ВМРО блокира Кресненското дефиле, протестира срещу "действията на Кирил Петков" за РСМ

Ще се опитат да променят позицията в посока "нека да ги пуснем да започнат да преговарят, после, ако такова, ще ги спрем", заяви Ангел Джамбазки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам само защо чак сега, когато са извън управлението ВМРО станаха толкова активни по македоския въпрос. Докато управляваха с ГЕРБ такива протести не се виждаха. Както стана ясно по време на тяхното управление с ГЕРБ България не е изяснила какви са нейните искания нито пред македонците, нито пред европейските партньори.

Причината да бъде искан нов КСНС не е в "напредък" на ангажиментите на РСМ, а в разпалване на война, която може да промени геостратегически Европа и света. Така че ходът на Петков е много правилен. С него той иска да покаже, че българското правителство споделя опасенията на евроатлантическата общност, но инициираните от него усилия по въпроса не получават обществена, коалиционна и парламентарна подкрепа, тъй като РСМ не предприема усилия да скъса с ЮгоКоминтерновската й ксенофобска идеология на омраза, недобросъседство и погазване на човешки права.

Много ясно че тези националистически партии ще измъкнат България от тридесет годишното блато . Държави примери : Полша , Унгария , Словения Русия и други, някои от тях справили се със демографският срив и висок стандарт . Предсрочните избори са необходими и ще са скоро ,и топката ще е отново в малодушния български народ изнесъл три и половина милиона бели роби...

Русия с никакъв демографски срив не се е справила , Бтв едниственитя регион с положителен прираст на населението там е Кавказкият

Твърдо съм против да "пускаме" Македония без да изъплява договора, а и заради безкрайните им дребени тарикатлъци. Но нещо почна да ме съмнява дали това е правилно. Че чокалиийте са долна безроднба пасмина е вън от съмнение. Но имат и едно голямо предимство пред нас - те НЕ са руски кавали, каквито ние постоянно се показваме. А в тия времена, това ги прави по-европейци от нас и намалява тежеста ни доста. Ако пък Копейки и Янев съборят тази власт и тръгнат с рогата срещу ЕУ и за Русия, като нищо може и официално да ни бият шута за сметка на Македония. А тия незнам за какво протестират, тия бакий ги сътвориха в немалка степен "македонстващите" от ВМРО.

Много ми интересно , как реши , че не са руски кавали ?

Е като протестират сега.....що протестират ?! Искате Кирето тихомълком да ги пусне тия олигофрени в ЕС ли ?

Що е то ВМРО? - нито вътрешна, нито македонска, нито революционна, нито организация.

Историко-географската област Македония храни вече век и половина български политици, като последния е русенския македонец агент Иван Каракачанов. И напредък никакъв няма, даже напротив, вардарските македонци все повече се отдалечават от вас. Май е време за нов подход.

Колко на брой са тези непримирими патриоти........!?!? 101 или 102 ......... Кого представляват!?

А, значи заради тях беше задръстването в тази отсечка? А може би и катастрофата между черен джип и червена лека кола, която допълнително усложни ситуацията около рафтинг центъра.

Имаше трийсетина шкембара, но не смеят да блокират пътя. Викаха, крещяха и сега ги няма. направиха си пиар акция, защото РСМ ще започна процес по присъединяване през месец юни. На 9 май ЕП гласува резолюция, че не е нужно за решенията му да има 100% съгласни. Дори и да гласуваме против, те пак ще си направят, каквото трябва за нуждите на целия Съюз.За нас ще остане само срама и недоверието на другите от съюза. Това, което правят Радев и компания е първа стъпка към изваждане на България от ЕС.Честито!

Срам ? Срам от какво ? От това , че държим на историята си , на кръвта на умрелите за Макеодния , на това , че не забравяме как и от кой бе създадена макеоднскта нация .? Мен не ме срам .

Когато някой иска да протестира-мястото е народното събрание, явно все още има хора, които ги мързи или ги е страх да пропътуват 100км. А вмро сте пълни нещастници. Най-измекярската партия....такива си бяхте, такива си останахте. П.с. полицаите-мишки защо позволяват блокиране на международен път???

Ще ти се да сереш и пикаш пак по жълтите павет ли?

Македония в ЕС - само след Турция! А Турция кога ще влезе там - отговорете си сами!

Шепата идиоти, останали около Каракачанов и Джамбазки протестират срещу нещо, което сами си измислят само и само да се покажат живи! Аман от измислени проблеми на измислени "политици"!

Точно изразено! Проблемът е, че вместо да работят за развитието на държавата, те правят всичко да пречат за това. Вълнува ги само да са близо до кокала. Видяхме ги всичките. Петков обаче е сериозен и не е алчен.

Ти къде живееш? Петков не бил алчен? Знаеш ли, че се храни по ресторанти и не плаща сметки, че част от вилата му е на обществена земя и кметът не може да се пребори с него. А за хонорарите от САЩ да не говорим. Как иначе ще работи против България и националните ни интереси?

jingiby

Някакви соросоидни тролове тъдява твърдят, че ако Северна Македония влезе в ЕС, то това ще е добре за България и отношенията ни ще се подобрят. Това, че пуснахме Северна Македония в НАТО влоши отношенията ни, които и без това не бяха добри. Каква е логиката, че ако ги пуснем в ЕС, това ще промени ситуацията. Те и сега имат подписан договор за добросъседство с нас, но го спазват, колкото Русия спазва меморандума си с УКрайна от 1994 година, за неприкосновеност на границите й. Дори заплашват едностранно да го денонсират. Аман от платени боклуци...

Кой си ти бе? За какво да ни обичат. Дъртите комунисти само им пречат от бг-то. Затова ли?

Копейкин все пак е кадър на ВМРО, Атака, кандидат кмет на Варна... ВМРО и Възраждане гледат в една посока.

Пуснете Македония в ЕС, за да намалим руското влияние. Постепенно ще намалее омразата към България.

колеги,в почивен ден надницата е двойна !

Видите ли протест в БГ, винаги се питайте кой дава парите. Граждани и общество НЕ останаха. Поздрави.

Нали? Като протестите срещу Бойко?

Балъци, всъщност не осъзнавате, каква ОГРОМНА услуга правите, като не я пускате в циганско-мюсюлманско-негърско-педераския съюз. Дори самите те, не го осъзнават.

Поотестират защото хората започнаха да ги позабравят вече. Парламент няма да видят предателите от ВМРО !

Македонците по принцип не са българи те са кумани . Били сме съюзници , на цар Калоян отряд кумани 12 000 му помага да разбие кръстоносците , жена му е Анна куманката . С близки хора и роднини е най-мъчно и злобно .

Е научил мушангиите на комитерна. Браво знайко все така да знаеш.

Да ти се върне. Но на теб!

Какво ли е обещал идиота Курчо Путков на чичо Сам?

Безсрочен договор на дънди прешъс метал, да копае българско злато докато свърши.

Залежите са малки

jingiby

Кирил Петров не е запознат с Македонския въпрос. Него го интересува бизнес климата на Балканите. За тази цел той откри самолетна линия до Скопие. За да строши ледовете между двете държави, така да се каже, и да покаже бизнес нюх пред обществото. Линията фалира набързо, поради липса на пасажери, но Петров не коментира този свой личен провал. Междувременно при посещенията си в Скопие и Битоля той бе унижаван, освиркван и обиждан. Сега се е оплел като пиле в кълчища между обещанията за пробив във ветото, дадени на Запад, очевидната враждебност и неразбиране, с които се е сблъскал в Северна Македония, както и възмущението и дори презрението с което го гледат разбиращите от този проблем у нас. Ех, Киро, Киро, защо не се удави навремето в някое от Големите езера в Южна Канада....

Късно е либе за китка. Македонският кораб е отплавал преди Първата световна война и връщане назад няма. Единственото което може да се направи е да живеем с македонските заедно в ЕС и някой ден в шенгенското пространство.

jingiby

Не знам за какви китки става въпрос, но на олигофрените в Скопие им трябва едно поне 20 годишно вето. Пълно търговско ембарго. Едностранно въвеждане на визи от наша страна. Отнемане на раздадените на килограм български гражданства и информационна война във всяка една точка на планетата срещу отвратителните им лъжи...

Протестират, защото ще се свиква КСНС и какво от това? Каракачанов го видяхме и ако обича да напусне обществения живот! Ами сега Макдеония НИКОГА няма да иска да стане част от България. Но...можем да се договорим за някои неща, но с добро. Ако Македония не влезе в ЕС, какво чакате, ще се обединят със Сърбия срещу нас ли? Комунисти и ченгета, сър!

И Киро лъжеца го видяхме! И ленмето косъма видяхме! Айде Кирчо самолета и в Канада!

С добро отдаван видяхме , че не става . Властта и тайните им служби така или ибаче са обединени със сърбите , а териториално няма как да стане зарди шиптърите в РСМ

Да пуснем РСМ в ЕС. Всичко друго е активно КГБ- мероприятие.

Не става!!! Дядо ми е умрял за Македония! Баща ми ще се обърне в гроба! Ако някой някога отстъпи на Република Северна Македония да бъде проклет до 9 коляно!

това е самата истина

Всички, които пишат за пускане на РСМ да бъдат проклети и те и децата им!

кълне ще ме се върне много по - жестоко - по дбре макетата да преговарят за влизане , от колкото да се навеждаме на путя.

Мисля, че ти си активно мероприятие...

Браво, имало и писмени татаро-монголи Бугаристан. Откраднахте ни язика, църквата и историята, а сега си мислите дека сте спремни да ни блокирате. Бугарска работа.

Гоце е написал собственоръчно че е българин и татарин! Баща му на Гоце Делчев е българин и татарин! Майката на Гоце е татарка и българка! А татаритехса велики. Не е срамно да си татарин!

Хахахаха, откраднали му били езика и историята и на тоя промит мозък, ама горкият нали си е севермак, т.е. чист тъпак.

Хванете Киро , хубаво му издърпайте ушите и един зад врата много да внимава какво прави . На всички от ПП сипете от същото .

Съгласен! Къде си господин Трифонов??? Нали пееш за Гоце? Нали пееш за Миле Попйорданов? Нали си много загрижен??? Къде си господин Трифонов? И ти ли продаваш Македония?

Ти прочете ли изобщо статията? Видя ли за кого става въпрос и от коя парламентарна група?

Да ти кажа Прочетох станията! Защо слави не протестира? Слави е за или против пускането на РСМ!

Къш на Продължаваме Повишаването на цените! Инфлация в небето Цени на петрол в небето Продават Македония Къш на тези мършояди от ПП Славиииииииииии СПИШ къде си бе певецо на македонски песни?

Не подкрепям каракачанов и вмро, които 12 години лизаха на тиквата де що им подаде и участваха в грабежа за да пълнят чекмеджета НО: съм за такива протести и блокади! Даже са малко!!! Трябва всички да се вдигнем като един! Дядовците не са проляли кръвта си за да ги предадем позорно сега! Стига външен натиск от сащ и ес! С такива приятели като тях не ни трябват врагове! Трябва да издържим и отстояваме позицията ни до край, като Гърция! С цената на всичко! Ни шенген, ни еврозона, ни препикани визи за сащ не ни трябват ако цената е да загубим Македония!!! Или ЕС да подкрепи националната ни позиция по казуса рсм или ако не, ние излизаме от този съюз! Националният ни интерес не може да е обект на компромис! Да покаже ЕС колко държи на нас, крайно време е! До сега видяхме само как 12 години потупва приятелски един доказан бандит в лицето на тиквата, който ни граби и рекетира с позволението на ЕС! У нас остана впечатлението, че тиквата е отделяла от чекмеджетата и за Барозу и за Юнкер! Това ли са европейските ценности? Който от политиците ни предаде националния ни идеал и свали ветото преди рсм да са изпълнили всички наши искания е национален предател!!!

си. То е тъжно даже.

Почети по темата и после давай квалификации на хората. Само по една тема сме били единни, но сега се опитват да ни разделят.

Абе киро кандчето ли ще решава БЪЛГАРСКИТЕХНАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ?!?!?! Абе ленчето проститутката ли ще решава БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИПИНТЕРЕСИ?!?!?! БЛОКАДА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И КИРО ЛЪЖЕЦА ДА ИЗЧЕЗВА В КАНАДА!!! ОСТАВКА НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ КИРО МЕНТАТА!

кире ще решава ,защото вие гласувахте за него .

Не съм гласувал за него! ТРЯБВА ДА СИ БЕЗМОЗЪЧЕН ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ПП! Как можеш да гласуваш да кирчо и кокорчо?

Путин и Боко клатят държавата. Единият за да си върне, че не го ебаваме за слива, другият, за да не отиде в затвора. И двамата ще се провалят, защото са червени милиционери с по 10 грама мозък в Тиквите.

големият милиционер е на дондуков 2 --резидента

Полиция няма ли в тази държава??? Имат ли разрешение за протест тези Бокови пудели??? Не вярвам да имат!! Защо не са смазани от бой и вкарани в ареста? Демокрацията не е свободния! Утре някой ще реши, че може да запали НДК в знак на протест.

ти вероятно си от тия, дето системата вместо да ги убие, ги набута в парламента! а иваче вмро са жалки смешници като отровното трио, мая, копейкин и янев!

Значи 25 човека тероризират хиляди, водени от фашистчето Джамбазки! И то не за нещо, което правителството е направило грешно, а защото "може би" би направило. Въпреки, че Кирил Петков 100 пъти каза, че дори и не се замисля да прескача НС или да прави нещо скришно. Но не, Путин е платил и активизирал всички лайненца в страната, които самоотвержено за да лапат рублите предават страната си и бъдещето на децата си! Въпреки, че тези хора деца не планират да имат... просто защото са пед..сти!

Кои бяха тия? ... Каракачански Шкембета някакви! Ето нещо по-важно, че ДИР-а докато му спуснат одобрение ... "Русия, Беларус и Турция напускат СЗО!" ... Дано да сме следващите!

Киро, махай се. Колкото по-бързо, толкова по-здравословно

Руското влияние РСМ вероятно спъва допълнително присъединяването им към ЕС.Може би това им е целта дан на карат да се мразим или поне ненавиждаме помежду си като народи.Но пък има шанс нещата да се подобрят някога към по-добро.Аз съм оптимист

Защо няма протести за високите цени на хляба, за високите цени на бензина, за високата инфлация, за високите цени на хранителните продукти, защо не се подкрепят хората при тези високи разходи за живот.

Абе не може ли от Благоевград надолу да се забрани изцяло движението. И да затворим границата с гнусните макета. И ще ми ядат дедовия.

И ВМРО, и ИТН са за ТЕЛК до последния човек, честно. Петков им обяснява по 1837462845 пъти на ден като на бавноразвиващи се каква е процедурата за ветото, но не: те едно си знаят и едно си баят.

Едните имат външен министър, другите имаха военен министър, но Вие смятате, че те не разбират какво се случва по темата РСМ. Не е ли малко наивно?

Не мисля, че някой приемаше Каракачанов сериозно освен той самият, а въпросната външна министърка е безгласна буква - мъцна за някаква двойна политика, но се отрече от собствените си думи в момента, в който Петков й скръцна със зъби. ИТН просто искат да създават проблеми. А и изобщо личните чувства на премиера по темата не са важни в случая - той обясни, че ветото няма да падне без парламентарно мнозинство. Т.е. колкото и да му се иска, не може да го направи сам. Така че всъщност къде е драмата?

Киро е лъжец

А ти вярваш на всяка негова дума нали?

Оставка на канадския безродник! Го хоум мизерни!

Европейският съюз и САЩ съзнателно и упорито смазват България и българския народ. Забраниха ни Южният поток да мине през страната ни, забраниха ни и да построим Белене. Съвсем наскоро ни забраниха да плащаме руския газ с рубли, поради което изпаднахме в газова криза, а сега ни забраняват и да внасяме петрол от Русия. Към това трябва да прибавим и факта, че ни изнудват да допуснем Македония в Европейския съюз, което ще причини ужасяващи бъдещи проблеми за България. Никога България не е била така зависима, така поробена!

Толкова умилително звучи, че чак сърцераздирателно. Южен поток не бе разрешен, защото руснаците искаха през тръбата да минава само руски газ (този монопол не е разрешен от правото на ЕС, към който ПРИНАДЛЕЖИМ); руснаците спряха едностранно подаването на газ, защото нарушиха договора - не сме се задължили да плащаме в рубли, а в евро; за РСМ се поставят неизпълними условия, което да блокира започването на преговорите с тази държава - тук отново прозират интересите на Москва. Добре де, получавате възнаграждение в рубли, но поне научете как да манипулирате обществото - опорките са твърде елементарни.

Това, че Германия предаде европейският енергиен интерес и Полша, която устояваше на руските искания тръбата да е руска, е друга тема - обясних защо "Южен поток" не се изгради. Както се изясни обаче, и продължението на Турски поток не ни е нужен - имаме достатъчно трасета за доставка на газ. Много обичам да се сравняват несравними неща, но пък нищо - забавно е!

Интересно, много си запознат, и си вярваш явно? ... Я кажи пиле шарено, по Северен Поток каква газ тече? ... Диверсифицирана ли? ... А по Ямал-Европа? ... Ами по другите? ... Да ви ЕПМ дрогирана, яжте си триците там и не ни ги пробутвайте за гурме!

Да.видим кога ще свършат на ВМРО парите. Путьо май му пресъхват приходите лека полека

Юнаци. България цяла сега вази гледа.

Баце им е платил с кюлче

От тази статия не се разбира нашият дълбоко уважаван евродепутат, когото наказаха за нацистки поздрав при изказване в Европейския парламент, какво точно иска от правителството да направи/да не направи, че да защити Македония?! Че дори блокира пътища - голяма част от политическата фауна стана "патриотар" и експлоатира тази тема, без дори да посочва пътя за разрешаване на тази криза, инициирана от самата ВМРО с вицепремиера Каракачанов. Тук малко като в приказката "Крадецът вика дръжте крадеца"

кога пред Руското посолство, Варненската община и пред Росенец?

Вчера изтърваха протеста за решетките,днес се активираха.... от 4мата Пр дседатели кой ръководи четата,бре Подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев

Значи подкрепяш членството на Македония

За ПАВЕЦ "Чеира" и АЕЦ "Козлодуй" в момента се мълчи, обаче нЕкой големи мошеници правят пачки. Лятото ще премине и есента когато цената на тока от "регулирана" стане "борсова", тогава ще настъпи ЧАСЪТ НА УБИЙСТВЕНАТА ИСТИНА. А до тогава, ... спете спокойно деца и дебили, ИЗ'МАМАТА ПРОДЪЛЖАВА.

С какво ще си топлиш водата в басейна си? С гЪз ли, дето изчезна от газопроводите?

Трольо или полезни идЕоте, няма да го топля и ще го ползвам за хладилник на трупове на тролове когато измрат от глад.

Дано се впечатлят някои ПП, но се съмнявам. Канадското добиче разбира само от тояги