Бодигард на Путин, прогонил мечка, се издигна до губернатор

Бивш бодигард на Путин прогонил мечка край резиденцията на шефа си, който го назначил за областен губернатор.

Обратно в новината

Коментари - Бодигард на Путин, прогонил мечка, се издигна до губернатор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета коментарите се сетих за един стар виц. Уловил един руснак златната рибка и тя му вика- е хайде казвай си желанието. Искам да стана герой на съветския съюз -казал той. Дадено! И се отзовал насред бойното поле с една граната в ръка и два немски танка срещу него.

Естествено,че няма да кажат, че той е най вежливият от вежливите хора на Русия. Тези хора толкова вежливо издърпаха лакомото късче под носа на краварите,че те дълго време не успяха да разберат какво става. Назначаването на един толкова подготвен и успешен човек за губернатор означава изключително голямото значение на тази област за Русия

като няма хляб-дай на народа зрелища и невероятни истории,ама до време

слаба работа, тук Боку и подобни БКП креатури си назначават бившите шофьори и бодигардове за началници в ДАНС, синовете им за служители в ДАНС на държавна хранилка с 4 бона заплата + куп привилегии, а някои дори повишават и за началници на НСО..

Повечето от коментиращите тук ако бяха шарани, щяха да се хванат не на празна кукичка, а на направо на рибарската корда без кукичка. Придобили са условни рефлекси по-добри от кучето на Павлов. Ако един определен представител на афроамериканците в североамериканските прерии при определен биологичн процес освободи определено колочество материал, всички в купом ще се прехласвате пред това чудо на природата, колко е велико, как превъзхожда всики останали подобни на "обикновените" хора и т.н. Ако един друг представител на бялата раса и православните християни открие лекарство за рак, което да се прави от въздуха и да лекува в 100% процента от случите, всички ще ревнат, че го е направил щото е болен, луд, иска за завладее света, петрола е поевтинял и други подобни. И накрая два въпроса с един и същ отговор - защо кучето си лиже задника и защо Северна Лорея изстреля ракета в космоса ? Защото МОГАТ !

неказващи нищо...

Опорни точки: 1. САЩ - Добро 2. Русия - Лошо 3. Отиваш на т. 1 Така по-добре ли е ? (Истинита е, че мисля да правя кариера в политиката и тренирам словоблудство)

Stable

Това ли е най-важното от биографията на този човек - че е прогонил мечка? Алексей Геннадьевич Дюмин е генерал-лейтенант, досега заместник-министър на отбраната, герой на Руската Федерация, кандидат на политическите науки. Като командващ Силите за специални операции на Русия играе важна роля за мирното възсъединяване на Крим с Русия. Дюмин разработва и провежда операцията по спасяването на Виктор Янукович, след неколкократните опити да бъде убит. Освен това едно уточнение: назначен е за и. д. губернатор.

Слаба работа - у нас такива стават министър-председатели:)))

someone

също както нашия бодигард на тодор живков се издигна до премиер. които е близо до властта, ако е хитър, напредва.

Многу мъжествен и храбър тоя бодигард бе?! Той Путин обича и с Медведев да се усамотява в разни резиденции.Я....Медведев ли е бил мечката? Значи е било триъгълник?Въх....!

мечките в Русия са гладни. А гладна мечка не заспива зимен сън...Горкото животно надушило мършата и през стъклото.

Кажи за кого работиш, бе ? Кой ти плаща, бе ? Колко ти плащат да пишеш тука ? Защо го правиш ?

ти не знаеш ли бре, тои е от дир*а! я напиши нещо гнусно за щереффф и веднага ще ти изтрият коментара! тои, само разлава кучетата тука,...провокатор е!! ;))

От ЦРУ съобщиха, че мечката е повишена в чин!

За всики скимтящи и лаещи: 43-годишният Алексей Дюмин е ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАТ и ГЕРОЙ НА РУСИЯ. Кой от вас може да се похвали с нещо подобно?

Е как да се похваля като не съм лизал гъза на Путю.

Стансл герой като изгонил мечката ли? Или ще ни кажеш за какво? Съмнявам се.

Stable

Алексей Геннадьевич Дюмин е генерал-лейтенант, досега заместник-министър на отбраната, герой на Руската Федерация, кандидат на политическите науки. Като командващ Силите за специални операции на Русия играе важна роля за мирното възсъединяване на Крим с Русия. Дюмин разработва и провежда операцията по спасяването на Виктор Янукович, след неколкократните опити да бъде убит.

Ъм турчина кво е надушил, че се върти около дрипника ти.!.?

Руски лидер ВВ Путин е окружен от герои!

Боко Борисов, и той едно време беше пазвантин, па сега я доде се е издигнал. Американците и те си имаха един холивудски губернатор-терминатор};-)))

Ако беше се събудил, Вовката щеше да тръшне мечока на земята с хватка от самбо. Както тръшка Барак. А Меркел ляга по гръб на земята, само като го види

Меркел ляга за дузпа.

и какво толкоз у нази целата държава се управлява от бодигарди и мутри

на други места и без мечки стават министър-председатели даже

Така се издигат хората в империйте! Нормално е .

И какъв е проблема?Че не е англосаксонски педераст или негър ли?

Не, проблемът е, че в диктатурите начело на иституциите се издигат не професионалисти, които да служат на народа, а разни аутсайдери, които много добре разбират, че ако не служат на най-големия крадец от народа, не могат да изработят и за гарсониера, а за прислуга и почивка на Малдивите няма как и да сънуват.

Stable

Като "професионалистите", назначени в администрацията на "демокрацията" САЩ, или назначените за посланици на САЩ приятели и спонсори на Обама, нямащи нищо общо с международните отношения и с международното право?

Не виждам нищо сензационно в тази статия, освен че човек доказал способности и смелост се е издигнал!!!

Е, и още нещо се разбира- че в Русия има мечки.

Какви способности - голям талант да имаш IQ да стреляш с пистолет. ... Значи ако може и да си нацели и устата с лъжица, става за премиер

Значи губернаторът на Тула е мъж на място, а не корупционногействащ елемент.

А значи точно обратното. Лизал на Путин и той го направил губернатор.

Грешиш, но е простено на невежите. Щом Дюмин е бил шеф на армейските сили за специални операции, значи е доверен човек. На този пост няма случайни хора. А в Тула има какво??? Мощно военно производство, значи трябва доверен човек за губернатор, а не някоя мека либерална партийна китка...

Дресьорът на мечката станал губернатор. Цирк.

тропическа маймуна която бели банани с крака..И това ако не е цеирк! :) Мухахахаахахахха

У нас бодигард-пожарникар е министър председател те за някакъв губернатор тука пишат...

Защо смелото джудже Путлер не е наказало пазача си, че не го е събудило лично той да се пребори с мечока и да му направят реклама???

Само се чудя що не е събудил великий Жужу Путин. Той сам с голи ръце можеше да се сбири с мечката, па при малко късмет можеше сега светът да е едно по-добро място и никой вече да не помни джуджето.

"След дългогодишна служба като личен бодигард на Путин Дюмин стана шеф на армейските сили за специални операции, които изпълняват деликатни задачи в чужбина." Вече ми е ясно, защо цялата руска работа не става.

Теб веднага ли те назначиха за шеф?!?! Нормално е ако човек е кадърен да се издига нагоре!!!

А бе, май става, става - като гледам еврогейците от Брюксел как подскачат.

..изпълняват деликатни задачи. Хоаа, прекалено добро е :))

Това не е новина! Това ние си го знаем! У нас, бодигард е министър-председателят .....

Пикантерията с руската мечка е за прах и страх в очите на противника. В днешна Русия нищо не става случайно. Само в Булгаристан "демокрацията" катапуртира редници и мутротикви за генерали. Дюмин не е ново лице във висшия военен ешелон на Русия. Предишният му пост бе на зам.министър на отбраната по специалните войскови операции и въоръжения. Именно заради дълбоките му познания по конвенционалните оръжия Путин го назначи за губернатор именно на Тула със задача да осъществи технологичен пробив в производството на нови поколение оръжия в тулските военни заводи. Рогозин в космическата техника и стратегическите оръжия и Дюмин в конвенционалните системи са стълбовете на които Русия ще гради своя ВПК в следващата декада. Как говорил Йосиф Висарионович: "Кадры решают все!" Вижте днешните "кадри" на България за да разберете разликата и причините за днешния ни хал.

Определено нашите са по-добри кадри.

Путин сам си призна в интервю, че 245 украински фабрики са работили изключително за руската армия. Вече не. Интервюто го има в тубата.

Така си е пич, беше зам за 30 дни от които сато махнем почивните и коледно новогодишните е бил дет се вика 10 дни на поста...

Защо ни занимават с истории от азиатски Русистан. Много ясно, че там не може да се издигнеш благодарение на образованието си, а като стреляш покрай ушите на мечка или изпиеш най-много водка. То затова ракетите им падат на същото място като ги изстрелят. :)

Слабак е Путин! На Бай Тошо бодигардите достигат по-големи постове. А са и по-унивирсални, например: Бойко Борисов - пожарникар, доктор, експерт във всички възможни области, екс кмет на европейска столица, премиер, и накрая, заемал е ръководни длъжности в "бизнес структури", и вероятно изпълнява високи задължения в разузнаването за благото на световната демокрация, така че гардовете на Путин ряпа да ядат!

...дърво на рамо носеше мечка за ухо водеше...

Ле - ле каква новина и как само се поднася, демек "калинки" има на всякъде......, че има, има.....Та някои медии и демократични, и не демократични, а и Путин го каза, че това е човекът планирал и осъществил извеждането на Янукович от Украйна, а след това пак той е планирал и осъществил операция в Крим, "зелените вежливи човечета" е негов патент. Освен това ЕС-демократичните медии, го разглеждат и като вероятен приемник на Путин и казват, че той бил малко по-ХАРД............и това е новина от преди 3-4 дни

Алексей Дюмин се справи с 20 000 украинска армия в Крим. Без да гръмне пушка, половината украински бойци преминаха на руска страна заедно с флота и арсеналите. Сега руските ВКС в Сирия бомбардират джихата със стари украински бомби и ракети. И вършат това много успешно

Ракетите не са украински...Украинците за 25 години неазвисимост не са създали нищо свое!!! Само корупция както е в България! Ракетите Кх-55 са си ЧИСТО съветски! Както и всичките бомби.

Смисълът е, че арсеналите в Крим са били украински. А ракетите, естествено, че са съветски.

Руските бомби са най-хуманните бомби в света!

да е в Краваристан...Ако някоя не не мечка, а някое бедно негро бе застанало на прозореца на Белия дом в Фашингтон....Сигурно щяха да са го разстреляли 100 пъти с тежки картечници Браунинг...И за по сигурно щяха да го изгорят и да хвърлят праха му в Океана.> Както направиха с Осама:) За по сигурно! Мухахахахахаха

При нас можеше да стане поне министър на отбраната!

Да вярно е, но трябва да е бодигард на американския , а не на руския президент.

Той е генерал-лейтенант и е бил заместник-министър на отбраната.

Аз ще номинирам Бокова също! Прекрасний человек и подруга!След като завърши Ломоносов и проведох едно кратко курсче в КГБ !

За Барак не е опасно. Той може да се катери по дървета. По-опасно е за охраната

Скапано, жълто сайтче пълно с недоклатени гейове и и чалгарки. Чак мирише на клоака ...

Мечките не плашат Руския Президент. Това е ясно. По-страшничко е, ако голям руски мечок се изправи пред вратата на баба Меркел в Берлин. Що ще чини тази женица ???

Ако не си налягате парцалите ще ви го пратя и на вас, дураки! Как звучит прекрасно : Моя Задунайская Провинция! Моя Болгария! Моя Шестнатцатая Республика!

Мурзилките псуваха като даваха новини за бурите в САЩ , щото не ги интересували.. Как ще коментирате сега мурзилки , супер важната новина - не за Путин , а за бодигарда в някаква измислена история тип Маша И Мечока..

Мечките не ядат чернокожи

Аз го назначих, глупаци такива, защото той анексира Крим! Който не вярва да прочете тук за моето верно куче - Александър Генадиевич Дюмин :link

императорчето путлер назначил пехливанин за губернатор ся се опитва да назначи и бокова за шеф на оон :)))

А хгубенатор Арни какъв точно се явява, даже не е и пехливан. А Бокова за да стане шеф в ООН трябва да я одобрят САЩ , Великобритания, Франция и Китай - освен Русия. Но от къде да знаее една гумена глава. Или всички изброени вече са под волята на Путин??

Арни се е явил на избори и ги е спечелил, льольо!!! Ако знаеш какво е избори!!!

Трябва да има някой с излъскан имидж, готов да поеме щафетата, в случай че диктатора се гътне нещо. Летвата е вдигната високо са следващия тиран.

А кой ще прогони побеснялата глутница павиани от атака пред натфиз и ще изпразни парабелума в кратуната на главатаря и варадеро-сидераста?

Какво би направил Барак, ако на вратата на президентската му резиденция се изправи голям руски мечок ???

Ще се покатери на най-близката палма, докато дойдат служителите от зоологическата градина.

Мани, ще вземат да приберат мечока погрешка !!!

А на нас дали ни пука, та ни го навирате да го четем?