svobodnaevropa.bg/a/32110701.html No media source currently available 0:000:03:27 0:00 Димитър Стоянов изрично каза, че няма да бъдат дадени ПВО комплекси и радиолокационни станции. В Доклада за отбрана за 2021 г. пише за ПВО комплексите и радарите към тях, че са "в края на жизнения си цикъл и се нуждаят от заводски ремонт". Цитираните системи се експлоатират "в условия на остър недостиг на резервни части и консумативи, поради недостатъчно финансиране и зависимостта на доставките от Руската федерация", пише в доклада. В последния План за модернизация на армията е заложено към 2026 г. армията да има 90 танка. Според генерала от резерва Съби Събев, който цитира публични източници, българската армия има в резерв около 200 танка, сред които достатъчно такива с неизтекъл ресурс. Можем ли да кажем, че нямаме? ген. Съби Събев Според данните на Събев, България може да притежава до 600 БТР-а (колесна бойна машина за пехотата), верижни бойни машини МТЛБ – 800 в резерв, 250 танка Т-72 в резерв, както и модернизирани танкове Т-55 - 400 броя в резерв. България разполага и с 200 броя от така необходимите на Украйна установки БМ-21 Град, а общият брой за САУ "Гвоздика" е 500. Събев припомни, че Чехия закупи системи за залпов огън "Град" от България и ги предостави на Украйна. “Можем ли да кажем, че нямаме?”, каза Събев пред Свободна Европа. Той припомни, че България се намира в съюзна система за противоракетна и противовъздушна отбрана, а поне на хартия, има над 100 пускови установки. "Ние можем да предоставим от тези средства определен брой, защото се намираме в съюзна система. Никой няма да ни остави без защита. Докато сме в НАТО можем да бъдем сигурни”, каза още Събев.

И като имаме излишно оръжие, трябва да го дадем на тези укронацисти ли? Тази нощ пак са обстрелвали центъра на Донецк, с БМ 21 Град.

Ревлйо , Оръжие излишно няма то винаги може да потрябва !!!!!!!!!! Бягай в бакалията да си правиш сметките !!!!!!!!!!!!!! Аман от разбирачи !!!!!!!!!!!!

Вие сте престъпници. Да давате оръжие на тази укронацистка диктатура за да продължава да избива мирни граждани е престъпление против човечеството.

12-толкова сте поне платените русороби. Останалите сте безплатни руски.... КхххИ.

"...не сме ощетили българската армия..." ... ами да, трудно може да се ощети нещо дето го няма... та начи решиха все пак да им дадат и другия танк.... халал да им е на усраинците и с него пак ше загубят

Sm3hurk0

Аз от тук черпя инфо от вчера е - Сводка Минобороны России 04.12.2022 https://function.mil.ru/news_page/country/more.htm?id=12447531@egNews Като на стрелбище ги целят клечките :))))

Кадетоо вземат решения

ОТДАВНА ! И НЕКА ХУБАВО ДА СЕ ПРИЦЕЛЯТ В КОНЯ !

МОЖЕШЕ ПОНЕ ГРАД-УШКИ И 155 ММ ГАУБИЦИ ДА ПРАТИТЕ .... И ПОНЕ 10 БРОЙКИ С-200 , ОТ КОИТО ИМАТЕ "НА КИЛОГРАМ" !

като видат колко са ръждясали и ше ни се смеят... та затва...

Поне да не бяхте ръкопляскали, когато го гласувахте!!! хи хи хи Първата, Втората и Студената война все от страната на Булката. Сега с това решение тръпки ме побиват....

Тази двукрака марионетка с удоволствие ни тласка към чужда война ,а заспалото население не разбира какво му готвят ,но ще му се наложи да го усети. Колониалните военни бази за "защита" вече станаха 7 и тримореца мнго упорито подготвя нашата територия за бойно поле като в украйна

Не се кефим на диктатора Путин.. Кефим се че някой набива кофата на изживяващите се за световенжандарм САЩ има нужда от нов право световен ред Югославия, Ирак, Либия Сирия, Афганистан(там бяха и СССР) и т.н.

щом се кефите на диктатор като Путин. Вижда се че в България имало страшно много фашистчета които се кланят пред портрет на Путин. Вие хора…сте бавнпразвиващи и заради подобни измекяри, България никога няма да се развие

Sm3hurk0

Ти па си много убав.. :))))) Сигурно не си държал оръжие в ръка ! .., а само от ония джендърските с батерии :)))

Само, че диктатора и фашистите са в Киев, дебил такъв. Жалко само, че сред нормалните българи има и такива бавноразвиващи като тебе, които подкрепят укронацизма.

Но пък изродите в тоя сайт които подкрепят Русия са прекалено много и това въобще не говори добре за България.. Затова ли сме толкова зле икономически??? Понеже още се водим комунистическа държавиц??

Слава на Русия, нашата двойна освободителка.

Тогава е била под царско управление. Сега е под бивше комунистическо...

Къф е тоя кремълски мухлез от смимката? Гаси трагедията!

Ако беше кремълски боклук, нямаше да праща на Украйна оръжия

Пфуу, много вмирисани рушки партенки тука бе. Събирате ли помощи за руските бамжи,т. нар, чмобики които гинат от студ и глад в окопите на Укропия? Супер некадърен и идиотски е този руски мир - майките се гордеят че синовете им са загинали за тоя дето клати гората и също "ветерани" без крайници са доволни че Путин им осигурява безплатна инвалидна количка. Ако не беше тъпото втаржение на Путин , всичките тези хора щаха да си живеят нормално(доколкото е възможно в русия - всеки ден гледаме новини за училища тънещи в мухъл и студ и фекалии течащи по улиците - самите медии на "свръх" държавата го дават бе друзя, не може да обвините в западен фейк).

Започнаха сглобяването на самолета преди една семица (по медийни публикации) и ще бъдат готови средата на 2025г.?!?!?. т.е. след 30 месеца. Бах ма'а му и сглобката, като се има предвид, че корпуса е стария Ф-16, май стажанти сглобяват по две бурми на ден.

Друзя злите езици говорят че се подготвя жест на добра воля в запорожието и по левобережието на днепър. Едно време така говореха и за Херсон. Ура друзя!

Тавариши, укро-киборгите пробиха пикливите бетонени пирамидки на чвк вагина при бахмут. Само малоумен руснак може да повярва че тези пирамидки могат да ги спасят. Едно време хитлер е правил къдо по могъщи укрепления в западна европа и пак не са го спасили.

Sm3hurk0

точно обратното ! :))))

Господ да ви убие !

А ти защо защитаваш убиец като Путин?

Кого е убил Путин?

Ако тоя министър даде оръжия на украинци, да подава ОСТАВКА !!! Араби и нгри нападат България ПОСТОЯННО през 1 седмица я тоя ОЛИГОФРЕНІ минситър искал да подарява оръжия на ВРАГОВЕТЕ на Русия, на някакви сепаратисти - евреи.. А тия от Украйна са еврейски ШПИОНИ( като оня Зеленски ) и отцепници, сепаратисти.... Зелеснки да бяга към Израел... България може да дава ОРЪЖИЕ или да обучава САМО руски войници... Русия ОСВОБОДИ България от Мюсюлманско РОбство... Това, което прави Путин, трябваше да го направи РУсия още през 1991 г, когато предателите- ЕЛцин и ГОрбачов разделиха Русия.

Армията че не е ощетена..... Поредната лъжа.....

Дето нито летят( след втория случай с паднал самолет), нито са съвместими с НАТО, нито можем да ги подържаме? Разменете ги за няколко стари учебни F16 да тренират поне летците А миг, жмиг и т н. да заминават за Украйна

АМА КАК ЩЕ ИЗПРАЩАТЕ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ РУСИЯ БЕ ПЕДЕРАСТИ ПРОДАЖНИ, АЛЧНИ И КРАДЛИВИ!!! ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ГО ДОКАРАХТЕ НАРОДА МАМА ВИ ПРЕДАТЕЛИ МРЪСНИ!!

И съвсем не е на първо място какво даваме, а кой ви би по главата за да ни включите във войната, без да сте си помислили за последствията за населението на България?

да ти кажа право това овчо население си заслужава съдбата. Излезе ли някой от нас да протестира?

Интресно ми е как изпращаме оръжие от нашите си войскови запаси, ама с това не пострадвала отбранителната ни способност? Хайде това да са боеприпаси - произвеждаме си ги, ама стволове не правим. И все пак какво им пращаме? Това оръжие е платено от данъците на моите родители и от моите данъци, та все пак имаме право да знаем. Щото на Балканите да останеш без оръжие не си е работа.

Как може да давате оръжия на страна,която избива над 10г невинни граждани!? Още повече тези оръжия се дават да се стреля срещу братска Русия !? Това е края на търпението на истинските българи,следва гняв и сметката идва,боклуци долни! Кой го сложи този смешник на този пост-гнида безмозъчна...

В очите

България се управлява от гадни национални предатели изпълняващи чужди заповеди и за да се харесат на някои някъде. Абсолютни нещастници, начело с великият президент Радев и отрочетата му Кирчо, кокорчо, пък и останалите мацепродавци - ББ, Х.И и още един файтон хора. Разкарайте я тая държава. По същият начин ще си наложат и еврото, хората какво искат няма НИКАКВО значение. Междувременно, продължавайте да НЕ гласувате... Така фалшът е дори по-лесен

Дали ще гласуваме или не, ще назначават ПРЕРОДЕНИ ДУШМАНИ на българският народ. За периода 1989 - 2021 години ни "редуцираха" с 3 милиона души. Цитат: Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се разкрива, ще изчезнат, ние – не. Помнете – никога! Събудената мощ на духа на българина е голяма. Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които сега я напускат един ден горчиво ще съжаляват.

Възраждане беше съмнително..остави ги да нямат съмнение в избора си, все пак са умни, красиви и татуирани друсалки

"В България нещата ще се променят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат. Като прогонени от подивели ветрове, ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: Гласувайте, кой как желае, но гласувайте! Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме лична отговорност, за да извърши България своята нелека мисия!"

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу съюза американски ти българите поведи! Че сълзи кървави пролива във робство милий наш народ; високо той ръце простира да го избави вишний бог! На помощ сърби, черногорци със радост ще се затекат, а и от север храбри руси тозчас ще да се появят. Да стане лева наш балкански, от него вятър да повей, та звезди американски под тъмен облак затъмней! Да си развием знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат натовски племена!

Браво

Господ българинът ... е тук!

Може ли министърът да каже кои точно са му колегите в Украйна? Щото има голяма вероятност оръжието да попадне в ръцете на укронацистите.

Пратете и хора! 80% гласуваха така на 2 ри октомври, време е да се мобилизира поне част от тях

Господин министър Стоянов - вие сте идиот.

Срам ме е от белите ти коси да ти кажа, че си долен ляв педал!

Мен пък изобщо не ме е срам. Дано по-скоро има народен съд, че да се кандидатирам за наказателния взвод. Но ако зависи от мен, и съд няма да получат тези продажници.

Еба@му мамата като слушам българския народ еднакво го боли за руснаците и за бедните украйнци старата максима кръв вода не става може би има близо м/ду нас!!!

Извън това колко е недалновидно това решение на т.нар. парламент е и нелегитимно - при условие, че не могат да реализират мандат би трябвало да се саморазпуснат, а не да вземат решения, касаещи националната сигурност на страната.