Коментари - Каракачанов: Спрете клип на ДОСТ и отзовете турския посланик | dnes.dir.bg
назад

Каракачанов: Спрете клип на ДОСТ и отзовете турския посланик

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов настоя за спиране на "скандален" предизобрен клип на ДОСТ и отзоваване на турския посланик Сюлейман Гьокче.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Спрете клип на ДОСТ и отзовете турския посланик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно прав е др. Каракачанов. намесата на официални турски преддставители ввъв вътрешните работои на България е недопустима. Но..... не трябва да се ограничаваме само с Турция. Намесата на руски официални представители е точно толкова недопустима. Посещението на български политици в руското посолство е точно толкова недопустимо, колкото и в турското. намесата на ген. Решетников е не по-малко скандална от тази на турския посланник. Не знам защо у нас намесата на Русия в нашите вътрешни работи не се счита за намеса. Даже и от партии, които се пишат за патриоти. И ако сега някой иска сметка от турския посланник, защо преди няколко месеца не търси сметка от руския посланник. Или лично от Путьо за обидните изказвания на един депутат. Паралелът при намесата във вътрешните работи на България от страна на Турция и Русия е очевиден. Русия подкрепя БСП и бившите комундета, рожби на ДС. Турция подкрепя турските партии. Но и тези и онези се месят във вътрешните работи на България. И президентът хубаво иска гаранции за правата на българите в Украйна от украинския посланник. Но би трябвало да иска същите гаранции за правата на българите и от Русия. И в Русия и в България.

Държавна сигурност. Жестоки сте. Той поне е по човечен

До всички подръжници на ГЕРБ.Видно е, че Бойко е най-образования от всички ви.

СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ,ЩЕ РЕШИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ,ЗАЩОТО ЯСНО Е НАПИСАНО,ЧЕ ИЗБОРНИТЕ АГИТАЦИИ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Едно достойно предложение! Дали ще има кой да го направи факт? Ердоган, който прилага в Кюрдистан фашистките методи, не се свени да провежда открито великотурските си цели и да подкрепя политическите формации, работещи за това зад турската граница!

Русенският македонец и пишман български националист.Агитира срещу проевропейската партия ,,Дост",но си трайка за проруската ДПС!Може даже и да е подчинен на Доган в кагебе йерархията! Смрадливо руско ,,такова" си ти Каракачанов!

Решението с турците с български лични карти е толкова просто - отмяна на двойното гражданство. Избираш между турско и Българско. Тези, които изберат Българско да полагат изпит по български език!

Абе, ти имаш ли на представа, колко "чистокръвни" българи ще издържат един изпит по български?

Клипът на ДОСТ да го спрат. Лъже патриота Каракачанов нищо не казва за клипа на ДПС. Явно ДПС и "патриотите" са сродни партии. Аз не се пиша патриот, но искам ДПС и ДОСТ да се заличат като партии. Също и Атака която развява руско знаме а не българско.

++++++

Агент "Иван" докога ще се прави на патриот?!

ПРОБЛЕМЪТ?! ИЛИ СОБСТВЕНАТА ТИ КЪСА ПАМЕТ?!

Една епиграма на Р.Ралин гласи сл.: "Не ти е ясно главо - мислиш на ляво, а пишеш на дясно."

Почти всички кресливи партийни лидери са ченгета на ДС и отново разиграват овехтелия сценарии с етническото противопоставяне не само в България, а и в Европа. Но на 19.02.-общоприетата дата на обесването на Апостола, всички цитират думите му за чиста и свята република, в която хората от всички етноси ще са равни пред закона. УТОПИЯ !

Напълно е прав! ДОСТ трябва да се забрани като проводник на чужди политически интереси. Предизборният клип за който говори Каракачанов е доказателство за това!

А ,ДПС какви са? Руски подлоги!!!

То не бяха теманета пред паметници на чуждата армия - окупатор, то не бяха клетви във вечна вярност. Тениски с лика на Путин ще пускат ли? За мен една бяла, да си бърша колата.

А ти поднесе ли цветя на паметника на американските летци бомбардирали и разрушили голяма част от София през ВСВ ??

предпочитам рушняци пред резняци

Черни тениски ще има със зъбите на Барак Хюсеин.

какви са,какви са герб.Всички комуняги мигрираха по разроилитее се партии.кои не са комуняги.Има ли някои,които не са били или са комуняги.Всичко е мижи да те лъжем.Може ли дядо ти да е бил партизанин и ти да си министър от герб,може ли това и всичките така. Ще каже някой ,че дядо,баща ... и прочие ,но на времето като се започваше работа или каквото и да е се пише Произхождам от еди какво си семейство,за предпочитане бедно ...Баща ми ..член на...бкп,бзнс,оф,майка ми ..и т.н..Така,че не нам.

тъпотии... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Кур, бате. Друг път, не сега.

Това с референдума свърши отдавна.Сам си си виновен че чак досега си бил на тъмно за това не се прави на интересен с простотията си.

дори искам комунетата да спечелят изборите. Ние бързо забравяме - какво направиха добро за народа? Нищо - кръгла нула - оядоха се, забогатяха, станаха мултимилионери, а ние обедняхме, парите в банките ни станаха нула. Пенсиите - 3 долара, заплатите -6. И сега ще ми говорят за увеличение на пенсии и ще, ще, ще. А тази ездачка - какво прави при Костов - дясната му ръка, а мъжът и шеф митничар на Олтоманци, а синът и в САЩ в най-престижния и най-скъпия колеж Бъркли. Много сте зле след като сте опряли до нея - явно нямате кадри.

на Балканите, от Европа - нищо. Косово е първата ислямска птичка, сега следва Македония с официално признаване на двуезичието, след това сме ние.

Един и същи цирк, на всеки едни избори!!! Къде са ДАНС, МВР, Президента...?!!! ..новият служебен министър? Хайде направете нещо бе малоумници продажни.

Където им платят там ходят. Не е ли ясно?

тъпотии... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

в Българската конституция пише ЧЕРНО Н БЯЛО , че в България НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ. Да, ама първият Конституционен съд отговори на запитване, че ДПС - НЕ БИЛА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ. Защо така - ами всички бяха бивши комунисти и най-вече до последният конституционен съдя -ЧЕНГЕТА - просто -. ЗАВИСИМОСТ.

След като сами си отговаряте на въпроса , защо го задавате , още повече, че аз твърдя същото като Вас ! Обидите не аргуминти в спора и са патент на червени "демократи" и "патриоти" и на простаците!

В днешни времена сме свидетели на условията, при която България е паднала под османска власт!!! Българските власти си правят оглушки пред явно протурски партии, а еничари дори предлагаха протурски политик да стане зам.-министър на отбраната???!!! Това, което написах е една много малак част от цялостната картинка...

Какво ти "предлагаха", той беше: Орхан Исмаилов от Реформаторския Блок/НПСД, понастояшем член на ДОСТ, специализирал Национална сигурност!

Честваме 3-ти март. Честваме 139 години от Освобождението на България от турско робство, а реално в България има не 1 а вече 2 труски партии и си правят каквото искат. По продажни политици от сегашните надали е имало! В коя друга държава има такова нещо? Турскита партии да си оперират в Турция!

Ердоган и Путин станаха добри политически и икономически партньори , намериха си еша като диктатори и антидемократи .Така , че червените и кафяви "патриоти" в момента са в състояние на пълна амбивалентност!

тъпо изказване.

КАРАКАЧАНОВ ДА НЕ СЕ ЛЮТИ ТОЛКОВА, ЗАЩОТО ТОВА Е ЧИСТА ПРОБА ПРЕДИЗБОРНО ЛИЦЕМЕРИЕ! ДОСТ са официално разрешена партия в България, както и ДПС вече десетилетия наред. Всеки български гражданин, независимо от неговия етнос , има право на гласуване. Много хора от ръководството на Патриотичен фронт пък са проводници на руски интереси в България! Предатели на нац. ни интереси не са липсвали никога! Досега "патриотите" акцентуваха върху циганите , сега включиха и турците в пропагандата си. Както е тръгнало ще превърнат и "българското малцинство" в заплаха за държавата. А заплахата се инспирира от крадливите ни и арогантни бай Ганьовски управници !

Предателю, ДОСТ според теб не е турска партия, така ли?????

ДОСТ И ДПС НЕ СА ТУРСКИ ПАРТИИ СПОРЕД СЪДЕБНАТА НИ ВЛАСТ ЩОМ ГИ Е РЕГИСТРИРАЛА И ОБИТАВАТ ПАРЛАМЕНТА ВЕЧЕ ГОДИНИ НАРЕД!!!

Добре де, Краси, ама Валерката няколко пъти подчерта, че "благодарение усилията на обединените патриоти купения вот от Турция е спрян"?! А сега се оказва, че не е точно така... Та какво конкретно имаше предвид Симеонов, като се хвалеше?

Мазният каракачанин пак е наприказвал куп предизборни глупости.Лошото е,че лумпените се вързват на популизма.

Каракачанската мастия се натиска на ДОСТ , както стана със Слави Бинев и ДПС.

всичко е така.

Досега не съм чул нито веднъж агент Иван да изквичи срещу автобусите от Турция, дето водеха стада избиратели на ДПС. Ми така е, ДОСТ пречи на руските им приятелчета от ДПС.

КОЙ, КОЙ, КОЙ - комунягите от страх че няма да спечелят изборите ги създадоха. А после и изборите манипулираха - абе как така - всички бяхме против комунетата - този едномилионен митинг и всички бяха против тях.Бяха се изпокрили, но точно тогава манипулираха изборите. А сега - с два процента над ГЕРБ - това заслужаваме. Младите до един ще забегнат.

Кой е пощенския гълъб на Ердоган? Кой превеждаше на срещите на Боку и Реджеб?

Турците у нас са потомци на нашите поробители, и са по-нагли от дедите си, т.е. от поробителите ни. А наглецът, ако не го удариш веднага по главата, счита това за поощрение, и става още по-нагъл. Мисля, че е ясно какво трябва да се направи.

Май въобще не си виждал потомците на "поробителите". Те преобладаващо са работливи, дисциплинирани, честни, бедни и кротки хора. Виж, потомците на съветските окупатори, днес по-Черноморието са нагли и нахални.

+1 Да допълня, че сериозна част от тях са и против ДПС и ДОСТ и не гласуват за тях.

Убедих се,че и ти не си виждал,или по-точно не си ходил в т.н. "смесени райони".

Съвременните български турци са или потурчени българи, или татари/тюрки от Крим и Кавказ. Исторически те нямат много общо с анадолските турци.

Менте патриотите използват удобно Турция за бок сова круша,а срещу реалните ни окупатори и колонизатори нито дума.

Прав е Каракачанов. Ама той си траеше, когато посланиците на Франция и Германия официално участваха в протестите срещу правителството на Орешарски? Или, щом са от нашите, им е позволено? Аман от лицемери!

Ама си и траеше , когато Решетников правеше кастинг за президент на Задунайската Губерния в хотел Кристъл Палас, с членове на журито Корнелия Нинова и щерката на Нора Ананиева !

То ок, че са срещу ДОСТ ама е лошо. че са съюзници с другата туско-русофилска партия дпс

Този не го слушайте, едно говори друго върши!

ТЕБЕ,ТАКА ЛИ?! И КОЙ СИ ТИ БЕ?!

Тоя посланик отдавна трябваше да бъде изгонен от България. Вместо това Боко ибрикчията го водеше да разказва на спец. службите за обстановката в Турция

Айде стига си преигравал бе -ПАТРИОТ--още малко и в концлагери ще ги вкараш! Не виждам какви толкова ценности защитаваш----земи се напъни направи 4-5 деца поне --пък тогава ги ръководи Свърши тя вече--ако питаш мене --!

МНОГО СИ ТЪП И ЗЛОБЕН,БЕЗСИЛЕН ПРЕД ФАКТИТЕ!!!

от всички тези които правят коалиции, от една партия точно в противоположната прескачат само и само да влазнат в парламента. Каракачанов така плюеше Атака по зле не можеше, а сега - дружки - и обратно. Михайлов - явно огладня - в ДОСТ и те гледа нахално в очите. И това благодарение на комунистите - не бяхме такива - имахме будители, а сега долни с..ви...не.

ГО ГЛЪТНИ ОБРАТНО !!! ФАКТ Е,ЧЕ ПАТРИОТИТЕ ЩЕ СА ЕДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ СИЛИ ! ПРЕГЛЪТНИ ГО !!!

Според коментарите всички са съгласни с протурската кампания в БГ.Тоя бил агент другия нещо друго и накрая всички протурски партий в парламента.А ние продължаваме да се джавкаме един друг. Прост народ ей.

Е те това е причината!!! Това е и причината да паднем под турско робство, не че султанът през 14-ти век е бил толкова силен...

А къде беше Каракачанов когато Петър Младенов разреши регистрирането на ЕТНИЧСКАТА партия ДПС и защо не повдига глас срещу предателите - българи, легитимиращи етническата партия

Той тогава беше още никой, момче на 23-24 години.

Търсел си е шaлвaри дa си купи,дa ги обуе,че дa не видят бългaрите що зa лъже-пaтриот е този клепоух Домус,нa диетa от свински пръжки,пържоли.

А защо демократите не мучахте, когато ДПС основаваше ОДС?

През 1989 г. ВМРО не беше политическа партия,ами културно-просветни дружества. А освен това,тогава имаше огромна съпротива против новосъздаденото ДПС ,имаше много митинги,лично съм участвал в тях,но тогава други партии го правеха това -БНРП ,БНДП,ОКЗНИ и др. Имаше Всенародно движение Мати Болгария и др. Но тогава американския посланик Монтгомъри грубо се намесваше във вътрешните работи на България ,и под давление на Щатското посолство (което тогава беше в центъра на София) ,и под давление на новосформирания тогава СДС ,както и на синдиката Подкрепа ,ДПС беше допуснато и до избори. Спомням си,че след това,през юни 1990 г. след изборите за Велико Народно събрание,националистите образуваха блокада през първия ден когато се събираше Великото народно събрание ,за да не допуснат избраниците от ДПС до Пленарната зала. След това по настояване на американците обаче и с приложена сила ,властта успя да ги прокара в залата...!

а защо каракачанов го е страх от дпс и дост?

Искаш Ердоган да ни управлява? И да се говори само на турски?

неговото позьорство го знаеме,куче което лае не хапе са казали старите хора,досега той нещо да е направил по въпроса с турските партии че нещо баш не помня,за тия неща си трябва твърда ръка,а не таква направлявана от водещите партии

Агент Иван Агент-иванов да върви при своя господар от саветското посолство. Иначе да бъде съден за национално предателство.

Трябва си голяма екскурзия.

Тъпото е само това, че този път май българите ще ходят на екскурзия...

ами след абдикацията на цинкарката какво друго да очакваме

Само ГЕРБ! Саниране, магистрали, инфраструктура, европейски заплати и пенсии, здравеопазване, ефективна борба с контрабандата... уважение, честност и почтеност! Воля за промяна! В името на България - това е ГЕРБ!

Браво Дидко, ела ме цуни по шлифера!

Браво Дидко, ела ме цуни по под шлифера!

Прав е Каракачанов ! Ама нашите продажници... Турците искат България да е тяхна и упорито напредват.

Турците изпуснаха момента, времето им изтича, но още не го знаят. Ще го разберат обаче в най-скоро време.

Моля?

Каракачанов се крепи на ДОСТ и ДПС. Ако ги нямаше, щеше да е празна пластмасова бутилка. Викат му "номерът на Атака" и тъжното е, че все още действа.

А според тебе да не е пълна пластмасова бутилка?

Ами то е ясно, ако не бяха ДОСТ, ДПС, ДРОМ от националистическите партии нямаше да има нужда, щом като има турски и цигански националистически формации, да има български е направо задължително. Сам Сидеров е признавал, че е нямало да създаде Атака, ако ДПС не балансираше властта от 90-та година насам... Така че какво грешно има???

Грешното е това, че тези измислени националистически партии на практика подкрепят ДПС, ДОСТ и т.н. Защото ако няма враг, няма да ги има и тях.

Появата на патриотични партии е признак, че в другите партии липсва патриотизъм!!!

файдата при тоя скужебен кабинет да се направи това е никаква