Разширяване на еврозоната - след 10 години

Присъединяването на по-големите източноевропейски държави към еврозоната може да се забави с десетилетие.

Обратно в новината

Коментари - Разширяване на еврозоната - след 10 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврозоната има нужда от страни като нашата, за да ни прехвърли решаването на проблемите си и да продължи да ни ограбва чрез банките, фирмите, монополистите ... Също както искаха да ни приемат в ЕС, за да ни унищожат и последните индустрии и да ни натрапят евтините си пластмаси и изкуствени храни, но на високи цени! Лицемерни евробюрократи, двойни стандарти, и много, много демагогия! След 10 години малцина ще си спомнят за еврото - тогава единната валута на Европейския съюз ще се нарича Евролев"!... Изброените страни са със собствен образ и достойнство. Техните управляващи не са просто политици, а са държавници. А нашите - ех, нашите са просто гъзолизци... След 89-а сме имали само един държавник, но всички вкупом го оплюха!... Жалко за всички нас!

Тук се говорят глупости! След 10 години малцина ще си спомнят за еврото- тогава единната валута на Европейския съюз ще се нарича "Евролев".

Предполагам,че идва от Евророма

А вие сещате ли се за друг?

"Държавник"?! Що се подигравате с човека!?

...То поне зелена трева да имаше, а то и това няма. Остава да си цвиля вътре в обора пред кобилите и да се правя на фактор пред останалите животни там..

Изброените страни са със собствен образ и достойнство. Техните управляващи не са просто политици, а са държавници. А нашите - ех, ... нашите са просто гъзолизци.. След 89-а сме имали само един държавник, но всички вкупом го оплюха. Жалко за всички нас.

Точно така - Еврозоната има нужда от страни като нашата, за да ни прехвърли решаването на проблемите си и да продължи да ни ограбва чрез банките, фирмите, монополистите ... Също както искаха да ни приемат в ЕС, за да ни унищожат и последните индустрии и да ни натрапят евтините си пластмаси и изкуствени храни, но на високи цени! Лицемерни евробюрократи, двойни стандарти, и много, много демагогия!

Тава е само бизнес.Който го може-го може.Да го духат бедните.Закона на оцеляването.Само така може да има прогрес.Винаги е било така и така ще бъде, ако твоите разбирания и идеи са други ( по алтернативни ) да ги противопоставим и мнозинството ще реши дали е узряло за нещо по-добро от това.

другарко, забелязал съм, че можеш да разсъждаваш без да мислиш! Няма да ти обяснявам безсмислиците дето си изръсила, просто ще ти дам за пример Словакия, една от първите държави от соцлагера, която прие еврото. Бягай да видиш колко и е унищожена индустрията и в момента. Само като информация,- заводите КИА там произвежда 900 автомобила на ден. Произвеждат се също така Фолксваген, Пежо и Ситроен. А локомотива на икономиката и е нещо като нашето Кремиковци, само че не е в руски ръце, а под марката US Stil.