ВМРО: Местан и ДОСТ са заплаха за националната сигурност

Протурските партии в България никога не са работили в интерес на страната ни, а точно обратното.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО: Местан и ДОСТ са заплаха за националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

VMRO E GOLYAMA MAKEDONSKA PARTIYA. MAKEDONSKA!!!!!!

Първо съдиите, които разрешиха и регистрираха партии на религиозна и етническа основа трябва да бъдат осъдени за ДЪРЖАВНО предателство и анти-конституционна дейнос, после всичко останало. Сега в момента берем плодовете на тяхното действие/бездеиствие. и тепърва ще опитваме киселите плодчета...почакаите и ще видите...

Mного лошо, американските олигофрени имат по високо IQ от теб , голям боклук си .

съдбата, да живееш в постоянен страх от думата "турчин". омразата и истерията която демонстрираш скрит зад екрана до някъде ще утеши комплексите и страха ти, но няма да заличи истината от която много ви боли. аз "циганин" няма да те наричам..то някои работи и без да ги казваш са ясни.

Eвала добре казано, но той няма да те разбере защото е неизлечимо мозъчно болен.

Bиж бе Mакс , защо се правиш че не разбираш какво е расизъм , прочети всички коментари където ще видиш какво имам предвид . Pасизма не е само да лишиш или да отнемеш живота на друго живо същество , то е също така да лишиш и да отнемеш свободата на мислите ,свободата на хора или група население ,които различно мислят от теб и подобно мислещите . Pасизъм е да ме наричаш рязан ,фес , циганин , мургав , туркоезичен, тези синоними нямат разлика от това да ме наричаш негър , което също е расизъм.

Итересно ми е лудия ,ти като гагаузин ,м/у какво се раздвояваш ,турско говорящ с християнска религия нито си българин ,нито турчин ,въпреки че езикът е по етническа черта ,хайде признай си,

Итересно ми е лудия ,ти като гагаузин ,м/у какво се раздвояваш ,турско говорящ с християнска религия нито си българин ,нито турчин ,въпреки че езикът е по етническа черта ,хайде признай си,

Не само този подъл и голям мръсник е за изгонване извън пределите на Република България. Всички фесове, на които комунягите им направиха противоконституционните групировки в най-скоро време да бъдат изгонени. Тяхното място е в дълбокия анадол - там да си "демонтират" и монтират своите идоли-командоси, да изпълняват техните поръчки и да им се кланят до земи.

Защо трябва да се САМОСЕЗИРА?! Никой ли не може да пише от тия министри? Никой ли не знае как се пуска сигнал до прокуратурата? Не ви мързи да дърпате кабели по нощните заведения, ама ви мързи да пишете след това.

Бъзикат ни за да не мислим за мизерията.Храната отиде нагоре, зимата тропа на портата.Ако някой сложи по 200 лв на пенсиите и заплатите и марсианско малцинство ще е прието с удоволствие.

Каракачанов, вдигай войската и на границата. Искай подкрепа от съюзниците по НАТО. Верно, че и Турция е член на НАТО! Но България е абсолютно верен член и загърбва дори интересите си за да угоди на НАТО, конкретно САЩ. Хайде дрисльо, хайде да те видим, а също и онова юридическо недоразумение, представителя ви в Еврейския съюз.

хахахахаха...с какво се омаиваш ти бе мангал, че ти се въртят в главата такива прекрасни фантастични сцени...коя и къде е тази българска армия...да не касаеш за динко и приятели от ямбoл....а съюзниците за които споменаваш кои са? направо копнееш за ново "турско присъствие"...скункс такъв

Късно е да се самосезира , трябваше когато се кри в Турското посолство , съдът който узакони неговата Партия , трябва Българския да ги проклей и да помним имената на Съдът от Предатели !

при мажоритарно гласуване местан и дост влизат но други излизат

"ВМРО: Местан и ДОСТ са заплаха за националната сигурност" Дори и да е така...ко ше напраите? Аз знам какво...едно голямо НИЩО! Защото сте некадърници, предатели и откровени идиоти и малоумници!

ВМРО, Местан и ДОСТ, ГЕРБ, БСП... изобщо всички партии от т.нар. "преход", а всъщност геноцид са най-голямата заплаха.

Тлъстата прокуратура ще се задейства само по заповед от Банкя.

Да чакаш некадърната прокуратура да си свърши работата е все едно да чакаш писмо от умрел! Тези "наши хора" един обвинителен акт не могат да напишат, камо ли да осъдят знакова личност! Колко от презаслужилите да са в затвора влязоха?! (реторичен въпрос) Само прах в очите на хората хвърлят и това е! ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА, БЕ ИДИОТИ! ЗАСЛУЖЕТЕ УВАЖЕНИЕ!

Местан е олицетворение на това какво означава един смачкан, мазен, агресивен, нагъл, рязан турски фесссс!Тоя трябва да го обес.т на вратата на църквата в Батак!

НЕ !!! НЕ осквернявайте това свято място по този начин..!!! Навсякъде ,НО НЕ и там..

..г-н Цацаров, НАПРАВО ТОЯ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК, мангал ДА СЕ ВКАРА в затвора НЕЗАБАВНО, за да не трови обществото ни и да провокира някой ДА МУ РЕЗНЕ циганската глава!!!

ВМРО да каже как са пленили Чърчил при Бурските бунтове .

Гледах част от интервюто с Местан. Журналистът добре го притисна, което бе изненадващо. Но на Местан трябва да се зададат няколко въпроса. Има ли българско малцинство в Турция? Признато ли е? Или техният Възродителен процес е бил по-успешен? Защо трябва да им говори на турски, като по законите на България обучението до определена възраст и преди средно образование, сега май основно, бе задължително! За да не знаят български, трябва да има наличие на престъпление? Как така при задължително образование те няма да знаят български? Тук вероятно наричаните турци са: 1. Реални турци - вероятно малко; 2. Смес - вероятно голяма част; 3. Потурчени; 4. Българомохамедани; 5. Смес между горните. Част от тях дори чисто визуално не приличат на турци. Би трябвало да им направят генен тест. дори в Турция май се отличават в европейската част от в Анадола. В Местан и Доган има турско, но и те може да не са чисти турци. Местан е и доста бял, а турците имат нещо тъмно в тях. На тези с когото се коалираха с ДОСТ (гледам сега НПСД) лидера им Корман Исмаилов по абсолютно никакъв начин не прилича на турчин. Едва ли някой виждайки го визуално, ще си помисли, че не е българин. Турците имат характерна "тъмнина" в образа. Като мутирали вежди накрая. Чело което в горният си край се разширява. Всякакви такива характеристики. Тук руси със сини очи се считат за турци. Би трябвало първо да се погледнат в огледалото.

Eвала на господин Hякой ,мислите които си ги написал не ме учудват, защото точно на базата на тези отровни мисли наследени от нациста G-белс бяха в основата на така нареченият от вас възродителен процес. Tвоите идеи и мисли миришат на расизъм , което подлежи на съдебно наказание , ето аз поканвам българските правни защитници да се заемат с такива случаи които тровят българското общество, защото в никоя правова държава расизма не се толерира.

Първо, оня дето го цитираш, се казва Гьобелс, а не G-нещо си, разбрали бе, гьонсурат недоправен! Второ, за такива, като теб съществуването на газови камери е абсолютно оправдано!!

Местан е подъл родоостъпник! Да бъде затворен или изгонен!!!!

Ейййй голем страх от тази Турци бре....

А вие защо избивате кюрдите и изгаряте селата им?

По-скоро гнус от мазни местански мурафети. А, кротки, добри и работливи турци колко искаш, и никого не го е страх от тях.

..нещо си в ГРЕШКА мангалино!!! Това не е страх..ама ВСЯКА СВИНЯ ДА СИ ЗНАЕ КАЛТА и да се въргаля в нея, не да ръси мръсотията си къдете не е позволено!!! Ако у вас в Анадола може да серете на всеки ъгъл..то У НАС в Б-я ИМА ЗАКОНИ и ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА СПАЗВА, а що се касае до турците, ТЕ АКО СА ТУРЦИ СА СИ В Турция, у нас са останали САМО ЦИГАНИ, а те са ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ, УБИЙЦИ а, бе с една дума ПЛЕВЕЛИ, които ще ИЗТРЪГНЕМ много скоро!!!

Знам, че по-голямата част от писачите са меко казано расисти. Наистина незнаете какво са преживели тези хора при смяната на имената, ами то не беше само това, не им позволяваха да ползват държавен транпорт ако имат кърпа на главите си, не ги обслужваха в магазините и ред други неща, които не може да си представите. Предполагам, че сте млади хора и тези неща не са ви известни, и затова пишете толкова грозни неща за тези хора. Те също са човеци, дори може би повече от някои , които се наричат "патриоти

А, какво са преживели българите 500г. знаеш ли?

По това време западните журналисти, съгласно Хелзинското споразумение, ЩУКАХА НАВСЯКДЪДЕ из България. Де да имахте или вие един сниман кадър или този от журналистите, до сега да бяхте го размножили в хиляди ексемпляри. НО И ЕДИН НЯМАТЕ. Истината е точно ОБРАТНА. В Хасково например, турци, такива които са се смятали за такива точно на централния площад, не някъде другаде, всеки ден нарочно са стояли там и като мине някоя жена, са хвърляли стотинки по нея, с думите че е боклук гяурка и че скоро ще и видят сметката, само ако смее да мине на тъмно от там, с обидни думи и какви ли не .. Това НЕ е било дело на обикновения, трудов мюсулманин. Това е дело на платени хора, врагове на България, хора, които днес са в дост и други... Нужни са БЪРЗИ И ТОЧНИ МЕРКИ за унищожението на деянията им. Тези просто "миришат" межднародната и вътрешна обстановка и си казват, че сега им е време да действуат. Да дейстуват за какво? За унищожението на България. Крадци на земята и убийци на народа ни са това.

Побългаряването на турците е най голямото петно в историята на България. Чист геноцид си беше.

това не беше побългаряване ,а връщане към истинския им произход ,защото преди да са ги превърнали НАСИЛСТВЕНО в турци са били българи .Този процес ,за съжаление е трябвало да започне веднага след Освобождението ни ,но тъпите ни управляващи пак са мислели за личното си благоденствие ,а не за умна и дългосрочна политика...ден да мине,друг да дойде или иде ми-дойде ми !

Истината ви боли. XACAH

цацата цаца на кацата и няма време за някви териториални маленски свади .

А защо не сезирате за антибългарската партия ДПС.

Защото шефовете на дпс и вмро, са колеги в държавна сигурност и работят в полза на русия, затова.

ДПС бе преди част от СДС или покрай тях създадени. Закона забраняващ образуването на етнически партии се появява веднага след тях. Един вид те са причината. Но технически май закона е за образуването, а не за съществуваща вече такава. Виж ДОСТ не спазва това условие. Не че в Конституцията не е записано да се ръководят от интересите на народа, което не спазва и ДПС. Но ДОСТ това изглеждат като командвани от турското правителство. Даже след като свалих турците супер старият бомбардировач Су-24, Местан чете декларация в парламента, която изглеждаше дадена му от урското правителство. После се кри в тяхното посолство. Местан трябваше да бъде разследван за предателство.

Hай-срамната страница в новата българска история кампанията за етническо прочистване, известна под евфемистичното название възродителен процес (между другото първата в Европа от такъв мащаб след края на войната и свързаните с нея прочиствания и обмени на населения).

Най-наивната страница е, че не сме прочистили страната от турци след Освобождението, както са направи гърците и както турците пък са "прочистили" Тракия.

Закъсняли реакции и плачове. От самото начало беше ясно,че ДОСТ е отявлена протурска партия-пета колона на сегашна Анкара у нас.Поведението на Гьокче и досталъка им с Местан,беше очевадно потвърждение на това.Много добре стана ясно,кой и как агитираше и принуждаваше да гласуват изселниците в Измир и Бурса. Местан е ястреб.Местан е "бивш"агент на ДС.И едва ли опитът му за благи лакардии в сутрешния ефир,ще убедят някого в обратното. Но! Във времето и двете етнически партии,вкараха в редиците си хиляди етнически българи.Така щото,съвременните еничари,да доказват де юре,че това не са етнически партии.

Тва помаци тва цигани, тва турци всичко тва трябва да се пречисти, мамка му. Или да се пречисти, или да си хваща пътя. А ако не ще Хмммммммммм

Тва комунисти, тва русофили - с огнепръскачката, мамицата им талибанска!

"Умерените" талибани са наши приятели. Демократи.

Ние твърдо заставаме зад турските партии, защото сме побратими - те са избивали българи и ние сме го правили, те са рушили църкви, а ние сме ги взривявали.

А какво е...ВМРО??... Която в абревиатурата си носи името на една суверенна съседна държава,официално ПРИЗНАТА и от България! Която в определението си като ,,организация",най-недвусмислено намеква за ДЕЙСТВИЯ извън ЗАКОНОУСТАНОВЕНИТЕ ПРАВНИ НОРМИ и в двете държави! Не е ли именно ВМРО опасно за нац.сигурност? Да се радваме,че все пак присъствието и е доста преекспонирано и фалшиво,така,както и на нейния Председател и дългогодишен ХРАНТУТНИК...русия ,,воевода" от Русе,с родословие от габровско...,,рожденно място на сите макета"...

ВМРО е основана и съществува повече от столетие преди да се създаде дъравата Македония днес. ВМРО е люлката на българското и българщината във времето на страшното турско робство, и във времето на гоненията на българи от родните им земи от гърци и сърби. А "дост" и от сорта, са това което днешните поддържници на хитлер са за жертвите на Холокоста.

Службите - това е в техните правомощия, но предпочитат да ходят по цвички предвид непредсказуемата Правосъдна система - не се знае чия страна ще вземат при прилагането на закони касаещи националната сигурност.

Заплаха сте вие, вмро. Местан, може да е всякакъв, но е евроатлантик, а не русофилска мърша като лидера ви каракачанов. За мен като българин е по важна Европа от русия.

Е, откога соросоидта станахте "българи"!?

Точно русофил да ме пита дали съм българин. Направо комично.

А вие русофилите откога станахте българи? Марш в Русия, червена мършо!

А къде бяха от ВМРО, когато регистрираха ДОСТ? Къде им бяха митингите, протестите, шествията, отворените писма до медии и политици, нощните бдения и лозунгите? Сега се сетили, че ДОСТ е заплаха за националната сигурност.

И защо не реват срещу дпс, а само срешу дост? Ама дпс , нали са руска партия с шеф агент на дс, също като техния( на вмро) щеф.

Защото ДПС не е предателска турска партия, заплашваща националната сигурност като ДОСТ. Може да звучи парадоксално, но в момента ДПС е единствената партия, която защитава България и нейните интереси не само на думи.

Голяма работа станала.

А, нищо особено - хибридният геноцид над българите в България си върви.

Това е много смешно, като се има в предвид че идва от партия която в момента е в коалиция с еничарите от ГЕРБ, които работят за Турция!

ВМРО са се хванали на въдицата на мошеника Местан и всъщност с призивите си му помагат да изпълни целта си. Това е явна провокация, която се прави, за да има реакция, а Местан да се обяви за жертва. Подобни провокации трябва да бъдат подминавани с мълчание и презрение.

Не са се "хванали" ВМРО, на въдицата. Ами, Местан, в случая е викач, а "войводите" чакат на пусия. За заблудени електорални екземпляри.

и той отиде на крак на Местан в Кърджали да пият кафе.

Хайде сега да видим има ли полза от трите патриотично партии във властта!!! Ако и с това не се справят, значи май са ни излишни, и те, и другите партии, защото явно нямаме държава!!! А по принцип ВСИЧКИ партии трябва да са патриотични, защото "патриот" значи "родолюбец". А партия, която не работи за България, следва да се забрани!!!

То че "полза" има. Въпросът е, обаче, за кого?

Абе, РАЗДЕЛЯЙ, насъсквай едни срещу други И ВЛАДЕЙ.