Заловиха 56 мигранти на гарата в Свиленград

56 нелегални имигранти са задържани от полицията тази нощ на гара Свиленград. Те са открити в международен товарен влак при проверка на ГКПП "Капитан Андреево".

Обратно в новината

Коментари - Заловиха 56 мигранти на гарата в Свиленград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото ги пускат по искане на меркел за да запълнат новитве бежански центрове.Защо Борисов се съгласи със канцлерката .Защото се е хванал за панталончето й и не се пуска.Защото предава българия и ще продължава да го прави докъто не го спре народа със наказателен вот.

Като на някой шофьор му сложат в колата наркотик той е виновен. Защо не обвинят турските митници и компанията, която е допуснала нарушението? И изобщо защо не наложат на всеки нелегален по 50000 глоба и след това да си говорят с него. Абе Боко не може да опази границата и туй то. Този влак просто не бива да се допуска на българска територия.

Не искат, не че не "Могат", Интереса и много голям, затова....

Стига вече !Не се ли разба,че тази пасмина не са емигранти и за нищо не става.Неграмотни,нагли,гнусни... Стрелба на месо и толкова...Незаконно влезли.Като се гръмнат 100,да видим дали ше идват още....

няма да свършат работата на българите. Тоя влак е трябвало да го върнат обратно веднага, заедно с мангасарите в него, така както са ги открили. Като разберат, че този номер минава, всеки влак ще е пълен с такива навлеци. Другия начин е да ги трепят и някъде там да ги копат. Кой знае колко и кои са минали?

И що да си замърсяваме земята като ги копат????? Да не им дават да влизат, да си стоят в турция..

Турските митничари и гр. полиция не проверяват ли влаковете и камионите? Или може би и те се правят на ударени и пускат ли пускат. Защо нашите не отправят нота до турското правителство, митничарите да си вършат по-добре работата.

Докога държавата няма да спазва законите които тя пише и приема. Защо влезлите не законно емигранти не заплатят всичките причинени от тях повреди и не влязат в затвора за толкова години колкото изисква закона. До кога нас ще ни управлява Меркел?

някои от гранична полиция може ли да даде отговор на въпроса: защо имаме статия със заглавие "заловиха 56 ...", а не "върнаха 56..."...

странна работа!? сле като влака е проверен "на влизане" и се е оказл нередовен, защо тои и "товара" му са влезли в страната? ... ами ако подобен "товар" имаше във всички вагони?...

slavrado

Няма да са последните!

Дотук трябва да бъде гювеча, от днес натам -всеки заловен миризлив арабски гном, трябва да бъде връщан там, откъдето казва че идва!! Стига сълзливо милосърдие, щото после ще ревем!! Всеки нов "бежанец" терорист (защото тези са точно такива) трябва да бъде задържан в затворен лагер до момента в който се съберат още 80 маймуни като него-след това товарене на самолет и ги връщат обратно!!!

Аз пък имам по-добра идея: всеки миризлив арабски гном да бъде пускан да отива там, закъдето се е запътил. Това докато в ЕС узреят крушите на раменете и се разбере необходимостта от българска ограда по границата.

Последно тия насила ли ще ги правим Българи? Щото със сигурност не са идвали унас, ако и да са бягали от дронове, чушкопеци и т.н.

Гледай докато се припичаш на пейка в парка някой бежанец да не ти клъцне гръкляна дъртак.

келеш, я въри си изтискай пъпките първо, после удари една злобарка и след това си лягай...а относно пришълците... На границата да се сложат транспаранти с данни за Работната Заплата в БГ около 200 ЕВРА на МЕСЕЦ и ПЕНСИИ по 70-120 ЕВРА, до транспарантите да се сложат в цял ръст образите на Министърката на туризма, на Правосъдната Екатерина и на председателката на Парламента. Пък и страхотията Фидосова. ГАРАНЦИЯ, че ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Тези не идват при нас, а преминават транзит! Не че няма пак да избягат на запад, но защо да ги бавим.

ВЕДНАГА ОБРАТНО В ТУРЦИЯ !

Каракачанов президент ,аман от мухльовци и дупедавци !!!!!!!!!!!

Демек - мухлю и дупедавец за президент. Мерси!

Така Русия ще е с нас.

А също и старшина в казармата ще го назначим.

ДА ГИ ВЪРЖАТ ЗА КОЛОВОЗИТЕ И ДА ПУЩАТ ЛОКОМОТИВА!!!!!!!!!!

Ама не са виновни хората че са ги ''телепортирали'' на гарата:)))))ама нека сега се ядосват че са си дали парите напразно за да минат ''пазената'' българска граница пък ги оставили на гарата

Честито! Имаме нови 56 бъдещи сънародници!

По-старому на тия им казваха диверсанти. Веднага да почват разпити със симулирано давене - след няколко "сеанса" всичко ще си кажат, дори и името на козата която им е било сефте...

А по днешнему - спасители на изчезващ народ. ДА НА БЕЖАНЦИТЕ!!!

това мигрантите не са хора бе, като хлебарки лазят на всякъде с риск за живота си.Това нормален не може да направи. А иначе ги гледам - нормални, охранени не им личи да бягат от немотия, глад, бомби. Това са престъпници - идват в донякъде подредената Европа и - дай, щото съм беден. Нали няма закон да делим с тях. Ама и тука има бедни Това си е престъпление - незаконно ограбване.

Да не би обществената поръчка за превоз на мигранти вече да е спечелена от някой превозвач?

Казано в прав текст: вече идват бойците на ИД, а ние си ги складираме у дома, че как иначе без терористи? Кой ще взривява, кой ще ни реже главите? Долу ГЕРБ! Трябва да свалим незабавно предателската шайка. Иначе отиваме курбан всички до един, начело с децата.

56 залавят-560 са незаловените за това време...И 80 милиона годишно за Афганистан... ТИКВИ НИ УПРАВЛЯВАТ,ТИКВИ ЗЕЛЕНИ...

Тръгнаха изборните рейсове и влакове.

loyola

абе, пак е станало недоразумение за паркомясто - това са били кандидатите за президент и вицепрезидент и са отивали на среща с избирателите ...

До сега не се е появявала никога никаква информация след проверките на мигрантите колко от тях са дали коректна информация, че са сирийци, и колко от тях са се оказали не от Сирия. Нашите органи мълчат.

Най-вероятно това са хибридни провокатори, които гледат как да подлеят вода на светлото европейско бъдеще, което политиците обещават.

Вече ги карат с влакове, както аз правих навремето.