Коментари - Внезапната смяна на машини с бюлетини чупи доверието в изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не помня преди две години да сте се възмущавали толкова, когато за няколко часа на Разпети петък задължителното машинно гласуване беше гласувано в парламента, одобрено от президента и още през нощта го обнародваха в Държавен вестник!

Точно обратното ! Аз не гласувам от както е машинно гласуването.

А с внезапно замененото гласуване с машини, вместо с бюлетини, не го нарушава, ама никак, нали? И не е факт колко много хора се отказаха да гласуват. Особено по-възрастните. като започнат да лъжат така дълбокомъдрено и нагло. Сякаш имат пред себе си глупаци. Всъщност, като се замисля е прав, врабчетата чуруликат, следователно използването на хартиени бюлетини вместо машини чупи доверието на избирателите.

Щом има машинка, манипулацията е много по лесна и по трудно доказуема

Чупи държава, чупи доверие… модерно е да се чупи…:-(((

чичко Сталин, няма никакво значение за кого гласуват хората.... а напоследък няма и значение как..

знаем от години, че ни мамите! Да не си мислите, че сме ви вярвали някога!

А внезапната смяна от бюлетини към машини...увеличава доверието към изборите, така ли бе смотаняци!

Никой не е махнал мадуровките ви! Просто хората ще могат да избират с какво ще гласуват!

Не внезапната смяна а смяната по принцип на машините с бюлетини подронват доверието в изборите.

Борисовки са - при неговото управление и с неговата благословия са купени тези машини.

Машините на Борисов.

„Внезапна“ смяна ? Следвало да бъде полекичка смяната за да не се стресират пу-пу-тата.

Ясно защо най-мразеният политик успя да спечели.

Видяхме кои напират най-много за хартишките - ДПС и ГЕРП. Ясно е значи защо.

Не е смяна на машините с бюлетини,а е възможност който желае да гласува с бюлетина!Това е истинското ново положение в Изборния кодекс.

А обратното не!

Нека Герб да направят правителство Всяват само хаос фалшиви новини и лъжи Не им стиска По лесно е да се пъчиш, че си първи Какво от това

Грешно заглавие.... Защото няма вяра в миналите избори се отменят....

ТЕЯ НИСКО ИНТЕЛЕГЕНТНИ ХОРИЦА СЧУПИХА ЕДНИ ПАРИ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО И ПРЕМИЙКИ ЩЕ СИ ГЛАСУВАТ ЗА КОЛЕДА. ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ.

Внезапната смяна на бюлетините с машини чупи доверието в изборите. И го загуби ама не знам защо пишете обратни неща или светта се променя , за ората става въпрос

Я сменете ся три пъти и машините, и бюлетините! Сменете, мерцедесите, офисите, къщите, вилите, резиденциите на по-съвременните и по-скъпите. Нагли дървеници, които само смучат от народа и безочливо го лъжат. Ама Господ всичко вижда!

Само си позволяваме всякакви мошенници да крадат на поразия и постоянно да ни лъжат, колкото да не мълчат

По Коледа стават чудесата, които Свети Николай Чудотворец е замислил на Никулден. "Политическата" и останалите кризи, на пролет (м. Март) ще си отидат в миналото, заедно с 33 годишната правителствена ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. (3 милиона вече са погубени от действието на ХУМАННИЯТ `и ГЕНОЦИД, за периода 1989 - 2021 г. на евфемизма ЛИБЕРАЛНА ДЖЕНДЪРСКА ДЕМОКРАЦИЯ.)

След 20 декември 2019 година, когато протонът на водорода "олекна" окончателно и безвъзвратно с 0,1%, СВЕТЪТ Е ВЕЧЕ ДРУГ. Това което се случва след посочената година (2019) са колизиите на статуквото, които ще са вече приключили с настъпването на 2030 - та година.

С машини "Мадуровки" или "хартиени бюлетини", вече са ни вкарали от "трите" най - дългото. Върху земеделска земя ще правят соларни паркове, а в морето ветропаркове. Разбирахте ли вече, че с избори "статуквото" не ще бъде премахнато, а с "IT" гегите на уфчерите (кодът на машините). (Чувалите с манипулирани бюлетини, и с протоколите към тях.)

"Внезапната смяна на машини с бюлетини чупи доверието в изборите..." ?! Я не ме разсмивайте. Доверието в изборите е счупено много преди да се появят машините. Достатъчно е да се проследи графиката на избирателната активност от 1989 година насам. Данните показват прогресивно намаляване, почти по права линия. Не машините, а политиците с техните действия и бездействия, с тяхната корумпираност, с всичките им лъжи и словесни жонглирания и, в края на краищата, с поставяне на партийните интереси над каузата "България" счупиха доверието на хората в изборите.

На български се казва Разрушава, разбива, Счупи е буквално ако се преведе от английски... Казвме разбита държава, разбито сърце, разбити илюзии а НЕ счупена държава, счупено сърце, счупени илюзии. Това е ако буквално използваме израза от английски, но ние сме българи... Или не сме? Искаме да покажем колко големи англичани сме като изпозваме техните изрази? Спрете се малко с това ''Счупени''