17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желая му пълно възстановяване и да продължи да лети!

Служих в Безмер точно по това време, когато ги докараха новите СУ-25 от СССР - 12 броя. Все едно за първи път си видял Мерседес, защото там имаше на въоръжение само Миг-17. И досега този самолет почти няма конкурент в своя клас. Но тогава имаше много строга дисциплина. А някой техник е загубил отверка, докато не се намери - никакви полети. Причината за аварията може да е и много проста - например попаднала е птичка в въздухозаборника.

Мерцедеса, ако му сложиш крила, ще лети по - добре от тия рушняшки летящи ковчези !

Шофьорът на самолета дали е проверен за алкохол и наркотици???

Рубашките на двамата наши висши офицери са личен подарък от Шойгу.

Дано се възстанови напълно пилотът! Какво чудно има, че 40 или даже 50 годишни бараки падат от небето. Ми то вече е било за скрап, поне от 20 години. Горките пилоти - в летящи ковчези.

пилотирал самолета, може да е първокласен пилот, обаче 750 часа нальот един обикновен летец от натовски ВВС ги прави за 5 години. При нас - за 15.

Едно време какви нальоти имашее. Само стопанските бяха няколкостотин за година.

Две хубави новини - пилотът е жив и самолетът няма да замине за усрайна!

Полковник със 750 часа нальот????????????? даже и при 20 год служба я да ги разделим на тези 750 часа..... да де, каквато държавата, такъв и батмана....

Защо ги ремонтирате чак в Беларус при велможата на Путин? Ами ако е развъртял с отвертката нещо под кутията? Защо не ги давате на наште в Горубляне - те могат всичко! На реални километри, от първи собственик, ходил с тях само на пазар, всичко сменено, сядаш и караш.....

Няма комисиона бе

За да си ас трябва да си с над 3500 часа полети !

За да станеш Ас ти трябват 35 часа в денонощието по форумите.

Споко, скоро идват американските самолети Хахха шегичка, идват ама друг път

Без травматични увреждания, но със Спартан до Спфия? Хммм, инфаркт? Инсулт? При всички прегледи, които правят на летците, каква ли е възможната причина?

Абе Путин е виновен!!

Американците не искат да имаме собствена авиация.. От тук натам започвайте с разсъжденията и разследванията. Втори опитен пилот катастрофира.

Американците те искат теб Лема на околвръстното, така че попътно всеки който мине покрай теб да ти бие по един шамар и да продължава напред да си гледа кефа.

Явно става дума за саботаж.

Причината е че Зеления потник беше дълги години шеф на авиацията и пречеше на съюзниците ни в полза на Масква

Петров и Боширов са били тук, то е ясно, какво приземявате.

Нима има и друг самолет ?

След поредица безсмислени въпроса от журналистите никой не пита на каква височина е бил самолета при катапулта и има ли поражения на земята.Колко малко самолета имаме и може и тях да ги губим.Мисля,че пилотът е виновен.

Важното в момента е,че пилотът е добре,а старите самолети са за бракуване. За пенсиониране е и адмирал Евтимов,чеп за зеле не става този безмълвник.

Щото са за музея!

Митко СМС-са да каже колко самолета дадоха на укронацистите. Не, че руснаците не ги преземиха за няколко дено, но да си каже.

Измислици, премислици на тъпа руска пача.

Полковникът се е нагледал на видеота от специалната военна операция и той решил да се направи на кораво копеле,ама с толкова нальот за толкова години видяхме резултата.

Вместо да харчат милиарди за осем самолета, по ефективно, и рентабилно, да бяха закупили няколко С400! Кой би посмял да наруши такова охраняемо въздушно пространство?

Така е.. ПВО е ок да се бута напред. Но трябват самолети за да има пилоти. А и руски ракети трудно ще ни оставят да вземем, а американските да различни. И аз си мислех, че руските са най-добри, ама попрочетох малко.. Като с колите, всяка си има плюсове и минуси.

Още един военен АС със 750 часа нальот за 25 години. И той бил много опитен. Абе бастуни недъгави управленски, скрийте се и не дрънкайте глупости. Състоянието на армията е критично заради собствената ви некадърност и лкомия.

Имам само 1 въпрос към адмирал Евтимов. Той е началник на професионалистите в армията? ! Защо мълча? Министърът му е началник, но той би трябвало да има мнение, а да не изглежда /извинете ме/ КАТО БЕЗМЪЛВНО 3-то борче!

Тоя караше като луд! Мина два пъти над нас. Единият с много остри завои, вторият беше ужасно ниско. Ужасен тътен беше. Тука непрестанно летят от Графа, ама такова чудо не съм виждал! Помислих, че гони някого. Добре, че не се забоде в населено място. Абе, от зелените чорапи по-тъпи парчета няма. Факт!

"в момента всички самолети са приземени и няма да се лети, докато не се уточни причината за възникналия инцидент..." Това има смисъл при сравнително нови самолети, за да се открие евентуално някакъв конструктивен недостатък. Но при машини на половин век, пролетели десетки хиляди часове във въздуха и доказали се като железни, такава мярка си е чиста показност. Демонстрация, че нещо се прави.

Като чета какви глупости се пишат и получават одобрение - ИЗТРЪПВАМ. За протокола, в авиацията съм от 1979 г. Във военната - до 2010 г. От 2010 г съм в гражданската авиация. По темата: Нищо не казвам, защото знам, че не знам. Когато Исак Нютон бил депутат във френския парламент, обсъждани тема на здравината (физиката) на мостове. Той през цялото време мълчал. В един момент се раздвижил, всички млъкнали, чакайки компетентното ме мнение. А той казал: "Може ли да затворим прозореца, защото става течение!"

в английския

това, защо Д.Стоянов е такъв отвратителен, гнусен и продажен руски бастун.

...изтеглете от пътна мрежа Москвич 403 !

403 е легенда! Баща ми имаше 407 купен от ЦУМ. Зеленото чудовище, направен от немски каски.

Най опитния ни пилот е със 750 часа нальот... Това трябва да го лети за 3 години.

Махайте ги тия стари бракми . По добре съвремено ПВО и Хаймърси да купим !

Украйна е свслила СУ25... Да не би да е нашия?

Ами те преди 2 дни за ден бяха свали цели 4 броя , това са дърти бракми , кое не е ясно ? Защо не караш Москвич 408 ??

Нямя значение кой го е унищожил , вече няма да го има във въздуха тая стара бракма!!!

Тея стари тенекета да ги бяхте дали на Украйна , вместо да се мъчат пилотите ни с тях ! Изживяли са си живота и тава е , кое не е ясно ?

те затова ги чупят безопасно, за да не ги дават на украйна.

А , така боклуци!!! Чупете си самолетите , сега от 13 изтребителя един вече е унищожен имаме само 12 изтребителя за военно въздушна отбрана!!! Има един факт!!! И БЕЗ това от началото на лайняната демокрация нямаме отбрана , благодарение на другаря Тодор Живков и Комунистите имаме тия няколко изтребителя , иначе и това нямахме да имаме!!! Айде , чао , другари!! Отивам да гледам канал 1 РОССИЯ, как се провалят укро---нацистите , в Украйна!!! Поздрави на комуниста Радев дето сега ближе гъза на американците , и той да се разбие с някой самолет , и да станат 11 изтребителя , руснаците да му пуснат една ракета " Сармат" , Сполай ви и успех !!!

си изтрещял +!

Това не са самолети , това са дърти съветски кошници ! Все едно да караш москвич и де се чудиш защо се чупи .

Има самолети, има проблеми. Ако ги бяхме дали на Украйна и си плашахме на грамотните нации да ни вардят небето това нямаше да се случи.

Европеецо, не те ли сърби отзад.

Блестящ интелект на военен. Самолетите и до сега си бяха приземени...

За Бога ! Ако и ся не ви е ясна причината значи във ВВС са пълни КАПУТИ ! Причината е че пилота е ДЪРТ ! Е тва е причината. И предният дето падна в морето беше ДЪРТ и за пенсиониране. Тва ви е се едно на ФОРМУЛА 1 да качите 50 годишни дядки вместо 18- 20 годишни крастави ярта дет кръвта им кипи. Тия дъртаци на 50 са веки с ПАРКИНСОН. Отдавна трябваше да сте му дали една капа с пари. Е го де - Радев зе една капа с пари и отиде да ибе жената на Свиленски. Тоя трябваше да ибе жената на Сидеров вместо да са праи на пилот Спрете са да пескате дъртаци. Дъртите стават само да сидятт в кафенето и кат минават булките да викат - е те тая съм я ибал

Ти си се родил с мозъчен паркинсон. Като те е правил баща ти те е разсипал в ливадата та село, а като те е събирал е взел и малко говежди материал, та така си се и пръкнал - паркинсонов говежди измекяр. Сигурно и на теб ти ври ама не кръвта, а бълвоча вместо мозък. Бъди здрав и се култивирай, поне като морков.:)

Доста сте прост. Вероятно е генетично.

Да питам само, че не ми се четеше новината, тия защо са се облекли в черно? Да няма пак поредната трагедия в най-страшната армия на света?

един от най-опитните в българските Военновъздушни сили. Има над 750 часа нальот", добави военният министър. Ама за тая година или по принцип? Че ако е второто даже не трябва да се споменава

Че той направо с тоя нальор до бърнаут се е докарал бе! Човека бял ден не видял от толкова летене.

За Миг-@ в морето да ви светна. Пак сме новатори в НАТОто. Обработвали сме способи за атака на подводница с изтребители...от въздуха.

Тази военна маневра ми се струва, че е измислена от негово величество Мунчо Льотчика !

Чий го е дирил бивш командир на авиобазата в кабината на самолета? Какво общо има с боеготовността на ВВС? Да не би да дава дежурства? Или само да вземе едни парички за нальот.

Причината е, че са свалени/саботирани от американци. За да се "наложи" да си купим още 8 дърти бангии "F15-вlоск". На петдесет години. Само с нов софтуер и екранчета. :-D

и само тоз нов софтуер и екранчета прави голямата разлика. Същото е с Джавелина и РПГ-то

...мобилизираме те, барабар с пиянките от ХОРЕМАГ-а, да заздравиш положението!

горд натовец... Много генерал , много Швейк насреща!

Добре, че не ги дадохме на Украйна тия бракми, че щяхаме да се чудим как да се оправдаваме сега за подривна дейност в полза на Русия.

Старши, ми да идваме с каруците?..! Нали ша купуваме нови от Америка, бе?

Много джуезо бате.

И ценни сплави.

За 1 година загубихме 2 от малкото изтребители, които имаме. Саботаж!

голяма загуба. Язък за пилота на МИГ-а.

Плати го ти, бе!

Много странно защо паднал самолета....чак и комисия направили!!!

... И никой не ме пита.