Военните министри на България и РСМ: Готови сме да засилим сътрудничеството в отбраната

На финала сме по договарянето за образованието на военни лекари във Военноморското училище във Варна и ВМА в София, заяви Славянка Петровска

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Македонска чета - войвода , байрактар и предател.

Каквото и да сучат и шикалкавят, НИКАКЪВ ЕС !!!

Г-н министър,оставете тези от РСМ,вие не можете да оправите огромните проблеми между двете държави, а се концентрирайте в проблемите на българските военнослужещи. На всички увеличиха заплатите, а само на военните не са.Една чистачка получава вече колкото тях,не ви ли е срам?

Кого го интересува тази тема с един маргинален народ от още по-мяргинална държавица.

Понеже темата за историята ни стана отново гореща тема около напъните на Скопие да влезе през задния вход на ЕС, разчитайки на тайно лобиране и натиск върху България, аз бих искал да припомня нещо много важно! През новата ни история (а и изобщо) аз поне не си спомням никога Бългапия да е нападала за до пороби друг народ. България никога не е провеждала геноцид, етническо насилие и прочистване в други, съседни ни страни. НО… Срещу България и българи не с години, а десетки години са провеждали такива и Русия (Москва), и Турция (Анкара), и Гърция (Атина), и Югославия (Белград), с днешна Северна Македония (Скопие). И те са свързани с гонения, преследвания, зверства и убийства на много българи само защото са … българи и не са се отказвали от националната си принадлежност! Всъщност от нашите съседи се оказва, че май единствено Румъния не са провеждали отявлена антибългарска омраза като устойчива политика! И тъй като аз поне виждам в гнусната пропаганда на Скопие срещу нас и гузна съвест, и своего пода продължение на всичко това, висля, че е крайно време да си кажем цялата истина! И особено историците! Истинските ни историци!

Всички " румънски" воеводи и боляри да българи. Носят български имена и са писали на български език. Създателят на влашката държава е български болярин. Отиди и го кажи това на някой румънец. Не само, че ще го отрече, но и ще ти каже, че втората българска държава е румънска. А надписите от с. Мурфатлар не са български. " Мартеницата е румънска от 2000 г." и други подобни. Това всичко идва от държава създадена през втората половина на 19 век.

Ако в затоплянето на отношенията с "нашата" комшийка Македония е предвидена дисциплината свободна борба,Славянка ще гътне нашият министър.Готови сме,да засилим сътрудничеството си с България в областта на отбраната.Тук нормалния човек се усмихва,преди да продължи да мисли.На вниманието на днешните управляващи: Смъртоносния Ковид, почти се "изнесе" от държавата ни,но заиграването на българското правителство с Македония и Украйна,държави целенасочени,да не кажа нахални на всяка цена да станат членове на ЕС,може да се отрази пагубно на премиерът К.Петков и неговото правителство.

Краят на илюзиите за “братята” ни! No comment! Д. Горелов: Къде бяха българите, когато воювахме при Шипка и Плевен? А, да, посрещаха ни с горещи сърца 20.05.2022 „България някак се намества в съзнанието ни. Все пак сме воювали там, помним Шипка и Плевен – места на руската бойна слава. Но къде бяха българите там, историята мълчи. А, да, посрещали са ни с горещи сърца. Е, помним цигарите „Булгартабак“, „Шипка“, „БТ“, „Родопи“, „Стюардеса“, „Ту 134“ в синя кутия. Знаем за Слънчев бряг. За магазин „Варна“ също. Монетите им се наричат стотинки. Ерофеев бе казал: „Изпитвам болка за дахомейския, киргизкия, българския и корейския народ, защото не ги познавам и ме мързи да науча повече за тях“. На българите им направихме държава, а те в две световни войни бяха с немците. Руската дума „братушки“ сякаш е отровена с нещо. За каменния Альоша в Пловдив пеят песен, но свободните българи обичат да го заливат с боя. „Южен поток“ се спъна в България, стана „Турски поток“. Ние, братушките, се усетихме, но късно. Втора Украйна. С комплексите на обща вяра, обща писменост, сходство на имената и напиращата на този фон второкачественост. С габровския виц за скъперничество, как Петко завързал муцуната на кучето си, за да не лае даром. Абе, досущ Украйна“. Не са ласкави думите за България, но е крайно време да свикваме, че времената на патетични и лигави лозунги отдавна са отминали. А и не е никак естетична гледката как Брежнев и Тодор Живков се целуват уста в уста. А как ви звучи Леонид Илич Брежнев 4-ри пъти Герой на Съветския съюз и 2 пъти Герой на България? Батман, Леонид Илич, наш дорогой… Ето какво още пише Денис Горелов, известен руски кинокритик в една от книгите си в главата за българското кино, конкретно за „Черните ангели“. „Произведен в България, 1970, прожектиран в СССР – 1972 г. Реж. Въло Радев. В ролите Доротея Тончева, Виолета Гиндева, Стефан Данаилов, Марин Младенов. Три млади двойки се разхождат в планината Витоша, до водопад, рецитират стихове, целувайки се романтично в зелените храсти. Играят на жмичка с черна лента на очите. В останалите дни на седмицата чистят пистолети със заглушители и формират диверсионна група към щаба на въстаническата армия. 1942 година. Най-добрите, вечно младите синове и дъщери на българския народ се измъчват от мисълта – да се включат или да не се включат в германския поход на Изток“. По-нататък „черните ангели“ са описани като бездарни имитатори на руските есери и някои организации в съседни страни. Всъщност, според Горелов по това време Българската комунистическа партия е преминала към уличен терор против генералитета на страната. Нарича ги сектанти, млади идеалисти, убиващи жестоко от името на народа, с който нямат нищо общо…"

Точно руснаците изпитват историко- културен комплекс от България, но не ми се пише толкова дълго.

Ще ви подарим половината F16 ама когато ги получим !

=====Абе "ура", ма много си надъхан бе да не си дрогиран, ма тя "великата" путлериска армия почти три месеца все побеждава в Украйна първо за 5 дни после за месец а сега вече никой не знае, а на теб ако не ти харесва ЕВРОПЕЙСКА и НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ бегом в блядската кочина путлериска гнидо!

Голяма чест е да си сътрудничим във военно отношение с наследниците на Александър Македонски.

Петровска беше тази, която първа възмутено оповести "дискредитиращата" информация, че кметът на Скопие Данела Арсовска има български паспорт и адресна регистрация в Петрич. Така ли не се намери един достоен журналист да я пита защо смята, че българин не може да бъде кмет на Скопие?

Същото е с канадското гражданство на Кирил П., на кой и какво му пречи? Голяма злоба се изля и се излива.

Неуместен пример. Петков наруши конституцията. И нищо в България не се крепи на антиканадска пропаганда. В РСМ всичко се крепи на антибългарска такава.

Хаааххаахахах! О, не. Това да не Станка Чонина, любимата на Боримечката?

Да, да като съберем трите боеспособни танка общо и можем да пръднем тихичко.

Не ви вярваме, еничари !

до тая дама...

Тази и тя ли е комедиен актьор?!? Или гинеколог?!?!? Със сигурност не е бивш военен пилот, и в казарма не е ходила.. едва ли и има квито и да било военни познания.. а е министърка на отбраната.. това е смехотворно.. поредната американска под*лога, некомпетентна, сложена за парлама.. Американците май и на нас ни готвят Украйна 2..

Колко българи са си оставили костите за Македония, за да ни мразят и обиждат сега? Какво сътрудничество? Пендаровски е подлец!

И македонците ли ще ни пазят ?

Под "сътрудничество" разбирайте безплатни подаръци и жестове в полза на безродната измет в Повардарието! НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С МОИТЕ ПАРИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ БЮДЖЕТ ДА СЕ ПОМАГА НА СЕВЕРОМАКЕДОНСКИТЕ УРОДИ!!!

Еха, каква гуца е тая! Нашичкият да заляга, че като хвръкнат копчетат на сакото еа не му извадят оченце…хахахаах

Не искам да имам нищо общо с крадци на език, култура и история!!!

Военните немате проблеми, все сте един дол дренки михлюзи като нашите. Историчарите са ви проблема.

Ние подаряваме, а братята северно-македонци /западно българи предават за скрап! ОВо е далавера!!!

Две страни без армии , но с министри на отбраната си сътрудничат в областта на отбраната.

Начи можете да миете танкове, да мъкнете снаряди, да обслужвате сексуално САЩ/НАТО и дотам. А забравих: Можете да се свържете със соросорките и да серете в ефира та да побеждавате в метавърса. Реални бойни действия? Можете да се окопаете и да се молите. Малоумието на хората няма граници, също както през ковид кризата фактите са игнорирани, знанията са трудни за асимилиране, изводите са предварително създадени от банда лъжци-разбойници и се разпространяват срещу хонорар в медиите. Та в тая логика никой няма да ви каже, че реално Украинската армия е най-подготвената за реални бойни действия от армийте на цяла Европа. Няма никой да ви каже, че милиарди долари и евро са инвестирани повече от осем години в създаване на отбранителни линии от окопи и милиони тонове бетон е излят в укрития. Милиони. Никой не се наема да каже точното количество, защото е държавна тайна. Каква отбрана ще прави Европа? С какви кокошки и пилци? Това, което гледате в Украйна нито е цялата Руска армия, нито е пълното и въоражение, нито е война. На вас ви спира тока, чукват ви се с едни ракети базите на САЩисаните и тва е. По-добре се запасирайте с жито, създайте взаимни пекарни щото като влезнат Руснаците ще са гладни и единственият начин да бъдат омилостивени е да им се даде каквото очакват. А и се подмийте естествено. Щото ще има сцепени трътки и вутки. После ще си благодарите на продажните еничари с народен съд. А тия дето си мислят, че ще се скрият са забравили факта, че Руската мафия е навсякъде. Буквално. И срещу едни суми върши всякаква работа. Да ви е честито и НАТО и ЕС и Никво бъдеще за България. А тия РСМ леко ще ги върнат в територията на България, точно както украинците.

Как намирате толкова време за да пишете толкова много глупости?

Истината и реалността са глупости? Това ли е инструктажа от соросорките? Като не може да се намери реален аргумент и няма как да се дискредитира мнение, просто да се атакува директно автора на мнението с олигофренска емоционална реакция. Мда. Времето, което отнема написването на коментара е минимално. Истината не е трудно да се предаде с думи. Виж лъжата изисква огромни ментални ресурси. Факт.

Соросоидите и русофилите сте един дол дренки - родоотстъпници. И Рубльоф, кога ще дойдат великите руснаците, че не разбрах от коментара ти?

казахте ли им че чаката едни самолети от фащ без въоръжение с май 3 закупени ракети :-0

Като гледам каква яка министърка имат РСМ, нашия мухльо може и да яде шамари

Каква отбрана бе олигофрени, та ние нямаме нито оръжие, нито армия.

Те и рашистките окупатори нямат, ама тръгнали да нападат съседна суверенна държава! 1/3 от техниката им вече е унищожена! Путлер скоро ще свърши като Чаушеску и Кадафи!