Путин и Тръмп се надяват на положителен резултат от срещата

Владимир Путин и Доналд Тръмп проведоха дългоочакваната си среща в рамките на срещата на Г-20 в Хамбург.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Тръмп се надяват на положителен резултат от срещата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще има резултати. Свободен Крим и Украйна от руските узурпатори...(Президентът на САЩ Доналд Тръмп очаква от Русия да върне полуостров Крим на Украйна и да прекрати насилието в Лугансака и Донецка област, стана ясно от коментар на говорителя на Белия дом Шон Спайсър, цитиран от Ройтерс.)

До сега Тръмпи не е направил голям гаф. Но има време до края на срещата в Хамбург ...

Е какво толкова има да се коментира, нали официалните власти в САЩ съобщиха че Путин го е назначил...какво си говорят,само те си знаят:)))

никой не се съобразява с путин и тръмп съобразяват се с държавите които ръководят но и двамата не са си на мястото дори аз който съм никой не бих се съобразявал или разговарял с някой от двамата ако нямаха високи позиции

никой не е тласкал путин към си или ердоган те просто се разбират щото са диктатори и имат ниски стандарти

Какво ли да се очаква от Тръмп, или от който е американски президент ? Агресия, търговия с наркотици, тероризъм, убийства и кражби..От яйце на крокодил се ражда само крокодил. Путин трябва да поиска нотариален акт от прадядото на Тръмп, който е избил вероятно маса индианци и е откраднал земята им.Няма да покаже такъв и за 1 м2. Затова тези хайдуци са богати.Избиха народ който беше в каменната ера, а те въоръжени с пушки и револвери.

ДА ЖИВЕЕ ДИКТАТУРАТА. Това е единственото обществено устройство, при което КЕЛЕШИТЕ СА ПОСТАВЯНИ НА МЯСТОТО ИМ.

Просто ще си изяснят досегашните позиции и ...всеки със своите интереси като се пазят от ядрена война!

Русия има една седма част о земното кълбо. Ако САЩ извърши ядренно нападение ще унищожи 60% от територията на руснаците. Обаче ответният удар ще бъде унищожителен за америка и целия свят. Ядренното замърсяване ще е в такива размери че увсичкко живо на планетата Земя ще отиде в ада.

Обикновенно политиците в срещите си изричат това което не мислят в действителност. Положителен резултат - ха ха ха......

Много надежди хвърлиха рашняците за Тръмп.Българските им лакей и мекерета даже си направиха Тръмп общество...Путьо се надява на "сфери на влияние" което е смехотворно. Представям си как Америка и Тръмп му "дават" България.Моментално ще се развие следният сценарий: -Нинова взима власта.С помоща на Цацаров се погват всички про-западни партии и бързо влизат в затвора.Правилните "бизнесмени" като Пееф,Свинаря,Златев и всички налични мутри стават олигархичен кръг около "отговорният другар"т.е.слугата назначен от Путьо.

По важното е че истеричното лудо бабе не смени негрото.

не че съм фен на хилъри но тръмп си е очевидно по-истеричен и луд трябваше да спечели рубио или кейсък но тръмп ги смачка с простотия американците дадоха много фира на тези избори

Имаш сташно много изкривена представа за Путин,цял свят се съобразяват с него.Не е лесно да вдигнеш на крака най-голмата държава в света,след съсипията на предшествениците си.Той няма нищо общо с ,,нашите политици,,които се оправдават и крият зад него...

"Великият" Путин се моли на Тръмп за среща.

ПАК ЛИ БЕЗ ПОМИЯ БЕ БЯГЕЕЕЯЦ

Чети бе, алкаш! Пише го. малкия плешив милицонер иска срещи на четири очи.

Има факти. Сащ са велика сила. Имат и природната защита на океани и слаби съседи. Никоя държава не може да води войнна на техния континент. Обаче,единствената държава която може да унищожи САЩ за момента,подчертавам за момента е Русия. САЩ имат големи пропуски в анализ и переспективи на развитие. Ако имаха кадърни анализатори и политици,никога нямаше да тиккат Русия към азиятския колос Китай. Ако Русия умело бъде ,,,водена" от САЩ Янките винаги ще бъдат доминанти. Ако бялата мечка бъде принудена да се сплооти с пандата,америка ще бъде затрита. Това е,просто трябва умело да се управлява руснака,ззащото стане ли нещо,мечката задна скорост няма,просто върви напред и мачка.

Бжеженски ти май се гътна вече бре ??Тези либерални ластици са като че ли от него !

Стига сте пришивали руснаците към китайчетата. Последните са умни, работливи и им дреме на оная работа за руснаците.

Айде остави и другите да размишляват,стига ,,опорни точки" :)

След разпада на Русия, Китай ще вземе най-много от азиатската част. Все пак Русия и СССР са окупирали много китайска земя, която китайците отдавна си искат и ще си вземат един ден.

Америка = земя окупирана от морските народи! айде Путин! айде Тъмпи! пратете морските народи в атлантика, и оставете сушата за нас! ний от маалата ще помагаме! а на здраве са сухоземните народи!

кофти работа ся трябва да съм на страната на колуна тръмп :))) другият е по-зле ало дир телевизиите вече имат предавания от ракка нещо по въпроса???

на срещата путлер като разярена булонка която не смее да лае

на срещата путлер глеад като разярена булонка която не смее да лае целия червен и гледа пода не смее да погледне тръпма в очите :))))

*гледа

МАНГАЛИНОТО СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОВЕЧЕ ПОМИЯ ОТ НАПИСАНОТО МУ

ПАМПЕРСА ПИТА КЪДЕ МУ СЕ ИЗПАРИХА ТОМАГАВКИТЕ.

ПЕРУКАТА ЩЕШЕ ДА ИЗЛИЖЕ РЪКАТА НА ПУТИН. НЕЩО Е НАПЪЛНИЛ ПАМПЕРСА.

малиии името ти трол-десетника ли ти го сложи

ала бала ала бала айде 58 томахавки нещата са явни путин няма да се разбере със сащ сащ са демокрация русия е империя

Сега определят кой да ни дои на дипломатически език "сферите на влияние",а гледам овците се радват и спорят кой е по-добрия вълк тука, айде да не е толкова кръвнишко сравнението двамата овчари решават кой къде да стриже:)

Вече говорят повече от 2 часа вместо 30 мин. Среща с Порошенко беше 6 мин. ))))

Добре, че могат да спорят за Украйна и Сирия, а не за България !

Ние отдавна сме отписани от всякакви сметки...

Днес да и дано така да остане !

Снимката може би ни казва следното-Путин към Бай Дончо- Чакай ме в коридора, ще набия манерката на баба Маркел и идвам няма да се бавя :-))) !!!

Срамно е да си като тоя Щерев - има си етикет и на форума

Въх май "пресолих " манджата :)) ??!!

наи-добре е тръмп, в собствен стил, да му бие два шамара и да го зарита.

Ха-ха, диктаторчето жуже и малоумният гигант се срещнали, каква трагикомедия, за какво ли ще си говорят? Г-н Сорос предрече макс 2 години живот на идиота като президент, така че усилията на Путин са напусто, но той скоро ще се сблъска с истинската демокрация и предстящият нов САЩ президент, не се бойте

а замисли ли се кой би бил той? вицето, ако не си запознат... ...назначен от Тръмп...

Извинявай,но все се каня да те питам-ти журналист ли си ?

ВИЕ СИГУРНО ВЕЧЕ ВИДЯХТЕ КАК ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ СЕ ВТУРНАХА ЗА ДА СНИМАТ И ЧУЯТ ИСТОРИЧЕСКАТА СРЕЩА - КОЯТО Е ПО ВАЖНА ОТ ВСИЧКО КОЕТО СТАВА ТАМ И ОСТАНАЛИТЕ 18 НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ- ОТ ТАЗИ СРЕЩА Е СМЪРТ ЗА ТЕЗИ КОНГРЕСМЕНИ ОТ ТИПА НА МАК КЕИН ПРОЧИЕ ТВАРИ КОИТО НЕ ДАВАХА ДАЖЕ СЕ УСМИХВА ТРАМП НА ПРИ СРЕЩАТА С ПУТИН

е не, ти кво очакваше- да го заапе за китката? до кокал?

главно се втурнаха американски журналисти да ги снимат заедно, и да ги сложат на първа страница , за да подсилят впечатлението че тръмп е кукла на конци.

Ей събраха се най-после.Според мене и двамата са решил единия америка,а другия русия да я правят велика и то за сметка на другите народи,а не по честен и достоен начин.Така, че реално погледнато едва ли ще намерят общ език.

и кой е честният и достоен начин? историята от съществуването на държавите не познава такъв. винаги прихода някъде е разход другаде...

СССР- американският Франкенщайн. Или-каквото сам си направиш-никой не може да ти го направи...

За предпочитане е среща на живо . Прави. Путин да се изправи с лице срещу чатала на Тръмп.

Марлон Брандо и Джина Лолобриджида са се провалили в стейджин за "Ноща на дела Рагаца" . сета дойде ред на следващият подбор кандидати . Марлон не харесал Джина , а на Джина не върви с такива нео-италианци . : из Ню Юркско списание Мед Дог и Инглиш Фуд, ISSDN 325-436/3, VIII -Dug-2019, pg.278

както известно , Дон Джовани разиграел с комунистическия съветник Берлеоне в сериален епизод за блатата около Рим следващият номер : първо разстрел . после прибиране на трупове в шлеп. най после потопяване на цялото . май , каква веселба там на гарата ! а в кръчмата ! да не говорим за почевната база ! даже в театера ! просто , пукане като пуканки от смях !

Среща Путин-Тръмп е поважа отколо Г-20.

Някой няма ли да разкаже виц за блондинки?

Политиката е ... работа

Аве, ти наред ли си с главата? Нищо не ти се разбира от написаното. Избърши си слюнките и опитай пак. Егати, така се получава, като човек не се лекува редовно.

"Америка за България" колко ви плати да не пишете ..."за мен е чест да се срещна с Вас.."

Два управляващи света се срещат да решат, кой коя половина ще управлява ! Утре само три Държави ще се срещнат да решат въпроса за Украйна ! Русия , Германия и Франция без да участва Украйна ! Украйна не е актуална , така че Плювню да не скача !

бръкнал в г.за, та само него споменавате ???

Путин държи в ръкава един коз,който е разсекретен от френския портал Agora.vox.Става дума за това,че като президент Янукович е отправил официално молба до Русия за военна помощ,и второ Оланд и Меркел са се обаждали на Путин с молба да въздейства на Янукович да не използва военна сила,като са гарантирали,че ще спазят подписаното споразумение!/после видяхме ,колко подло постъпиха!?/Сега Путин чака подходящия момент ,според Agora vox...

залага на интелекта, почтеността, трудолюбието на всеки индивид и по тези критерии се формира социалната структура на обществото, а азиат-путлерастките деспотии разчитат на посредствеността и сляпото подчинение на популацията.

Това е така,но колониалните методи все пак са изпитан и проверен метод,прокарва се пътя чрез тях и след това вече може да се разчита и на други неща!

Хари Труман трябваше да пусне по една на ленинград и масква и Франсис Фукуяма щеше да е прав за края на историята.

Брей много си войнствен Усранец ! Бомба да не си Джихадист ! ДАНС да та провери дали не готвиш бомба и в България !

"...това ще е полезно както за Русия и САЩ, така и за всяка засегната трета страна". Всички страни са трети и са засегнати.

Бай Дончо просто няма козове. Това не е Русия, изгубила 28 МИЛИОНА човека и с разрушена жилищна, производствена и транспортна инфраструктура, която рузвелт и чърчил (а по- късно и труман) се опитваха да шантажират и лъжат (и дори и тогава не успяха). Сега Русия е по- силна от всякога. А вярата в собственото "аз" и в експлоатацията на всички останали, довела до най- голямата технологична революция в Историята, накрая срина запада до такава степен, че социалистическия Изток му отне и лидерството, и гордостта.

в мнооооооого силната рашия е цели 115 евро, лелеееее колко бояришника може да се купят с нея, цели 5 броя.

Бахти серсема си бе. ХИЛЯДИ ПЪТИ ти написах В РУСИЯ СЕ ИЗПОЛЗВАТ Р У Б Л И. разбра ли най- накрая, тъпунгер див??? И ЦЕНИТЕ ИМ СА В РУБЛИ, а колко е един наем там, а????

русия е в Г-20 това е факт

чакай бе, какъв социалистически изток те гони, нали божем вече сме капитализъм и ние, и братушките?

Брато, в Русия е социалистически капитализъм, а в САЩ е капиталистически социализъм. Има разлика, нали?

Аве, ти отново ли изскочи на манежа? Не си интересен, баце. Смешен си!

Не е хубаво това, че се срещат и разбират. Обезсмисля се съществуването на феновете на ЦСКА и Левски.

хубаво е за целия свят да не бъде еднополюсен а да има избор и разпределяне на влияние.Дано стигнат до компромис .

А може ли да си избираме къде да ни разпределят или те ще ни избират задължително?

Ще има вероятно "откровена размяна на мнения", което на дипломат.жаргон значи, че не са намерили общ език. А ако бъркам и ни се съобщи за "конструктивен диалог", то може в близко бъдеще и да се стигне до някакво споразумение, след като експертите от двете страни си свършат работата.

Путин води прекалено скромен живот. Сега с Тръмп може да почнат да излизат по кръчмите и да гонят мацки. Обаче Хамбург не е подходящ за тази цел, германките са много тлъсти.

Що бе, има и туркини, някои от тях по-слабички.

да дойдат да видят какво става! С алкохолен туризъм към световен мир!

Знойная женщина мечта поэта!

Аре бе, кво толкова им се втелявате на тия двамата?! Ще си разменят протоколни любезности, ще поговоря общи приказки и всичко ще си е както преди.

Теб не те ли каниха там бре :) ??

Да бе, ще си губя времето със седенки. Аз съм човек на делата.