ВМРО поведе варненци и русенци на автопротест срещу високите цени на тока (снимки)

Протестиращите настояват за по-строг контрол от страна на държавата над енергийните дружества

Обратно в новината

Коментари - ВМРО поведе варненци и русенци на автопротест срещу високите цени на тока (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами имате си евродепутат, да б ще поискал ЕС да преосмисли малоумната си енергийна политика помпаща цените по борсите. Никаква зелена енергия не стимулират, просто взимат от всички и дават на избрани.

ВМРО подкрепяше правителството на Борисов, когато блокира втора атомна електроцентрала. Тези трябва да носят отговорност за високите цени на тока. Същото се отнася и за природния газ. Харизаха тръбата на Турция. Патриотите и ГЕРБ закопаха държавата.

ковидарите!

Като собственик на Jaguar x308, последното нещо, което ще ми мине в главата е да го изкарам на шествие срещу цената на тока. Някак си не ми се връзва в картинката. А тия са извадили 3 парчета. За незапознатите, средният разход на тези красавци е 17 на сто (при деликатно каране) ако се натиска отива на 19. Или са някви мангали с газови уредби или просто са се събрали да си покажат класиките. Гледам и нова Г класичка пъпли изодзадзе. Въобще държава на абсурдите.

А цялата патаклама с цените на тока се решава потребителски. Достатъчно е месец-два всички да не плащат и да пазят електромерите с кирки и лопати и дружествата ще "ревизират" ценоразсписа и "разходите по подръжка на инфраструктурата". За съжаление трима българи са компания с предател и такива мерки са практически невъзможни.

Тока поскъпва заради МАКСИТЕ. Хората нямат пари, заради МАСКИТЕ !!! Куршум за Здравния министър !!! Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

Гербаджийските патерици в действие ! Разбрахте ли защо сте аут завинаги от парламента ?! Народът ви помрази заради свирките на Толупа !

Така се прави преди избори, отиваш при народа, протестираш заедно с народа срещу нещо, обещаваш му нещо много хубаво на народа, че ще стане ако гласува за твоята партия. Евала, каква далновидност.

ВМРО поведе на протест за скъпия ток, но ВМРО и много хора не разбират или забравят бързо, че скъпият ток бе уреден отъ правителство, в което ВМРО заемаше ключови позиции. За следващите правителстева одстава да сърбат попарата и да търсят сложни решения.

Добре, че не протестират срещу високите цени на бензина с автошествие, че щеше да стане леко абсурдно.

умното куче хапе ръката която върти тоягата. А глупавото захапва тоягата.

ха ха - крадеца вика дръжте крадеца !

Комунистически боклуци!

Времето е лошо и затова колите след тази с баюряка са седем и в другото платно толкова,но варненци ги подкрепят пред телевизорите си.

Хахахаха, горили бензин за да потестират, защото не могат да си покрият сметките за ток.

Пълни идиоти. Вместо да протестират срещу ниските доходи, те протестират срещу високи цени (които са най-ниски в ЕС и се определят от избраният от ВМРО, КЕВР)

Политическите партии се надпреварват кой да бъде по-големия популист.

Тия номерца с тока и на Бойко му ги бяха приложили при май оървата му оставка и сега и той ги прилага предиЗборно