Военният министър след ескалацията между Иран и Израел: Няма заплаха за България

Не се налага въоръжените сили да бъдат приведени в някаква повишена степен на готовност, заяви Атанас Запрянов

Обратно в новината

Коментари - Военният министър след ескалацията между Иран и Израел: Няма заплаха за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За дедо Наско(Запрянов) роден през 1950г и следователно на почтената възраст 74 години няма никакви проблеми да работи на тез неговите години. Баба Сталинка родена през 1953г и вече на 71 години пак няма никакви проблеми - намърдаха я за втори мандат като шефка на МВФ. За своя първи мандат баба Сталинка беше на 66 и с 2 години беше минала минималната възраст от 64 години за този нейния пост, ама няма никакви проблеми - специално заради Сталинка промениха устава на МВФ, и ето ти бабата цъфна за своя първи мандат. Сега спокойно ще си изкара и втория, че може и третия мандат да изкара. Като едното нищо ще изкара до 90-100 години там. С памперс, без памперс, с деменция, без деменция - за наши хора няма никакви проблеми. Я скивай дедо Бидон къв пичага е! А какво става долу в низините при правонямащите роби, които са 98% от населението в т.нар. Колективен Запад? Как какво - като минат 40-41, максимум 44-45 години и капиталиста-робовладелец им бие един хубав шут в гъза и иди се оплаквай на арменския поп. По капиталистическо-робовладелските либерал-глобалистично-корпоративни "стандарти" на 44-45 си вече грохнал и в предпенсионна възраст. Робовладелецът-капиталист хваща за ушите един млад роб на 20-25 години и го слага на твоето място. Не за друго, ами да му плаща 3-5 пъти по-малко, отколкото на теб. Евтинийка, нищо лично. Капитализмът икономичен - дело на всеки капиталист-робовладелец. Като мине 40 младият роб също бива наритан от своя робовладелец и същия цикъл се повтаря до безкрайност. На 40-45 години все още имаш минимален шанс да си намериш работа и да те вземат някъде. Най-кошмарното и ужасно обаче е, ако си на малко под 50, на 50 или олеле, майко, над 50 и останеш без работа. Тогава единственото, което можеш да направиш е направо да си купуваш едно по-евтиничко гробно място, да си метнеш въжето или под някой влак и готово. Щото просто абсолютно никъде няма да искат да те вземат на работа даже и като уличен метач или общ работник. Честито на всички роби!

За коя България? Вашата или нашата?

Тоя както се изказва и гледаш избягал в старческия дом

""Изстрелването на секретна „валсираща“ балистична ракета беше сигнал за НАТО: Русия тества ново супероръжие..След постъпването на това официално съобщение от Министерството на отбраната на Русия:„На 12 април 2024 г. от 4-ти държавен централен междувидов полигон Капустин Яр в Астраханска област боен екипаж на РВСН успешно изстреля междуконтинентална балистична ракета от мобилна ракетна система с наземно базиране. Това изстрелване беше извършено като част от държавните изпитания на перспективни ракетни системи, както и потвърждаване на стабилността на ракетите в експлоатация. Получените резултати потвърждават високата надеждност на руските ракети за осигуряване на стратегическата сигурност на Руската федерация.Пусковите задачи бяха изпълнени изцяло“.Имало е много подобни съобщения в миналото. Но светът никога не е виждал такъв пуск на ракета, „валсираща“ в небето. Приличаше на комета със змиевидна бяла опашка. Жителите на различни региони на Русия - Оренбург, Астрахан, Волгоград, Дагестан и други - наблюдаваха нейните спираловидни кръгове с изненада. И дори в много страни от Близкия изток. А в Украйна във връзка с това дори обявиха пълна въздушна тревога.След постъпването на това официално съобщение от Министерството на отбраната на Русия:„На 12 април 2024 г. от 4-ти държавен централен междувидов полигон Капустин Яр в Астраханска област боен екипаж на РВСН успешно изстреля междуконтинентална балистична ракета от мобилна ракетна система с наземно базиране.Това изстрелване беше извършено като част от държавните изпитания на перспективни ракетни системи, както и потвърждаване на стабилността на ракетите в експлоатация. Получените резултати потвърждават високата надеждност на руските ракети за осигуряване на стратегическата сигурност на Руската федерация.Пусковите задачи бяха изпълнени изцяло“.Имало е много подобни съобщения в миналото. Но светът никога не е виждал такъв пуск на ракета, „валсираща“ в небето. Приличаше на комета със змиевидна бяла опашка. ""

между евреите и персите , обърква картите на блядавете, защото шахедите ще секнат ...на лоената топка калпавите снаряди също свършват ...а нато набира се събуди ! . разчитат блядовете на гъбите ...ма те няма да решат нищо ...и другите имат гъби ...цуг-цванг !

Слава на Путин и неговите пророци в България Боци Шиши и Чебурашка !

иранската помощ за русия ще намалее,от сев корея боеприпасите свършиха.Лека полека съюзниците на путин в канала

нема се плашиш гурбетдобитък, с лопатите ше ви заринем... ББААХАХА

Цяла коалиция работеше по прихващане на иранските апарати още извън територията на Израел. Ако имаше такава организация и при нападенията над Украйна, щяха да са живи стотици хилядицивилни украинци.

Ама не е това целта. Целта е прокси война на ЕС срещу ЕС. Русия и покрайнината са просто физическите изпълнители.

Да подчертая че това го твърдеше и последният и после хвърляше бензин в огъня...... предполагам че сме на същото...

Тагарчо защо е на свобода? Как може такава държава!

Призракът на евроболшевизмааа.:) Много се успокоих, че Иран няма да ни напада. Пък и Русия май и тя се отказа да ни превзема, а и армията е на щрек. Аз не знаех че имаме армия, ама ок, значи всичко е наред. :)

не те брои теб, бе калцун. Те не влизаш в сметките. Ако искат да има заплаха, ще има, ако не искат , няма да има. От теб нищо не зависи. Какво се репчиш пред простолюдието, съобщаваш и 'слънцето изгря' ? Те си го знаят и без теб.

ПОМИСЛИХ, ЧЕ ЧЕТИРИМЕСЕЧНАТА БЛОКАДА ПРИКЛЮЧИ!? НО, НЕ!!! ОТНОВО "Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." СЛЕДОВАТЕЛНО?.........................ОТНОВО БОРБА ЗА КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВА!!!! ИЗЧЕЗНА МИ КОМЕНТАРА НЯКЪДЕ ПО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ, ДЕМОКРАТИЧНИ ПЪТЕКИ?? ...РЕШИХ ДА ГО ВЪЗСТАНОВЯ ЗАЩОТО ИМАШЕ ЖИВОТ САМО ТРИ МИНУТИ!:))) САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Не можеш да пишеш свободно за токсичната им пропаганда ….

пък. Каква повишена бойна готовност и кой

за хлебарките разбира се че няма заплахи. ХА. ХА. ХА тъп тагаренко магаренко

Искам да попитам началството и другаря Косков какви нови нареждания и опорни точки имаме за днес. Изпълних си норматива от 250 поста във различни форумни платформи. Но в инструкциите ви не разбрах трябва да ли да слагаме и иранското знаменце до руското? Както и дали трябва да оплюваме Йордания Благодаря ви предварително за отделеното време. С Уважение Дамян Дамянов

Важното че си вдигнахме заплатите на държавната бюрокрация и също така си назначихме родата на държавна работа за да спечелим изборите за да гушнем високата партийна субсидия. А иначе се дуем като пуйки, пъчим се гордо с насрани гащи и гледаме страшно все едно нещо зависи от нас , а не от посолството. Пак ще теглите заеми накрая на годината нали мухльовци?

Заплаха за България има само от нейните политици!!!

То и да има се тая

Искам да успокоя всички рашистки тролчета,че още утре България ще обяви подкрепата си за Россия

Отлично, юнак! Получаваш усмивка пред Посолството. Ела да ти я връчим!

Добре се ориентиран,но само да те поправя-не утре в буквалният смисъл а след една година,максимум след година и половина,ние" руските тролчета" няма да се уредим от вас американските да славим руснаците и да псуваме евроатлантическите ценности:))))

От арабите не ни е страх защото имаме дюнерджийница на всеки ъгъл... от евреите сигурно защото има по един агент на Мосад срещу всяка дюнерджийница, и поне 20 в парламента.

този комедиен гумен ботуш е същия като тагарев само че друг :)

той бил супер умен дедето , затова ли му плащат толкова .......

Този дядка в много следпенсионна възраст, инсталиран там да папка и лапка тлъста пенсия барабар с още по-тлъста заплата, го видяхме вчера - една 6-та секретарка от Държавния департамент на САЩ дойде на му набие чумберите и да му нашока репата. Дядо беше супер услужлив и раболепен и мяташе радостно опашка. Класически, христоматиен пример за българска страхлива безгръбначна пълзяща мижитурка.:-)))))))

Как няма заплаха Украйна и Русия воюват. Израел и Палестина воюват сега и Иран. Ей късогледи изкуфяли пенсионери. Войните са на прага ни, а ние имаме само хартиени самолети и някакво подобие на армия сигурно и тя само на хартия, както несъществуващите избиратели в изборните листи. Пълна трагедия е тази държава.

и ако има опасност какво ще направиш ве смешник

на дядо си кремъклийката и ще заеме позиция зад нужника... Бутафорна държава!

Руската Курва захарова Най най Накрая Разкри Про хизбула Политиката На крвмъл

2024-04-14 22:07:02 Еко (нерегистриран) Трябва да ударят и сринат Иран за назидание на Рузия. Съд сигурност атаката е била съгласувана с руснаците като тест на ракетна атака над Америка. ====== европа ще свали санкциите на иран, тук ще влиза иранске нефт , шахедите ще отидат във всу ...и ще стане пълна обръщалка ! .

Трябва да ударят и сринат Иран за назидание на Рузия. Съд сигурност атаката е била съгласувана с руснаците като тест на ракетна атака над Америка.

не бързай, ще! аятоласите ще плачат, рассияните сополи ще ръсят, руссолюбците ни ще проклинат целия запад и половината изток!

Израел Трябва Да отговори Арабските животни Няма да разберат Жеста Аз съм за За

Този изглежда да е истински боец и вдъхва доверие и сигурнист. Щом е казал, значи страшно няма. Големец е тоя... Корифей! Бласък има в очите му. Спете спокойно деца ;)

идиот! дупедавци и гъзоблизци сте вие, тъпанари безредни и слуги на ционистката мафия!

Докато не почнете да получавате призовки за мобилизация ще е така. Иначе ще почнете да бегате преди това. Губи се изненадата.

Някои висши служители на САЩ са загрижени, че Израел може да направи нещо бързо в отговор на атаките на Иран, без да обмисля потенциален ефект след това, според висша администрация служител и висш служител на отбраната. Тези опасения произтичат отчасти от възгледите на администрацията за подходът, който Израел възприе във войната си срещу Хамас. Президентът Джо Байдън лично изрази загриженост, че израелският Премиерът Бенямин Нетаняху се опитва да притегли още повече САЩ дълбоко в по-широк конфликт, според трима запознати с неговите коментари. Белият дом вярва, че израелците не търсят по-широка война или пряка война с Иран, но американски служители не могат да бъдат сигурни, старши каза служител на администрацията. Официални лица на САЩ изразиха разочарование от решението на Израел за удар по сградата на иранското консулство в Сирия. „Не мисля, че са имали стратегия“, високопоставен служител на администрацията сподели. "Израелците не винаги вземат най-добрите стратегически решения." Висши ръководители в Пентагона също изразиха лично разочарование от момента на удара в Дамаск, според висш служител на отбраната. защото имаше потенциала да бъде „катастрофално ескалиращ“. Атаката на Иран е успешна, защото показа на САЩ и Израел, че може по всяко време да овърлоудне ПВО то им. Базата от която са излетяли Ф35 използвани за атаката над посолството на Иран в Сирия е поразена с минимум 4 ракети.

чичо кога некой политплашипутарник пелихуйник че привика ония терористи от йеменското и иранското посолства да дадът обяснение на българският народ КАКВА Е СЪДБАТА НА ЗАДЪРЖАНИТЕ ОТ ЙЕМЕНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ БЪЛГАРСКИ ЗАЛОЖНИЦИ А?????Оти баретите не влезат в йеменското посолство с по един сап в ръка и върти,върти у кауша всите башибозуци терористи.....

За България определено има заплаха - само че от Русия.

Като отвориш хладилника Путин е вътре?

КОЛКО ТЪП ТРЕБВА ДА СИ, за да кежуш, че третата световна война не е заплаха за бЪЛГАРИЯ!

Браво на Америка че предотврати поредната безмислена война между Израел и Иран!

Кои са руските лейнари да искат достъп до средиземно море бе да ви еба майката руска шибана

Вече 7 месеца ни занимават с една плюнка държава. Ай сиктир. В Африка течат поне няколко войни в момента и избитите са хиляди на ден, но ни вопъл ни стон.

Кво ти пука за Африка?

пука за Израел и Иран. Нит съм евреин, нито перс.

Га на границати с Турцията има контингент от военни 1000 души подсигурени от вертолет и разузнавателни дрони с термовизьорни камери тогава може и да ви поверваме......ОЩЕ НЕ СМЕ ЧУЛИ И ВИДЕЛИ З АРЕСТУВАНИ СИРИ1СКИ,ИРАНСКИ,ЙЕМЕНСКИ(ХИЗБУЛИ И ХАМАСИ) И ИЗРАЕЛСКИ АГЕНТИ......??????

2024-04-14 21:12:59 Верно ли бе (нерегистриран) Аз пък се бях затичал към бомбоубежището... Знаеш ли откъде ще се засипят дрпнове... ------------ могат да дойдат само от блядовете !

за българия от векове е само една ...москалската империйка ! . вижда се на примера на украйна, какво значи да имаш взимане -даване с блядавете за малко по-дълъг историчеки период - те взимат територията си за "свая" ! . вижда се ккаво значе в психологически и културно-историческе план каква опастност представлява т.н. "блядски свят" - това е фактически "претопяване" самоидентичността на даден народ, който е попаднал в капана на "блядският свят" ! . вижда ме го и върху част българите - за радсот - все по-малка част , които са слепи за истината ! . гонете москалите от българия ! те носят физическа опастност за съществуването на българия като самоидентичност ! . нито един друг народ няма да тръгне да те обсебва културно-исторически - освен откачените имперски москали! а те не си дават сметка - колко фалшива им е сглобката от 16-и век и как реално няма никакъв "руски" народ, а +руска" нация - събирателен образ - "понятие" на всички поробени народи !

Може. Всичката техника е пратена в усрайна. За България повишената бойна готовност ще бъде раздаване на прашки и торбички камъчета от сега нататък.

Аз пък се бях затичал към бомбоубежището... Знаеш ли откъде ще се засипят дрпнове...

Израел която е около 5 пъти по малка по площ от България каква Армия и снаряжение има само, технологии,учени,нобелови лауреати, стандарт на живот България за 20 години в НАТО и ЕС се превърна в кенефа на Европа без армия,с най висока смъртност ,с най нисък стандарт на живот и не произвежда нищо

За пари става въпрос, да знаеш...

А, бе гледайте си работата. Кой я пита, кой я има за нещо нашата Б-я. Не ни тормозете с глупости. Работата е че и там са същите, Израел, САЩ, ЕС, Великобритания с/у Иран. Както същите са и с/у Русия в Укройна. Светът лудва и там започва война, вместо успокояване всичко се диктува от САЩ. в арабския свят ще има голяма война и тя не е далеко, защото Израел и САЩ постоянно ровят там.

Каква заплаха за България,че тук няма армия,ни самолети: палячовци:::)))))),само чертежи

Е от 'нашето' правителство. Но за съжаление народа е безкрайно прост и си заслужава състоянието.

… а ащо тогава не изпращаме оръжие и амуниции на Израел след като е нападнат.. То и от военните действоя в Украйна няма заплаха за България, само че се пънеме да воюваме с Русия ????

Трябваше ли да се притесняваме, че не разбрах? А израел като пуска ракети кво трябва да правим? И Байдата като пръдне, нашия министър се насира, с извинение. Жалки парцалени кукли на посолството сте. Без достойнство, без националност и без родина.