Путин: Проектът ”Турски поток” не е загубил динамика

Проектът за газопровод "Турски поток" не е загубил динамика. България и ЕС саботираха "Южен поток", заяви руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Проектът ”Турски поток” не е загубил динамика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 24.11.2015г обаче,антибългарския ви турски поток ,заедно със сбития су-24 от резаните фесове чурки умря,с което плювките по БГ станаха с 1 по-малко

България и Русия не е ли едно и също? А, ти си евреин и за теб тракийското единство е заплаха. Тогава, замисли се за пътуване към Израел, може да се отклониш и в САЩ, твоя работа.

Путин е инат, но дано, възможно най-бързо проумее, че направи груба грешка с прибързаното си решение за "Турски поток". Просто към българските ТЪПИ политици-блюдолизци е необходимо голямо търпение!!!

Вече сме независими: от нас нищо не зависи и по-добре. Ще има Северен поток 2, вероятно и Турски поток. Ние може да си купуваме и от двете места и ще постигнем диференциация за кеф на еврокомисар еди кой си :)

Когато политиката е по-важна от икономиката и логиката, резултата винаги е лош !!!!

ЕВРОПА НЕ МУ Е БЪЛГАРИЯ И КОЛХОЗНИТЕ МУ НОМЕРА, ТАМ НЕ МИНАВАТ!!! ЗАТОВА ВИЕ НА УМРЯЛО ТОЯ АТРОФИРАЛ МОЗЪК! КАТО НАПРАВИ ТУРСКИ ПОТОК, НА КОЙ ЩЕ ПРОДАВА ГАЗ ТОЯ МУХЛЬО? - ПАК НА ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ :) ...НЕЩАСТНИК!

Ако няма война в Сирия два потока ще минат от там за Европа с израелски и катарски газ....ама точно затова ушанките искат да има война

В Сирия войната е необявена и я започнаха Израел и САЩ със своите пудели от Европа. Всеки си гледа интереса. Ти кво плачеш като вдовица за хуй.

абе що тея скапани руснаци не вземат да построят нещо да измислят нещо което да е добро и положително - нещастници само интриги и мизерия от тях

те са измислили всичко което им трябва. Ти измисли какво точно искаш да кажеш. Или само ти се повръща.

Да не вземе да стане атентат и в Русия, че тогава лошо.........

Русия има с кво да отвърне!!! Ами недай боже стане в България, кво ша прайш ве онанимен??? Сополи и лиги ли ша пускаш?

с какво ще отвърне за онзи самолет...с безцелни бомбардировки на 2000 км от Египет ли? Ако не знаеш Сирия е на 2000 км от Египет

Кавказците всеки ден колят там при вас.Ама путлер го крие.А хохлите също точат поръждясалите си, ,шашки".И май и те доста ,,отпускари" затриха.

голубой, не четеш ли изявленията на Кадиров. Не виждаш ли че няма Украйна, а само една група евреи-хазари наричани от съплеменниците си от Исраел и САЩ - правителство.

АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ Е ТОЗИ ПУТИН И КАКВО МОЖЕ ДРУГО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЕДИН БИВШ ОФИЦЕР ОТ КГБ!

Вярно е !!!! Боко саботира проекта!

Шило

Ба си колко коментари за нещо, което не ни касае, и въобще не зависи от нас. Дали ще го има или не- заъвиси от други, но и в двата случая сме с прост в устата. А руснаците не ги мислете- имат трасета, почват СП2. Това не ме притеснява, притеснява ме това, което става в Париж например. Че може да стане и на други места. Тогава нито ще е до 3 енергиен пакет, нито до пакета на бай ..й.

ЩЕ СТАНЕ ПОТОКА!!!КАТО СПРАТ ГАЗО ПОДАВАНЕТО ПРЕЗ УКРАЙНА,НИЕ ЩЕ РЕВЕМ С ЦЯЛО ГЪРЛО ПОРАДИ НЕДАЛНОВИДНО И ПРОДАЖНО УПРАВЛЕНИЕ!!!

Безродните путинофили едно знаят, едно си баят!

ТОЧНО НИЕ СМЕ РОДОЛЮБЦИ!!!ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ПО СОЦА,Е С ПОМОЩТА НА РУСКИ ЕКСПЕРТИ И РАБОТЕШЕ ЗА БЛАГОТО НА ТОЗИ НАРОД,КОЙТО В МОМЕНТА Е ДОВЕДЕН ДО НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТЦЕЛЯВА!!!БЛАГАТА НА РОДИНАТА НИ СА В ЧУЖДИ РЪЦЕ!!!ТАКИВА КАТО ТЕБ,БЕЗМИЛОСТНО ВЪРВЯТ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД!!!СРАМУВАМ СЕ ОТ ТАКИВА ХОРА КАТО ТЕБ!!!

Не вярвайте на всичко което казва путлер, всичко е кьорфишек. Няма да направят никакъв поток север юг турски гръцки НЛО. Руската пропагандна машина промива мозъците и само глупаците продължават да вярват. А някой българчета дори г.за си дават за руското а плюят по българското.

Шило

Така ли, пророко?

Много пари се похарчиха за Южен поток. Макар и спрян, проектът продължава да храни чиновниците. Убедете се сами. Вижте истината за шефските заплати в "Южен поток България" и БЕХ. Сканираните оригинални документи са качени единствено в "Ядрена престъпност" - блога на Георги Котев. Публикацията е от 02. 09. 2015г. и е озаглавена "Енергепийна калинка 1 в кабинета Борисов 1 - документи". Ще останете втрещени! Тотално разминаване с официалните данни!

тоз палячо е най-големият майстор на спирането на всякакви видове патоци....още поне 10 годинки да изкара начело на руссията - война не ин требе :))

Аз обиждам такива ЧАЛГОЕВРОМИНИДЖУДЖАЦИ КАТОЬТЕБЕ ВЕ ЧАЛГОМИЗЕРНИКО.!. Ти правиш ли разлика? Ама то как да я направиш след като си просто тъп КЮЧЕКЛИ ЧАЛГАДЖИ.!.

Я си заминавай в русия. Не се занимавай с български работи. Иди да лижеш путлерски г.з.

Аз и без твойте съвети съм си в Москва.!. А твойте уж БЪЛГАРСКИ РАБОТИ са повече цигански пък и вие се държите повече като манговци ..

Путята е 170 висок а европървенците Меркелина и Оланд са маадко под него.!. А ти си миниевроджуджак.!. Дребен недоевропеец уж у Европа па неме ЕВРОЗОНА.!. Уж у Европа па нема Шенген.!. Уж у Европа ама нема евро.!. Аве нищо нема.!.хе.хе Само ГУРБЕТ-ТУР има до Европа и назат.!.};-))))

то ,..сякаш сега не сме на пряко подчинение на друг господар

Веднага се вижда чалгаджииското, явно 500 години турска иебан не е минала безследно.!. Мизерник ти да виждаш НЯКАДЕ майка ми да ти е писала? Тъпа мизерна чалга};-)))

а там е само памук

Кого храчиш ве МИНИЕВРОПЕЙСКИ жужак, ти до края на живота си нема да се отмиеш от храчките дет те храчат от целия свят.!.

а кажи сега шиншило какво значи окопация - помиика пак ли свършва

и още 10 ще убие !!!

Доде слушаш ЧАЛГА и боядисваш паметници РУСНАЦИТЕ изкупиха цяла България ве чалго Азизова.!.ха..ха

кажи бе ====сон ти от кои си

Абе ДИРа що не пишете че в Париж са захванати 60 заложника в зала" Батаклан" и 18 са убити!!!

За тези 45 години на българска територия не е имало нито един руски войник. Сега обаче си имаме бази на САЩ дори не на НАТО а америкаски

1944 3-ти украински фронт 400 000 влиза в БГ и остава тук. 250 000 българи се бият в Сърбия. Руснаците остават в БГ почти до края на 1948. Докато мине измисления референдум 1946 и докато поемем правата линия на 45 г. окупация от която не можем и до сега да излезем.

Боже какви идиоти има на служба при чичко Сорос- Твоето писание ме заприлича на Вие пък защо биете негрите. Ей богу по голям кретен от тебе е само Митенцето Пешев

КОЛКО И ДА ЖИВЕЕМ НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ТАЧИМ НАШИТЕ БРАТЯ - КРЪВТА НА ВОДА НЕ СТАВА - НИЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО - САМО ТЪПАНАРЧЕТА И НЕСЛАВЯНЧЕТА МОГАТ ДА СА ПРОТИВ НАС

Абе тоя не може да управлява собствения си задник... държава ще ми управлява. Кой тогава ще го крие от народната любов под пластмасова маса? Онея глупаци от НСО ли?

ПУТИН: Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света. Вдигна средната заплата в Русия от 80 долара през 2000 г. до 700 долара сега. Увеличи средната пенсия 14 пъти. Национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост. Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти. Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Увеличи военните разходи 30 пъти. Издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно. (САЩ са на 4-то място). В момента строи няколко нови автомобилни завода. Забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина. Национализира ЮКОС и така защити интересите на държавата. Премахна закона "Споразумение за дележ на продукцията", приет от Елцин, за забогатяване на олигарсите Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н., и за заграбване на руските нефтени залежи от американски и британски нефтодобивни корпорации. Развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия. Изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, и възстанови исторически истини. Организира най-пищната олимпиада в световната спортна история. Унищожи радикалните ислямисти. Смаза грузинската агресия. Предотврати американското нападение срещу Сирия. Върна Крим на Русия, тоест възстанови направеното от княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите на Севастопол през 1856 г., героите на Севастопол през 1941 г. Има най-висок рейтинг на политик в света...

на глава от населението за 2013 Русия е на 51 ( петдесет и първо ) място. Не знам дали средната заплата е 700 долара ( може би в Москва?), ама след спада на рублата с почти 50% се пита колко е тя СЕГА? За другите данни не знам, но 70-80 милиарда долара всяка година изтичат в швейцарски, британски и т.н. банки. Най-скъпите имоти в Лондон, Виена, Ню Йорк, Флорида се купуват от руснаци и саудитци, а някой си там руски милиардер си строи яхта за 450 милиона евро (почти колкото един мистрал). Е строят му го не в Петербург, Владиводсток или Севастопол, ами в ... Германия. Та така приятелите на Путин са си добре, другите кучетата ги яли.

Ти доде боядисваш паметници, руснаците изкупиха България, остана само местата дет са базите на обонговците ,ама нищо има време.!.

Трябва ясно и точно да се каже - че държавата се управлява от мафия в лицето на Бойко Борисов.Трябва да са ясни исканията от тук нататък и начина на изпълнение. 1.Оставка на Бойко. 2.Оставка на Президента - карикатура. 3.Доброволни дружини и отряди за проблема с арабските пришълци и циганските набези. 4.Забрана на всички НПО- та За да отговарят пред народа трябва изненадваща и взезапна политическа промяна.т.е. с подкрепата на ПП Атака - последната крепост на България.

Той трябваше да е на въжето - всичко останало е

Гладна кокошка просо сънува

"...България и ЕС саботираха "Южен поток", заяви руският президент Владимир Путин..." Твойта мамаша руска...ПАК ЛИ СЕ ЗАЯЖДАШ С БЪЛГАРИЯ, ПУТЛЕРофашисте? ДО КОГА РУСИЯ ЩЕ ЯДЕ КРАКАТА НА БЪЛГАРИЯ? ДОКОГА? ПУТЛЕР ИСКА БЪЛГАРИЯ ДА ЕКСПУЛСИРА ОТ ТЕРИТОРИЯТА СИ ВСИЧКИ РУСКИ ГРАЖДАНИ ЛИ? МОЖЕ И ДА ПОЛУЧИ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ИСКА!

Яааа кой се появил. Ти още ли си тука. Бегом на околовръстното сутерьорът ти те търси. Имаш пари да му връщаш иначе ще те продаде на арабите.

Българите са братя с руснаците. По-добре да експулсираме теб Сигуено си от ромски произход

вие сте пъстървата и имате и акъл като нея нали МИЛФ

на честните американци, говорещи искренно, открито и най-вече демократично, им се отреди важната роля да играят втора цигулка в световният ред. а долните руснаци, подмолно и с мръсотия, им отнеха лидерството... това живот ли е?

Е поне за НЕЩО е продадена, па вие си дадохте земите на хамериканците да си нацвъкат базите и да си правят квот искат ( ВКЛЮЧИТЕЛНО и да ви шамарят децата) без пари.!. Явно са ви изключили мозъците за не платена сметка};-)))

КoЙ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА - ПЪРВАНОВ - АГЕНТ ГОЦЕ ОТ ДС - ДОГАНОВ - АГЕНТ САВА ОТ ДС - КАРАКАЧАНОВ - АГЕНТ ИВАН ОТ ДС - БОРИСОВ - АГЕНТ БУДА ОТ УБО - ЛИЧЕН БОДИГАРД НА ТОДОР ЖИВКОВ - СЕРЕГЕЙ СТАНИШЕВ - ПРИНЦ ОТ ЦК НА БКП - ПРЪМОВА - ПЕПЕЛЯШКА ЖЕНЕНА ЗА ПРИНЦ ОТ ЦК НА БКП :))))) ........ ТОВА СА ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА :)))

За жалост тази вечер нивото на платените боклуци на чичко Сорос е изключително ниско. Бегеец пардон Путин Фашист е толкова поркан, че трудно намира буквите , а Митенцето Пешев е доказан кретен и освен едносрични псувни от нещо друго трудно може да се разчете. Дира свиквайте скоро те ще бъдат Вашата основна клиентела.

Другарю Капутин, България и българският народ ВЕЧЕ НЕ СА ВИ ПОДЛОГИ! НЕ СА ВИ РОБИ! НЕ СА ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА! КОМУНИСТ ПОВЕЧЕ В РОДИНАТА МИ НИКОГА!!!!!!!!!!!!! Задръжте си мизерията по руски модел само за вас!

Каква Русия какъв Комунизъм- ти май наистина живееш 26 години в миналото. Удари си два шамара и погледни реалността. Каква връзка има съвременна Русия и Комунизъм Тотално обърка опорните точки тази вечер и вероятно ще бъдеш лишен от дребните стотинки, които с толкова мъка заработваш тази вечер

Аз мога да ти покажа моята опорна точка. Само дето после ще ти трябва много лед. Ще видиш каква Русия имам предвид. Иначе ти ако искаш, може да идеш да лижеш краката на тоя боклук! От продажни боклуци като ТЕБ, тая държава не прилича на нищо вече! Скапаняк шибан!

Какво ще правим със соросоидите ? Ще ги бесим ли, на кол ли ще ги набиваме ... ???

Като им спре платата от чичо Сорос те ще тръгнат по кофите за боклук или ще минат на просия. Те са толкова некадърни, че за нищо друго не стават.

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!