Анкара уволни над 2400 военни, закри десетки медии

Турските власти съобщиха, че след неуспешния опит за преврат са били уволнени над 2400 военни, предаде телевизия Си Ен ЕН тюрк, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Анкара уволни над 2400 военни, закри десетки медии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

триумф на демокрациес....

УВО-2016!!!!

"...изрази надежда". Милиони българи (не броим грантаджийските майцепродавци за българи, разбира се) изразяваме надежда, че яйцеглавият политик и бабуина ще търкат наровете, ама на - докато са на каишка към улица "Козяк", това няма как да стане в една опоскана колония.

Българската армия е наемна. Защо да не наемем освободените военни от турската армия?На държавата ще се спестят много средства за обучение.А и няма по-активни играчи от тези които играят срещу отбора,който ги е изгонил!

ако преди две години , някой бе предрекъл , че ердоган ще очисти турция от ам.подлоги , едва ли щяхме да му повярваме , но ето че се случва !в България няма толкова смели и непродажни човеци , но пък има извънземни без съвест, чест и достойнство , чийто идол не е Апостола ,а бай ганьо ...ех ,дано поне този път да не съм прав ,дано !!!

Ще бъдат закрити около 130 медии,но винаги може и повече.Ердоган е обладан от принципа на Мечо Пух.Като цяло,който журналист/медия,някога някъде си е позволил критика спрямо Султана,остава в най-добрия случай,без работа.Иначе,при сега действащото извънредно положение,арестът може да продължи 3 месеца.Ако го удължат....

БУКМЕЙКЪРИТЕ ОТ УИЛЯМ ХИЛ В ЛОНДОН СА ПОЧНАЛИ ДА ПРИЕМАТ ЗАЛАГАНИЯ ЗА ТОВА КОЙ ЩЕ ГРЪМНАТ ПРЪВ - ЕРДОГАН БЕЙ ИЛИ МУТРА АГА БАНЯНЛИЯТА :)))

150 генерали - ако всички те бяха наистина замесени, то този преврат щеше да бъде най-успешния преврат на земята. Сигурно ги уволнява поради некадърност.

Еър до ганя реже клона на който седи, обезкръвяването на турската армия ще му костува ислямската глава.

браво на Ердоган, сега вкара в ред Турция а догодина и България

Ненчев ага, викай ги, има незаети бройки в "разградения двор" - българската армия!Но, от друга страна, за какво ни е армия, тя само бюджета натоварва, нали си имаме НАТО!

Уволнили стотина генерали и адмирали, машалах, ние имаме в излишък, а нямаме армия, да вземат нашите, тъкмо са лоялни на Русия, с която фесовете сега се целуват.

А партия ГРОБ и всички останали лизачи на НАТО (САЩ) колко БГ офицери, сержанти и войници уволниха "доброзорно" за последните 12 години, само за да освободят територията за другата "охранителна фирма" на световния ред !!! Страхуваха ли се от преврат в БГ или просто си хараесаха територията на бойни действия в следващата гореща Световна война? КОЙ?КОЙ?КОЙ? за КОЛКО?

Как КОЙ!!! Планът Ран-ЪТ на Луканов за унищожаване на българския народ и неговият главен изпълнител, И. Костов.

Ако се разминат само с уволнениое...Пак ще е добре! На фона на това, че режат главите на обикновенните войници..Едното уволнение, може би си е чиста 6ца от тотото!!

По една руска медия казват, че превратът не успял, понеже от Кремъл са предупредили Ердоган, защото Путин се разбира с него, докато турските военни са кадри на НАТО. Ей, какво нещо са геостратегическите интереси на империите, ей?!

Ситуацията в Либия беше аналогична, но тогава Кери се подмокри от смях, когато линчуваха Кадафи. За Ердоган ще има ли "дойдох, видях и той умря"? или само ще се тревожат? М?

Търсят му цаката, ама разликата е НАТО!Та, цаката ще е: как да го отстранят, без да изглеждат нагло лицемерни!

Искат в Европа, а? Току-що съобщиха по новините на "Европа", че хиляди задържани войници били измъчвани и....изнасилвани!!!! Анадола да си стои в Анадола. Край на дебата!

А пък мен въобще не ме вълнува кво става в Германия, какво ще правят в Англия след брекзита, какво става в Турция и т.н. Имам си толкова много грижи по съществуването си в България - коя сметка първо да си платя, кой заем да си покрия, че хич не ме е...бе какво става някъде си? Ама хич даже, ако ще и да се взривяват в книжарниците си, не ми пука. На тях да не би да им пука ние как гинем по пътищата, как мизерстваме и т.н... Лелеее какво ще стане с Англия след вота? Абе малоумна работа сме ние българското племе... и простичко...

Това в Бг си зависи от нас. Както ние си го направим, така ще е.

И какво предлагаш, да излезем с голи задници от неправилната страна на х.я ли.Модела в БГ не голи виждаш-малко армиййка от толупи и много полиция, жандармерия и спец звена гарнирани със корумпиран съд и мутри.Чета най-различни теории.Една от които е-дестабилизация на силна Европа.От единия край Великобритания дърпа чергата, от другия дестабилизация на положението в Турция с цел нахлуване на ислямисти и атентатори.И не знаем-прави ли са Ердоган и Бинали , или са маша в ръцете на ............

днъж мишката забелязала, че стопанинът на фермата е сложил капан за мишки. Тя разказала за това на кокошката, овцата и кравата, но те всичките и отговаряли: - Капанът за мишки е твой проблем, а не наш! Малко по-късно в капана се хванала змия и ухапала жената на фермера. Опитвайки се да я излекуват, сварили на жената супа от кокошката. После заклали овцата, за да нахранят всички, пристигнали да навестят болната. И накрая заклали кравата, за да нахранят гостите, дошли на погребението. И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си, мислейки за нещата, които са чужд проблем, докато не станат твой!

Пък нии без преврат уволнихме 120 000 Куде са те къде сме нии Нямаме стигане

Този Джон Кърби, разтревожен за Крим, разтревожен за Турция, как успява да заспи този човек??

Той не спи,той се тревожи.