Момиче пострада от хвърлен камък по влак

Младо момиче е пострадало снощи, след като неизвестни са хвърляли камъни по пътническия влак от София за Мездра, съобщиха от БДЖ.

Обратно в новината

Коментари - Момиче пострада от хвърлен камък по влак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Току що по телевизията казаха, че манга... пардон вандалите още не били заловени...

"Неизвестни хвърлили камък по влака"! Глупости! Много са известни даже, ама до сега никой нищо не им казва. Електората на ГЕРБ в действие! Докога ще се търпят малките циганета, които безчинстват и са нанесли огромни щети на БДЖ? Кой ще плаща? Ами ако убият някого, тогава какво правим? От БДЖ наскоро заявиха, че до този момент имат цели 74 нападения с камъни срещу влакове, като щетите са огромни. Нали сме в Европейският съюз? Нали в Шенген ще ни приемат? Как? С безчинстващи и невъзпитани циганета ли? Къде на друго място го има това? Кажи Борисов? Или ти решаваш планетарни проблеми и с подобни дреболии не се занимаваш. Кажи докога циганите и малки и големи ще безчинстват в България? Ако не си в състояние вече толкова години да решиш проблема; събирай куфарите и изчезвай! Ще дойдат други, които ще го реша!

Едно е сигурно - наказани няма да има, решение на проблема няма да има, следващи жертви ще има...

Далеч по важни неща стават по света ,като/Принц Хари и Меган Маркъл обявиха датата на сватбата,Световната антидопингова агенция отхвърли обвиненията на Путин за външна намеса / от това да ни занимавате с глупости а да не говорим че тази най вероятно си е измислила всичко за да нагнетява напрежение и да ни пречи за влизането в Шенген

Защо по време на тъмния,човеконенавистен, застоен и т.н. социализъм ,нещо не мога да си спомня такива инциденти и ако случайно е имало такива , то те не са с адресант неизвестен извършител , а бързо ставаха известни

По време на т.нар. социализъм всяка подобна случка не само че нямаше да се появи по медии (доколкото ги имаше), но и всички очевидци биваха принудени да мълчат под заплахата от наказание. Имаше всякакви истории, примерно убийства, но те бяха "държавна тайна". Истината е нещо лошо за тези хора - всякакви привърженици на подтисничествот.

По-скоро мисля, че виновните са били наказвани по законни и незаконни начини, а на потърпевшите е било показвано, че такива неща се наказват и няма да се повторят. Сега е обратно...

По-лоши престъпления се случваха като масово крадене на властоимащи от властонямащи , плюс един изчезнал златен резерв с направление масква и прочее благинки. Скрии си социализма някъде

Само кажи Чернобил и забрави за всичко останало "съобщено" тогава.

Естествено, че не се съобщаваха, защото просто такова нещо по онова време "не можеше" да се случи. Най-великият строй ги бил овладял тези неща...

Влаковете трябва да се охраняват от полицай, които да стрелят по циганите, друг изход няма.

"...неизвестни са хвърляли камъни по пътническия влак от София за Мездра..." Неизвестни остават само миризливите престъпници цигани в България!!! ДАВИЕБАШИБАНАТАДЪРЖАВА!!!

на всички ни е ясно, че първобитната, но привилегерована сган, отново се е е забавлявала БЕЗНАКАЗАНО за сметка на хората и обществото. както винаги! какво друго да очакваш от същества, нямащи грам задължения към социума-работа, учене, данъци, здравни вноски, текущи сметки... но върхът на сладоледа е допълнението в циганската "новина", нещата да бъдат поднасяни така, все едно някакви мнооого лоши "ултраси", "скинари", "националисти" били предизвиквали безсмислената сган...да мята камъни по влака.

Мургавият електорат на БСП и герб нанася поредният удар!!! За тях закони няма, и държава няма!!!

Е-е-е направо ме разсмя! От кога циганите са електорат на БСП? Ако беше така Борисов нямаше да спечели нито едни избори. Тъкмо обратно! Циганите са ударният отряд на ГЕРБ по време на избори. Точно затова вече толкова години безчинстват, а никой нищо не им казва! Колко такива случая имаше? Да си чул Борисов да вземе отношение по случаите? Кога? Няма и да чуеш! Циганите са много важни за ГЕРБ! А ти не се прави на разсеян, като че ли нищо не ти е ясно!

по бай Тошово време имаше места за лечение на подобни прояви -тухларни,където такива изроди бяха пращани за да си изразходят силата.

Не е луд който се забавлява на наша сметка луди сме ние че търпим МВР , тази държавна държанка. Беше '95 като с бях в влака за морето и ни счупиха прозореца на купето. Циганите се намножиха ченгета надебеляха.

Полицейски постове и камери в застрашените участъци - да се хващат хулиганите и да се изпращат на принудителен труд - за компенсиране на щетите и да видят как се изкарва хлябът без държавни помощи.

Сименс са водеща световна фирма, но у нас условията не са като в западна Европа. В новите технически условия за доставка на мотрисни влакове трябва да залегне оборудването им с бронирани (в някаква степен) стъкла. Производството на органични бронирани стъкла е напреднало и няма да трудна задача за Сименс или който и да е друг одобрен доставчик. Нопример, още през 70-те години в Лондон поставиха бронирани органични стъкла на уличните лампи и тяхната здравина осигуряваше да издържат и куршум от картечница. Става дума за улични лампи, а при нас засяга здравето и дори живота на пътниците.

Това е забавление за циганчета - да мятат камъни по влаковете. Другото им забавление е след това да си покажат оная работа. Незнам дали има друга държава където да правят същото.

Има вероятно в Африка, но там маймуните правят така.

тия миризливи мангусти.

Не само футболните фенове са виновни! Основната вина е на момичето, че се е возила в тоя влак! А мангалите, които са хвърляли камъните са абсолютно невинни!

Кого ползва това заравяне на главата в пясъка? Може би единствено БХК? БДЖ прекрасно знаят кои хвърлят камъни по влаковете!И лесно могат да го докажат! Но не смеят!

цигански патент!Проверете около мястото на инцидента и на 100 метра ще намерите или циганска махала, или катун!

Преди много години и аз имах подобен случай. При приближаване на гара (вече не си спомням коя) се чу трясък и върху ми се посипаха счупени стъкла. Във вагона тогава нямаше футболни фенове, но навън покрай линията имаше цигани. Нищо ново под слънцето.

"...неизвестни са хвърляли камъни по пътническия влак..." Неизвестни, но цветът на кожата определено е известен.

Протест на циганите против замърсяването на въздуха?

зиг хайл за евреите и техния съд в хага!

дкми

Т.нар. "футболни фенове" трябва да бъдат заключени някъде, а ключът - хвърлен. Това не са фенове, а лумпени.

Чеки чеки. Пътуващи във влак са виновни, задето некви хвърляли камъни по влака, счупили поредните прозорци и даже са ранили човек ?????

да припомним на нпо-тата как запада завзе земи от индиянците с железния кон и гърмящата тояга. днес кои земи завземат педофилите от нпо? всеки съдия от педофилния съд на харема в хага ще бъде съден по отделно! хага не е съд, а циганско-еврейска разправа с мислещите!!!

кога ги нацъка тия плюсове медал ли ще ти турят затова?

Не трябва да търсим виновни сред фенове, хулигани и други. Единствено, и изцяло вината е в премиера, който от мутренските си години знае, че когато има насилие, нещата му се получават. Полицията не се занимава с изключително високата престъпност, наркоразпростра нението, всякакъв род хулиганство, изнудва всички престъпници и се радва на високи доходи. Др. министър щеше да хване отвлеклите момчето, обирджийте на банкомати-нищо от тези приказки не се случва - умишлено, за да е притеснен народът. Тази власт, вече според всички мислещи хора, е много вредна за България, обрича я на у3падък и изоставане от цивилизования свят, Европа.

Композициите трябва да бъдат подредени както в Дивия запад: вагон, платформа с един Гатлинг пак вагон и те така. После не сме диваци, мар'ряла не е прост и т.н. Хубава територия е тука, ма не е случила на население...

една хубава тежка картечница на покрива на влака и всичко ще е по мед и масло...

сега какво? пак изненада? много е сложно щото да бъдат хванати съдени за тероризъм и изселени в горни камарци да трошат 10г. камъни! държавата бг-циркария

Точно така! Феновете са виновни защото са провокирали! А орките хвърляли камъните нямат нищо общо!

Любимо забавление на младите тъмнозелени от махалите е да мятат камъни по влаковете. А на бащите им - да 'берат' желязо.

Някой да е чувал подобно нещо да се случва в друга европейска държава? Аз не съм чувал. Интересно е, при положение, че имаме най-много полицаи на глава от населението. Тук сякаш има споразумение някои групи хора да се ползват със специален статут, който им позволява да правят каквото си поискат, да унищожават колкото си искат и обществото винаги да им е длъжно. Някога ще станем ли нормална държава с ред и законност или все ще ни е страх какво ще каже едно или друго НПО?

И по времето на тоталитаризма беше немислимо да оставят такъв терористичен акт неразкрит!

Само с осъждане на думи нещата няма да се оправят. Трябва контрол и наказания за циганьорите.

само за мъже: бхк трябва да бъде отстранено, като вреден тумор от тялото на обществото. ако не знаете как става това, питайте приятелите, умерени главорези на бхк от идил!

В интервю , на Бенатова със бат'Сали ! Бат'Сали : ''Аз ИМАМ ПРАВО да лъжа и крада , защото съм циганин , а вие нямате това право ".

някой неграмотен циганин, като цензураторката в българските форуми хвърля камъни по всички, които са далеч, далеч от идеите на педофилите-евреи. пак добре, че е била замяряна с камъни по стар, еврейски обичай, а не е била направо изнасилена, по нов, цигански обичай. съдиите в хага ще бъдат съдени за зверства срещу човечеството!!! всеки, по отделно, разбира се!!!

Мамицата им джагалска!

Циганията ни , стига чак до шията ни !

Неее, въобще не сме дебили и всичко си ни е европейско!

феновете в заден вагон, а пострада човек от преден - как тъй са провокирали, че не вдявам..

просто трябва да се пусне подписка с искане: нападението над влак, повреждането на ЖП линия и рязането на кабел с ток да се приравнява с тероризъм....

Също така и демонтиране на релси от жп линия.

шшшшшт! никой да не закача ЕЛЕКТОРАТА! определящият електорат, имам в предвид... бъгарити, си ги замерайти с камъни, сичко е уредено, наще никой не мое ги пипне... на кой му дреме за неколко счупени глави в екста или неколко умрели от камъне?!? курнелия, бойко, васко? я не ги занимавайте с ГЛУПОСТИ< мола ви са!

Защо в Бг съществува терминът ''НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ'', та дори да е И ,.... ПРЕКАЛЕНО ''ИЗВЕСТЕН '' ? ТОВА ТАМ , СЕ СЛУЧВА ВСЕКИ ДЕН , но досега не е имало инцидент по живи хора , а само щети по мотрисите и вагоните .. Ама на кой му пука , ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ БЕЗДЕЙСТВАТ !? Затова в България , няма елементарна ''държавност''.

в новината има явна лъжа! Няма как някой да е провокирал циганите. те са били подготвени с камъни и са чакали влака. Около 22 часа е било тъмно и няма как феновете да видят циганите, за да ги провокират. В района на спирка Кумарица надали влакът е спирал, По скоро се е движел бързо и е нямало време за реакция.

Подобни , застрашаващи живота и сигурноста на хората , тежки престъпления , трябва да се квалифицират единственно и само като терористични прояви . Каквито са всъщност ! Всички знаем , че отново иде реч за смрадливия Илекторат ... Някой трябва да бъде убит , за да вземете адекватни мерки ли , безродни продажници ?!!!! Или ние да се вземем в ръце - на всеки хвърлен камък по два автоматни откоса !

Автомати сънуваш, червените бандити ги е страх народа да е въоражен и прибраха пушкалата овреме Патрон да извадиш те пращат в дранголника.

Идея си нямам колко струва едно стъкло за влак, но едва ли ще е стотинки. Толкова ли е сложно да се маркира 50 метрова зона за сигурност около ЖП линията и на всеки влак да се изгради охранително картечно гнездо? Със сигурност ще е по евтино. В целия свят нападението над влак или повреждането на ЖП линия се приравнява с тероризма.

Много е скъпо и ще ангажира доста хора. Навремето чичо Адолф го е измислил много по-добре...