Водачът на делегацията от ЕП: Бедността в България е шокираща, обвързвам я с корупцията

Евродепутатите питали главния прокурор за снимката от спалнята на Бойко Борисов, но не получили отговор

Обратно в новината

Коментари - Водачът на делегацията от ЕП: Бедността в България е шокираща, обвързвам я с корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лицемерие без край.

Елена Й. бедна ли е?

Щяхме за имаме заводи на Фолцваген,на Мерцеден,коли да произвеждаме,така се хвалеше един идиот,а сега какво се оказа,че няма нищо вярно от казаното,и защо да го преизбираме отново а???Един лъжец,винаги ще си остане такъв,от мен да го знаете.

Ало, стрино! Каква бедност - тази до теб взе 700 бона от виден мафиот. Отделно гаджето й - бивш Премиер, й даде милиони чрез БНТ за безумните й репортажи. Това е прекрасен пример за корупция и шуробаджанащина!

Мдаа, добре че не е идвала преди 10-15 години - че тогава съвсем щеше да е без думи.

Осъден престъпник ми говори за корупция....

каква бедност какви 5 лева, що не се огледа там от където идва, тръгнала тук акъл да ръси

еми дайте малко милиарди насам, развържете кесията :)))

България изглежда точно така - бедна и мръсна. И си е шок за за една холандка (и не само).

"Евродепутатите питали главния прокурор за снимката от спалнята на Бойко Борисов, но не получили отговор" Ще получите отговор от друг главен прокурор. От този не очаквайте. По-вероятно е Мата Хари да реши да говори пред медиите.

Чак сега ли ви светна, че сме толкова бедни и корумпирани!!!!!

Пич, със селски хитринки не става.

Доходите са ниски, а цените на повечето неща по-ниски у нас. Но има и много изключения...

Бойко им беше удобен и не искаха да го махат. Изведнъж всички ще се сетят, че 12 години са ни давали пари, които са отивали в едни шкафчета.

Бедни сме защото народа е необразован и прост, е не защото има корупция. Корупцията е гръбнака на пазарната икономика!

България изглежда мръсна и занемарена с хубави пълни заведения и големи нови коли пред тях.

Нещо не ми работи клавиятурата както трябва,и се получават грешки по някой път,моля да ме извините!!!Скоро ще бъде сменена и всичко ще е наред,най вано е,да продължава иновинацията

Друг сега ще прави албански коли! Ама този път и ще плащаме!

А тая до теб разказа ли ти за червените куфарчета и плана за ограбване на народа ?

Защо не види къщите на Йончева, защо не пита за разследванията за Йончева и КТБ?????? Ужас, страшно лицемерие камунистен!

Не сме народ, а мърша! Всеки гледа собствената си къща/кола, а никой не се оглежда в каква кочина живеем. За нормална държава ни трябват граждани, обичащи страната си, а не скапани егоисти.

Някой знае ли колко години трябва да се бачка,за да си купиш Порше Паранема,или Порше Кайен?

Който няма пари за хляб проси,а не раздава пачки,за да получи хляб.Като преборят корупцията положението на просещите няма да се промени,защото просяците нямат и пари за лични карти,че да кандидатстват за помощи,а и да имат ще им искат да платят всички глоби свързани с липсата на лична карат - по 50 лв всеки път,за да му издадат.Някои може да ги водят длъжници и по 100 наказателни постановления - 5 бона и като ги плати тях и таксата ще може да си извади лична карта.Ще ги плати га цъфнат налъмите на Костов.

Тъпо парче, ти въобще прочете ли статията?!?

Наистина не ти работи нещо...

Колко ли прости са тия дето са се вързали на акъла на крадливата лъжкиня дето ги е довлекла тука

Да каже например г-жата, или като гледам, по-скоо другарката, защо холандските фермери получават по европейски програми високи субсидии в оранжерийното производство на дървени домати, а осезаеми субсидии за вкусния български домат от полето няма.

Бедността в България е шокираща. За съжаление е истина но много хора вече са приели нищетата и мизерията която цари навсякъде за даденост

Шефът на болницата с над 1 милион заплата.

Грозното Ленче отново на барикадата!Идат избори...

Закъснели изводи. Трябваше да бъдат казани когато т.лупа диктаторстваше и шепа верни на него е забогатявала. Тогава можеше да му се потърси сметка, но с геша като главен прокурор бе недосегаем. А сега е недосегаем, защото е само шеф на партия, а не премиер.

На мен ми стигат 5-6 години, ако искам да е в кеш.

Е, как ще сме бедни, като има хора с по 19 имота и с по 12 тоалетни...

Няма ние обикновенните хора какво да губим като ни спрят евро парите,то и затова Бастуна се оттегли от властт,и ако искате ми вярвайте,Герб вече няма да са никога първа политическа сила,защото няма да има келепир от .Е.С за Бойко и компания.

Ами изискайте най-накрая от ЕП и ЕК да направят единно ниво на бедност и единн минимална заплата за целия ЕС, то е много трудно да се сетите. Открили топлата вода 15 години по-късно, изненадани били. Лицемерна работа.

Гледайки популизма, това е комунде. Бедността се дължи на ниското образование, мързела, липсата на дисциплина и развитост на мозъка. Това вОди до ниска птоизводителност и БВП.

Само духовно

Аз не съм беден бе боклуци, спрете да пишете така все едно сме Африка, беден съм за яхта и апартамент на морето, за друго ми стигат! Ама бачкам яко, бачка цялото ми семейство! Търтейте са бедни и пенсионерите факт! Ама стига с това, колко сме зле, а после кой пълни море, молове, кръчми....кажете де? Обаждаш де за СПА почивка ми няма места...кажете, беден ли е този народ, който дава 1 лв за хляб, 13 за цигари...майната Ви!!!!!

Да не си футболист от Лудогорец?

как я гледа влюбено тази, започвам да се замислям...

Само част от причините! Не пропускай удобно политическата и икономическа обстановка

Как бедни, бе, Йончева сигурно е по-богата от нея и сакън, да не сте си и помисляли, че има нещо общо с корупцията.

Които чакат Боци да се върне на бял кон,свърши се неговата,няма връщане. Сега Боци е на бяло магареа,все още,благодарение на каскета. Като падне каскетът,пада и Бибитко Пт бялото магаре

Ако тази госпожа е посетила Факултето , да бедни и мръсни сме , защото сме неграмотни и не искаме да работим , а нямаме вода и ток, защото не искаме да ги плащаме. А Елена Йончева не е ли със свален имунитет и отговорна за едни пари . Те с Радев са си лика прилика , нямат нищо против да се облажат , но рекат ли да им търсят сметка - никогда!

"Водачът на делегацията от ЕП: Бедността в България е шокираща, обвързвам я с корупцията" Защо не превеждахте парите направо на пенсионерите, а ги давахте на Баце?

водка с взлом,а?!

шокираща бедност, шокираща пакистанска инфраструктура, без коментар за здравеопазване!!! Но вие роби се потупайте в гърдите и си кажете колко сте велики!

крадец,на водка с взлом...

Гледай си емигрантски живот.

Пълен цирк!!! Либерастите дето са машите на глобалистите, които пък изсмукват държави като нашата , дошли да разказват колко е лошо това?!?!? НИМА??? А на бас , че нищо няма да се промени…….. освен че Те ще отчетат някаква работа за да си взимат тлъсстите заплатки.