1300 пътници на влаковете Евростар блокирани цяла нощ

Близо 1300 пътници на "Евростар" по жп линиите Лондон - Париж - Брюксел бяха блокирани през нощта в Северна Франция заради повреда в електрическата мрежа.

Обратно в новината

Коментари - 1300 пътници на влаковете Евростар блокирани цяла нощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е-е-ех, де да беше така и у нас? Ами то у нас влак без закъснение няма; дори този от Пазарджик до София има закъснение обикновено по 45 мин., а понякога и от 100 мин. (потърпевш съм)!!! Какви обезщетения щяхме да получим само, а?

Опитайте да пътувате до Димитровград и ще видите как и за колко часа се минава разстоянието от 78 км. по пуснатата от ГЕРБ скоростна отсечка -160 км/ч.Чукнете на Гугъл -БДЖ разписание и търсете от гара до гара по линията до Свиленград.

а нашите железници кога ще започнат да плащат обезщетение на пътниците, които като пътуват им се палят мотрисите и висят с часови по гарите????????

Тиа дни. По коледа.

Абе тия да не са назначили гастербайтерчета от БДЖ в Евростар? Брех, хитреци - на ви сега!

Сега трябва да наложат още санкции на русия заради този инцидент

Тия па, един влак не могат да направят като хората.

Боже, боже! Живи да ги оплачеш! Наяла се въшка на гъз, та излязла на чело!

е за това чета дир-а. да си опреснявам българския!!!

Голяма трагедия цяла Европа е потресена. А какво да кажем с нащо БДЖ тея европейци ако ползват услугите на наще железници сигурно ще се поболеят от мъка и изпаднат в нервна криза и депресии.

Това само у нас го има. Ама така е като управлява ГЕРБ. Балканска работа. Това в цивилизованите държави не може да се случи. Сега от всички сутрешни блокове додето интервюират всички пътници и да ги питат как се чувстват и т.н. ще има да низанимават цяла седмица.

3евзек

Много полезна информация, но защо я споделяте чак сега? Трябваше по-рано да кажете и щях да гласувам за БСП.

БДЖ вече обслужват линиите си автобуси :)))

...съм от твоя правопис, драги(а). А бе, коя прогимназия си завършил? Само не ми казвай, че от бързане не знаеш как се пише нашите, а си написал наще - такава дума в бълг. книжовен език НЯМА!

Ето че не само в България се случват инциденти. Щото като се случи нещо у нас и веднага се започва с дежурната фраза "Това само у нас го има".

Всичко се случва и навсякъде, факт ! А "това само в България го има се касае" за отношението към клиентите на БДЖ . Отвратително, нагло, непрофесионално ... никакво. Тук и 80 часа да стоиш никой няма да ти се извини, а не да ти предлага компенсации. Ей това е разликата. Нашите си лапат застраховката само за себе си, а клиента ? Та ние сме монополист, какъв клиент. Той е пациент.

ти какво си мислиш, че западняците от добронамерение ли ги дават тия пари? законите ги гонят. ако има добри закони и съдилища, и в бг ще дават обезщетения, но не са направени още. все пак радваи се че има влак от пазарджик до софия, въпреки че с кола по магистралата на тошо е по-барзо.

Причината е ясна, цигани от България!

То голяма компенсация няма що!!! а иначе много се притеснявам да не окаже пак , че някои от мургавите с български паспорти са откраднали кабелите и... естествено веднага на българите ще го препишат

Тоя минус ще да го получих или от някои от мургавите или от някои търтеи от т.нар. хелзингски комитет или подобна организация

Малее. 2 минуса ( засега ). Няма да можеш да спиш 3 дена. развалиха ти уикенда тези копелета.

До колкото знам БДЖ в никакъв случай не изплаща компенсация, освен ако не отидеш и им направиш скандал. Тук ти връщат парите и ти дават безплатен билет. Коя българска институция, някога би ти върнала парите, ако не си доволен от услугата и?!?!?!

Точно затова е и минуса ми- защото не знае в България какво ще получи при подобна ситуация!

Докато в СССР всичко е вечно, като АЕЦ Чернобил например!

кое точно, да го слушаме? като беше в Демокрация, като беше нацист, като стана гейфес, или сеге, като се прави на русофил-православен?