ВМРО поведе варненци и русенци на автопротест срещу високите цени на тока (снимки)

Протестиращите настояват за по-строг контрол от страна на държавата над енергийните дружества

Обратно в новината

Коментари - ВМРО поведе варненци и русенци на автопротест срещу високите цени на тока (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия номерца с тока и на Бойко му ги бяха приложили при май оървата му оставка и сега и той ги прилага предиЗборно

Политическите партии се надпреварват кой да бъде по-големия популист.

Пълни идиоти. Вместо да протестират срещу ниските доходи, те протестират срещу високи цени (които са най-ниски в ЕС и се определят от избраният от ВМРО, КЕВР)

Опъва отзад майка ти тролска

Хахахаха, горили бензин за да потестират, защото не могат да си покрият сметките за ток.

Времето е лошо и затова колите след тази с баюряка са седем и в другото платно толкова,но варненци ги подкрепят пред телевизорите си.

Комунистически боклуци!

Пише се циркаджиите, неграмотник

ха ха - крадеца вика дръжте крадеца !

умното куче хапе ръката която върти тоягата. А глупавото захапва тоягата.

Добре, че не протестират срещу високите цени на бензина с автошествие, че щеше да стане леко абсурдно.

ВМРО поведе на протест за скъпия ток, но ВМРО и много хора не разбират или забравят бързо, че скъпият ток бе уреден отъ правителство, в което ВМРО заемаше ключови позиции. За следващите правителстева одстава да сърбат попарата и да търсят сложни решения.

Така се прави преди избори, отиваш при народа, протестираш заедно с народа срещу нещо, обещаваш му нещо много хубаво на народа, че ще стане ако гласува за твоята партия. Евала, каква далновидност.

Гербаджийските патерици в действие ! Разбрахте ли защо сте аут завинаги от парламента ?! Народът ви помрази заради свирките на Толупа !

Тока поскъпва заради МАКСИТЕ. Хората нямат пари, заради МАСКИТЕ !!! Куршум за Здравния министър !!! Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

Като собственик на Jaguar x308, последното нещо, което ще ми мине в главата е да го изкарам на шествие срещу цената на тока. Някак си не ми се връзва в картинката. А тия са извадили 3 парчета. За незапознатите, средният разход на тези красавци е 17 на сто (при деликатно каране) ако се натиска отива на 19. Или са някви мангали с газови уредби или просто са се събрали да си покажат класиките. Гледам и нова Г класичка пъпли изодзадзе. Въобще държава на абсурдите.

А цялата патаклама с цените на тока се решава потребителски. Достатъчно е месец-два всички да не плащат и да пазят електромерите с кирки и лопати и дружествата ще "ревизират" ценоразсписа и "разходите по подръжка на инфраструктурата". За съжаление трима българи са компания с предател и такива мерки са практически невъзможни.

ковидарите!

ВМРО подкрепяше правителството на Борисов, когато блокира втора атомна електроцентрала. Тези трябва да носят отговорност за високите цени на тока. Същото се отнася и за природния газ. Харизаха тръбата на Турция. Патриотите и ГЕРБ закопаха държавата.

Ами имате си евродепутат, да б ще поискал ЕС да преосмисли малоумната си енергийна политика помпаща цените по борсите. Никаква зелена енергия не стимулират, просто взимат от всички и дават на избрани.