Водачът на делегацията от ЕП: Бедността в България е шокираща, обвързвам я с корупцията

Евродепутатите питали главния прокурор за снимката от спалнята на Бойко Борисов, но не получили отговор

Обратно в новината

Коментари - Водачът на делегацията от ЕП: Бедността в България е шокираща, обвързвам я с корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубав, слънчев, почивен ден, гербаджии без интереси и въображение намират единствено развлечение да дрънкат глупости във форума, жалка работа

Факт е,че в България се краде упорито , системно и изобретателно с различни методики и всякакви мащаби.Една от основните причини е поощрението от страна на обвинителите голяма част от които са юридически неграмотни и доста сребролюбиви.Калпавата полиция с мърлявата си работа има помага да правят каквото си искат с преписките, спец органите по сигурност твърдят,че е срам за тяхното реноме да се занимават с престъпления и търсят диверсанти и шпиони, ония по организираните престъпления са го ударили на сърфиране и издирване на реклами от сутеньори, масажистки и други боклуци......другите по разни концесии не взимат подкупи, а са се уредили с дялово участие чрез подставени лица.....изобщо голям срам.Достатъчно е да се погледне какво става със Софийска вода и да се разбере,че бая високопоставен елит плаче за дървениците в кауша.Бардак неописуем г-да корнети! Голям бардак!

Този малоумница се шокирала? Няма по -голяма обида за България .Къде е ходила тази шизофреничка- в ромска махала ли ????? А ИЗРО.ДКАТА ЙОНЧЕВА ,ДА СЕ ИЗГОНИ ВЕДНАГА ОТ БЪЛГАРИЯ ....

Бедността в България може да бъде забелязана само в ромските махали, стига да не попаднеш на накой клан, който има само мерцедеси ес-класа ?! Иначе бабичките в Странджата, старците-пенсионери по селата и градовете, обикновените хорица с недотам високи заплати си живеят охолно и единствените им прблеми са кога да си сменят водата на басейните !

Разбира се, как иначе ще хвърлят хилядарки на алоизмамниците?

_stankow

Да, точно корупцията виновна. А чудовищните норми на печалба и норми на експлоатация от нейните западни корпорации ? А плащането на смешни 10% печалба ? А плащането на престъпни 2% комисионни такси ? А заграбването на предприятия по "пазарни цени" ? А неравноправния търговски обмен, при който изнасяме стоки за 29 милиарда, толкова ни плащат. Но после се оказва, че те струват 50, че и повече милиарда ? А търговията с посредници, западни такива, с "отворените", уж, европейски пазари ? А задължителното плащане на ваксини ? А задължителното купуване на стоки по задължителни цени от западни корпорации ? Точно корупцията ни виновна, да, разбрала лелката и нейното щастливо нахилено Габриелче, дете на природата, пенкелерче и верно слугинче !

всичко това, което си го изброил пак е свързано с корупция, бе, мозък?!Нали български управници са се продали , за да бъде прокарано това?! Всъщност наясно ли си какво е корупцията?

Тази дето те доведе в Б.Г. е осъдена за корупция,тя да те отвори как стават нещата.

Йончева ги доведе, те се шокираха от бедността, но те няма да повишат доходите ни! А, ако Ленчето ги беше завела в къщата за гости на бабата на сина и, щяха ли евродепутатите да се шокираха?!

Ало европейските идиоти, 10 години хранихте тази корупция и не се правете, че не сте знаели... ясно ни е, че вас ви интересува само държавата да слуша и да изпълнява, а какво става с корупцията и народа не ви дреме, а сега сте тук защото трябва да бъдат избрани следващите олигофрени политици, които да слушкат...

Поредното предателство на Йончева - стъкмена делегация с нагласени въпроси! ЕП да си измисли първо правила за съставяне и разхождане на делегации! И строга отчетност кой им плаща разходката! То нямаше и да се замисля, ако в сценария не бяха сложили реплика, че не било "политическо" посещението. Пък тая да ходи да се шокира в лагера за бежанци в Кале!

Всичко констатирано е вярно, но вероятно твърде малко. Главният прокурор не може да каже нищо не само за случая, за който са го питали, но и за всички останали случаи свързани с Борисов (и не само). Защото той стои над тези неща, пък и въобще не се интересува от “заметеното под килима”. Това естествено ще донесе огромни негативи за България в международен план, но Европа не може да помогне осезаемо – българите трябва сами да се оправят с вътрешните си проблеми.

Госпожо водач на делегацията от ЕП!!! Попитайте члена на вашата делегация, Елена Йончева, как спечели имотите си преди да стане евру депутат и ще разберете защо има бедни в България.

Не е ли по -добре да се попитат свръх едрите за рамките на България бизнесмени, как забогатяха като :Братя Бобокови,Ковачки, Арабаджиеви,Миньо Стайков,Домусчиев, Цеко Минев,Цоло Вутов,братя Диневи,онзи от Дубай,като предполягам ,че и Борисов може да заеме достойно място сред тях ,всички те влизат в една категория наречена "олигарси" и ред от този калибър

Няма нужда и за тези да пита- и на двата въпроса отговорът е един и същ.

В последните 20-25 години,кражбата в България,не се смята за позор, а проява на креативност , по български за тарикатлък ,келепир.Крадците се радват на благосъстояние, възхита от лумпените в България,а те са критично висок брой. Върху много крадци,но само на големите ,а не кокошкарите има протекция ,от всички партии,които правят неистови опити да ги привлекат за свои спонсори.

Тези какво се правят на ущипани булки. Та нали от Запада се докараха проблемите на България още от зората на прехода, та чак до днес.

От левите партии и левите медии, на запад. Руските шпиони в България са в тесни връзки с тях. Целта им е, да дестабилизират България, в полза на Русия.

Броя на автомобилите по улицата, пълните заведения, покупките на апартаменти е наистина много показателен за мизерията в България. А това че седят заедно с обвиняем за пране на пари е повече от показателен.

Говорят за корупция а не казват нито едно име само съмнения.

Ти сляп ли си? Не виждаш резултата от чекмеджета с пачки и кюлчета? Вие от гроп, наистина за дебили ли взимате хората?

Няма какво да се доказва. Нескопосана намещалка, на леваците от руските ДС, в България.

Някои тук коментират проститутките от витрините на Нидерландия, а тези са политическите им посестрими.

Не бъркайте така наречения Социализъм с Комунизма в България никога не сме стигали до комунизъм и за финал да ви пикам на демокрацията

Баш си беше долнопробен комунизъм. Живял ли си тогава?

Да имало е и доста добри неща тогава, имало е и ужасно лоши. Това, че е било чисто, подредено, че е имало предприятия по малките населени места, че не е имало ровещи по кофите, че малцинствата са си знаели мястото е било хубаво. Само, че за автомобил се е чакало 10 години. Избита е и интилигенцията и елита на нацията по брутален начин. Свобода на словото е липсвала изцяло. Свобода на придвижване също. Репресии е имало доста. Стоки не е имало. Та монетата има две страни. Жалко, че вместо да вземем най-доброто от онзи строй и сегашния, ние взехме най-лошото от сегашния и миналия строй и си направихме нещо ново, което е още по-лошо. Смешни са ми разни хора дето издагат на пиедестал този или онзи строй. Нито един не Струва. Особено в Бг

Като гледам оная лисица Елена Йончева до нидерланката и ми е ясно какви изводи ще се правят. Тази е по медийните партенки,а някои си спомняме как мачкаше чаршафите на Сергей.

Питайте черепа за пачките на мутрата, той си ги разпознава по номерата, или потърсете и попитайте мата Хари да каже. Една идея за каскета, еврата са фалшифи, щото мутрата е смятал да се жени за мис бикини с барселонската къща та са му трябвали за сватба

Психиатричното отделение не са намира във форма на dir.bg. Официалното съобщение за къщата в Барселона е едно от нещата които платените коментатори не са чули и до ден днешен. За ДНК теста на детето по времето на бракоразводния процес също е неизвестно за такива като вас. И между другото защо вашия любимец Рашков не можа да намери тия пачки:))))

Шок! Ужаст! До преди 6 месеца българите бяха богати и живееха охолно под мъдрото царуване на Цар Тиква, а сега дойдоха Радев и другите и хората обедняха и живеят в нищета - чак европейците се възмутиха. До 2 месеца да си връщаме Бойко/ГЕРБ, че иначе не знам!!!

Деее бааа тъпите мърли дееее бааа… Е те тия убавици шъ ви оправат…

Трябва средна класа да има не всеки да се хвали че е повече от другия и да е все на въпреки ама обясняваи на ганьо и ще прави точно обратното

Бедни от заплатите по банков път тези в пликчетата не ги броим.

тази гюдерия в ляво на първата снимка?!

Йончева нали я разследваха за злоупотреби! И сега като защитна реакция влачи разни лобисти от ЕС и клепа родината! И да рече сега някой да я преследва ще излезе, че е репресия! Грозно мошеничество и доносничество! БСП да си отговаря за това нагло недоразумение!

И аз съм шокиран. В една еврогейска уж свободна страна като Холандия(ниската земя) дрогата е разрешена и продават жени по витрините за сексуални удоволствия ,като робини. Аз съм бай ганьо ,но съм шокиран. Абе митьо боба е шокиран. И така с еврогейските свободи.

А не си ли шокиран, че повечето проституки от виттрините , са ти сънароднички. И че тука пак са били проститутки, само че нерегламентирани и без здравен надзор.

Дошли са новите ни другарЕ от ЕС, да ги поразходи Балкантурист нагоре-надолу да апнат да пийнат, да се поразкарат из бившо-настоящите комунистически резинденции. После да поговорят общи приказки, известни на децата в 4то отделение и да си бЕгат поживо, поздраво!

Ще се спукам от смях ,глупаците чакат еврогейците да ги оправят,само че откъм задният двор.

И да не искате да се разпадне еврогей съюза натам отиват работите. Съжалявам ви ,явно без еврогейците сте живеете бедно. Обаче няма как. Горкичките ми. Хи хи хи хо хо.

Що крадци имало в държавата - повече от 300 храчки само в тази тема! Бррррр..

...всичко е заради комунистите,орешарски,радев... боци вчера падна от марс с каармфил в ръчичката..

Няма по-гнусна шаврантия от Милиончева! Удря в земята и Маямата и Лайняна Дончева!

Майка ти За теб не говорим Ти си достоен наследник Цялото семейство приличате на маймуни

Не харесвам комунизма, ни сив даде работа на 2 милиона българи. Докато ес остави гладни гаврошовци, поне 2 милиона българи. Просяци, нищо друго,това създаде ес. И много корумпирани политици. Ес в последните 10 години не е създала в България нито едно дългосрочно работно място. Напротив, докато обвинява корупцията, ес покрива своето бездействие и безхаберие

Сив е дал работа на поклисари и натегачи като баща ти и майла ти Които са отгледали помияр като тебе За вас, отрепките беше добре А за четните хора как беше, знаеш ли

Тая курва с очилата не идва ли и на протестите? Май е платена от Чери!

Тази госрожа Велд не знам от коя държава е, ама ако у тях са управлявали 45 години комунисти, щяха да са като нас. И един виц: Съседи. Русначе яде хляб. Американчето яде хляб с шоколад и дразни русначето: Ти нямаш шоколад, ти нямаш шоколад. Русначето се разплакало а право при майка му да се оплаква. Майката казала ти му кажи че той няма чичко Ленин. Русначето вика: ти нямаш чичко Ленин. Американчето се разплакало и при майка си да се жалва. Майка му казала че и той ще си има чичко Ленин. Американчето: И аз ще си имам чичко Ленин. Русначето: Тогава няма да имаш шоколаад

ти ли го измисли?

Изтъркано. България не е единствената страна, управлявана от комунисти. Полша е управлявана не по-малко, а освен това и разрушени през ВСВ. Но днес Полша е вече в Г20. Тъжно е, когато гроздето е кисело и 32 години се оправдаваш за 44 години комунизъм. Скоро съотношението ще е в полза на прехода, тогава ще ви видя с кого ще се оправдавате неможачите като теб.

На калпав капиталист(крадец), комунистите му виновни.

И както винаги, тъпите герберасти няма да коментират по същество, ами ще носят от 100 каденеца вода, за да онеправдаят банкянската маймуна.

Щом ги води Милиончева, разследвана за пране на пари и къщи за гости, всичко е ясно!

по-добре бедни, отколкото джендъри

Тези кукумявки пак не са разбрали. Политиците в световен мащаб ли изтрещяха. Колко да е бедността, като стотици хиляди апартамента са празни. Били инвестиция. А колко Ролс-Ройса има на глава от населението имат ли си идея. Мързеливите са бедни на всякъде. Те да не би да си ги мямат

Елена Йончева е от руски произход – майка й Лариса е рускиня, а Елена е учила телевизионна журналистика по времето на комунизма в Москва. Веднага след като встъпи в длъжност, Елена Йончева започна да пледира срещу санкциите, които ЕС наложи на Русия. Елена Йончева е привлечена като обвиняема за пране на пари от българската прокуратура в качеството й на собственик и управител на дружеството „Офроуд“, с чиито средства тя е имала право да се разпорежда. Последно като журналист е работила във фалиралата частна телевизия ТВ7, която е финансирана от рухналата частна банка КТБ на издирвания от прокуратурата в България бивш банкер Цветан Василев, криещ се в Сърбия. Държавното обвинение е установило, че през 2012 г. Йончева е направила съвместно дружество с офшорна фирма, която след това е внесла по сметките на новото дружество над 650 хил. лева (325 000 евро) именно от банката КТБ на издирвания банкер Цветан Василев преди финансовата институция да бъде докарана до фалит и да завлече спестяванията на десетки хиляди български граждани. Според прокуратурата Йончева е знаела, че изпира пари, които са били източени от КТБ в предходни години.

Кога ще се разпадне еерогейсъюза? Кажете ми че съм много прост. Надявам се догодина поне да е разпада.

да знаеш, накъде си се разбързал?

И като се разпадне какво ще стане бе малоумнико? Ще забогатееш ли? По-хубав и умен няма да станеш, това е ясно!

И горките руснаци ще започнат да скачат като маймуни на бананово дърво

един долу е зациклил с коментарите за златото и еврото . голям мозъчен запек ги гони на фатмака хората. бойко надали за 20години в политиката се е оставил на сухо, но трябва да си на нивото на мая, че да вярваш на тия снимки. точно както с костинбродските бюлетини.

Другарката -милионерка Йончева пак се изходи.

Ама, курветино, нали се сещаш, че в момента тече преброяване на населението в България - знаеши ли като свърши, че ще излезе, че почти всеки има недвижим имот, кола, IT техника и куп още неща, пръдло вмирисана нещастна, даже циганите

коли и апартаменти сме богати, хем на обидни епитети.

Дудуци ,дудуци правите ли?

Ти го духаш най-добре. Обаче днес Мунчо го отвя вятърът на ДПС-то. хахахахаха Радев, чао, Радев, чао, Рдаев, чао, чао, чао

Присто е за разбиране. И двете мразят България.

Еленна Йончева това и е нивото да злослови и да заразява със злословене, толкова примитивни хора са билибв елитните гимназии на, социалистическа България

Тия от ЕК да откачени Само глупости говорят страната да страда - вханете едни корумпиран и го усъдете тогава говорете. само празни прикаски няма нито едни съдет политик

Мой човек,ти си направо неграмотен!Не те ли е срам да се излагаш ?

Абе хващай си самолета и обратно с ленчето за Брюксел

Абсолютно точно! Тия двете лицемерки да си хващат пътя.

Когато комунист ми говори за корупцията в България направо искам да го смачкам кат въшка! Лицемери!

Това се казва гьонсурат!

"Евродепутатите питали главния прокурор за снимката от спалнята на Бойко Борисов, но не получили отговор" Ама като ще питате, питайте и Румен Радев, как се събират "кутия с пури и бутилка с ром" в пощенски плик! Питате Румен Радев за подсъдимия олигарх Васил Божков, който щял да съветва "фигуранта" за служебното правителство! Питайте го, как се е сетил точно за Спецов, културиста който живее в Дубай (при Божков)! Питайте го за подсъдимите президентски съветници Илия Милушев и Пламен Узунов, който събира кутиите с „пури и ром“ от длъжниците на Румен Радев! Питайте го за аферата „Prezident-Pl. Uzunov” и чатовете между бизнесмена Бобоков и президентския съветник Пламен Узунов („Prezident-Pl. Uzunov” - така той е записан в контактите на Бобоков) Питайте го за подсъдимите олигарси Арабаджиеви, за подсъдимите олигарси Баневи, за подсъдимите олигарси Бобокови. Питайте го! Питайте го за ДПС и милиардерът Ахмед Доган! ДПС допринесе осезаемо за избора на радев за президент! Питайте го за връзките му с Москва и генерал Решетников, дето го предложиха за президент на България. Питайте го!

Е точно ленчето пък ще го пита за това!