Семерджиев: Няма риск за здравето заради урана във водата

Здравен риск за момента не съществува, каза от парламентарната трибуна служебният министър на здравеопазването Илко Семерджиев за водата на Хасково и Първомай.

Обратно в новината

Коментари - Семерджиев: Няма риск за здравето заради урана във водата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и ТРИМАТА ИЗРОДА НАГЛО ЛЪЖАТ И МАЖАТ!!!НЕКА ТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ ДА ПИЯТ САМО ОТ ТАЯ ВОДА!!! И КРАДЛИВАТА МУТРА БУДА, ЗАЕДНО С ВНУК МУ!!САМО ОТ ТАЯ ВОДА ДА ПИЯТ!!УБИЙЦИ!!!

Цената на водата е сякаш съдържа злато и сребро, а вместо тях в нея има уран, ешерихия коли и кой- знае какво. Бил безвреден... Ма той уранът се натрупва в човешкото тяло. Няма безвредни вещества в природата ако се употребяват редовно дори и в малки количества. Тази вода я пият и бебета , и възрастни, и болни...

Семерджиев, пий ти няколко месеца хасковска вода................ САМО !

Уранът е тежък метал! Това означава, че лесно не се изхвърля от организма, а се натрупва в него. Не само от водата, ами и с зеленчуците, месото и другите хранителни продукти. А тук само вода няма да пиеш, а при хигиенни нужди и пране тежките частици просто ще ги носиш върху себе си. В казармата трябваше да се прави смяна на облеклото и обилно измиване с чиста вода.След аварията в Чернобил за всеки изнасян от България хранителен продукт се изискваше анализ за радиоактивност. А сега - по магазините се предлага месо от Хасково, имаше козунаци, а съшо и други храни. След твърде малко време ще ни залеят и с зеленчуци от района. Тогава? Смешен плач господа политици, за да скриете отново сериозната опасност. Тя няма да се прояви веднага а след години. Или за вас отново има проверена минерална вода и специално доставени и изследвани продукти?

Спомни си Чернобил!

Защо нищо не се казва за бирата произвеждана с тази същата вода в Хасково-"Астика" и др. марки.Или бутилираният уран е безвреден?

Да докарат на депутатите от нея и да пият само нея!!! Никакво друга!! Ще видиме на практика колко ще ритнат камбаната от рак и колко ще оцелеят!!

Също така на сегашното, служебно правителство и на предишното на ББ.

Значи няма опасност ако Семерджиев започне да пие от безвредната вода с уран през следващите 2 години. Призовавам го да подкрепи думите си с дела!

Ако за нещо съм сигурен е, че вредата от стреса, който нанасят на хората е несравнимо по-голям от радиоактивността на водата. Трябва ли да казвам, че тази радиоактивност около пределно допустимите стойности най-вероятно я има откак го има водопровода. И какво от това? И Григор Димитров от тази вода пие. Я какъв е енергичен. Само Маша малко го поизтиска, ама тя била на Мелдоний. А Гришо само на уран.

Като няма страшно наливай и я давай на децата си

Ти знаеш ли какво даваш на децата си? Явно не знаеш!

Това е най-голямата глупост. Каквато и идиотщина да свършат управляващите, след това "спасяват" народа от паника, като не му казват.

Нямало риск, ама ако го напръскат с 2 капки хасковска водица дали няма да си хвърли костюмчето????

Дайте да децата и внуците му да пият само такава водичка.

..."и кратковременната употреба на вода с отклонения над приетите прагове не крие непосредствена опасност за здравето." Какво означа кратковременна - 1 ден, 1 месец, 1 година, по 1 чаша дневно или...? С тази вода са поливани зеленчуци, плодни дръвчета, после хората са си ги хапвали.... Хасковлии да гледат отново филма "Ерин Брокович" и да занесат в парламента и в МЗ "чиста хасковска вода". Така няма да се харчат пари за минерална.

подло е политици да изказват мнение по биологични протеси в организма, това се изврачва от иннститути подлеците бог винаги нааказва

Втори радиационен пик: замърсяване на храните Вторият радиационен пик настъпва няколко месеца след избухването на електроцентралата. Причината за него е пренебрегване на правилата за безопасност от българските управляващи. Българските животновъди не са предупредени, че трябва да унищожат фуража, с който хранят животните. Вероятността той да бъде радиационен е изключително голяма, но елитът на нашата държава отхвърля с лека ръка този вариант. Така се стига до проникването на вредни вещества в животинското месо, мляко и млечни продукти. По този начин се застрашава и живота и здравето на цялото българско население. Чернобил заболявания Рак на щитовидната жлеза е най-разпространеното заболяване, вследствие на радиацията Последици от взрива: рак, щитовидна жлеза, наследствени заболявания

УРАНА НЕ Е ОПАСЕН - ТОЙ КАТО ОЛОВОТО СЕ НАТРУПВА В КОСТИТЕ И ПРИ РАЗПАДАНЕТО СИ ПРОМЕНЯ ДНК-ТО НА НОРМАЛНИТЕ КЛЕТКИ И ГИ ПРАВИ РАКОВИ :))) .. .... БОЖЕ , БОЖЕ КАК ЛИЖАТ ДУПЕТО НА БУЛЯ КОРНА :)))

Въпреки че дядо ти е взимал безопасна храна от хотел Рила навремето, това не ти е помогнало да не станеш тъп олигофрен

Проклети да са отговорните за това, което са сторили и децата им също.

ChatGPT

Семерджиев, ще ти повярваме като пиеш една студена хасковлийска чешмяна вода в ефир

държавна администрация си е свършила работата, а хасковлии си пият и ще си пият радиоактивна вода. Нема страшно, здравето на първо място, ама мойто, не чуждото. Те това е престъпно бездействие.

Познай бирата с каква вода се прави. И не само тя.

ХАСКОВЛИИ ЗАВЕЖДАТ КОЛЕКТИВЕН ИСК ЗА ПО 50 000 ДОЛАРА / ЧОВЕК И ИМ СКЪСВАТ ДУПЕТАТА НА ФЕДЕРАЛНИТЕ В СЪДА ... А ТАМ НЕКА ГЕРБЕРИТЕ И ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР ДА ОБЕСНЯВАТ КОЙ И КАКВО Е КАЗАЛ И НАПРАВИЛ :))) ... И ГЕРБ ДА МИСЛЯТ С КВИ ПАРИ ЩЕ ПЛАТЯТ ОБЕЩЕТЕНИЯ :))

ЧЕРНОБИЛЛЛЛЛЛ КОМУНИСТЕЕЕЕ

да си затваряш плючвалника,м че ще ceрa в него

Тоя път не можем да обвиним Чернобил, Фукушима, НИЕ НЕ СМЕ СИ УКРЕПИЛИ и обезопасили урановите мини.

ВЪВ ФЛИНТ МИЧИГАН ТАКА ГИ ТРОВИХ 1 ГОДИНА С ОЛОВО И СЕТНЕ СКЪСАХА ГРАЖДАНИТЕ СКЪСАХА ГЗА НА ДЪРЖАВАТА В СЪДА :)

УРАНА НЕ Е ОПАСЕН - ТОЙ КАТО ОЛОВОТО СЕ НАТРУПВА В КОСТИТЕ И ПРИ РАЗПАДАНЕТО СИ ПРОМЕНЯ ДНК-ТО НА НОРМАЛНИТЕ КЛЕТКИ И ГИ ПРАВИ РАКОВИ :))) .. .... БОЖЕ , БОЖЕ КАК ЛИЖАТ ДУПЕТО НА МУТРИТЕ :)))

СЛЕД ЧЕРНОБИЛ СЕ РОДИ ПОКОЛЕНИЕТО НА КРУМ ЗАРКОВ И ДЕТРОЙТА - ТЪПИ ОЛИГОФРЕНИ

ПО ВРЕМЕТО СТАРШИНАТА ОТ ДЕТРОЙТ УЧЕШЕ ПОМАКИНЧЕТАТА ОТ ГЕРБ НА БЪЛГАРСКИ ПО ДИВИТЕ РОДОПИ :)) :))

Първи започват да вадят уран у нас германците - през 1938 г. край Бухово. След края на Втората световна война добивът е засекретен. Освен с табели "Строго секретно", достъпът до находищата е спиран и със "слухове" за извънземни и древни гробници, излъчващи радиация. Мълвата гласи още, че затворниците, осъдени на смърт, са пращани на работа в урановите мини. Преди решението за ликвидация на отрасъла, добивът на уран у нас е достигнал 645 т годишно, като България е била на 4-то място в света. Износът е изцяло към Съветския съюз. Така държавата си е плащала обработката на суровината, който получаваме обратно като ядрено гориво за АЕЦ "Козлодуй".

Уран или олово/мед/цинк? Защото през 38-а двама шваби за първи път успяват да предизвикат стимулирано разпадане на ураново ядро. А от там, до програма, която да се нуждае от добив, още повече в чужда страна, минават години.

Този явно са му звъннали от бирената фабрика и бърза да успокоява.

наздраве с Каменица Астика Бургаско Бекс Славена

Значи не ви стига, че оставихте хората да се набълбукат с тази опасна вода, а сега ще ни надувате главите и с оправданията си! ВЪН от властта за всички, които имат пръст в тази работа! Само това се иска и от вас и от нас...

Народ, дето пие вода с уран, няма как да не изобрети паметник, със светещи очи! /Конфуций/

Ходи се пЕри!

Така на времето казваха комунистите след аварията в Чернобил Резултата, първо място по онкоболни в Европа

И преди и сега една клика - комунистическата, крие истините от хората. За тях си вкарваха чиста храна от Франция и Испания да не се затрие комунистическата им семка, но въпреки всичко резултата е виден - ОЛИГОФРЕНИ/Крум Зарков/

.. БАХТИ ПЕРВЕЗИЯТА :))) ... НЕ ПИЙТЕ ЧИСТАТА ВОДА ! ...:)) САМО БОЛЕН ГЕРБЕРАСТКИ МОЗЪК МОЖЕ ДА ГО ИЗМИСЛИ :))

Защо ли не се учудвам, че това са последствията от Валикея Кумонестически Савецки Уранодобив

КАМЕНИЦА Произведена в Астика-Хасково с удължена траиност 150 год.

Уранжада - дава хриле-ееее!

Които не желае бира можем да му я бутилираме като Хасковска Минерална

Обаче в бутилки ДО ПОЛОВИН ЛИТЪР, че да няма после Козлодуйски бряг - хей!

Семерджиев отиде ли да се изкъпе и да си направи кафе с хасковска вода ?

АКО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА Е ПИЧ ЩЕ НАКАРА ВНУКА СИ ДА ПИЕ САМО ХАСКОВСКА ВОДА :)) ....

ТОЙ И СЛЕД ЧЕРНОБИЛ НЯМАШЕ РИСК .... САМО ДЕТО РАЗПРАВЯХА ДА НЕ СЕ ЯДАТ ПЛОДОВЕТЕ ... А СЕГА ДА НЕ Е ПИЕ ВОДАТА .... ГЕРБЕРАСТКИ ГЕНОЦИД :))

А какъв е здравният риск от вече погълнатия уран заради бавене на институциите? Всеки един от институциите, които са замесени трябва да бъде вкаран в затвора, за да има някаква сигурност за здравето ни в бъдеще.

Колкото навремето вкараха в затвора Григор Стоичков...

Вдига се патърдия по тема заложена от далечния комунизъм, от партията,която е заложила проблема и сега вината е на ГЕРБ защото комунистите я поемат само с мезе /за мезе визирам простолюдието/ :}

Семерджиев е зъболекар,а не радиобиолог.

Гробокопачите на БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ, НАЧЕЛО С БОРИСОВ СИСТЕМАТИЧНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПРОВЕЖДАТ ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИД СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ!!! БОРИСОВ ИСКА ДА РАЗЧИСТИ ТЕРЕНИ И ДА ЗАСЕЛИ БЪЛГАРИЯ С РЯЗАНИ ИЗЧАДИЯ ЗА ДА УГОДИ НА ЕС +МЕРКЕЛ!!! И ДА НАПЪЛНИ ГУША С ЕВРАТА ЗА ЦЕЛТА! ХАКОВЛИИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПЪЛНЯТ ГРОБИЩЕТО!! В МОМЕНТА ЛЪЖАТ И МАЖАТ ВСИЧИК ВИНОВНИ ЗА ТОВА!!!НИКОЙ НЕ Е ОСИГУРИЛ НОРМАЛНА ПИТЕЙНА ВОДА НА НАСЕЛЕНИЕТО, САМО ГИ ПРИЗОВАЛИ ДА НЕ ПИЯ, А КАК ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ ВОДА-НЕКА ДА ДАДЕ ПРИМЕР ПРИЗОВАВАЩИЯТ ИЗРОД!! УБИЙЦИ!!

Ми добре бе...Щом няма риск, нека той да си я пие всеки ден тая вода... И останалите 240 дупетатски говеда!!!

Ей, умната!!! Тези завишени стойности може да са сигнал от майката природа за бъдещо земетресение!?