Германски съд: Мюсюлманки могат да се къпят в басейн с момчета

Германски съд отхвърли молбата на мюсюлманска ученичка да пропуска уроците по плуване в училище, защото се чувствала неудобно от близкото присъствие на толкова много момчета, които били само по бански.

Обратно в новината

Коментари - Германски съд: Мюсюлманки могат да се къпят в басейн с момчета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100% съгласен!

Толкова нагли станаха, че на тъпите политици от ЕС трябва вече да им светнат червените лампички. Но ако ги ползват като електорат (както у нас циганите) - спукана и е работата на Европата.

Момичето иска всички да се съобразяват с нейната религия и така лека полека, днес едно утре друго, шериата ще надделее над закона

Време е Европа да се отърси от псевдосоциалното си и демократично мислене по адрес на етноси и религии които нямат никакво желание да се социализират

Свободата на религиозните възгледи е до там, до където не се нарушават гражданските закони. Защото в някои религии има многоженство, педофилия, ритуални самоубийства и други подобни. И тях ли да толерираме?

След като са отишли в Германия, ще се съобразяват с нейните закони. В крайна сметка, никой не ги е канил там!!! Да си бяха седели в Мароко, а то сега да се съобразявали с тях!

болни комплексари и комплексарки със измислени забрани и неразбраната си религия искат дивотията им да бъде толерирана за сметка на всички които не са диваци ! съд се занимава с пингвински проблеми по християнските земи, защото лицемерие + глупост = меркелска демокрация !

Нито един мюсюлманин не емигрира в друга /богата/мюсюлманска държава,а все се натискат в ЕС ,Канада,САЩ ,защо точно така правят при това ревът,"че им се нарушават правата",лицимерничат защото е по хубаво при християните...

прав се БГ. И аз се питам тези достолепни мюсюлмани защо не имигрират в Саудитска арабия, Кувейт, Иран ....... явно цялата тази истерия относно "нарушени" права на мюсюлманите се плаща от страни от залива за да се налага ислям в традиционно христиански държави

Богата и презадоволена европа си няма на идея какъв селски таралеж си е пуснала в гащите!!! Споко след 50г всички ще сме мюсляни.......това е... нали вече няма расисти!!!