Влакът на Ким Чен-ун пътува към Виетнам

4500-километрово пътуване през цял Китай до Ханой ще отнеме около 48 часа

Обратно в новината

Коментари - Влакът на Ким Чен-ун пътува към Виетнам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първом прочетох в бързината "Внукът на Ким..." Абе тоя да не е някой бивш служител на БДЖ, че толкова обича влаковете? Що не дойде тука да попътува с наште, да види и усети тръпката?

Ха сега дано рзберете как се прави политика! Китай дава шах с пешката на Тръмп. А срещата е във Виетнам - мястото дето им говори много на американците! Пътьом Ким минава през Пекин да си купи минерална вода сигурно. После ще си поговорят с Тръмп за едно, друго. И някак си между другото Ким може да му подскаже какъв подарък да носи на Си на преговорите за да не се хване за палците.

От розовите хапченца които вземаш всяка сутрин вече пиеш Х2

Мъка ти е, нали. Но истината боли. Нито Ким си наряза ракетите. Нито измряха в КНДР. Сега му се молят, а не го заплащват както в самото начало. И самолетоносачи няма около Китай.

Какво отива да проси дебелия туфлек?

И защо толкова се страхува за живота си това туловище, нали хората го обичат ,уредил им е хубав живот??? Комунизма е в разцвет,за сметка на мизерията на хората! Какъв живот обвит от потайности ,и на този плужек и на др. Путин също!

А ние какво може да направим като идва влака на Кикиморчо.Няма ли друго какво да пишете та с този ни занимавате.

дайте да видим магистралата до Ханой, ве, да я сравним с Боковите

Ми ела ни на гости и ще ги видиш Папанчо

и ти с кво са хвалиш ве каруцар, румънците поне са доказаха на европейския пазар с Дачия, ти с кво бе ръглив, приказките са :Българките са хубави курви, ама мъжете им за нищо не стават, заради мутрата Борисов и шайката

Матриал прост, голяма част от софтуера на много по-сериозни марки от Дачия се пише в България.

Не знам друго, но очилата на Кимчо къртят мифки...

Много вълнуващо. Тасс, северна Корея, Китай ... Интересни неща ... Само те. Друго на света няма за българетата.

Самолетът е измислен твърде отдавна за такива преходи. Явно човекът има фобия, както дядо си. Боя се, че остане ли без ядрено оръжие, няма да бъде нито съпруг, нито баща ами най-обикновен затворник, при положение, че е жив.

селяни прости вижте Дандун в гугъл мапс и после помислете дали нивото на тва комунистическо село ще бъде достигнато от еврейогейската демокрация в близките 100 години

Добре би било простите червени говеда да видят малко свят, преди да ръсят тъпотии.

Чен унът не е ли разбрал, че на англосаксонците изобщо не трябва да се вярва или е решил да се прави на глупака Горбачов?

Той Ким ун-ът е разбрал,че на руските късостебленни шизофренични гномове не може да се вярва и се е доверил на Тръмп

или си изтървал този момент споменат дори и от Дир-а преди няколко дена, а с Тръмп говори колкото да не му се пречка докато с Южна Корея подпишат мирния договор за който двете Кореи се договарят още от 1972 а САЩ непрекъснато се пречка-)

Както едно време и Ленин джъткал с бронирания влак.

а Троцки е домъкнал и малко долари подарък за Революцията от американските банкери, бе истински интернационалисти;)

си изтрепа роднините по бащина линия, а сега мислил за децата си

при това многократно, колкото пъти тия от Йонхап ги обявят за разстреляни, изядени от кучета, отровени и т.н толкова пъти Ким ги показва, при това на по-висока длъжност-)

и брат му дето го отровиха в Куала Лумпур и той е жив...

щото го отровиха с американско бойно отровно вещество... а Ким, и господ да стане, с американските отровители няма как да се справи-)

С това ниско чело, андроидният и гиноиден обезитет в краен стадий и потомственият алкохолизъм - най-вероятно няма да имаш деца. Така че, няма да носиш бремето на нищо.

пи ли си хаповете,или си обикновен оранжев педераст

той тоз другар си дава гзгта само на червени другари,а на савецките другари лиже гзгте така,че не мош го уплаши

Иде Видов ден. Ще плащаш... С лихвите. Като за бърз кредит. Обещано е.