Влизането на България в Шенген – крехки надежди или ново отлагане?

Очакванията са в София да бъде създадено стабилно редовно правителството, за да бъдат поети дългосрочни ангажименти към общата сигурност на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Влизането на България в Шенген – крехки надежди или ново отлагане? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Некадърниците да се махат от управлението на държавата.Какъв шенген,танганайците превзеха магистралите,престъпниците-държавата.Скапанаците,като не си вършат работата,а само се угояване,мисълта им е само за увеличаване на наказанията.

Надеждата е да не влезе Бг в тази помийна яма

Аман от такива олигофрени като теб, които не знаят какво е Шенген!

ЕС отива към разпад.

Какъв Шенген бе! Мигрантите са плъзнали наред и нашите убавци правят пачка от канала. Ден година храни .

България с толкова много бечинстващи облечени във власт бандити разхождащи се на свобода да бъде приета.

Ама Европата ако смята, че като ни изолира ние ще ѝ вършим всякакви неща относно Шенген, много се лъже. Току сме махнали всякакви граници с Анадола. Аз до Нидерландия нямам намерение да ходя ни с кола, ни с влак, ни със самолет или кораб. Обаче със всичките тия видове транспорт си ходя всяка година до Истанбул. Даже ми е по-близо отколкото София. Амстердам е едно село. Истанбул е на два континента и е мегаполис.

Време е България да погледне собствените си интереси и да напусне ЕС

Много е просто. България с управление в което участва бойкоборисов предателя - шенген през крив макрон.

Сега не ни пускат, не че ни е нужен Шенген, но догодина първи ще искат от нас да пращаме войници на изток срещу братска Русия.

Цялата работа е че като паднат КПП-тата няма какво да ги правят хората дето работят на тях.

"брацка русия"... Колкото повече българи има способни да кажат това словосъчетание толкова по-далече ще бъдем от цивилизивания свят.

Абе какви идиоти трябва да ни управляват за да охлабват границата по време на война?

стабилно правителство от крадливи турко цигани????????смеххххххххххххх

И тая всичката с Шенген - след като онази тоалетна на Калотина беше боядисана още преди десетина години ;-)

идиот си циклоне!!!

Съдиите да продължават да пускат безнаказано каналджиите,скоро ще ни приемат в Шенген.

Каква братска русия бе откачалник,ние сме ,,неприятелска държава,,

20 г. сме почти в ЕС ни имат като врагове, ама това не им пречи да ни щавят като за последно. А България, откакто е в съюза, рязко обедня и сега сме най-бедните в Европа и на второ място по смъртност в света! Опитахме от всичко - видяхте резултата. Трябва ни съюз с Русия, това винаги е носило позитиви и благочестивост за България. Русия от стотици години е била надеждата на България. Просто трябва да гласуваме за подходящите.

За какво ни е шенген, трябва да се махнем от евроидиотския съюз.

Какъв Шенген бе? Те ни отделила от Румъния. Румъния и Хърватия влизат. Ние отиваме в Евразия. Ще приемаме исляма. Щото Путин така е казал. Хайдемпо руски да се поздравим Салам Алейкум

Много важно . Предстоят юного по-сериозни проблеми

Последна крачка до гроба.

аре марш!

кво та щавят тебе бе, капут недоклатен

Куршула фон дер Лайнен харесва смърт

най-точно се вика кухи надежди! Кухи седерасти

Те искат територията ни да е буферна зона за мигрантите, няма никога да ни приемат в Шенген.

Как беше лафа? Вето до дупка ли беше?

' къв Шенген за нас, к'ви 5 лева? Ние не можем вече четвърти път за 2 години да изберем една шепа хораза правителство и държавата ни се люшка като кораб без екипаж в бурното море на световните проблеми, че и Шенген ни се приискало!

Потънали в корупция с ББ отново начело?! ПП&ДБ бяха глътка въздух, макар и с отровния дъх на Корнела, но ДС-задкулисието, този път с чалгаря, й сложиха край. Е, временно де, щото от ДС-ари, умни ходове не се очакват. Като с поредното им прокси, така наречения БВ, начело с подлогата Стефан Янев. Същият, дето е с черни кръгове под очите (алкохол?), и който публикува селфи с Байдън, на което се лензи като малоумен.

Границата ни с Турция е врата в полето, пред която чакат организиране каналджии с политически чадър, пълнещ чекмеджетата на толупа, ШИШИ и останалата измет.

Защо не обвързахте „френското предложение“ за ветото с „Шенген“ ?

А каква трябва да бъде границата ни? Как предлагаш да ги спрем?

То щото в Европа няма корупция.. да бе да.

Люшка се защото не искаме да изберем тези които искат да ни инсталират от козяк.

Почвайте го с компромати. Изкарайте снимки и видеа на всички европедали. Всички са корумпирани и всички са педераси. Покажете ги там в ЕС и да се махат. Да им еба путките майчини. Какво са тия нещастници?! Некакви садомазохистични дебили, лижещи ботуши ще ми спират развитието на държавата! Онова франсе, гологлавото, да да, точно това, педераскинята Шарл и мъжът и депутат от герб защо не се намесват?! Не ни ли допъснат на 6 декемви почваме действия за напускане на ЕС. Я евроценностите и евросанкциите да си ги навират в гъзовете. Царете ни се премятат от срам от политиците ни в гробовете си!

не е ли така? Я се разкарай гнидо

ПП и ДейБъ да са ни вкарали в Шенген, но във всички евромашинации. Унищожиха държавата! Да млъкваш, че като ти дойда ще ти набия кунинките в гъза и устата

Българските социалисти и руски подлоги от БСП/ПЕС в ЕП гласуваха с "против" резолюцията, с която Русия се обявява за спонсор на тероризма.

срещу Русия сме първи, нали

Мигрантите не са проблем. Голямата заплаха е Русия!

ЛГБТ ПП и ДБ сосаятито в България отново почва да мачка самочувствието на народа ни! Наистина ви казвам, няма да си намерите място много скоро.

Трай бе, въшко.

Корупция има навсякъде, но кой пруема за приятел и пуща в къщата си такива, на които в собственият им дом цари безпорядък ъ от десетилетия е заприличал на клошарска колиба? Същевременно е първи на опашката за помощи, а даже не покрива критериите за отпускането им.

А бе Витанов, какъв Шенген те гони бе, задник! Можеш ли да преброиш колко араби стигат в София всеки ден? Ходил ли си на юг, да видиш кой "пази" границата? Затвори я тая уста, да не се разбере какъв си глупак!

- 33 ГОДИНИ КОНЯ СЪБОРИХТЕ ЛИ ГО ? НЕ ! ИМАТ ЛИ ВСИЧКИ ЦЕНТРАЛНИ ГЛАВНИ УЛИЦИ В СОФИЯ, БЛЯДСКИ ИМЕНА ? ДА ! - ОЩЕ ПЪРВИТЕ СЕДМИЦИ - ПРАТИХТЕ СИ С-300 ЗА БОРБА С БЛЯДОВЕТЕ ? НЕ ! - ТИКВАТА ИЗМАМИ ЛИ ЕВРОПА С "ТУРСКАТА" ПАТКА СТРОЕНА УДАРНО С КРЕДИТ ОТ ДЖОБОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ? ДА ! ХАРВАРДСКИЯТ - КРЕМЪЛСКИ МУЛТАК ЗАПЛАШИ ЛИ БРЮКСЕЛ ЗА НЕФТА, В РЕЗУЛТАТ НА КОЕТО СЕГА ВИЖДАМЕ, ЧЕ БЛЯДОВЕТЕ СЕ НАСТАНИХА ТУК, ВМЕСТО ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ И НЕФТОХИМ - КОНФИСКУВАН ? ДА ! СЪЗДАДЕЛИ МАФИЯТА УМИШЛЕНО ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА ИНФЛАЦИЯ ОТ ТАЗИ В ЕВРОПА, ЗА ДА ПРОВАЛИ ЕВРОТО ? ДА ! РАЗТВОРИ ЛИ МАФИЯТА УМИШЛЕНО ГРАНИЦАТА ЗА ДА СЪЗДАДЕ БЕЖАНСКИ НАТИСК ? ДА ! СЪЗДАВА ЛИ УМИШЛЕНО МАФИЯТА ОТ 3 ГОДИНИ ПОЛИТИЧЕСКА НЕСТАБИЛНОСТ И ИГРА НА "ИЗБОРИ ДО ДУПКА", ЗА ДА ПРИНУДИ ТЪЛПАТА ДА СИ ПОИСКА "ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДИКТАТУРА" ? ДА ! КАТО СЕ ТЕГЛИ ЧЕРТАТА НА ГОРНОТО, КОЕТО Е ЕДНА МААААЛКА, МАЛКА ЧАСТ ОТ ЛЪЖЛИВОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ТРОЯНСКИЯТ КОН КЪМ НАТО , ЕС, И КЪМ САМИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО НЕСЛУЧАЙНО 70% НЕ-ГЛАСУВАТ, СТАВА ЯСНО, ЧЕ НИККАВА ШЕНГЕНСКА ЗОНА" НЯМА ДА ИМА ЗА ТЕРИТОРИЯ, ДАКАТО НЕ СЕ ВИДЯТ ЯСНИ, ПРАКТИЧЕСКИ ДЕЙСТВИЕ, КЪМ ФИЗИЧЕСКА ИЗТЛАСКВАНЕ НА БЛЯДОВЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ КАТО ВЛИЯНИЕ - В ПОЛИТКА, ИКОНОМИКА, И КУЛТУРА (ПРЕЗ КОЯТО МНОГО ПОДЛО И ХТИРО СЕ ПРОМУШВА УНИЩОЖИТЕЛНИЯТ БЛЯДСКИ СВЯТ)! ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ - МРАЗИМ БЛЯДОВЕТЕ И ТОВА ТЕ САМИТЕ СИ ГО НАПРАВИХА В ТЕЧЕНИЕ ДА 20 ГОДИНИ !

За американофилите сме червей.... Не сме нужни на съюзо.... Идеално ако остане така и парите от Кауфланда отидат у германистан да платят 5000 евро пенсия на немеца.....

Няма Шенген, няма НАТО! Рашките спонсор на тероризма.. Швеция е и майка и баща за всички терористи ! Да си менкаме ветото с Ердо, пък да видим ...

Защо да го съборият? Докъто има тъпаци като теб с паметници на Сюлейман паша в главите, трябва да го има и него и улиците!