Рекорден спад в легалното производство на водка в Русия

Производството на водка е намаляло през 2014 г. с 22%, което е рекорден спад в новата руска история, показват данните на „Росстат”.

Обратно в новината

Коментари - Рекорден спад в легалното производство на водка в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

val55

Даа, така винаги се получава, като обиждате на пияници, че то и тука си ги имаме, но спрямо населението на се знае къде сме, но не сме първенци в ЕС....

ВАрим си я ракийката в казАно, гарантирано без ГМО ;-) Наздраве за почитателите!

"Не се плашете от тея дет си пийват от тея дет не близват"

мръсните американци и европейци! Сигурно и самогон са започнали да произвеждат в някое затънтено руско кътче?! За да изтънят здравата връзка на признателния руски народ (и неговото опиянение)към техния цар Владимир Безпутин!...

космическата нация откри казана за варене на домашняк

Сега вече ще има война!!!

Священная!

Не съм стигал до Русия , но съм ходил в Украйна и ако ме питате мен кои е измислил водката ? бих се заклел че са те . Особено показателно е случващото се на последък , едва ли трезвен човек би постъпвал по начина по които се подстъпва в момента

Да се избършеш...

"падащият курс на рублата" такова животно нема. Рублата си се стабилизира на едно ниво вече от 1 месец. Явно не разбрахте, че русия пусна напълно свободен курс на рублата преди 2 месеца и естествено имаше доста голяма атака от страна на спекулантите. Минало време.

ГолЕма новина. Като няма водка - пийте газ. Цената и пада ежеминутно.

Шило

Мдааааа, новина за спамене.

Едно време Столичная беше ученическото питие - 1.50 лв за 500мл. Имаше и Московская, но не беше толкова популярна. После стана баровска напитка и цените и отидоха в космоса :)

харно думаш мойто момче

Абе, на фона заплати от по 10 - 15 хиляди рубли, 200 не е ли малко скъпо?

Ами скъпичко си е - за един месец това са 6000 рубли, което е около 40% от 15 000 заплата. Като прибавиш и сельодката и не остава за хайвер ;)

Защо пък смяташ по бутилка дневно? Ако ти пиеш по половинка ракия, десет-дванайсет лева, и от твоята заплата процентът ще е сериозен. Няма да остане много за салата, да не говорим за шкембе чорбата на следващия ден сутринта.

най-добрият индикатор за икономическото състояние на руснака... рублата я подкрепиха с резерва ама водката.... водката... володката....

Употребявайте Столичная, Русская, Кремлевка, Посольская ... и няма да сгрешите. Ултра качество на приемливи цени ... Умът ви винаги ще бъде бистър, а вие физически здрави и бодри. Не се отказвайте и от хубава домашна ракийка, но умът лесно се замъглява, а здравето и бодростта ... малко под въпрос ????

Големи глупости и "скрита реклама" на боклуци.

няма ли санкции за продуктово позициониране?

Това вече е гадно. Посяга се на най-свидното за масовия руснак.

В грешка си!! Те си правят. Това е за износ.

200 рубли за бутилка водка. Кое от двете е вярно. Водката е деликатес или рублата е обезценена?

само това им остана на руснаците.

Чудесно!! А за каубоите има ли??!

Плохо за Кремъл.Изтрезвее ли руския народ и ще ги помете като цунами барака...

Пак не си наясно! Бараките са другаде!! Тука поне остават зиданите руски селски печки!! В Хамерика бараките ги "Местят" от щат в щат, стига да си чукал повече пирони!!

Това с изтрезняването е задача с повишена трудност. Те винаги ще намерят с какво да се напият.

На север ги наливат с антифриз за да не им замръзне кръвта..ха..ха

В ДЮТИ ФРИЙ НА АМБАСАДОР БРИДЖ С КАНАДАТА 1 ЛИТЪР СТОЛИЧНАЯ - 18 ДОЛАРА - 13 ЕВРО :)))) НАД 400% ПО-СКЪПО ОТКОЛКОТО В РУСИЯ

Какво ти пука, нали си проспериращ финансов опортюнист ;) Пък и от бензина пестиш доста напоследък...

ТАКА Е СЪС ВСИЧКИ СТОКИ В АМЕРИКА .... :))) И СЕТНЕ ВИ РАЗПРАВЯТ - КАК БИЛ ВИСОК СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ПРИ НАС :)))

Откак са измислили водката, това е истината за храбростта на руския солдат!

абе не е много сигурно дали те са я измислили поляците имат друго мнение по въпроса

има си хас шляхтата да нее на всяка манджа мерудия...те затвоа все са били разделени между германия русия и авструнгария)))) щот все много знаят и сега натам отиват работите

Па ниъ мрееме по фронтовете без да сме ударили поне една водка или ..ракия!?.. по-добре ли е ,абдал?....

ало кретена .. прочети малко откъде идва водката и после сричай ... не са нито руснаците, нито украинците който създават или измислят водката ... водката за Царска Русия е като Опиума за Империята на Дракона ...

big_uncle@dir.bg

Цъц...поинтересувай се за какво Д. И. Менделеев е получил държавна награда. Подсказвам - не е за менделеевата таблица, а за практическото приложение на химичната теория на (някои от) водните разтвори...

Най-вече храбростта се дължи на штрафные воинские подразделения и СМЕРШ...

Голям мит са приказките за руските богатири. Виждал съм на руска земя, как 2х200гр. водка изпити в рамките на около 5-6мин., правят от един здрав руснак, развалина. А по жилавите, които са в съзнание около първия час след запоя, след това отиват на ТОТАЛНА ЩЕТА. Злоупотребата с алкохол в Русия е зверска, но за сметка на това - ежедневна!

Количеството водка произведено в Русия намалява, но качеството се повишава. Това е основен филосовски закон за развитие и преминаване на количеството в качество. При хамериканците е обратно. С прилагане на ГМО в производството на хамерикански алкохол, качеството на хамериканските рязко се влошава. Същото ще се случи и ако ЕС допусне ГМО производства в Европа. Жалко за шотландското уиски ... Затова самите хамериканци предпочитат висококачествена руска водка.

оценявам факта че си се почувствал длъжен да напишеш нещо в защита на родината ти ама си написал безсмислица :))) дай тройной и не се бой качество хорошо

Самите американси предпочитат бира. Твърд алкохол в Америка пият само чужденците и някои емигранти първо поколение ;)

Прав си. Те предпочитат да се надрусат здраво, предполагайки, че по не им личи. Няма Американец, който да не е опитвал наркотици, а тревата я смятат за детски порок и изобщо не и обръщат внимание.

в кръчмата на подгумер тъй хортуват знам аз))))

а статистика за продажбите на корелиращия продукт - тройной?????

е ся вече си е.... .м....

Е сега вече жужето Пу(да не се бърка с другото джудже-жужето Ме,дето им е премиер!) хептен го закъса!От гледна точка на инфлацията и на пух-прах екъномиката мужиците масово минават на САМОГОН(опять!)Егати и държавата на ЖУЖЕТАТА,дето мужиците им яко трескат САМОГОН и ТРАЙНОЙ!!!Хахаха!А пък жужето Пу-не употребляеть!Пачему???Патаму-что има рак на панкреаса в финален стадий бря!!!Ха ха ха!!!

Водката крепи мужика!

ПУТИН ЛЕГАЛНО ПРОИЗВЕЖДА НОВО ПОКОЛЕНИЕ ИЗТРЕБИТЕЛИ, А МУЖИКА НЕЛЕГАЛНО ВОДКА. ТО И ДВАТА ПРОДУКТА СА ИЗТРЕБИТЕЛИ.

Има спад в търсенето, откакто педро потрошенко мина на бърбън.

Манете я водката. По-важно е производството на "тройной" с колко се е увеличило.

ПРИЗВОДСТВЕНАТА ЦЕНА НА БУТИЛКА ВОДКА Е 1 ЕВРО - В РУСИЯ Я ПРОДАВАТ ЗА 3 ЕВРО - В АМЕРИКА ЗА 12 ЕВРО - В ДАНИЯ ЗА 20 ЕВРО ..... ... НАРОЧНО СЪМ ДАЛ ЦЕНИТЕ В ЕВРО ЗА ПРИРАВНЯВАНЕ ... ТОВА Е ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА ЗАЩО ЖИВЕЯ В ДЕТРОЙТА ... САМО НА ИДИОТИ МОЖЕШ ДА ПРОДАВАШ С НАДЦЕНКА 500% :)))

Колко към колко от горните числа дава надценка 500%? Не схванах?

Major Payne

А бе подпийнало си е момчето и не мисли ясно. Както обикновено ;)

Излиза, че си идиот защото купуваш стока с 500% надценка??!! Абе, знаех си, че ти има нещо. Не може потомък на партизани, д предпочете загниващия капитализъм пред просперитета на братска Русия!

Че иди в Русия и ще ти е само 200% надценката...

При 500%надценка водката излиза 5 евро

ПРОСТО ДАВАМ PРИМЕР КАК СЕ НАДУВАТ ЦЕНИТЕ - НА ТОВА МУ ВИКАТ ВИСОК СТАНДАРД НА ЖИВОТ :)))) СТОЛИЧНАЯ СИ Е 21 DOLARA ZA 750 ML :))))

След като търсиш висок стандарт на живот, отиди в Москва - един от най - скъпите градове в света. А винкела, предпочел един фалирал град, населен с афроамерикански клошари. Абе пич, я кажи, асимилираш ли понякога, написаното от теб?

nobody

живееш ти в Детройт - чушки! Не ти ли омръзна да лъжеш ? Хем се издъни един път, че просто не си там!

Брадчет, ако имаш деца или внуци, нека да ти направят ревизия на сметките, за да ти излезе вярно последното изречение.

Путя ще тръгне из суперите да намалява цените, размахвайки заплашително къси ръчички.

В Бг и депутатите пушат цигари контрабанда!

Лавров сам ли си я купува или за него има държавен резерв

В Русия принципът на управление е "Водка и национализъм", така че Путин да се взима в ръце, за да не му ритнат столчето:)

А у нас - ракия и нихилизъм.

На кой каквото му е сладко и по джоба. Има от всичко по много в магазините, не е като едно време.

Соросидните тролове няма да прескочат тази новина.

Затова ли в Австрия половинка е с цена от 6 евро?