Коментари - Внезапната смяна на машини с бюлетини чупи доверието в изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На български се казва Разрушава, разбива, Счупи е буквално ако се преведе от английски... Казвме разбита държава, разбито сърце, разбити илюзии а НЕ счупена държава, счупено сърце, счупени илюзии. Това е ако буквално използваме израза от английски, но ние сме българи... Или не сме? Искаме да покажем колко големи англичани сме като изпозваме техните изрази? Спрете се малко с това ''Счупени''

"Внезапната смяна на машини с бюлетини чупи доверието в изборите..." ?! Я не ме разсмивайте. Доверието в изборите е счупено много преди да се появят машините. Достатъчно е да се проследи графиката на избирателната активност от 1989 година насам. Данните показват прогресивно намаляване, почти по права линия. Не машините, а политиците с техните действия и бездействия, с тяхната корумпираност, с всичките им лъжи и словесни жонглирания и, в края на краищата, с поставяне на партийните интереси над каузата "България" счупиха доверието на хората в изборите.

Я сменете ся три пъти и машините, и бюлетините! Сменете, мерцедесите, офисите, къщите, вилите, резиденциите на по-съвременните и по-скъпите. Нагли дървеници, които само смучат от народа и безочливо го лъжат. Ама Господ всичко вижда!

По Коледа стават чудесата, които Свети Николай Чудотворец е замислил на Никулден. "Политическата" и останалите кризи, на пролет (м. Март) ще си отидат в миналото, заедно с 33 годишната правителствена ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. (3 милиона вече са погубени от действието на ХУМАННИЯТ `и ГЕНОЦИД, за периода 1989 - 2021 г. на евфемизма ЛИБЕРАЛНА ДЖЕНДЪРСКА ДЕМОКРАЦИЯ.)

Внезапната смяна на бюлетините с машини чупи доверието в изборите. И го загуби ама не знам защо пишете обратни неща или светта се променя , за ората става въпрос

След 20 декември 2019 година, когато протонът на водорода "олекна" окончателно и безвъзвратно с 0,1%, СВЕТЪТ Е ВЕЧЕ ДРУГ. Това което се случва след посочената година (2019) са колизиите на статуквото, които ще са вече приключили с настъпването на 2030 - та година.

ТЕЯ НИСКО ИНТЕЛЕГЕНТНИ ХОРИЦА СЧУПИХА ЕДНИ ПАРИ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО И ПРЕМИЙКИ ЩЕ СИ ГЛАСУВАТ ЗА КОЛЕДА. ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ.

Грешно заглавие.... Защото няма вяра в миналите избори се отменят....

Нека Герб да направят правителство Всяват само хаос фалшиви новини и лъжи Не им стиска По лесно е да се пъчиш, че си първи Какво от това

А обратното не!

Не е смяна на машините с бюлетини,а е възможност който желае да гласува с бюлетина!Това е истинското ново положение в Изборния кодекс.

С машини "Мадуровки" или "хартиени бюлетини", вече са ни вкарали от "трите" най - дългото. Върху земеделска земя ще правят соларни паркове, а в морето ветропаркове. Разбирахте ли вече, че с избори "статуквото" не ще бъде премахнато, а с "IT" гегите на уфчерите (кодът на машините). (Чувалите с манипулирани бюлетини, и с протоколите към тях.)

„Внезапна“ смяна ? Следвало да бъде полекичка смяната за да не се стресират пу-пу-тата.

Не внезапната смяна а смяната по принцип на машините с бюлетини подронват доверието в изборите.

Никой не е махнал мадуровките ви! Просто хората ще могат да избират с какво ще гласуват!

Борисовки са - при неговото управление и с неговата благословия са купени тези машини.

Видяхме кои напират най-много за хартишките - ДПС и ГЕРП. Ясно е значи защо.

А внезапната смяна от бюлетини към машини...увеличава доверието към изборите, така ли бе смотаняци!

знаем от години, че ни мамите! Да не си мислите, че сме ви вярвали някога!

чичко Сталин, няма никакво значение за кого гласуват хората.... а напоследък няма и значение как..

Чупи държава, чупи доверие… модерно е да се чупи…:-(((

Само си позволяваме всякакви мошенници да крадат на поразия и постоянно да ни лъжат, колкото да не мълчат

Щом има машинка, манипулацията е много по лесна и по трудно доказуема

А с внезапно замененото гласуване с машини, вместо с бюлетини, не го нарушава, ама никак, нали? И не е факт колко много хора се отказаха да гласуват. Особено по-възрастните. като започнат да лъжат така дълбокомъдрено и нагло. Сякаш имат пред себе си глупаци. Всъщност, като се замисля е прав, врабчетата чуруликат, следователно използването на хартиени бюлетини вместо машини чупи доверието на избирателите.

Точно обратното ! Аз не гласувам от както е машинно гласуването.

Не помня преди две години да сте се възмущавали толкова, когато за няколко часа на Разпети петък задължителното машинно гласуване беше гласувано в парламента, одобрено от президента и още през нощта го обнародваха в Държавен вестник!