ВМРО предлага шофьорите-рецидивисти да работят в морги, реанимации и травматологии

Нужни са и по-високи глоби за шофиране след употреба на наркотици и вдигане на минималното наказание за причинено пътно транспортни произшествия от 3 на 5 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Канада за такава скорост остава без книжка и колата се конфискува и обявява на търг.

Шофьорите-рецидивисти, а и не само да работят на каторга!

Доколкото си спомням и Джамбазки го спряха пиян в Самоков.

ВМРО управляваха 4 години заедно с Буци, ама тогава това не беше на дневен ред или беше по-важно да шиткат паспорти на бежанци?

Какъв е смисъла от подобни неща? Мерките трябва да са следните - тежки ефективни присъди за шофьори, които са предизвикали ПТП под влияние на наркотици, алкохол и такива, които са избягали от мястото на произшествието, като въпросния хубосник. Също така, отнемане на правото да шофират до края на живота им. Трябва тези скапани закони с безброй вратички в тях да бъдат променени веднъж завинаги. Трябва също да бъде премахнато това влачене с години на делата, протакването им, връщане след десетина години отново на първа инстанция. Също така - да се махне това намаляване на присъдите, ако подсъдимите направят самопризнания. Присъдите и без това са смешно ниски.

Че мое се случат некои некромани.

тва джамбазки сигурно го е предложил? като от най-примерните, нали. сигурно и той даже ще доброволства. баси лицемерните подлоги са тия патреоте нещастни закривай

Отново ще борим последствията! Няма превенция, няма нищо! Пак ще събираме трупове и ще налагаме глоби! ВМРО са поредните дебили в политиката!

в морги, гробища, уранови мини ОК. Ама какво ще правят в реанимации или травматологии. Ще мият пода и ще бършат потта на пациенти и лекари - хайде холан, простотиите на ВМРО

И още от същото ще има. Докато оплювате ПП, така ще бъде. Може да не са момини сълзи, ама поне показват наченки на нещо различно. А няма нито една друга партия, която ще го направи.

Що за фашистки искания, от къде на къде ще принуждават хората да работят нещо което не искат или не умеят? Да седи в затвор, да работи в тухларна, да мете улиците е ОК.

За 4 години успяха само да усвояват пари, сега се сетили след като тъпата им партийка умря. В София пак крадът заедно с герп, сега се хванали идеи дават.

Ще го кажа много простичко, да го бяха направили, когато можеха. Толкова по темата аман от такива "загрижени" политици за народа преди избори.

Какво е ВМРО ?

Взехме му книжката и проблемът е решен, явно това не работи!

Вместо глупости, просто накарайте милиционерите да работят! Няма ги на пътя. Няма превенция, няма никаква дейност. Само за заплати и привилегии плачат, а полза от тях никаква!

Винаги след подобна трагедия се говори надълго и нашироко за наказания за убийци на пътя и следва едно голямо, огромно нищо, защото закона предвижда смешно наказание, намират се уж смекчаващи обстоятелства, убиеца си признава и присъдата се намалява, и ако адвоката е тарикат, а виновния "знатна" личност, резултата е такъв, че по пътищата имаме маса потенциални убийци, защото нищо не ги спира да се друсат или да карат бясно и знаят, че ще се измъкнат. Щом отнемане на книжка не дава резултат, има си затвори за такива. Освен това, стига и 1 пример за ненаказан виновен и това повлича поредни дела с приятна за виновника присъда. За жертвите и близките и въобще за справедливост никой не го е грижа.

приема се с мнозинство

Гнусно е как излизате от дупките си , червеи такива , на гърба на човешката трагедия! Защо като бяхте с Боко и другите дебили не променихте закони и система , бе!?! Вие сте най-виновни за всичко около нас ...за пари продадохте и децата ни!

А Джамбаски кога?

Що за заглавие, за бога? Шофьори-рецидивисти? Всички сме такива?!?!?

Подкрепям с две ръце, разбирласе, с известни уточнения.

Те могат да предлагат, но какво обвиняват 3 парламента, след като и преди тях е същото! Нищо не се е променило по въпроса. Иначе и аз мога да давам предложения. Например да въоръжат КАТ с гранатомети. ;) Е поне да слагат по улици или на лампи и светофари преместваеми устройства за запис на звук при по-високи децибели. Такива в САЩ по програми дори отчитат дали има изстрели и подават сигнал. Поне ще си направят картина къде са джигитите, за да ги излавят на местопрестъпления. Бих налагал глоби и спирал от движение коли, дори само за шума който дигат. Най-често като се стъмни. И по крайните квартали. Дори само за това, че пречат на хората да спят.

Никой не го интересува какво предлага ВМРО! Те отдавна показаха, какво могат - а по точно да продават паспорти на небългарите... А колкото до катастрофата отнела живота на двете млади жени - това е част от пореднатата нацоинална катастрофа. За подобно нещо (каквито стават в БГ ежедневно) правния министтър и министъра на вътрешните работи не само трябва да си подадат оставките а и да се подведат под отговорност! Но няма народ, всеки за себе си. Ау, колко лошо, каква трагедия - важното е, че не сме били ние или нашите деца.... Затова сме на такъв хал и нещата няма да помръднат в по-добра посока. Дебилизъм не на 80% та а минимум 90....

Колеги на Джамбаски...

А ти какъв си?

Докато не им отнемат прескъпите автомобили и мотоциклети още при първото опасно за живота на околните нарушение, нищо няма да се промени. Собствеността е свещена и неприкосновена, но не и за нарушителите, застрашаващи чужд живот, ОЩЕ ПО-МАЛКО за рецидивистите! С отнемане на СУМПС нищо не постигат!

Но само като санитари и чистачи! Да пренасят човешките останки и кървища до екарисажа.Дали имат някакво сетиво да разберат къде са и защо са там? После пък да не грабнат и те ножа, ей, и да си отворят месарници?!

Мястото на рецидивистите е в затвора доживот.

Имаме един съсед в провинцията, завърнал се след ,,гурбет,, в чужбина и сега се е вкчил в източването на евро и бг фондове за земеделие. Щом им свърши кампанията той и дружките му запчват празниците . Имат големи коли, задъстват улицата Пият и гърмят музика. Викаме полиция, която нче прави нищо. Абиха могли поне веьнъж да ги изчакат да подкарст лияни колите си по околията. Каквоо ккато заплашват обикновените хорс

Да ги храним всички?!

Или с ефективни глоби. Тоест, с глоби, които тръгват да си търсят, а не просто така, глобите да висят в пространството неплатени.

Това е поредния смешник. Всички наказания са смешно занижени в нашата държава. Думата трябва да се помисли, изобщо няма място. Следва на всички наказания да им се появят ефективност от поне 20 - 30 години или доживотен и за 90% от наказанията, това че се е признал по-бързата процедура за виновен, изобщо да няма опция, да му бъде редуцирано наказанието, а като го обявят за рецидив, повече да не излиза от затвора. В момента всеки рецидив излязъл от затвора, единственото което прави е, да извършва нови престъпления. Няма смисъл да е навън, но на управниците ни, така им харесва, защото мислят за собствените си кожи и тези на техните мили дечица (дегенератчета).

А членовете на ВМРО да работят в северна македония до живот. Там много ги обичат.

Това Джамбазки ли го предложи?? Да не забравихме, че и той покара пил и мина с едни глупави приказки по медиите! Има си закон и затвор! Просто да се спазват!! Просто е!

Времето на предложенията ви изтече безвъзвратно. Джамбазки ще дава ли наряди в моргата или мина по давност?