ВМРО предлага шофьорите-рецидивисти да работят в морги, реанимации и травматологии

Нужни са и по-високи глоби за шофиране след употреба на наркотици и вдигане на минималното наказание за причинено пътно транспортни произшествия от 3 на 5 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Времето на предложенията ви изтече безвъзвратно. Джамбазки ще дава ли наряди в моргата или мина по давност?

Това Джамбазки ли го предложи?? Да не забравихме, че и той покара пил и мина с едни глупави приказки по медиите! Има си закон и затвор! Просто да се спазват!! Просто е!

А членовете на ВМРО да работят в северна македония до живот. Там много ги обичат.

Това е поредния смешник. Всички наказания са смешно занижени в нашата държава. Думата трябва да се помисли, изобщо няма място. Следва на всички наказания да им се появят ефективност от поне 20 - 30 години или доживотен и за 90% от наказанията, това че се е признал по-бързата процедура за виновен, изобщо да няма опция, да му бъде редуцирано наказанието, а като го обявят за рецидив, повече да не излиза от затвора. В момента всеки рецидив излязъл от затвора, единственото което прави е, да извършва нови престъпления. Няма смисъл да е навън, но на управниците ни, така им харесва, защото мислят за собствените си кожи и тези на техните мили дечица (дегенератчета).

Имаме един съсед в провинцията, завърнал се след ,,гурбет,, в чужбина и сега се е вкчил в източването на евро и бг фондове за земеделие. Щом им свърши кампанията той и дружките му запчват празниците . Имат големи коли, задъстват улицата Пият и гърмят музика. Викаме полиция, която нче прави нищо. Абиха могли поне веьнъж да ги изчакат да подкарст лияни колите си по околията. Каквоо ккато заплашват обикновените хорс

Мястото на рецидивистите е в затвора доживот.

Да ги храним всички?!

Но само като санитари и чистачи! Да пренасят човешките останки и кървища до екарисажа.Дали имат някакво сетиво да разберат къде са и защо са там? После пък да не грабнат и те ножа, ей, и да си отворят месарници?!

Докато не им отнемат прескъпите автомобили и мотоциклети още при първото опасно за живота на околните нарушение, нищо няма да се промени. Собствеността е свещена и неприкосновена, но не и за нарушителите, застрашаващи чужд живот, ОЩЕ ПО-МАЛКО за рецидивистите! С отнемане на СУМПС нищо не постигат!

Или с ефективни глоби. Тоест, с глоби, които тръгват да си търсят, а не просто така, глобите да висят в пространството неплатени.

Колеги на Джамбаски...

Никой не го интересува какво предлага ВМРО! Те отдавна показаха, какво могат - а по точно да продават паспорти на небългарите... А колкото до катастрофата отнела живота на двете млади жени - това е част от пореднатата нацоинална катастрофа. За подобно нещо (каквито стават в БГ ежедневно) правния министтър и министъра на вътрешните работи не само трябва да си подадат оставките а и да се подведат под отговорност! Но няма народ, всеки за себе си. Ау, колко лошо, каква трагедия - важното е, че не сме били ние или нашите деца.... Затова сме на такъв хал и нещата няма да помръднат в по-добра посока. Дебилизъм не на 80% та а минимум 90....

Те могат да предлагат, но какво обвиняват 3 парламента, след като и преди тях е същото! Нищо не се е променило по въпроса. Иначе и аз мога да давам предложения. Например да въоръжат КАТ с гранатомети. ;) Е поне да слагат по улици или на лампи и светофари преместваеми устройства за запис на звук при по-високи децибели. Такива в САЩ по програми дори отчитат дали има изстрели и подават сигнал. Поне ще си направят картина къде са джигитите, за да ги излавят на местопрестъпления. Бих налагал глоби и спирал от движение коли, дори само за шума който дигат. Най-често като се стъмни. И по крайните квартали. Дори само за това, че пречат на хората да спят.

Подкрепям с две ръце, разбирласе, с известни уточнения.

Що за заглавие, за бога? Шофьори-рецидивисти? Всички сме такива?!?!?

А Джамбаски кога?

Гнусно е как излизате от дупките си , червеи такива , на гърба на човешката трагедия! Защо като бяхте с Боко и другите дебили не променихте закони и система , бе!?! Вие сте най-виновни за всичко около нас ...за пари продадохте и децата ни!

приема се с мнозинство

Винаги след подобна трагедия се говори надълго и нашироко за наказания за убийци на пътя и следва едно голямо, огромно нищо, защото закона предвижда смешно наказание, намират се уж смекчаващи обстоятелства, убиеца си признава и присъдата се намалява, и ако адвоката е тарикат, а виновния "знатна" личност, резултата е такъв, че по пътищата имаме маса потенциални убийци, защото нищо не ги спира да се друсат или да карат бясно и знаят, че ще се измъкнат. Щом отнемане на книжка не дава резултат, има си затвори за такива. Освен това, стига и 1 пример за ненаказан виновен и това повлича поредни дела с приятна за виновника присъда. За жертвите и близките и въобще за справедливост никой не го е грижа.

Вместо глупости, просто накарайте милиционерите да работят! Няма ги на пътя. Няма превенция, няма никаква дейност. Само за заплати и привилегии плачат, а полза от тях никаква!

Взехме му книжката и проблемът е решен, явно това не работи!

Какво е ВМРО ?

Ще го кажа много простичко, да го бяха направили, когато можеха. Толкова по темата аман от такива "загрижени" политици за народа преди избори.

За 4 години успяха само да усвояват пари, сега се сетили след като тъпата им партийка умря. В София пак крадът заедно с герп, сега се хванали идеи дават.

Що за фашистки искания, от къде на къде ще принуждават хората да работят нещо което не искат или не умеят? Да седи в затвор, да работи в тухларна, да мете улиците е ОК.

в морги, гробища, уранови мини ОК. Ама какво ще правят в реанимации или травматологии. Ще мият пода и ще бършат потта на пациенти и лекари - хайде холан, простотиите на ВМРО

Отново ще борим последствията! Няма превенция, няма нищо! Пак ще събираме трупове и ще налагаме глоби! ВМРО са поредните дебили в политиката!

тва джамбазки сигурно го е предложил? като от най-примерните, нали. сигурно и той даже ще доброволства. баси лицемерните подлоги са тия патреоте нещастни закривай

А ти какъв си?

Че мое се случат некои некромани.

Какъв е смисъла от подобни неща? Мерките трябва да са следните - тежки ефективни присъди за шофьори, които са предизвикали ПТП под влияние на наркотици, алкохол и такива, които са избягали от мястото на произшествието, като въпросния хубосник. Също така, отнемане на правото да шофират до края на живота им. Трябва тези скапани закони с безброй вратички в тях да бъдат променени веднъж завинаги. Трябва също да бъде премахнато това влачене с години на делата, протакването им, връщане след десетина години отново на първа инстанция. Също така - да се махне това намаляване на присъдите, ако подсъдимите направят самопризнания. Присъдите и без това са смешно ниски.

И още от същото ще има. Докато оплювате ПП, така ще бъде. Може да не са момини сълзи, ама поне показват наченки на нещо различно. А няма нито една друга партия, която ще го направи.

ВМРО управляваха 4 години заедно с Буци, ама тогава това не беше на дневен ред или беше по-важно да шиткат паспорти на бежанци?

Доколкото си спомням и Джамбазки го спряха пиян в Самоков.

Шофьорите-рецидивисти, а и не само да работят на каторга!

В Канада за такава скорост остава без книжка и колата се конфискува и обявява на търг.