Внезапна проверка на бойната готовност на въоръжените сили започна в Беларус

Нареждането е дошло от президента Александър Лукашенко, заради движението на военната техника временно ограничават пътуването на граждани

Обратно в новината

Коментари - Внезапна проверка на бойната готовност на въоръжените сили започна в Беларус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради 900 единици ново пристигнали военни машини на хаюериканците?

Няма Зеленски няма Украйна.Нет чоловека,нет проблем.

Щом за 500 души сте седнали да занимавате света , голям страх ви тресе :) И правилно , има защо !

Укрите 500 човека ги хапват за закуска! Къде са тръгнали тия?

В Одеса и областта всички повреди са отстранени и вече няма проблеми с електричеството. Но тежката ситуация в енергийната система на Украйна към 13.12. остава, недостигът на електроенергия остава значителен. Това съобщиха от компанията "Укренерго". „Влошаването на метеорологичните условия в цялата страна (силен вятър, слана, залепване на мокър сняг, заледяване на проводници) оказва негативно влияние върху състоянието на високоволтовите и разпределителните мрежи и значително затруднява работата на ремонтните екипи“, отбелязват от компанията. написа. Отбелязва се също, че на изток нашествениците отново са обстреляли няколко района, нанасяйки щети на съоръженията на енергийната инфраструктура. Ремонтните дейности в предприятието се обещават да започнат след разрешение на въоръжените сили на Украйна. Освен това Ukrenergo съобщи, че е възможно да се захранват населените места в деокупираните територии, които бяха оставени без електричество от началото на пълномащабното нашествие.

На днешния ден преди 104 години, руска ескадра разрушава Балчик. Като то наказателна акция срещу българите, заради военното си поражение на Добруджанския фронт.

Балчик от един стар хамбар ли се е състоял тогава?

Не му е лесно на Лукашенко. Обаче вече е твърде късно! За него вече няма полезен ход. Ако избере да удовлетвори желанието на руския си Фюрер и да вкара Беларус във войната, много добре знае, че неговата армия няма никакъв шанс срещу украинците. Тя руската армия едвам се справя, въпреки хилядите си ракети и мобилизацията, пък какво остава за Беларус. Ако обаче, Путин загуби войната и падне от власт, на Лукашенко много бързо ще му спретнат Майдан. Вече са му намазали въжето, той няма да има време да избяга, като Янукович.

полезен ход няма, но той е експерт в протакането.

свърши се, с 500 души и 12 руски танка Т-72, Беларус ще завладее Нидерландия максимум до 3 дни.

Беларуси ВЕЧЕ се бият, само че на страната на Украйна.

Когато олигофрените от "Възраждане" говорят за загуба на суверенитет, трябва да имат предвид днешен Беларус. Путя натиска Лукашенко да започне братоубийствена война с Украина, а Лукаша се дърпа защото знае, че последствията ще са катастрофални - гибелни. И върти едни нескончаеми проверки на армията. От днешните му решения зависи от коя страна на масата ще седи в Хага и той много добре го знае.

от коя страна на надгробната плоча, защото за него няма да има Хага. В единия случай ще му позволят да се пенсионира някъде в Китай или Турция, в другия ще храни червеите.

Да, така е! Най-вероятно самите белоруси ще му видят сметката, преди Хага.

Беларус щели да връщат Брест-Литовск на Полша и на Литва.

Нещо за Бангладеш да кажете?

Айдее, скоро и тях ще ги моГилизират. Бай Хаймарс само това чака. Ботоксният спецоператор няма да остави Беларус на спокойствие, със сигурност ще ги завлече и тях в блатото. Логиката му е желязна: "Може да съм насран, ама да не съм сам! "

имат си въоражени сили проверяват си бойната готовност,нии кат имаме само един читав духов оркестър си го гледаме на троти март ,съединението и независимоста

За дескридитиране на Българската армия - 20 години строг тъмничен затвор при Бай Хасан.

Платено руско тролче? Ами ето ти е реалността-стотици платени коментари по форумите. И една шепа хора повечето пенсионери на площада. Това е реалността.

Секси съм нали????????????????????????????????????????????????????

Кат дъртътъ ми шундофера

Всичко ще свърши когато руската армия унищожи фашизма и тероризма в Украйна. На нея това и е работата. Тези неща не стават бързо. Изчакайте.

Това го унищожихме сега преследваме сатанисти.

Като гледам как ги унищожава няма да е скоро :):) А и след като освободи всички нацисти дето беше пленила от АЗОВстала. май май тва с нацистите замина като опорка

Ти досега ако не си разбрал, че такъв вариант за руската армия няма да има, значи си от полезните идиоти, щом го пишеш.

За мен като българин е важно империята на злото Русия да бъде смазана, защото тя е наш вековен враг. А как точно това ще стане и колко милиона руснаци ще трябва да страдат, това не ме интересува. Но оттук нататък никаква милост - бой по Русия до дупка!

За теб най-важно е майка ти да ти даде пари за да можеш да изведеш някоя наивна мома, че те боли ръката от ръкоблудство.

Не си пада по жени. Те обичат да ги порят в анала.

Боли ме уя, че майка ти много стиска снощи.

Тъпо ли ти е, че кочината Русия загуби войната и е пред държавен разпад?

бай иване, да те друса кой де те фане!

Тия гладни и бедни мишки кой пък би тръгнал да ги напада?

Които искаха да "нападнат и разграбят" Ръша.

Кой пък е нападнал кочината Русия - че нещо не се сещам?

Не го затруднявай русоробския трол с такива въпроси, моля те.

Кавипките какво значат според теб?

Ти предстваяш ли си как нападат Русия и я превземат Какво ще стане след 2 дни средната заплата в русия ще стане поне двоина , ще я газифицират , ще и направят канализация . И пенсионерите ще вземат 4 пути по голяма пенсия за това никои не я напада няма смисъл тя и сега си продава ресурсите на безценица само дето ще трябва да издържат орки И без това Москва си ги държи ато бели роби е Москва и Петер са само надзирателите останалото си е 14 век

Руските фашаги са най мръсната и долна сган!!!!!! Свобода за Украйна!!!!!!!!!

За мен като българин е важно империята на злото Русия да бъде смазана, защото тя е наш вековен враг. А как точно това ще стане и колко милиона руснаци ще трябва да страдат, това не ме интересува. Но оттук нататък никаква бой по Русия до дупка!

Прост народ, слаба държава.

В началото на годината, фенбазата на НАТО да няма идея що е то военни действия срещу реален противник. Все пак господарите им от САЩ им пускаха филми как побеждават овчарите с прашки щото са най-великите "демократи" и "спасители на света". Ма след толкова много реални данни, да не се напънете да научите как се случват нещата, жална ви майка. Реалностите на войната не са пожелателно мислене. И поради безграничната алчност на военните комплекси на запдада и ненаситните политици, си замина цяла нация. Забравете за Украйна. Ще има някво парче земя с минимално население, колкото да се даде на западните копои опорка да размахват. Ракетите няма да свършат, а ситуацията е глобална не локална. Така, че разумно е да се замислите продадената територия на която се намирате как ще се справя с проблема.

Какво си написал бе лайновоз

Реалностите ти е описал, келеш безказармен. Тва не ви е фортнайт или каунтър страйк.

Ти серем у устенцата болшевишки.

Ще има сереш като литнат ракетите на воля.

Тъпанар червен, са че украйнците им скриха топката на блядовете.

Предния път уж учение, а нападнаха съседна държава страхливо без обявяване на война. Беларусите ще си счупят стомната накрая.. Поляците си точат Ф35-ките...

Кого са нападнали беларусците?

Сложни въпроси му задаваш на джендъра. На него му са казали, че е нападнала. Кво го интересува кога, истина неистина. Западната измет превърна народа си в добитък.

Аа те много поляци влязоха в разход. Май още им се ще.

уркаинците и тази нощ гризат замръзналия кочан на тъмно

женати каза, че твоя бил най - малък в блока. :)

така ще е до победата. когато руснаците унищожат фашистите ще има и ток.

Не знам, не знам... единият от двата работещи на блока на Козлодуй не работи. Никой не казва до кога... Колко му е да заредят и другия блок с нелицензирано ядрено гориво от уестингхаус и да даде и той фира... Ток ще има, но не за всички и не през цялото време. Купете си генератори, а не ги пращайте за фашизоидните уркаински боклуци.

За отвличане на вниманието Страх го е да заповяда на войските на Белорусия да нападнат Украйна Щото ще тръгнат към Минск

Има един по-реалистичен начин Русия да загуби войната.Може да дойдат извънземните и да помогнат на Украйна.

Още по-реалистичен-вие супермените и фанатично преданите на русия да отидете и да спечелите войната срещу украйна. В края на краищата достатъчно е според самите вас да ви дадат по един автомат и направо ще превземете киев за два дена.

това с автомата не е същото като чукането по клавиатурата .... но така ще постигнем 2 в 1: хем продажниците ще напуснат България, хем ще докажат своята преданост към ушака ...

Не, извънземните е по-вероятно да помогнат, от колкото страхливите ни русомили.

За трола. Когато не уважаема платено руско тромче избухнат протести под плаж да ни от външни сили в една държава-както твърдиш ти в платената си пропаганда-съответната държава мобилизира и армията ако трябва за да защити държавата си. Когато обаче, вместо да изкараш армия и полиция викаш чужда армия на помощ-това показва крайно отчаяние и пълно недоверие в собствените ти въоръжени сили и правоохранителни органи. Защото влизането на чужда армия за да защитава управляващите в момента предизвиква недоверие и колебание към управляващите дори и в привържениците на управляващите. Разбира се ако ти твърдиш че всички военни полицаи и прочие в беларус са били просто едни най-обикновени продажници готови да служат на тоя, дето предложи повече пари-с удоволствие бих се съгласил макар че едва ли отговаря на истината. Но пък да те попитам и така-ето ти всеки божи ден защитаваш путин русия и руските интереси със зъби и нокти и стотици коментари. Приемаме че истински обичаш русия-е добре като истински обичаш русия що не си отишъл доброволец в руската армия да се биеш срещу лошите украински нацисти?

Неграмотен нещастник.

Русофилските идиоти пак се включиха! Тези русофилски идиоти които защитават толкова много Русия защото пишат по форумите а не са в Украйна да воюват срещу "нацистите"? Кажете нещо женчовци? Или по форумите е много лесно да се правите на голямата работа? Отивайте на фронта да се биете за Русия отворковци!!!!!!!!!! Да живее свободна Украйна не на руските окопаторски терористи!!!!!!!!!!!!!!

А ти що не си в уркаина бе!? да се биеш рамо до рамо с педофашистите от азов?

отивай на фронта русолюбецо, женати без товеа я плющи целия блок. :)

Серем на майка ти у устенцата.

а ти пишеш от фронта сигурно отрепко ?!?!?!?

дано не им се наложи да воюват, толкова са млади и симпатични

ей сега е втасахме щом 2 милиона мобилизирани Украйнци не могат да се спрявят 10 месеца със 150 000 руски загубеняци, какво ще става, ако и белурсиците влязат във войната, сигурно ще трябва да пратим малко българи за пушечно месо, щот са от същата марка като Украйанците

Тридневна операция или вечна излагация,кое по ти харесва!?

Те ако бяха събрали 2 млн щяха да са в Масква с тая тяхника дето я имат вече.

С милионни мобилизационен потенциал, и 10ки хиляди бронирана техника, Русия още не е започнала войната. Надявам се и да не я започне. От друга страна, с малкото което са ангажирали в този конфликт, пък не върви достатъчно бързо.

Геройчните Украйнци които защиатаваха Киев пак ще се крият по мазетата и под плите на мирните гражданки в някой блок, както правеха когато руснацие доближиха Киев...

Крият не крия, ама руснаците бегаха накрая. Руското е много героично, ще си останат с изнасилванията на старци и убиването на цивилни. Голямо геройство.

А що мурзилките избегаха от Киев и не само, като бити кучки?

Се очертава.

Усрайна ще бъде напъната И "отзад"...

150 000 руснаци вече 9 месеца спират 2 милиона НАТОВСКИ войнци от Украйна, и сега като се добавят още 150 000 беларуски войници , НАТО ще трябва да въоражи още 2 милионна НАТОВСКИ войнци

я излез от тия сънища :D

това е толкова абсурдно, като онзи стар виц от времето на соца - Американците още не са дошли, а вече си отворили магазини ... (КОРЕКОМ)

Колко да са в готовност, колкото педерашките.... хаймарсите и джавелините им бръкнаха в здравето, не могат да сварят да бягат! ХоХоХо Мери Крисмас!

Колкото и да повтаряш една глупост, тя нито истина ще стане нито призръка от киев ще се появи ;-)

след мариекнаски интервенции настъпва един красив живот, видяхме какво стана в Ирак след, като маханаха Садам, какво стана в Либия след, като махнаха Кадафи, знаем какво ще стане, като махнат Лукашенко

ще изпие един чай и толкоз .... няма да има драма ... като бившия им външен министър ...

НАТО мобилизира и въоражи 2 000 000 украйнци до границата на беларус, нормално е да се правят такива проверки

Изчезни руски клозет.

Простак, махай се оттук! Дори и цент не струваш, продажник!

Единствено присъствието на руските войници държи лукашенко на власт. Когато избухнаха протестите в беларус именно руските войници бяха тези, дето смазаха протестите и спасиха властта на лукашенко. Хайде сега някой да даде предположение-какво ще стане ако дадеш оръжие на същите тия, дето бяха против лукашенко и им кажеш, че ги пращаш да умират за славата на путин в украйна?????

А къде бяха инвестирани над 5 млрд. долара, за да се смени режима? Жокер - коя жена раздаваща курабийки на един площад каза F*ck the EU?

Преди или след като народа на украйна гласувана честни демократични и забележи-неоспорени от никого избори???? Но пък според признанията на самите руснаци те са инвестирали с войници и техника за създаването на така наречените сепаратисти в донецк и луганск.

Внезапна проверка на бойната готовност на въздушните въоръжени сили започна в България по нареждане на президента и главнокомандващ войските Румен Радев. Чертежите на самолети Ф16 бяха извадени от шкафа, проверени, а след това - върнати на мястото им. Това съобщи министерството на отбраната в София за БТА, предаде българската агенция.

Путин е в ъгъла и каквото може ще ескалира: - мобилизация в Русия; - повишена готовност в Беларус; - ескалация Косово/Сърбия - НДСВ в България

Я пак си свери часовника... - разплащането между държавите спря да бъде в долари - страните от ОПЕК спряха поддръжката на САЩ и Европа - ресурсите в САЩ и Европа достигнаха рекордни нива, което неминуемо ще доведе до рецесия - Индия и Китай, като непримирими врагове до скоро(с любезната подкрепа на Англия) влизат в БРИКС заедно с Русия - Руснаците разполагат с по-добро стратегическо оръжие от всичките страни в НАТО взети заедно Та кой точно е пристиснат в ъгъла???

Човекът, не знам какъв часовник има, но като ти чета идиотщините, ти явно си с пясъчен. Клоун!

Тия гладни и бедни мишки кой пък би тръгнал да ги напада ?

Не си бил там за да знаеш, че ние сме бедните и гладните, ако се стигне до сравнение с тях. Аман от промити мозъци!

БВП-то им е по-малко от нашето, а са над 9 млн. (ние сме 6,5 млн.) човека.

Да, аман от СССеРе тролове, тръгнал руска реСпублика да ми хвали и Беларус..

Едно заглавие не можете да скълъпите